Haşlanmış pirinç mi koysam acabaRuşeym yoksa onun yerine un koyma gerek yok Can'ım
Çok geçmiş olun canım 2 saat geçtiyse bişey olmaz inşAllah ben de çok dikkat ediyorum çok şükür düşmedi daha hiç yüksekten ama yerde otururken kendini geriye attı hızlıca kafayı arkadan küt diye yere vurdu o da çok kötüydü düşmekten farkı yoktu yanikizlar acil durum begüm yataktan dustu. napicam ben neye dikkat etmem lazin off cok korktum diafondan kut diye ses geldi sonra aglama sesi nasi kostum odaya bilmiyoru m.
benim yatagimdaydi ama etrafini o kadar cok yastikla yuksek yapmistimki nasil asmia bilmiyorum hep de diyodum ya duserse niye bunu dusunup hala orda biraktimki off.
uc dk falan agladi cok fena sonra meme verdim sustu. simdi keyfi geldi yerine guluyo oynuyo.
napmam lazim simdi benim? doktora gitmeme gerek yok di mi neye dikkat edicem?
off bi de kilim vardi odamda hali bana yasak diye parkeye dusmus ustelik kafasi parkedeydi vucudu kilimde. odaya girditimde onu yatakta goremeyince şok oldum midem bulaniyo su an resmen..
Canım buzlu yiyecekleri eritmeden direk sıcağın içine atmak zararlıymışEt için çok güzel tarifler vermişsiniz maşallah sizlere..bende nacixane yaptığım şeyi söleyeyim et yemesi için...yemeği ya da çorbayı ocağa koyduktan sonra buzlukta donmuş küçük kıyma toplarını direk içine atıyorum beraber pişiyolar dağılmıyoda yemeğin lezzetinide alıyo bizim yumak çok seviyo tavsiye ederim :)
yok dediklerinin hic biri olmadi canim cok sukur.Can'ım kusma veya gözde dönme yoksa panik yok sadece 2 saat uyutma sonrada 2 saat aralıklarla uyandır eğer çok ağlayıp susmazsa kısmaya başlarsa gözlerde dönme veya garip hareketler varsa o Zaman sorun vardır demek
Geçen konuşmuştuk dedim sana artık beşiğine koy hareketliler uyanıp ağlamıyorlar etrafa bakınıp bişeyler almaya çalışıyorlar begüme keşif yaparken düşmüş işte
Sakin ol sadece gözlemle
canim aman cok dikkat et bende cok korkuyodum basima geldi bu saatten sonra yuksek yere asla koymamaliyiz.Of en korktuğum şeyçık geçmiş olsun Canm.. Arkadaşlar ne güzel anlatmış, benim de aklımda bulunsun bu bilgiler inşallah bişi yoktur
herkesin bebesi en az bi kere dusmustur herhalde ama iste supheler korkular gitmiyo anne yuregi iste bilirsin. su gece gecsin de iyi olucam insallah.canım geçmiş olsun kızlar yazmışlar yapılması gerekenleri sanırım her bebek en az bir düşüyor ben 6 aylık felandı bir kere düşürdüm sonra kesinlikle yüksek bir yerde yatırmıyorum misafirlik bile olsa yer yatagı yaptırıyorum
sagol canim evet uzman tvde izledim bende aglamasi ve cok agladigi icin o an kusmasi da normalmis.Gecmis olsun canim. Hepimizin basina gelebilir kudurdular artik. Maral dusunce aglamasi iyi diyodu
yok canim onlar sukurler olsun.Hareketlerinde bi gariplik yoksa bişey yok demektir Can'ım uykusu geldiği için öyle sakin duruyordur elbet önemli olan kusma ve göz kayması, onlar yoksa bişeyi yoktur inşallah
allah korusun kuzularimizi cok dikkatli olmaliyiz en tehlikeli zamanlari.Çok geçmiş olun canım 2 saat geçtiyse bişey olmaz inşAllah ben de çok dikkat ediyorum çok şükür düşmedi daha hiç yüksekten ama yerde otururken kendini geriye attı hızlıca kafayı arkadan küt diye yere vurdu o da çok kötüydü düşmekten farkı yoktu yanikafa en tehlikeli bölge ya Allah korusun bebişlerimizi
Korkma canim.biseyi yoktur inşaallah.ilk 3 saatte anormal bi tepki olurmuş genellikle.. surtunerek. Dusmustur.sandığın kadar açımamıştır.öğrendiği bi kaç şeyi yaptır ara ara.komutları alıyorsa sorun yoktur.baksana neşesi yerindeymis.gözlemle yeter.kizlar sagolun yazmissiniz. 3te oldu olay saat 5 oldu uyitmadim. ama uykusu gelir bi saate uyutayim di mi? iki saat uyumaz zaten az uyur uyanir. uyanmazsa uyandiririm. gece napicam gece de surekli uyandircak miyim?
