2015 Şubat Anneleri

Canım Igg seviyesi kaçmış? IgM seviyesi düşükse ve Igg seviyesi yüksekse bağışıklık sistemin virüsü engelleyebilir.

Canım benim de 0.66 ve aynı miktarda ilaca devam ediyorum. Tsh ölçümü sırasında beta hcg hormonu da tsh gibi davranıyormuş ve tsh seviyesi normalden düşük çıkıyormuş.

Benim de kedim var sürekli bizimle uyuyor. Ayak ucumda uydurdu şimdi sürekli karnıma dayanıp uyuyor :)

Merhaba iyi geceler saat 1'e digru piknige gittik ve yeni geldik.. isim konusulmus esim bu konuda cok hevesli, sor arastir dedi bu konu kapansin 9 ayda 90 isim koyariz agizdan agiza yalama olur, zamani gelunce koyariz konuyu kapattim oda tmm dedi. :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Evet, bana birgun dediki sen cocugunu hic dusunmuyirsun, sen dedim dusundugunden mi huzurumuzu kaciriyirsun ben anneeysem sende annesin :) bugun basim agridi, kocam altindan altin olsun ailesinin cani cehennene :)

Ya o carpinti bende de oluyor hemen uzanip Dinleniyorum. İlaca devam dedi bana da ama düşük olmasinin riski varmi acaba
Canım benim de 0.66 ve aynı miktarda ilaca devam ediyorum. Tsh ölçümü sırasında beta hcg hormonu da tsh gibi davranıyormuş ve tsh seviyesi normalden düşük çıkıyormuş.

Ben zaten ikinci kutu ilaci iciyorum hemen dusurfu ilaç 19.98 di ama düşüğü daha zor mu ne

Oyy bnde 11+5 1 hafta snra kont gdicem ins ogrenirim bnde prenses istiyorum rabbimin izniyle

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Banada Dr 11+1 de kemik yapısı kıza benziyor dedi çok umutlandım acaba yanılma payı varmıdır kendimi çok alıştırdım hep kız istiyordum bende 😊🎀

Benim de kedim var sürekli bizimle uyuyor. Ayak ucumda uydurdu şimdi sürekli karnıma dayanıp uyuyor :)

Bizim bebişler çok şanslı olucak, doğduklaı andan itibaren çok yakın arkadaşları olucak ne gülüp eğlenirler ama düşündükçe hoşuma gidiyor, videolardaki gibi :))
Hamile olunca onlarda hassaslaşıyorlar, benimki biraz köpek gibi yetişti sayemde top atarım getirir falan o derece, o yüzden hep böyle ısırarak oynar ama şimdi benden olabildiğince uzak duruyor ve bir odaya girip kapı kaparsam hemen miyavlamaya başlıyor bana bişey olucak korkusu var gibi :)

Aynen benimki de şövalye kesildi küçücük bir seste benden önce atılıp ortalığı kolaçan ediyor :)

Bildiğim kadarıyla düşük tsh daha çok tercih ediliyor. Ama tabii 0.0 lı değerlere düşmemesi gerekiyor. 0.5-1 arası sınır sanırım. Daha çok 1-2.5 arası olsun istiyor doktorlar.

kızlaaaaaaaaaaaar bana bi cvp

Banada Dr 11+1 de kemik yapısı kıza benziyor dedi çok umutlandım acaba yanılma payı varmıdır kendimi çok alıştırdım hep kız istiyordum bende 😊🎀

Ay canim rabbim gonlumu biliyo hep kizim olsun istedim hos erkekte olsa uzulmem ya ama iste.hep kiz kiyafetleri aldim dayanamadim.acaba banada boyle guzel seyler soylermi teyzesi:)) ins rabbim gonlumuze gore verir once saglikk tabi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…