2015 Şubat Anneleri

Et için çok güzel tarifler vermişsiniz maşallah sizlere..bende nacixane yaptığım şeyi söleyeyim et yemesi için...yemeği ya da çorbayı ocağa koyduktan sonra buzlukta donmuş küçük kıyma toplarını direk içine atıyorum beraber pişiyolar dağılmıyoda yemeğin lezzetinide alıyo bizim yumak çok seviyo tavsiye ederim :)

Çok geçmiş olun canım 2 saat geçtiyse bişey olmaz inşAllah ben de çok dikkat ediyorum çok şükür düşmedi daha hiç yüksekten ama yerde otururken kendini geriye attı hızlıca kafayı arkadan küt diye yere vurdu o da çok kötüydü düşmekten farkı yoktu yani kafa en tehlikeli bölge ya Allah korusun bebişlerimizi

Canım buzlu yiyecekleri eritmeden direk sıcağın içine atmak zararlıymış

yok dediklerinin hic biri olmadi canim cok sukur.
uc saat oldu simdi cok uykusu geldi yatirdim. bes dk salladim uyudu boyle olmasi bile korkutuyo insani

Of en korktuğum şey çık geçmiş olsun Canm.. Arkadaşlar ne güzel anlatmış, benim de aklımda bulunsun bu bilgiler inşallah bişi yoktur
canim aman cok dikkat et bende cok korkuyodum basima geldi bu saatten sonra yuksek yere asla koymamaliyiz.

herkesin bebesi en az bi kere dusmustur herhalde ama iste supheler korkular gitmiyo anne yuregi iste bilirsin. su gece gecsin de iyi olucam insallah.

Gecmis olsun canim. Hepimizin basina gelebilir kudurdular artik. Maral dusunce aglamasi iyi diyodu
sagol canim evet uzman tvde izledim bende aglamasi ve cok agladigi icin o an kusmasi da normalmis.

Hareketlerinde bi gariplik yoksa bişey yok demektir Can'ım uykusu geldiği için öyle sakin duruyordur elbet önemli olan kusma ve göz kayması, onlar yoksa bişeyi yoktur inşallah
yok canim onlar sukurler olsun.
2 saat 45 dk anca dayanabildi uykusu geldi uyuttum simdi hemen uyudu. ondan bile korktum niye hemen uyudu diye

allah korusun kuzularimizi cok dikkatli olmaliyiz en tehlikeli zamanlari.

Korkma canim.biseyi yoktur inşaallah.ilk 3 saatte anormal bi tepki olurmuş genellikle.. surtunerek. Dusmustur.sandığın kadar açımamıştır.öğrendiği bi kaç şeyi yaptır ara ara.komutları alıyorsa sorun yoktur.baksana neşesi yerindeymis.gözlemle yeter.

Merkezde değiliz canım ilçedeyiz köy gibi merkeze gidince bakacam canım ayrıca migros açıldı muşa bir defa gezdik içini :) migrosta olabilir gidersem bakıcam
Aaa baya level atlamış Muş :)) ben Migros'tan aldım orda var

Ben de çok kilo vermek istiyorum ama sütüm gider diye de korkuyorum diyet yapmaya.. 10 kilom var hala fazlalık olarak..

Gündüz uykusu ile akşam uykusu arasında en fazla ne kadar zaman farkı oluyor sizlerde

Ya sana cevap yazacaktım Nasıl araya kaynadı yahu :) yine kına yak, soğan kabuğu suyu kızıllık veriyor. Bi Zaman'lar bende yakmıştım ama saçım sarı olduğu için bildiğin turuncu olmuştum kiloya gelinceeee zayıflıyorum ben ama her yerim pörsük pörsük. Bildiğin sönmüş balon gibiyim

Ben de çok kilo vermek istiyorum ama sütüm gider diye de korkuyorum diyet yapmaya.. 10 kilom var hala fazlalık olarak..
Ben de 10 kilo vermek istiyorum. Ama sutten korkuyorum aynen. Zaten az. Dogumdan 15 gun sonra nerdeyse tum kilolari vermistim 2 kilo kalmisti. Sonra emzirirken yine kilo aldim

Maşallah afiyet olsun Begüme.
Cnm Nasıl yaptığı anlatabilir misin? Buhar pişiricisi mi kullanıyosun?

cok sagol canim. evet sanirim kazasiz belasiz atlattik galiba. hic bi sikinti gozlemlemedim her aksamki gibiydi. simdi uyutuyorum. bi daha yatakta birakmam asla o kadar korktumki odaya girdim yatagin ustunde kizim yok o bi saniye gozumun onunden gitmiyo cok acayip bi duyguydu. bi şok yasadim resmen hala midem ve basim cok agriyor.

ayakta sallayarak uyutuyorum ya ben mecbur kendi yatagimda salliyorum. gunduz uykusu hafif oldugu icin kendi yatagina almiyorum hemen uyanir diye.
aksam da iyice dalmasini bekleyip aliyorum cunku en az uc kez uyaniyo salliyorum.
simdi mecbur her zaman goturcem yatagina. uyanirsa artik alicam sallicam.

O sarkmalar sanırım hızlı kilo vermekten oluyor benim sarkık değil henüz sadece memeler kendinden geçti tabi :)

Ben her gün gözüme bişiler sürmeye çalışıyorum, daha iyi hissedeyim diyr kendimi ama tabi sabahları hazırlanmak tan kabus :)

Ben de 10 kilo vermek istiyorum. Ama sutten korkuyorum aynen. Zaten az. Dogumdan 15 gun sonra nerdeyse tum kilolari vermistim 2 kilo kalmisti. Sonra emzirirken yine kilo aldim
Vaaaay çok iyiymiş, emzirirken mi aldın??
Ben toplamda 30 kilo almıştım, 20 gitti kendiliğinden ama 10 kaldı.. Almıyorum da vermiyorum da.. Bakalım bir yaşına sütü kesersem veririm belki." Nasıl vereceksem bu iştahla

Maşallah afiyet olsun Begüme.
Cnm Nasıl yaptığı anlatabilir misin? Buhar pişiricisi mi kullanıyosun?
sagol canim :)
yok canim bende tefalin titanium tavasi var hani yanmaz tava ortasinda kirmizi daire var.
onu isitiyorum kofteleri koyuyorum kaynamis suyu da ekliyorum bi cay bardagi kadar.
ustunu kapatiyorum uyacak herhangi biseyle. o boyda tavam var onla kapatiyorum mesela.
alti kisik sekilde buharda pisiyor. kontrol ediyosun arada suyunu cekiyor zaten.

ben bize tavuk yaptigimda da oyle yaparim mesela bazen. tam diyet yemegi. tavuklari baharatlayip z.yag dokerim az sonra ayni sekilde pisiririm yumusacik olur hmm miss :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…