2 . gebeligim araniza aldiginiz icin tesekkurler bn yazilarini okuyodum ama bugun kayit yaptim buraya daha yeniyim yanibnde yanlizliktan sıkılıyorum zaten burda mutlu olacagima inandim ve katildim
İyi yapmşsın insan burda mutlu oluyor gerçktn :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Selam kizlar. Bugun tatile ciktik ve basim felakket agriyor. Agri kesici almadim ama gebeler minoset icebilir diye duymustum. Bir bilgisi olan varmi kizlar. Napayim?
Gunaydin. Bugün ikili testimizin sonucunu alicaz. Herşey yolundadir inşallah. Rabbim hepimizin yar ve yardimcisi olsun. Umarim USG ile görürüm minnosumu da çok özledim. Hepinize sevgiler...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hastaneye gidecekler güzel haberlerle dönün inşallah bende bgn cinsiyet netleştrmeyr gitcm özel bi tıp merkezine
Gunaydin. Bugün ikili testimizin sonucunu alicaz. Herşey yolundadir inşallah. Rabbim hepimizin yar ve yardimcisi olsun. Umarim USG ile görürüm minnosumu da çok özledim. Hepinize sevgiler...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
günaydın canım
inşallah hayırlı haberlerle gelirsin :) bizimde kontrol salı günü ama test yapıcam falan demedi 12+2 olucaz salı günü. önce ense kalınlığına bakıp sonra mı test istiyorlar
iphone 'den kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hastaneye gidecekler güzel haberlerle dönün inşallah bende bgn cinsiyet netleştrmeyr gitcm özel bi tıp merkezine
tabii bende 15.de gidicem 11 hafta bitiyor ense kalınlıgına bakıcak sonra ıkılı testler yapılcak canım
Bugun Dr aradı sonucları söylemek icin. Torch enfeksiyonu çıkmış cmv lgg ve cmv lgm pozitif çıkmış 10 haftalik hamileyim.12. Haftada tekrar baska testler yapacak sonra aminosentez sıvısı alcakmis bebeğe bulasirsa cok sakincaliymis ne olursun dua edin cok korkuyorum bebeğime birsey olmasın bu cuma gunün hürmetine duanızda benide geçirin 27 de randevum var(((
Selam kızlar
Dünden önceki gün ikili teste girmiştik, ölçümleri güzel çıkmıştı ense kalınlığı 1.51 diğer ölçümleride normalmiş
kan sonucu da bugün gelmiş doktorum aradı sonucumun 18.305 olduğunu yani korkulacak bir durumun olmadığını söyledi çok az risk grubuna giriyormuş sanırım, zaten risk yok diyemedikleri için. 3'lü test olacakmıyım dedim hayır hiç gerek yok dedi sadece bir ay sonra normal kontrole geliceksin o arada omuriliğine bakıcaz dedi okadar. Doktor arayana kadr hiç düşünüp kafamı olumsuza yormamıştım ama doktor aradığında resmen elim ayağım titredi. Annelik işte heralde yine de emin olamıyorum sonucun iyi olduğuna internette bakıyorum normal değerler diye birşey bulamıyorum sadece risk oranları var.
Siz ne dersiniz kızlar sonuç cidden iyi mi ?
Bugün kontrole gittim,her şey yolunda hamdolsun..veee bir prensesim olacağını öğrendim,çok mutluyum
Merhaba arkadaslar bende katilabilir miyim araniza
Canim dilerim hayırlı sonuçlar alir rahatlarsin rabbm yardmci olsun dualarimiz seninle
Dr iyi dediyse kurcalama daha evhamlardan gidecez zaten rabbime emanet kuzucuklarimiz
Tebrik ederim canım demek prenses geliyor ne mutlu
Hosgeldin aramiza canım
Gereksiz evham bizim işimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?