2015 Şubat Anneleri

Sagol canim:) valla pilates hic yapmadim ama kendim ogrenebilir miyim ki? Cok iyi olur ya bi sıkılassak gaza gelip
pilates cok basit bir sey ben bir yil gittim vuxudun o kadar sikilasti ki harikaydi. videolarla yapilir canim zor bi sey degil. basliycam ben uygun zamanda.

Merhaba bayanlar. Uyku sorununu cozrnler bi parmak kaldirabilir mi ? @mery60 yeb4 naptiniz kuzular. Berati gunduz bir saat salliorum onbes dakka uyuyo. Gece de yine basladik saat basi uyanmaya. Yine cildiriklar geldi bana.
bizimde cok iyi sayilmaz canim. ben uyku egitimi zaten vermedim. hem hasta hem diskeri cikiyor vs huysuz. gece uykusuna dalana kadar 4-5 kere uyaniyo. gecenin bi vakti de en az bi kere uyaniyo. sabah 8de kalkiyo. zaten aksam 10da anca yatiyior. garip yani uyku duzeni..

tesekkur ederım.
benımkı gecmıyor
cuma gunu norologa gıdecegım ınsallah

canim gotur bi kbb ye eger gecmeyecekse mecbur antibiyotik kullanacak bazen kacis yok.. gecmis olsun Ayaz kuzuya..

ya cok guzel olur var ya :) cok mutlu olurum kismet olursa. iyice iyilessin de oyle gel riske atma tabii. hepimizinki hasta bende sevmedim bu kisi. ama yazin da sicaktan delirdi o daha beterdi

Ben en küçük boy banada boya fırçası kullanmıştım ama ponpon sünger fırçalarda var. Kırtasiyede satılıyor oda. Kapak kavanoza takılırken boyarsan ellerin çok kirlenmez ve çevirmesi kolay olur.
tamam canim aldim tuyolari senden sagolasin.
koctasa gideyim once bi bakayim :)

Canım buzlu yiyecekleri eritmeden direk sıcağın içine atmak zararlıymış
Canm yanlış anlattım kenfimi sanırım..mesela mercimek çorbası yaparken herşeyi tencereye koyuyorum sonra kıymayı da koyuyorum beraber pişiyolar :)yani soğukken koyuyurum :)

Kızlar üst solunum yolu hastalığında artık çocuk Dr na değilde KBB ye gidin derim kulaklarına kamerayla bakıyor herşey görünüyor daha iyi bence

Kızlar üst solunum yolu hastalığında artık çocuk Dr na değilde KBB ye gidin derim kulaklarına kamerayla bakıyor herşey görünüyor daha iyi bence
gercekten hic de aklimiza elmiyor. bebek ya illa cocuk doktoruna gidiyoruz. halbuki kbb ye gitmek daha mantikli.
esimin dayisi da kbb uzmani burnumuzun dibinde niye gitmemisizki. vallahi basiretimiz baglaniyo bazen he.

İnşallah alırsın gönlüne göre türkiyede evcil hayvan sahibi olmak çok kolay sokaktan bile bulursun tertemiz yaparsın bakarsın yapmadığım şey değildi ama burda sokakta başıboş hiç hayvanı yok petshop yok internetten bakmış eşim yavru kedi pers cinsi 600 euro istiyor turkiye ye gitsek desek kediye bu kadar para verdik bize bilmem neresi ile gulerler :)) esimde diyor ki her ay oyuncağa para vereceğine geçen 45 euro oyuncak aldık da :) canlı hayvan alırım onla oynar arkadaş olurlar sende çok seviosun zaten çok mantıklı geldi

Yok bugün denedim sabahtan fazla verdim baktım yiyor sıkılınca bırakıyorum 1-2 saat sonra yine veriyorum . Sabah 07:00 de uyandı 14:00 de yattı yine 7saat ara ama keyifliydi bende saf saf 11 den beri çocuk uyuyacak şöyle böyle diye diye hiç bi is yapamadım. Yemek konusunda maaslah anasına babasına çekmiş ben hamileykende herşeyi yedim istahim çok iyidi

evet canim burda sokak hayvani cok da insanlarimizda vicdan yok pek kotu davraniliyor bi kap su vermekten aciz herkes.
alip besleyen de sikilinca tekrar atiyor sokaga.

