pilates cok basit bir sey ben bir yil gittim vuxudun o kadar sikilasti ki harikaydi. videolarla yapilir canim zor bi sey degil. basliycam ben uygun zamanda.Sagol canim:) valla pilates hic yapmadim ama kendim ogrenebilir miyim ki? Cok iyi olur ya bi sıkılassak gaza gelip
bizimde cok iyi sayilmaz canim. ben uyku egitimi zaten vermedim. hem hasta hem diskeri cikiyor vs huysuz. gece uykusuna dalana kadar 4-5 kere uyaniyo. gecenin bi vakti de en az bi kere uyaniyo. sabah 8de kalkiyo. zaten aksam 10da anca yatiyior. garip yani uyku duzeni..
tesekkur ederım.Ben ilk Zaman'larda yaşamıştım, hatta spinal anestezinin yan etkisi zannedip korkmuştum. Fakat biraz araştırınca dirsek içme Tuna'nın başı çektiği k baskı yaptığı için bir çeşit Karpal tünel sendromu yaşamışım, şimdi geçti
canim gotur bi kbb ye eger gecmeyecekse mecbur antibiyotik kullanacak bazen kacis yok.. gecmis olsun Ayaz kuzuya..Ayaz yine hastabu kış aylarını sevmedim hiç.. Gece hafif ateşi vardı yazık hep huzursuzdu yavrum uyuyamadı da kulağında kızarıklık vardı, en son çocuk doktoru geçen hafta bir ay sonra kbb götürün demişti.. Sanırım antibiyotik olmadan geçmeyecek bu.. Ama ben bi ayı beklemicem babası gelsin Trabzon'dan haftaya götürcem..
yeb4 eşim Bi hafta sen de gel Trabzon'a gezeriz diyor ama ayaz daha da hasta olur diye korkuyorum gelirsem buluşturalım begümle ayazı :) :)
tamam canim aldim tuyolari senden sagolasin.Ben en küçük boy banada boya fırçası kullanmıştım ama ponpon sünger fırçalarda var. Kırtasiyede satılıyor oda. Kapak kavanoza takılırken boyarsan ellerin çok kirlenmez ve çevirmesi kolay olur.
Canm yanlış anlattım kenfimi sanırım..mesela mercimek çorbası yaparken herşeyi tencereye koyuyorum sonra kıymayı da koyuyorum beraber pişiyolar :)yani soğukken koyuyurum :)Canım buzlu yiyecekleri eritmeden direk sıcağın içine atmak zararlıymış
Ayy çok geçmiş olsun kuzuya Allah korusunEki Görüntüle 1712055 bizim de abimiz sağolsun kafamızı kırıyordu az daha
gercekten hic de aklimiza elmiyor. bebek ya illa cocuk doktoruna gidiyoruz. halbuki kbb ye gitmek daha mantikli.Kızlar üst solunum yolu hastalığında artık çocuk Dr na değilde KBB ye gidin derim kulaklarına kamerayla bakıyor herşey görünüyor daha iyi bence
İnşallah alırsın gönlüne göre türkiyede evcil hayvan sahibi olmak çok kolay sokaktan bile bulursun tertemiz yaparsın bakarsın yapmadığım şey değildi ama burda sokakta başıboş hiç hayvanı yok petshop yok internetten bakmış eşim yavru kedi pers cinsi 600 euro istiyor turkiye ye gitsek desek kediye bu kadar para verdik bize bilmem neresi ile gulerler :)) esimde diyor ki her ay oyuncağa para vereceğine geçen 45 euro oyuncak aldık da :) canlı hayvan alırım onla oynar arkadaş olurlar sende çok seviosun zaten çok mantıklı geldikediler temizdir canim. asilarini vs duzenli yaptirdiktan sonra hic bir zararlari yok. kendi kendilerini temizlerler zaten.
kopek olsa sikinti onlarin agzinda bi parazit var ve insanlar icin zararli.
o yuzden evde kopek beslemek hijyen acisindan iyi degil de kedi beslemekte sikinti yok bence.
bende kopeklere bayilirim ama. buyuk kopekler bi de. alman kurdu ozellikle. bigun bahceli evim olsa mutlaka alirdim..
