2015 Şubat Anneleri

kediler köpekler onlar candır can. yeri gelir insandan daha fazla değer veririm o sessiz dili olmayan birilerinden bir şeyler bekleyen hayvanlara. benimde yaklaşık 5 senedir yanımda olan pamuk yumağı bir tavşanım var. daha nişanlıydık eşim hediye etmişti. inanın tavşan deyip geçmeyin benim sesimi tanıyıp benim geldiğimi anladığı anda ayaklarıma koşan bir minik. çoğu insan kılı zararlı olur yüzüne bakma bebeğin tavşana benzer gibi şeyler geveledi hiç birine aldırış etmedim. 5 senedir baktım da şimdi kalkıp verirsem Allah reva görür mü bunu bize? onların bize hiç bir zararı yok. yalnızca insanlar çok önyargılı. ama aldırış etmemekte buldum kolaylığı yoksa gerçekten çok sinir oluyorum ver ver diyenlere. sanki onlar bakıyor da bu kadar geriyor insanları derdi. öğüre öğüre temizlediğimi bilirim pisliğini ama yine de aklımdan bir kere bile geçmedi onu terketmek. ne diyeyim umarım daha çok çok uzun süre yaşar da bebeğimde onu mıncıklar benim mıncıkladığım gibi :)

Allah razı olsun cok sagol aminn ins iyi olur okuyan herkes Dr sorsun bu testi benim icim yanıyor sizin yanmasın allahım dualarımızı kabul etsin ind

Canım Allah yardımcınız olsun.dualarimiz seninle önceden oluşan enfeksiyosa belki o zmn sorun olmuyo.insallah hersey çok güzel olur

Cok sagol Allah razı olsun ins hersey yolunda gider bebegim benimle olur ins saglikli sekilde

Bildiğim kadarıyla düşük tsh daha çok tercih ediliyor. Ama tabii 0.0 lı değerlere düşmemesi gerekiyor. 0.5-1 arası sınır sanırım. Daha çok 1-2.5 arası olsun istiyor doktorlar.
Evet cnm 0.68 cikti benim. Normali 2.5 ve alto olmali bebegin zihinsel gelişimi için. Çok şükür ama değerin ilk defa bu KDE düştü yarin Dr kontrolünde bakicaz artik ne dicek.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım Igg seviyesi kaçmış? IgM seviyesi düşükse ve Igg seviyesi yüksekse bağışıklık sistemin virüsü engelleyebilir.

Canım cmv lgm 1.34. Cmv lgg 54.4 tek elimden gelen allahıma dua ediyorum hayırlısını ver yarabbim diye allahıma sığındım

Allah razı olsun cok sagol aminn ins iyi olur okuyan herkes Dr sorsun bu testi benim icim yanıyor sizin yanmasın allahım dualarımızı kabul etsin ind

üzme kendini benimde kan uyuşmazlığı var ve pozitif çıkmıştı. doktor kanama olmadığı sürece kafaya takma dedi. kanama olduğu anda doktora gidip indireckt coombs iğnesi vurmaları gerekli. eğer bir sıkıntı olmaz ise 28. haftamda vurulmak zorundayım. yani her an her şey olabilir hamilelikte. allah büyük bebeğin sana tutunduysa zaten gerisinide atlatır annesi. onlar aslında sandığımızdan da güçlü küçük insanlar. o yüzden kendini üzüpte bebeğini sıkıntıya sokma. pozitif ol. rabbim büyük elbet bu imtihanıda atlatıcaksınız hayırlısıyla. ben bi yerde bir yazı okudum benim haftamda artık bebeğim benim sesimi tanıyıp duyabiliyormuş. düşünsene üzüldüğünüde duyuyor sevindiğinide. ben 3 düşük yaptım 3 kere çok acılar yaşadım. şimdi doktora her gittiğimde içim gidiyor kötü bir şey diyecek diye ama elden de bir şey gelmediğini çok iyi biliyorum. seni üzmek için yazmıyorum sadece güçlü ol diye yazıyorum. rabbim derdi veriyorsa dermanıda veriyor. sabırlı ol 12. haftana birşey kalmamış. o zamana kadar kendini yıpratma olurmu

