Bende beslenme yaptıkları dönem yapardım canım beslenmede tost varsa ekmeğini kalp şeklinde yapardım peçetenin arasınada notunu yazardım sana bunları sevgimi katarak yaptım bebeğim seni seviyorum diye hepsini bitirirlerdi canımmelegim kizz ben bugun naptim biliyoinmu @vahide1204 gel sende oku :)
facedeki oyuncu annede gordum,kizimin kalemligine annen seni sçok seviyor diye not koydum gece uyyorken
sabah akalkdi okula gitti, oglen okuldan aldigimda agzi kulaklarinda idi gozleri guluyorduu
kaç kere optu tesekkur erri saymadim, çok mutlu oldu kuzum benimm
sizde yapmak istersiniz eblki çocuklar da ayni bizim gibi ufak surprizlere çok seviniyolar yani ben oyledirim en azindan :à kizim bana çekmis :)
belki zaten yapiyorsunuzdurda ben yeni yaptigim için sizede yazmak istedim sizin çocuklar byyuk diye :)
tabi ayni notu oglumun cebinede koydum o bulamamis, ablasi çikarip okudu , oglkusumda tesekkur etti :)
ama buyuk daha çok sevindi , daha iyi anladigi için yada daha duygusal oluyor kizlar bilmeiycem
Sen eşinede devam et cevap vermese bile uzun zaman sonra bi müddet gönderme o kadar alışacak ki sms lerine göndermediğinde büyük bir boşluğa düşecek ne oldu diye o zaman anlayacak emin ol canım....saol canim esimede benzer bisey yaptim sms yazdim
adam cevap bile evrmedi :)
çocuklari sevince geri dönü$ümü her zaman oluyorrr melek onlarrr
Ilk heves canim o Duru da disler yeni ciktiginda cok isirdi simdi nadiren yapiyo. Hoslarina gidiyo yeni bisey kesfediyolar. Bizimkinin de yeni favorisi cimdiklemek memeyi. Morartmis bile. Bi de ucunu tutup konusup guluyo ona bakip. Cok komikkizlar memem yakinda kopacak.
Begüm iki gundur emmek yerine sadece isiriyorm o kadar canim yaniyorki. isirip kendine dogru cekiyor bi de. kurtaramiyorum kendimi. elimde olmadan off deyince de agliyor icli icli.
vermiyim memeyi diyorum istiyor yakama yapisiyor. napicam ben ya neden boyle yapuyo bu kiz.
Tabi canim tek ihtiyaclari sevgi aslinda. Belki esinin de boyle olma nedeni yeterli sevgiyle buyumemesi. Bosver canimsaol canim esimede benzer bisey yaptim sms yazdim
adam cevap bile evrmedi :)
çocuklari sevince geri dönü$ümü her zaman oluyorrr melek onlarrr
insallah gecer canim dedigin gibi ilk hevestir.Ilk heves canim o Duru da disler yeni ciktiginda cok isirdi simdi nadiren yapiyo. Hoslarina gidiyo yeni bisey kesfediyolar. Bizimkinin de yeni favorisi cimdiklemek memeyi. Morartmis bile. Bi de ucunu tutup konusup guluyo ona bakip. Cok komik
gunaydin canimm. olabilir bak bende farkettim ustundekini atmaya calisirken uyaniyo hep. en kisa zamanda bende alicam o tulumdan. insallah her gece boyle uyur annesi..Gunaydin arkadaslar:) Cok guzel bir gun olsun insallah. Bu gece kiz daha az uyandi. Ilk defa uyku tulumuyla yatirdim ustunu acmadigindan mi uyanmadi acaba. Aslinda daha once baslayacaktim giydirmeye de atesi vardi korktum. Keske hep boyle uyusa. Insan biraz uykusunu alinca her isin ustesinden gelebilirmis gibi geliyo.
Maaşallah size bizde dün bugün iyi uyuduk bide kendi kendine yatağında uyuyor bende yatağın dışından seyrediyorum arada dokunuyorum öpüyorum kendini sağa sola vura vura uyuyor Anca pozisyon buluyor :) dün iki bugün 3 kez uyandı uyku duzenimiz yine değişti uyku aralarini çok uzatıyor ve geç yatiyoz dokuz gibi. E tabi daha fazla yiyozGunaydin arkadaslar:) Cok guzel bir gun olsun insallah. Bu gece kiz daha az uyandi. Ilk defa uyku tulumuyla yatirdim ustunu acmadigindan mi uyanmadi acaba. Aslinda daha once baslayacaktim giydirmeye de atesi vardi korktum. Keske hep boyle uyusa. Insan biraz uykusunu alinca her isin ustesinden gelebilirmis gibi geliyo.
Napsin yavrum tum gun bi beni bi memeyi goruyo beni anlasa anlasa en iyi meme anlar demistirinsallah gecer canim dedigin gibi ilk hevestir.
