2015 Şubat Anneleri

2 . gebeligim araniza aldiginiz icin tesekkurler bn yazilarini okuyodum ama bugun kayit yaptim buraya daha yeniyim yani bnde yanlizliktan sıkılıyorum zaten burda mutlu olacagima inandim ve katildim

İyi yapmşsın insan burda mutlu oluyor gerçktn :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Benim tsh hormonumun 3.3 degerinde yuksek oldugunu daha yeni ogrendim. Ilac kullanmaya doktorun tavsiyesiyle bugun 13.haftamda basladim. Insallah gec kalinmamistir. Korkuyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Umarim uyku dolu bir gecemiz olsun. Hayirli geceler...

Selam kizlar. Bugun tatile ciktik ve basim felakket agriyor. Agri kesici almadim ama gebeler minoset icebilir diye duymustum. Bir bilgisi olan varmi kizlar. Napayim?

Minoset ama iki farklı minoset var. Hamileler için olandan kullanacaksın canım. Biliyorsundur zaten ama ben yinede söyleyim dedim:) Allah şifa versin. Çok zor baş ağrısı çekmek.

Gunaydin. Bugün ikili testimizin sonucunu alicaz. Herşey yolundadir inşallah. Rabbim hepimizin yar ve yardimcisi olsun. Umarim USG ile görürüm minnosumu da çok özledim. Hepinize sevgiler...

Günaydın canım
İnşallah hayırlı haberlerle gelirsin :) bizimde kontrol salı günü ama test yapıcam falan demedi 12+2 olucaz salı günü. Önce ense kalınlığına bakıp sonra mı test istiyorlar

Hastaneye gidecekler güzel haberlerle dönün inşallah bende bgn cinsiyet netleştrmeyr gitcm özel bi tıp merkezine

Hastaneye gidecekler güzel haberlerle dönün inşallah bende bgn cinsiyet netleştrmeyr gitcm özel bi tıp merkezine

Ayy heyecanlısındır :) hiç tahminde bulunmuşmuydu doktorun

İnşallah canım, inşallah güzel haberlerle gelirsin. Doktorunun tiroid sonucunun yorumunu da yazar mısın? Ben de düşük mü diye düşünmeye başladım da.

tabii bende 15.de gidicem 11 hafta bitiyor ense kalınlıgına bakıcak sonra ıkılı testler yapılcak canım

Hadi bakalım hayırlısı canım. Sen de güzel haberlerle gelirsin inşallah.

Bulutlu ve serin bir sabahtan herkese günaydın.. sabah mesaime yine erken basladim bugun.
bugun kontrolu olan arkadaslar dilerim hep hayirli haberlerle gelirsiniz doktordan. .kuzucuklarimizla saglikli bigun olsun insallah

tabii bende 15.de gidicem 11 hafta bitiyor ense kalınlıgına bakıcak sonra ıkılı testler yapılcak canım

Iyi haberler alırız inşallah canım düşündükçe kalbim heyecanla atıyor

Canim dilerim hayırlı sonuçlar alir rahatlarsin rabbm yardmci olsun dualarimiz seninle

Dr iyi dediyse kurcalama daha evhamlardan gidecez zaten rabbime emanet kuzucuklarimiz

Bugün kontrole gittim,her şey yolunda hamdolsun..veee bir prensesim olacağını öğrendim,çok mutluyum

Tebrik ederim canım demek prenses geliyor ne mutlu

Merhaba arkadaslar bende katilabilir miyim araniza

Hosgeldin aramiza canım

Ayy oyle güzel yağıyor ki yagmur sanki sonbahar gelmis gibi rüzgar mis gibi toprak kokusu hizli hızlı inen yagmur damlalarinin sesi..ohh icim acildi yeminle

Gereksiz evham bizim işimiz

Kızlar ikili testin sonucu kan verdikten ne kadar sonra çıktî

benim doktorum 15 gün sonra ararım dedi

geç geldi sanki bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…