2015 Şubat Anneleri

ah kuzum benim kiyamam nasil sevinmistir tabiiki :)

oyuncu anneyi bende takip ediyorum. cok hosuma gidiyo paylasimlari. bunu bende okumustum hatta buyuyunce mutlaka bu tip seyler yapicam demistim :)

biz evde esimle cok notlasiriz zaten. kizima da yapariz artik. ay bi de bu aksam tv8de cocuklu bi program var hatta su an oynuyo. cok komikti reklamlarda gordugun kadariyla. cocuklar var ya tam yemelik. ne zaman buyuyevek bizimki dedim kendi kendime gorunce. izleyin kizlar musaitseniz.

Harika bisey yapmissin. Dun ben de okurken hayal ettim kizima yaptigimi

Valla hırs yaptım memlekete gitmiştim iki yık sonra beni gören açtı ağzını sağolsun kimse daha üç aylık bebeği var demedi
Ne olmuş sana
Dikkat et
Zayıflamaya bak
İkinci olursa daha veremezsin ki benim ikinci bebeğim
Öyle yani benim derdim milleti germesin diye verdim acayip hors yapmıştım ama

kizlar memem yakinda kopacak.
Begüm iki gundur emmek yerine sadece isiriyorm o kadar canim yaniyorki. isirip kendine dogru cekiyor bi de. kurtaramiyorum kendimi. elimde olmadan off deyince de agliyor icli icli.
vermiyim memeyi diyorum istiyor yakama yapisiyor. napicam ben ya neden boyle yapuyo bu kiz.

bende burdan duyup takip etmeye basladim zaten oyuncu anneyi
harika bi kadin valla yani harika bi annee
keske bende oyle olabilsemm
kitaplarini almak isterim ama burda bulamamki

isirdiginda çek memeyi verme bi daha o an için

Tamam Can'ım veririm çok şükür patlattı dedim herhalde elim ayağıma dolaştı ama geçti çok şükür
gerçekten Allah korumus canim
ben goze gelcek kazalrdan çok korkarim
kafa kol bacak vs hepsi geçer kirik çikik duzelir yerine oturur
ama bi goz geri gelmez ,dönü$ü yok
kiskandimiki neden atti oyuncagi
dikkat et nolurr birbirlerine zarar vermesinler
ev kazasinin her turlusu kotu aslinda da i$tee ne kdr dikakt etsekde oluyor olacagi varsa
ogluyun oyle atma huyu avrsa biraz daha buyyene kdr kaldir agir oyuncaklari ortadan, bez gibi yada kirilmasin diye ozel oyuncaklar var onlardan dene

çok iyi yapmışsın maral oyuncu anne ve yorum yapan birçok anne insana pozitif enerji ve güzel fikir veriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…