Duru da arkadas etmis memeyi kendine
bu memeyle ask yasiyolar resmen. bizimki de iki parmaginin arasina aliyo meme ucunu tutup tutup guluyo. şapşap vuruyo
deli bunlar vallahi. ilerde memeye tutmayi aliskanlik edinebilirler ama.
2bucuk yasinda oglu var kuzenimin memeden kesti annesi zorla ama hala eli memede tutucam diyo illa.
bi de ooo ne kadayda guzeller ne kaday da tatlilay diyo tutarken hahaha
Al canim bi tulum belki fayda eder. Her yolu deniyoruz uyanmasinlar diyegunaydin canimm. olabilir bak bende farkettim ustundekini atmaya calisirken uyaniyo hep. en kisa zamanda bende alicam o tulumdan. insallah her gece boyle uyur annesi..
Masallah size de canim. Bizimki de oyle bi saga bi sola done done sonunda uyuyo. Uyurken de kafayi yerlestirmeye calisiyo bi sure. Ayni sey babasinda da var cok komik:) biraz uzadi uyku aralari gercekten ama sabah ilk uyandiginda daha kisa surede geliyo uykusuMaaşallah size bizde dün bugün iyi uyuduk bide kendi kendine yatağında uyuyor bende yatağın dışından seyrediyorum arada dokunuyorum öpüyorum kendini sağa sola vura vura uyuyor Anca pozisyon buluyor :) dün iki bugün 3 kez uyandı uyku duzenimiz yine değişti uyku aralarini çok uzatıyor ve geç yatiyoz dokuz gibi. E tabi daha fazla yiyoz
Masallah Begum'e cok iyi bence boyu da kilosu da. Sana cekmis demek boy konusunda canim. Bizimki kisa olacak ama zaten hepimiz orta boyluyuz aramizda uzun yok:) Hem de aglamamis aferin kuzuyakizamik asimizi olduk geldik.
kendimi o kadar hazirlamisimki cok aglayacak diye uc saniye cirlayip susunca şok oldum. hic huysuzlanmadi sukur.
ordaki doktorumuza da muayene ettirdik antbiyotiklik bi durum yok. cigerde hirilti var ama onemli degil balgamdan dolayi dedi. gecmezse ilerlerse gelin dedi.
kilosu 9300 gr
boyu 75 cm
30ekimde tartilmisti ciplak 8750 gr cikmisti. bgun giysiyle tartildi. cok kilo almadi tabii ama buna da sukur bu istahsizlikla ben hic almaz diyodum. ebe de artik cok almaz dedi zaten.
ama boyu %97 lerdeymis
kilosu da %75 lerde
gayet iyi yani. daha ne isterim kilo cok umrumda degil sagligi yerinde olsun da. bi dahaki asi dogum gununden bi gun sonra. o zamana kadar rahatiz sukurler olsun.
O zaman sana kolay gelsinkizlar memem yakinda kopacak.
Begüm iki gundur emmek yerine sadece isiriyorm o kadar canim yaniyorki. isirip kendine dogru cekiyor bi de. kurtaramiyorum kendimi. elimde olmadan off deyince de agliyor icli icli.
vermiyim memeyi diyorum istiyor yakama yapisiyor. napicam ben ya neden boyle yapuyo bu kiz.
Canim olacak insallah bizim de hergun boyle olmuyo zaten arada esiyo. Ayaz kuzum da artik dinlendirse biraz annecigini kiyamam. Gunduz nasil uyuyo?ah bir de ben sabahları kalktığımda her şeyin üstesinden gelebileceğime inansam az uyusam da ,
bu sabah şu şarkı kafamda uyandım "deliyim, gözü kara deliyim, yakarım romayı da yakarım" anca dellenirim ben
sagol tatlim. evet genetik onemli tabiiki kime cekecek sonucta sulalesine cekecek :))Masallah Begum'e cok iyi bence boyu da kilosu da. Sana cekmis demek boy konusunda canim. Bizimki kisa olacak ama zaten hepimiz orta boyluyuz aramizda uzun yok:) Hem de aglamamis aferin kuzuya
canim inan bende haftanin iki gunu en fazla pozitif uyaniyorumdur. artik alistim da napayim. kacinilmazsa zevk almaya bak hesabiah bir de ben sabahları kalktığımda her şeyin üstesinden gelebileceğime inansam az uyusam da ,
bu sabah şu şarkı kafamda uyandım "deliyim, gözü kara deliyim, yakarım romayı da yakarım" anca dellenirim ben
bak sen yaramaz Azra'ya :))O zaman sana kolay gelsinallahtan Azra eskisi gibi yapmıyo ısırıyo ama tutup çekmiyo çünkü ısırdığı an hayır diyorum bırakıyor biraz öle geçecek Zaman hatta tutup konuşacak memeyi benimki mikrofon yapıyor memeyi :) şarkı söylüyor vuruyor ses çıkartıyor hatta artık öğrendi yakası geniş bişey giydim mi kendi çıkarıyor memeyi bi yere gittik mi orta yerde açmasın siye mecburen kapalı giyiyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?