canım allah yardımcın olsun dualarım seninle çok strese girip bebeğinide üzme lütfen.
inşallah herşey temiz çıkar
Bugun Dr aradı sonucları söylemek icin. Torch enfeksiyonu çıkmış cmv lgg ve cmv lgm pozitif çıkmış 10 haftalik hamileyim.12. Haftada tekrar baska testler yapacak sonra aminosentez sıvısı alcakmis bebeğe bulasirsa cok sakincaliymis ne olursun dua edin cok korkuyorum bebeğime birsey olmasın bu cuma gunün hürmetine duanızda benide geçirin 27 de randevum var(((
Bugun Dr aradı sonucları söylemek icin. Torch enfeksiyonu çıkmış cmv lgg ve cmv lgm pozitif çıkmış 10 haftalik hamileyim.12. Haftada tekrar baska testler yapacak sonra aminosentez sıvısı alcakmis bebeğe bulasirsa cok sakincaliymis ne olursun dua edin cok korkuyorum bebeğime birsey olmasın bu cuma gunün hürmetine duanızda benide geçirin 27 de randevum var(((
Canim gecmis olsun çiğ et filan mi yedin yada kedi köpek mi besledin Allah korusun bebeğe bulasirsa riski var gerçekten inşallah sen de bebegin de sağ saglim ve sıkıntısız atlatirsiniz.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım hemen korkma rabbim bu cuma günü hürmetine bebeğini sağlıkla sana bağışlasın inşş berenay senin yaptığın bu tahliller ne ki ??? bi şikayetin mi vardı canım çok merak ettim dur hemen öyle amniyosentez felan olma gerekirse başka dr a git iyice sor soruştur tekrar geçmiş olsun
Âmin insss tek duam bu.dr istedi torch enfeksiyonları varmi diye bakılıyormuş her harf bir enfeksiyon virüsü anlatıyor. Riskli Allah korusun hersey oluyormuş aslında hamilelik incesi bakilmaliymis ama kimse demedi bana eski Dr da söylemedi. Cogu kişi bilmezmiş bu testleri. Mutlaka yapilmaliymis 12. Haftayı bekliyorum tekrar testler yapılacak korkuyorum cok korkuyorum ins hersey düzgün gider bebegim iyi olur ins
Troit ilaci kullanan arkadaşlar TSH biz kaç en son ölçüme gore benim 0.60 a düşmüş yrn Dr a gosterecegim kandegerlerim de güzel cikmis. Bir TSH çok düşük Dr ilaci doğuma kdr kullanacaksin dedi ama çok düşük olursa sonuç ne olur bilmiyorum.
Canım Allah yardımcınız olsun.dualarimiz seninle önceden oluşan enfeksiyosa belki o zmn sorun olmuyo.insallah hersey çok güzel olurBugun Dr aradı sonucları söylemek icin. Torch enfeksiyonu çıkmış cmv lgg ve cmv lgm pozitif çıkmış 10 haftalik hamileyim.12. Haftada tekrar baska testler yapacak sonra aminosentez sıvısı alcakmis bebeğe bulasirsa cok sakincaliymis ne olursun dua edin cok korkuyorum bebeğime birsey olmasın bu cuma gunün hürmetine duanızda benide geçirin 27 de randevum var(((
Canım Allah yardımcınız olsun.dualarimiz seninle önceden oluşan enfeksiyonsa belki de o zmn sorun olmuyo.insallah hersey çok güzel olur UOTE]
Canim gecmis olsun çiğ et filan mi yedin yada kedi köpek mi besledin Allah korusun bebeğe bulasirsa riski var gerçekten inşallah sen de bebegin de sağ saglim ve sıkıntısız atlatirsiniz.
Selam kizlar. Bugun tatile ciktik ve basim felakket agriyor. Agri kesici almadim ama gebeler minoset icebilir diye duymustum. Bir bilgisi olan varmi kizlar. Napayim?
merhabalar burada yeniyim biraz da acemi2 gündür başım çatlayacak gibi ağrıor ve bn hiç bişe yapamıorum sizde de oluor mu yada ne yapmalıyım bu arada bnde şubat annesiyim
Selam kizlar. Bugun tatile ciktik ve basim felakket agriyor. Agri kesici almadim ama gebeler minoset icebilir diye duymustum. Bir bilgisi olan varmi kizlar. Napayim?
merhabalar burada yeniyim biraz da acemi2 gündür başım çatlayacak gibi ağrıor ve bn hiç bişe yapamıorum sizde de oluor mu yada ne yapmalıyım bu arada bnde şubat annesiyim
Selam canim. Ben de sen ne yazdinda kimse cevap vrrmemis dedim ki senin de ben gibi basin agriyormus. Bu arada hayirlisi olsun. Hos geldin. Saglikli haberler almak dilegiyle. Valla canim benimde cok agriyor basim. Havadan mi sacim nemli uyumustum dun gece ondanmi bilemefim. Ama genelde gebelikte oluyormus bas agrisi. Bir an once gecmesi umuduyla insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?