kusma yok. keyfi yerine geldi ilk on dakika sonra. kudurukluk yapti yine. nesneleri saga sola oynattigimda gozleriyle takip etti. herhangi anormal bi durum yok.
sadece on dakikadir sakinlesti yine oynuyo ama kuduruk degil yani uykusu geldi diye mi acaba. ya boyle gozlemleyince de her seye supheyle yaklasiyo insan.
of allahim hala mideme kramp giriyo. diyorum hep oyle isyan ettim yok niye uyumuyo niye yemiyo diye allah da al sana iste dedi
Aaa baya level atlamış Muş :)) ben Migros'tan aldım orda varMerkezde değiliz canım ilçedeyiz köy gibi merkeze gidince bakacam canım ayrıca migros açıldı muşabir defa gezdik içini :) migrosta olabilir gidersem bakıcam
Aynen level atladı muş migrosun açılmasıylaAaa baya level atlamış Muş :)) ben Migros'tan aldım orda var
Ben de çok kilo vermek istiyorum ama sütüm gider diye de korkuyorum diyet yapmaya.. 10 kilom var hala fazlalık olarak..offf bende aynaya bakmıyorum gibi birşey saça boya lazım ben kına yakmıştım kınadan sonra boya olmazmış kendime gıcık oldum birde şu kilo meselesi var 5 kilo vermek istiyorum ama deli gibi tatlı yiyorum vs vs
Her türlü eti severek yiyor yetmiyor kollarımi bacaklarımi kitliyor :))tavuk verııyor musunuz bebeklere
İnce köftelik bulgur koy daha iyiHaşlanmış pirinç mi koysam acaba
Ya sana cevap yazacaktım Nasıl araya kaynadı yahu :) yine kına yak, soğan kabuğu suyu kızıllık veriyor. Bi Zaman'lar bende yakmıştım ama saçım sarı olduğu için bildiğin turuncu olmuştumofff bende aynaya bakmıyorum gibi birşey saça boya lazım ben kına yakmıştım kınadan sonra boya olmazmış kendime gıcık oldum birde şu kilo meselesi var 5 kilo vermek istiyorum ama deli gibi tatlı yiyorum vs vs
Üç üç buçuk saat. Ama değişiyor arada beş saate çıkıyorGündüz uykusu ile akşam uykusu arasında en fazla ne kadar zaman farkı oluyor sizlerde
Ben de 10 kilo vermek istiyorum. Ama sutten korkuyorum aynen. Zaten az. Dogumdan 15 gun sonra nerdeyse tum kilolari vermistim 2 kilo kalmisti. Sonra emzirirken yine kilo aldimBen de çok kilo vermek istiyorum ama sütüm gider diye de korkuyorum diyet yapmaya.. 10 kilom var hala fazlalık olarak..
Maşallah afiyet olsun Begüme.kizlar bugun kofte yaptim kiza vefyz35 nin dedigi gibi buharda pisirdim cok guzel yedi hem kendi yedi hem benim elimden isirdi sirayla :))
kucuk kucuk toplar seklinde yapmistim 5 tane yemistir. yumusacik oldu. ilk kez kiymayi puskurtmeden yedi artik eti bu sekilde yediririm.
haftada kac kez vermem gerek?
cok sagol canim. evet sanirim kazasiz belasiz atlattik galiba. hic bi sikinti gozlemlemedim her aksamki gibiydi. simdi uyutuyorum. bi daha yatakta birakmam asla o kadar korktumki odaya girdim yatagin ustunde kizim yok o bi saniye gozumun onunden gitmiyo cok acayip bi duyguydu. bi şok yasadim resmen hala midem ve basim cok agriyor.Korkma canim.biseyi yoktur inşaallah.ilk 3 saatte anormal bi tepki olurmuş genellikle.. surtunerek. Dusmustur.sandığın kadar açımamıştır.öğrendiği bi kaç şeyi yaptır ara ara.komutları alıyorsa sorun yoktur.baksana neşesi yerindeymis.gözlemle yeter.
Ya sana cevap yazacaktım Nasıl araya kaynadı yahu :) yine kına yak, soğan kabuğu suyu kızıllık veriyor. Bi Zaman'lar bende yakmıştım ama saçım sarı olduğu için bildiğin turuncu olmuştumkiloya gelinceeee zayıflıyorum ben ama her yerim pörsük pörsük. Bildiğin sönmüş balon gibiyim
Vaaaay çok iyiymiş, emzirirken mi aldın??Ben de 10 kilo vermek istiyorum. Ama sutten korkuyorum aynen. Zaten az. Dogumdan 15 gun sonra nerdeyse tum kilolari vermistim 2 kilo kalmisti. Sonra emzirirken yine kilo aldim
sagol canim :)Maşallah afiyet olsun Begüme.
Cnm Nasıl yaptığı anlatabilir misin? Buhar pişiricisi mi kullanıyosun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?