yalniz gercekten bayagi pahaliymis kedi ya 600 euro ne demek turkiyeye gelirseniz burdan alin bari :)
esin mantikli dusunmus bence kedilerin bi zarari yok hijyen acisindan. oynarlar minnoş minnoş ay ne guzel :))

benim kocaman bahceli evim olmadikca hayvan alma sansim yok canim. kopegi evde asla besleyemem. kedileri de severim ama kopekler kadar degil. ugrasamam yani :))
sitede var topluca herkes bakiyo suyunu yemegini koyuyoruz hayvanlarin.
ama bana ait bi kopek dedigim gibi mumkun gozukmuyo

A
Ah ah sorma ben çok düşkünüm hayvanlara ailecek oyleyiz sokaktan çok kedi getirmisim eve veterinere goturmusum bakmisim aynen yazın bi kap su koymaktan acıziz. Allah insanların kalbine merhamett vicdan koysun . Zaten eşime dedim ki o parayı verirsen alma istemiyorum delimiyim o kadar para verilir mi du bakalım nasıl halletcez evimizde küçük artık hepimiz koyun koyuna yatatiz :))

Tskler cancanlar. Bizomde oturmadi halbuk bi heves odasini ayirmistim. Simdi ben onun odasinda yatiorum. Gunduzleri de sallayarak uyutuorum. Diger turlu kesinlikle uyumaz. Sallamamla bile dalmasi bi saat.

Bi ark uyusmayi sormus. Bende de olmustu ben de spinal sezeryanin etkisi sanip korkmustum sonra zamanla gecti. Parmaklarimi kapatip aciodum ara ara.

Tskler cancanlar. Bizomde oturmadi halbuk bi heves odasini ayirmistim. Simdi ben onun odasinda yatiorum. Gunduzleri de sallayarak uyutuorum. Diger turlu kesinlikle uyumaz. Sallamamla bile dalmasi bi saat.
uykusu yokdur belki :)
uykusu olsa hemen uyumazmi
sallamadaki amaç çabuk uyumasini saglamak deilmi, 1 saat saalyinca nerde bunun çabuklugu
$u sallama i$ini bi çozemedim ben yawsss :)

melegim kizz ben bugun naptim biliyoinmu vahide1204 gel sende oku :)

facedeki oyuncu annede gordum,kizimin kalemligine annen seni sçok seviyor diye not koydum gece uyyorken
sabah akalkdi okula gitti, oglen okuldan aldigimda agzi kulaklarinda idi gozleri guluyorduu
kaç kere optu tesekkur erri saymadim, çok mutlu oldu kuzum benimm
sizde yapmak istersiniz eblki çocuklar da ayni bizim gibi ufak surprizlere çok seviniyolar yani ben oyledirim en azindan :à kizim bana çekmis :)
belki zaten yapiyorsunuzdurda ben yeni yaptigim için sizede yazmak istedim sizin çocuklar byyuk diye :)

tabi ayni notu oglumun cebinede koydum o bulamamis, ablasi çikarip okudu , oglkusumda tesekkur etti :)
ama buyuk daha çok sevindi , daha iyi anladigi için yada daha duygusal oluyor kizlar bilmeiycem

Son düzenleme:
uyu$ma bende oluyordu oglanin pispislamak içi yatagina kollarimi sarkidinca
dogumda hiçbisey uygulanmadi bana anestezi vs turunden
$u an oglan direk ayaga kalkdigi için yatakdan kollarimi sarkitmiyorum ama geceleeri sizliuyor sag kolum

vahide1204 vahidem benim oglana bez abglamiyorum artik bir hafta falan oldu yapmiyor
(aylar ) once yaptigi çi$ miktarini azaltmaya basladi
sonra yapma SIKLIGINI dusurdu yani haftada her gun yaaprken 5 e 3e dusurdu
en son yapsada bi iki kasik akdar anca yapîyordu

bu devreleri gecip yavas yavas duzeldik, darisi basiniza in$allah
beslenmesinde bi degsiklik yok ayni yeyip içiyor

belki yardimi olur sana diye ayzayim dedim
birden $ip diye kesilmedi zamanla oldu
sizde azalma fln olursa pes etme ilaçlada olsa aynen devam et
çocukda mutlu , uzerimden bi kamyon yuk kalkdi valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…