Yok bugün denedim sabahtan fazla verdim baktım yiyor sıkılınca bırakıyorum 1-2 saat sonra yine veriyorum . Sabah 07:00 de uyandı 14:00 de yattı yine 7saat ara ama keyifliydi bende saf saf 11 den beri çocuk uyuyacak şöyle böyle diye diye hiç bi is yapamadım. Yemek konusunda maaslah anasına babasına çekmiş ben hamileykende herşeyi yedim istahim çok iyidiArtık büyüyorlar Zaman'la uyku araları açılacak tabi. Kendi kendine uyuması çok iyi. Yemek olayı bizde sıkıntı bu ara ama Salih yemek istiyorsa ver bence, neredeyse bir yaşında olacaklar artık yemek vermekten çekinmemeliyiz kanımca
evet canim burda sokak hayvani cok da insanlarimizda vicdan yok pek kotu davraniliyor bi kap su vermekten aciz herkes.İnşallah alırsın gönlüne göre türkiyede evcil hayvan sahibi olmak çok kolay sokaktan bile bulursun tertemiz yaparsın bakarsın yapmadığım şey değildi ama burda sokakta başıboş hiç hayvanı yok petshop yok internetten bakmış eşim yavru kedi pers cinsi 600 euro istiyor turkiye ye gitsek desek kediye bu kadar para verdik bize bilmem neresi ile gulerler :)) esimde diyor ki her ay oyuncağa para vereceğine geçen 45 euro oyuncak aldık da :) canlı hayvan alırım onla oynar arkadaş olurlar sende çok seviosun zaten çok mantıklı geldi
Hamileyken hep uyusuktu 7.aydan sonra başladı 2-3 aylık olana kadar devam etti karpal tünel sendromu olmuştuarkadaslar aranızda dogumdan sonra ellerınde uyusma yasayan oldu mu?
Ah ah sorma ben çok düşkünüm hayvanlara ailecek oyleyiz sokaktan çok kedi getirmisim eve veterinere goturmusum bakmisim aynen yazın bi kap su koymaktan acıziz. Allah insanların kalbine merhamett vicdan koysun . Zaten eşime dedim ki o parayı verirsen alma istemiyorum delimiyim o kadar para verilir mi du bakalım nasıl halletcez evimizde küçük artık hepimiz koyun koyuna yatatiz :))evet canim burda sokak hayvani cok da insanlarimizda vicdan yok pek kotu davraniliyor bi kap su vermekten aciz herkes.
alip besleyen de sikilinca tekrar atiyor sokaga.
yalniz gercekten bayagi pahaliymis kedi ya 600 euro ne demekturkiyeye gelirseniz burdan alin bari :)
esin mantikli dusunmus bence kedilerin bi zarari yok hijyen acisindan. oynarlar minnoş minnoş ay ne guzel :))
benim kocaman bahceli evim olmadikca hayvan alma sansim yok canim. kopegi evde asla besleyemem. kedileri de severim ama kopekler kadar degil. ugrasamam yani :))
sitede var topluca herkes bakiyo suyunu yemegini koyuyoruz hayvanlarin.
ama bana ait bi kopek dedigim gibi mumkun gozukmuyo
uykusu yokdur belki :)Tskler cancanlar. Bizomde oturmadi halbuk bi heves odasini ayirmistim. Simdi ben onun odasinda yatiorum. Gunduzleri de sallayarak uyutuorum. Diger turlu kesinlikle uyumaz. Sallamamla bile dalmasi bi saat.
melegim kizz ben bugun naptim biliyoinmuKızlar üst solunum yolu hastalığında artık çocuk Dr na değilde KBB ye gidin derim kulaklarına kamerayla bakıyor herşey görünüyor daha iyi bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?