oyyy sevecen kuzum :)Oglumun mektubuma cevabı.Allahım her ısteyene nasip etsın inşallah anneliği bu duyguları
böyle güzel şeyleri taklit edelim sağolsun şermin hanımda bu yüzden paylaşıyor zatenvalla ben ordan kopya çkiyorum azcuk taklit oluyor ama napalim akil akildan ustundur :)))
hayat teyzesi yazmayi bilmiyor diye resim yapmi$ benim kinali kuzumm ooyyy sevecen kuzum :)
Maaşallah ya ne mutlu sana allah bahtlarini.açık etsin kaderleri güzel olsun insalla hhayat teyzesi yazmayi bilmiyor diye resim yapmi$ benim kinali kuzumm o
kizimda verdigim kagidin arkasina yaziyor biseyler gostermedi daha bititrememis, okulda ders bitince yazmak istemis yetismemis yarin tamamliycakmis oyle dedi :)
saol canim aminnnMaaşallah ya ne mutlu sana allah bahtlarini.açık etsin kaderleri güzel olsun insalla h
canim biz sana yollariz istersen cok istiyosan.bende burdan duyup takip etmeye basladim zaten oyuncu anneyi
harika bi kadin valla yani harika bi annee
keske bende oyle olabilsemm
kitaplarini almak isterim ama burda bulamamki
oyle yapiyorum bakalim nereye kadar gidecek bu. canim cok yaniyor dayanilcak gibi degil. tek disli hugo ya nasil da isiriyo kadar..isirdiginda çek memeyi verme bi daha o an için
o kadar kusuur kadi kizinda da olurr :)))canim biz sana yollariz istersen cok istiyosan.
bende alicam kitaplarini.
cogu seyi hosuma gidiyor bazi seyler haric. mesela senin yatili yardimcin var diyor ona biri kiziyor hemen. ama oyle dogruya dogru benim de isimi gucumu yapan biri olsa bende sadece oyuncu anne olurdum :)
yedi yirmidort cocuklarimla ilgilenirdim ama oyle olamiyor ne yazikki.
bi de fikirleri elestirilince sert cikiyor pek elestri kaldiramiyor. ama yine de anneligi fikirleri cocuklarina karsi tutumu cok takdir edilesi.
:)) benimki isrinca bide siritiyordu gulerek :)oyle yapiyorum bakalim nereye kadar gidecek bu. canim cok yaniyor dayanilcak gibi degil. tek disli hugo ya nasil da isiriyo kadar..
amazona bi bakayim da koymazlarsa isterim valla bizinizdencanim biz sana yollariz istersen cok istiyosan.
cogu seyi hosuma gidiyor bazi seyler haric. mesela senin yatili yardimcin var diyor ona biri kiziyor hemen. ama oyle dogruya dogru benim de isimi gucumu yapan biri olsa bende sadece oyuncu anne olurdum :)
bi de fikirleri elestirilince sert cikiyor pek elestri kaldiramiyor. ama yine de anneligi fikirleri cocuklarina karsi tutumu cok takdir edilesi.
bir anne daha ne ister ne kadar mutlu olmuşlar seniniçin ne güzel bir günhayat teyzesi yazmayi bilmiyor diye resim yapmi$ benim kinali kuzumm o
kizimda verdigim kagidin arkasina yaziyor biseyler gostermedi daha bititrememis, okulda ders bitince yazmak istemis yetismemis yarin tamamliycakmis oyle dedi :)
ideal 31 aralık diye hatırlıyorumsaol canim aminnn
buyuusnler insallah sizde yaaprsinizzzvakit çabuk geçiyorrr
anam kimdi burda biri erken dogurmustu dogum gunu geldi oyyyyyyyy
valla ben o resmi çerçevelesemmi napsam neereye koysam bilemedim :)) resimi hep yaaprda aklina ne glirse çizer anne senin için diyebir anne daha ne ister ne kadar mutlu olmuşlar seniniçin ne güzel bir gün
valla bence iş yardımcıda değil yaratıcılıkta ev temizlemiyor yemek yapmıyor ama 1 balıktan birsürü aktivite üretiyor bakış acısı bana ilham veriyorcanim biz sana yollariz istersen cok istiyosan.
kuzum sevildiğini özel olduğunu hissetmiş sana da hissettirmek istiyor can kız can parçanvalla ben o resmi çerçevelesemmi napsam neereye koysam bilemedim :)) resimi hep yaaprda aklina ne glirse çizer anne senin için diye
ama bu sade ve öz olmu$, sadece kalp varr yaaaa
uyyor ama gidip bi daha opem bari nasil olsa uyanmazzz :))kuzum sevildiğini özel olduğunu hissetmiş sana da hissettirmek istiyor can kız can parçan
Allahım her gününüz böyle olsunuyyor ama gidip bi daha opem bari nasil olsa uyanmazzz :))
bende onu diyorum zaten. yaraticiligina fikirlerine hayranim.valla bence iş yardımcıda değil yaratıcılıkta ev temizlemiyor yemek yapmıyor ama 1 balıktan birsürü aktivite üretiyor bakış acısı bana ilham veriyor
iste canimm ne demekkamazona bi bakayim da koymazlarsa isterim valla bizinizden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?