2015 Şubat Anneleri

biz herkesı kendımız gıbı sandıgımız ıcın boyle dusunenlerı aklımız almıyor maalesef

Ben de bornova özkanlardayım :)) baya yakınız :) benim doktorum da bornovada

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Evet yakınımışız harbiden 😀 memnunsun heralde sen doktorundan 😀

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi.

su dunyada kayınvalıdesınden az da olsa yakınmayan var mı acaba merak edıyorum :)

Ben 2 aylık bi hamile olarak şunu diyom birgün bende oglumun huzurunu kacıracaksm ne oluyum ve hep şunu düşünrm evet onlar evlatlarımız ama kölelerimiz degil onlar yalvarmıyo beni dünyaya getirin
Diye anne baba hakı varsa evlat hakıda var ben 2 senedir hamile kalmak için ugraşıyorum anne olmak ve o güzel duygu için sonunda doguracagım cocugun hayatını zehir edeceksem ne anlamı kalıyo bukadar emegin sevginin ..

Son düzenleme:
bi sorun mu vardı hayırdır..inşallah hersey yolundadır

Iyi dilegin icin tesekkur ederim:)Canim bi arkadaşla sorun ol du ben kendime telaş yaptım. Çok şükür bebekte bi sıkıntı yokmuş ama kasılma varmış bende rahimde sanırım ya da kasiklarda Dinlenmem lazım dedi izin alıp geldim eve.
Bu arada benm de demir düşük ilaç kullanıyorum gebelik öncesinden biriyle halsizlik yorgunluk yapıyo bayaa

cok dogru sooyluyosun. tabıkı annenın babanın hakkı odenmez ama onlarında sacma sapan seyler ıcın huzur bozmaya hakları yok. bende gelecegın kayınvalıdesı olarak senınle aynı fıkırdeyım.

Yarın doktor randevum var kızlar çok korkuyorum belli aralıkla kanamalarım devam edio ilaçlarımı iğnelerimi oluyorum ama yarın bebişimin hareketlerini bi görsem cok mutlu olacam :) bide rapor isticem doktordan yarın umarım verir yoksa kovacaklar beni yerime eleman arayısına baslamıslar bugun biri iş görüşmesine gelmiş raporlarla dogum iznine kadar idare edebilsem keske anlatcam doktoruma ama bana acırmı verirmi bilmiorum

Canım zencefil baktın mi etkisi olmasın başka şeytanın etkili bitki.hamilelikte dikkat etmek lazim

İNŞALLAH Verir rapor. acındır biraz kendine.
bana da tutturuyorlar sana rapor vereyim diye. diyorum ben yatamam raporumu kime vereyim kendi işim ama devlet hastanesindeki doktorlar onu algılayamıyor. isteyene veremezler.

canım ne kadarlık rapor alacaksın ki...Dr'un acıyıp acımamasıyla alakası yok onun kendi sana demesi gerekiyor bu durumda istirahat etmelisin diye olmadı devlet hastanesinden heyet raporu al canım....günlük sağlık ocakları bile rapor veriyor...

Evet yakınımışız harbiden 😀 memnunsun heralde sen doktorundan 😀

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi.

Çoook memnunum canım

İNŞALLAH Verir rapor. acındır biraz kendine.
bana da tutturuyorlar sana rapor vereyim diye. diyorum ben yatamam raporumu kime vereyim kendi işim ama devlet hastanesindeki doktorlar onu algılayamıyor. isteyene veremezler.

ne desemki bilemedimm ablamla doktorumuz aynı ona sürekli verdi. benim kanamalarım var 3 güne bi iğne oluorum bana vermio anlamadımkii dediğin gibi istemeyene verio bende istemiorum ayagımı yapsam acep
bende heyet raporu almayı düşünüorum iş mevzusunu söylemem bile ama cidden ağırım cok agrılarım var kanamalarımda oluyor ama bana niyeyse hiç rapor teklif etmedi ben dicem yarın bakalım verecekmi? normal 3 gün 5 gün her türlü alınır dediğin gibi önemli olan 45 günlük dilimlerde heyet raporu alabilmek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…