oyyy verilir mi kıyılır mı hiiiç onlar da evlat sayılır. Konuşup iki kelam dertlerini bile söyleyemiyorlar, işkence etsen yine de kin beslemezler sana. Hangi insan seni bu kadar karşılıksız sevebilir ki...
O ver ver diyenler cahil insanlar cidden! Hem bilmedikleri bir konu üzerine bir kez olsun araştırmadan kulaktan dolma laflarla boş boş laf ederler, hem laflarına karşı çıkınca seni küçümserler.
Bana da kayınvalidem dedi e artık kediyi şutlarsın! Bu ne biçim laf ya ağzına elimin tersiyle vurucaktım. Ben öyle cahil ve cani bir insan değilim elbette ki ömrü yettiğince bizimle yaşıyacak dedim. uyuz kadın !
Hangi avrupa ülkesinde bebek geliyor diye evden hayvanlarını atıyorlar acaba? Hayvanı dışlayan toplum hep bizim ülke gibi cahil toplumun çoğunlukta olduğu yerler. Kimseye aldırış etmemekle en güzelini yapıyorsun, kız minnacık şey kime ne yapabilir ki koskoca fil bile bebeklere bi başka davranır. Keşke insanlarda onlar kadar sevgi dolu olabilse...

İşte ben de unısex isimleri çok seviyorum.Ne mırın mırın kız adı olsun ne de heyt heyt vurmalı kırmalı sert erkek ismi olsun.Bir kitapta okumuştum bütün bebeklere doğa isimleri koyuyorlar, bolluk bereket gibi. Amaç, cinsiyetçi bir yaklaşım olmasın. O gündür severim unısex ismi de bilemedim kullanması zor desene.

12 haftalik hamileyim cvp verdigin icin tesekkur ederim cnm

hayırlı olsun ilk bebeğinmi ? :) bazen sayfalar çok çabuk ilerliyor canım. ben bile bazılarını okuyamıyorum arkadaşlarında gözünden kaçmıştır o yüzden. yoksa gelen herkese kapımız sonuna kadar açık. pek öyle benimde muhabbetim yoktur sayfada ama yeri gelir çenem çok düşer yeri gelir hiç bir şey yazmam. sen çenemin çok düştüğü zaman denk geldin

Çok tesekkur ederim Allah razı olsun cok guzel yazmissin mutlaka oyle eğer yasiyacagi gun varsa oluyor herseyi allahım biliyor belki bir imtihanı bu bana ama engel olamıyorum gözyaşlarıma aklımı dağıtamiyorum yemek bile sırf bebegim icin yiyorum yeterki iyi olsun diye.canimm gecmis olsun sende zor zamanlar atlatmissin allahım bebeğini korusun seninde allahım onlara dayanma gücü versin inss seninde yüzün gülsün sonuna kadar saglikli hamilelik saglikli bebek nasip etsin ins. Bebegim icin uzulmemeye çalışıyorum dayanamıyorum allahım yardımcımız olsun tek yapabildiğim dua etmek dua etmek

2 . gebeligim araniza aldiginiz icin tesekkurler bn yazilarini okuyodum ama bugun kayit yaptim buraya daha yeniyim yani bnde yanlizliktan sıkılıyorum zaten burda mutlu olacagima inandim ve katildim

2 . gebeligim araniza aldiginiz icin tesekkurler bn yazilarini okuyodum ama bugun kayit yaptim buraya daha yeniyim yani bnde yanlizliktan sıkılıyorum zaten burda mutlu olacagima inandim ve katildim

ne iyi etmişsin bende müzdaripim yanlızlıktan etrafımda pek arkadaşım yok. anca burada böyle kafa dağıtıyorum hele birde seni anlayan seninle aynı olan hamilelerle zaman geçirmek inan kafayı baya dağıtıyor.

Evet cnm bnm de pek arkadasim yok ozaman tam yerine gelmisim desene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…