ah kuzum benim kiyamam nasil sevinmistir tabiiki :)melegim kizz ben bugun naptim biliyoinmu @vahide1204 gel sende oku :)
facedeki oyuncu annede gordum,kizimin kalemligine annen seni sçok seviyor diye not koydum gece uyyorken
sabah akalkdi okula gitti, oglen okuldan aldigimda agzi kulaklarinda idi gozleri guluyorduu
kaç kere optu tesekkur erri saymadim, çok mutlu oldu kuzum benimm
sizde yapmak istersiniz eblki çocuklar da ayni bizim gibi ufak surprizlere çok seviniyolar yani ben oyledirim en azindan :à kizim bana çekmis :)
belki zaten yapiyorsunuzdurda ben yeni yaptigim için sizede yazmak istedim sizin çocuklar byyuk diye :)
tabi ayni notu oglumun cebinede koydum o bulamamis, ablasi çikarip okudu , oglkusumda tesekkur etti :)
ama buyuk daha çok sevindi , daha iyi anladigi için yada daha duygusal oluyor kizlar bilmeiycem
Harika bisey yapmissin. Dun ben de okurken hayal ettim kizima yaptigimimelegim kizz ben bugun naptim biliyoinmu @vahide1204 gel sende oku :)
facedeki oyuncu annede gordum,kizimin kalemligine annen seni sçok seviyor diye not koydum gece uyyorken
sabah akalkdi okula gitti, oglen okuldan aldigimda agzi kulaklarinda idi gozleri guluyorduu
sizde yapmak istersiniz eblki çocuklar da ayni bizim gibi ufak surprizlere çok seviniyolar yani ben oyledirim en azindan :à kizim bana çekmis :)
belki zaten yapiyorsunuzdurda ben yeni yaptigim için sizede yazmak istedim sizin çocuklar byyuk diye :)
tabi ayni notu oglumun cebinede koydum o bulamamis, ablasi çikarip okudu , oglkusumda tesekkur etti :)
ama buyuk daha çok sevindi , daha iyi anladigi için yada daha duygusal oluyor kizlar bilmeiycem
Birkaç günlükAnaaaam yavruum ne yapmış abisi bu Minnoşa yahu? Yeni mi bu?
Oyuncak attı Can'ım direksiyonlu bir oyuncağı vardı ağır birşey onu attıAyy geçmiş olsun.bi şey mi vurdu kafasına.napti bu kadar
Evet Can'ımCanım geçmişnolsun kıyamam.
Bu abiler hep böyle ah ah.
Oyuncak mı fırlattı
Tamam Can'ım veririm çok şükür patlattı dedim herhalde elim ayağıma dolaştı ama geçti çok şükürah yavrum yaa kiyamam
napti ne firlatti boyle
sadaka falan ver iyiki gozune gelmemi$ ucuz atlatmisiniz
Oğlum esti gürlediKıyamam yavrum ne oldu böle ya
Oyuncakoy neyle yaptı kiyamam
Evet Can'ımOyyyy ne oldu ki oyuncak mı fırlattı abisi??
Sağol Can'ımKiyamam ya gecmis olsun
Valla hırs yaptım memlekete gitmiştim iki yık sonra beni gören açtı ağzını sağolsun kimse daha üç aylık bebeği var demediCanm emzirirken diyet Nasıl yapıyorsun? Çok güzel vermişsin maşallah :) ben sütü keseyim diyorum bi yaşında daha sonra zor olmasın kesmesi diye de sütüm olursa da kesmem ama Hakkını çalmış olurum yazık..
Teşekkür ederim cnm.Mutlaka denicem o şekilde köfteyi.yaa deme oyle yahuu askolsun :)
kofteyi dene yimişacik oluyo sever mutlaka. kendimize yaptiimiz gibi yaptim sadece kimyon ve tuz koydum.
bende burdan duyup takip etmeye basladim zaten oyuncu anneyiah kuzum benim kiyamam nasil sevinmistir tabiiki :)
oyuncu anneyi bende takip ediyorum. cok hosuma gidiyo paylasimlari. bunu bende okumustum hatta buyuyunce mutlaka bu tip seyler yapicam demistim :)
biz evde esimle cok notlasiriz zaten. kizima da yapariz artik. ay bi de bu aksam tv8de cocuklu bi program var hatta su an oynuyo. cok komikti reklamlarda gordugun kadariyla. cocuklar var ya tam yemelik. ne zaman buyuyevek bizimki dedim kendi kendime gorunce. izleyin kizlar musaitseniz.
isirdiginda çek memeyi verme bi daha o an içinkizlar memem yakinda kopacak.
Begüm iki gundur emmek yerine sadece isiriyorm o kadar canim yaniyorki. isirip kendine dogru cekiyor bi de. kurtaramiyorum kendimi. elimde olmadan off deyince de agliyor icli icli.
vermiyim memeyi diyorum istiyor yakama yapisiyor. napicam ben ya neden boyle yapuyo bu kiz.
saol canim esimede benzer bisey yaptim sms yazdimHarika bisey yapmissin. Dun ben de okurken hayal ettim kizima yaptigimi
gerçekten Allah korumus canimTamam Can'ım veririm çok şükür patlattı dedim herhalde elim ayağıma dolaştı ama geçti çok şükür
çok iyi yapmışsın maral oyuncu anne ve yorum yapan birçok anne insana pozitif enerji ve güzel fikir veriyormelegim kizz ben bugun naptim biliyoinmu @vahide1204 gel sende oku :)
valla ben ordan kopya çkiyorum azcuk taklit oluyor ama napalim akil akildan ustundur :)))çok iyi yapmışsın maral oyuncu anne ve yorum yapan birçok anne insana pozitif enerji ve güzel fikir veriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?