2015 Şubat Anneleri

canım allah yardımcın olsun dualarım seninle çok strese girip bebeğinide üzme lütfen.
inşallah herşey temiz çıkar

Allah razı olsun cok sagol.stres olmayim diyorum gözyaşlarımı tutamıyorum hep dua ediyorum iyi olsun bebegim birsey olmasın diye

Canim gecmis olsun çiğ et filan mi yedin yada kedi köpek mi besledin Allah korusun bebeğe bulasirsa riski var gerçekten inşallah sen de bebegin de sağ saglim ve sıkıntısız atlatirsiniz.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım hemen korkma rabbim bu cuma günü hürmetine bebeğini sağlıkla sana bağışlasın inşş berenay senin yaptığın bu tahliller ne ki ??? bi şikayetin mi vardı canım çok merak ettim dur hemen öyle amniyosentez felan olma gerekirse başka dr a git iyice sor soruştur tekrar geçmiş olsun

Kedi köpekten korkarım 1 metre yKinlarina dahi gidemem. Cig ette yemem hic anlamadım gitti cok korkuyorum bebeğimi kaubedicem birsey olacak diye tabi Allah'tan hayırlısı ama elimde değil ağlamak istemiyorum bebegim etkilenmesin diye duramıyorum allahım sesimi duy yarabbim sen koru kötü birsey olmasın ne olur yalvarıyorum . Dua edin ne olur bana sagolasin canım aminn ins tek duam saglikli olması

Âmin insss tek duam bu.dr istedi torch enfeksiyonları varmi diye bakılıyormuş her harf bir enfeksiyon virüsü anlatıyor. Riskli Allah korusun hersey oluyormuş aslında hamilelik incesi bakilmaliymis ama kimse demedi bana eski Dr da söylemedi. Cogu kişi bilmezmiş bu testleri. Mutlaka yapilmaliymis 12. Haftayı bekliyorum tekrar testler yapılacak korkuyorum cok korkuyorum ins hersey düzgün gider bebegim iyi olur ins

evet canım okudum şimdi inanki bende bilmiyordum ve kaç dr a gittim kimse böle bişeyden söz etmedi bana senin dr yine iyiymiş madem bu kadar önemli kötü bir virüs bizlerde yaptıralım ne olur ne olmaz die canım sen yinede sakin ol bebeği etkileme ağlamak istiyosan ağla kuzum rahatlarsın ama kendini yiyip bitirme lütfen inşş herşey yoluna girer kuzum sana dua edicem allah bebeğini sana bağışlasın inşş

merhabalar burada yeniyim biraz da acemi 2 gündür başım çatlayacak gibi ağrıor ve bn hiç bişe yapamıorum sizde de oluor mu yada ne yapmalıyım bu arada bnde şubat annesiyim

Canım ben de bugun TSH için kan verdim normalde troit im yok ama gebelik sınırının üstünde diye başlattı. Bugün çok çarpıntı var nabız 90 civari değer düştü sanırım. Ama henüz sonuç almadım nete eklenmemiş lab sonuçlarına ilaca devam dedi doğuma kadar nasıl olcak bilmiyorum

Son düzenleme:
Canım Allah yardımcınız olsun.dualarimiz seninle önceden oluşan enfeksiyosa belki o zmn sorun olmuyo.insallah hersey çok güzel olur

Son düzenleme:
Selam kızlar

Dünden önceki gün ikili teste girmiştik, ölçümleri güzel çıkmıştı ense kalınlığı 1.51 diğer ölçümleride normalmiş

kan sonucu da bugün gelmiş doktorum aradı sonucumun 18.305 olduğunu yani korkulacak bir durumun olmadığını söyledi çok az risk grubuna giriyormuş sanırım, zaten risk yok diyemedikleri için. 3'lü test olacakmıyım dedim hayır hiç gerek yok dedi sadece bir ay sonra normal kontrole geliceksin o arada omuriliğine bakıcaz dedi okadar. Doktor arayana kadr hiç düşünüp kafamı olumsuza yormamıştım ama doktor aradığında resmen elim ayağım titredi. Annelik işte heralde yine de emin olamıyorum sonucun iyi olduğuna internette bakıyorum normal değerler diye birşey bulamıyorum sadece risk oranları var.

Siz ne dersiniz kızlar sonuç cidden iyi mi ?

Yazını okuyunca doğru bilinen bir yanlışı düzeltmek istedim canım.
Evde beslenen yada sokakta hiç farketmez kedi köpeğin aşıları tamsa hiçbir insan için hiçbir risk barındırmıyor. Aşısız olsa dahi bir kedi köpekten geçebilecek toksoplazma vb. mikrop bakteri, bir yeşil sebze veya etten geçme riskinden herzaman daha azdır. Türkiye'de çoğu insan kedi köpek mikrop zannediyor ama bu sadece hurafedir, araştırılsa biraz durumun benim dediğim gibi olduğu görülür. İnsanlar sırf bu yüzden hayvan beslemekten uzak duruyor yada hamile kalınca evindekini canice sokağa atıyor. Mesela benim de bir kedim var 3 yaşında. O da ailemizin bir ferdi, aşıları da tam , ve benim test sonuçlarım tertemiz :)

Üstelik hayvan ile büyüyen bebek ve çocukların sağlıkları herzaman bir adım öndedir bir kere alerji riskleri çok düşüktür çünkü vücut bağışıklık kazanır. Ayrıca gelişmiş ülkelerde kanser vb hastalara hastanede düzenli olarak özellikle lösemi hastası çocuk hastanelerine, devamlı olarak bir hayvan getirilip çocuklara moral olması sağlanır, birlikte uyurlar oynarlar :)

Senin aracılığınlada burdan arkadaşlara bilgi olsun canlarım :)

Selam kizlar. Bugun tatile ciktik ve basim felakket agriyor. Agri kesici almadim ama gebeler minoset icebilir diye duymustum. Bir bilgisi olan varmi kizlar. Napayim?

merhabalar burada yeniyim biraz da acemi 2 gündür başım çatlayacak gibi ağrıor ve bn hiç bişe yapamıorum sizde de oluor mu yada ne yapmalıyım bu arada bnde şubat annesiyim

Selam canim. Ben de sen ne yazdinda kimse cevap vrrmemis dedim ki senin de ben gibi basin agriyormus. Bu arada hayirlisi olsun. Hos geldin. Saglikli haberler almak dilegiyle. Valla canim benimde cok agriyor basim. Havadan mi sacim nemli uyumustum dun gece ondanmi bilemefim. Ama genelde gebelikte oluyormus bas agrisi. Bir an once gecmesi umuduyla insallah

canım geçmiş olsun bende çok çektim o ağrıyı
ılık hatta soğuk duş alabilirsin
başını çemberle sık
kocana masaj yaptır
hiç geçmezse parol yada minoset sade iç
geçmiş olsun
karanlık odada uyumak da fayda ediyor

inş. geçer cnm uykudayken bni çok rahatsız edior banyodan olduğunu sanmıyorum seninkinin bebişten galiba

Bugün kontrole gittim,her şey yolunda hamdolsun..veee bir prensesim olacağını öğrendim,çok mutluyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…