2015 Şubat Anneleri

hayat teyzesi yazmayi bilmiyor diye resim yapmi$ benim kinali kuzumm o
kizimda verdigim kagidin arkasina yaziyor biseyler gostermedi daha bititrememis, okulda ders bitince yazmak istemis yetismemis yarin tamamliycakmis oyle dedi :)
Maaşallah ya ne mutlu sana allah bahtlarini.açık etsin kaderleri güzel olsun insalla h

Maaşallah ya ne mutlu sana allah bahtlarini.açık etsin kaderleri güzel olsun insalla h
saol canim aminnn
buyuusnler insallah sizde yaaprsinizzzvakit çabuk geçiyorrr

anam kimdi burda biri erken dogurmustu dogum gunu geldi oyyyyyyyy

bende burdan duyup takip etmeye basladim zaten oyuncu anneyi
harika bi kadin valla yani harika bi annee
keske bende oyle olabilsemm
kitaplarini almak isterim ama burda bulamamki
canim biz sana yollariz istersen cok istiyosan.
bende alicam kitaplarini.
cogu seyi hosuma gidiyor bazi seyler haric. mesela senin yatili yardimcin var diyor ona biri kiziyor hemen. ama oyle dogruya dogru benim de isimi gucumu yapan biri olsa bende sadece oyuncu anne olurdum :)
yedi yirmidort cocuklarimla ilgilenirdim ama oyle olamiyor ne yazikki.

bi de fikirleri elestirilince sert cikiyor pek elestri kaldiramiyor. ama yine de anneligi fikirleri cocuklarina karsi tutumu cok takdir edilesi.

o kadar kusuur kadi kizinda da olurr :)))
ben çocuklarla geçirdigi vakde oyunlara abyildim
o oyunlari bulmak da bi marifet
ben o kadr yartaici olamiyorum , uzun e$$ek gelir aklima balik kesip boyamak gelmez napam i$te :))
kaliteli zamani sayenizde ogrenuyorum bende , daha farkli saniyordum kaliteli vakit denince soylenmek istenen seyi

oyle yapiyorum bakalim nereye kadar gidecek bu. canim cok yaniyor dayanilcak gibi degil. tek disli hugo ya nasil da isiriyo kadar..
:)) benimki isrinca bide siritiyordu gulerek :)

bu ara yapmiyor dogru duzgun emmiyor bile isirmayi da unuttu yakindir memeyide unutaack e$$ek sipasi

amazona bi bakayim da koymazlarsa isterim valla bizinizden

hayat teyzesi yazmayi bilmiyor diye resim yapmi$ benim kinali kuzumm o
kizimda verdigim kagidin arkasina yaziyor biseyler gostermedi daha bititrememis, okulda ders bitince yazmak istemis yetismemis yarin tamamliycakmis oyle dedi :)
bir anne daha ne ister ne kadar mutlu olmuşlar seniniçin ne güzel bir gün

bir anne daha ne ister ne kadar mutlu olmuşlar seniniçin ne güzel bir gün
valla ben o resmi çerçevelesemmi napsam neereye koysam bilemedim :)) resimi hep yaaprda aklina ne glirse çizer anne senin için diye
ama bu sade ve öz olmu$, sadece kalp varr yaaaa

valla bence iş yardımcıda değil yaratıcılıkta ev temizlemiyor yemek yapmıyor ama 1 balıktan birsürü aktivite üretiyor bakış acısı bana ilham veriyor

valla ben o resmi çerçevelesemmi napsam neereye koysam bilemedim :)) resimi hep yaaprda aklina ne glirse çizer anne senin için diye
ama bu sade ve öz olmu$, sadece kalp varr yaaaa
kuzum sevildiğini özel olduğunu hissetmiş sana da hissettirmek istiyor can kız can parçan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…