2015 Şubat Anneleri

oh iyi panik oldum
gebeliğimi 2015 şubat anneleri topiğinden takip ediyorum
aşı muhabbeti geçti oldu bittide haberim mi yok acaba dedim

Ben 5 doz yapyirmistim aslında ama yine de yaptiracagim tetenoz asimi. Ne olur ne olmaz.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ben de geldim araniza. 13 haftalik. Dun hafif kanamam basladi kontrole gittim, bebis iyi.
10 gun rapor verdi dr. Yatıyorum.

gecmiş olsun canım dikkatlı ol bu haftalarda normal karsılıyorlar pıhtı seklinde değilse tabi çünkü bebek rahime yapıstıgı için rahim duvarına zarar verirp kanama yaptırabiliyormus oda sızıntı seklinde gelebiliyor benden gecen hafta içi oldu ama az degil baya coktu bi kerede boca olurgibi ...

Ben de geldim araniza. 13 haftalik. Dun hafif kanamam basladi Kontrole gittim, bebis iyi.
10 gun rapor verdi dr. Yatıyorum.

Geçmiş olsun tatlim. Bebisin iyi olmasına sevindim.

Hoşgeldin cinsiyet belli mi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

cin takviminde bitirdiğin yasımı yoksa içinde oldugun yasımı baz alıyorsun yasını nasıl hesapladın

Hoşgeldin cinsiyet belli mi

11.hafta erkeğe benzetti kemik yapısı ve duruşunu ama kimseye demeyin kesin değil dedi 15+2 de tekrar kontolüm var inşallah o gün kesi gösterir çünkü eşimin doğum günü çifte süprz yapmak istiyorum göstrr mi sizce :)

cin takviminde bitirdiğin yasımı yoksa içinde oldugun yasımı baz alıyorsun yasını nasıl hesapladın
Canim nette bi site vardi otomatik hesapliyor.
5 dozmu biraz fazla değilmi

5 dozu 3 senede bölerek oldum omurluk cnm. Bi daha doğumda gerek yok dedi ama ben yine de vurdurcam.

Kizlar aranizda tsh hormonu yuksek cikan var mi? Benimki 3.3. Bebek gelisiminde olumsuz etkisi varmis. 13.haftada ilaca basladik. Gec kalinmamistir insallah. Cok korkuyorum.

Sana diyorum da ben de farkli degilim bazen sacma sapan düşünceler geliyo icime dra gitmedikce rahat edemiyorum ama bu da saglikli bi kafa degil iste

Yok tatlım ya ben kafama bileycik takmıyorum olumsuz hiç düşünmüyorum bebişimi etkiler diye. Hatta dün belgeselde duydum vücut stres olunca bir şey salgılıyormuş o salgı kana karışıyormuş ve yoğun streste hastalanma zona vb hastalıklar bu yüzden oluyormuş. E hamişiz, zaten vücudumuz artık %50 daha fazla kan üretiyor bebeğin oksijen ve beslenme ihtiyacını karşılamak için. Şimdi bu kana bide stres hormonu salgılatırsak direkt bebişe gider, o minicik bedeni nası baş etsin? Her stres olduğunuzda bunu düşünün ben çok etkilendim açıkçası...

Tşk ederim cnm cvp için insan merak ediyor işte

Ay ne güzel yazmışsın canım bende aslında genel olarak pozitif düşünüyorum ama sonra bi an bi tedirginlik oluyor bebişim iyi olsun diye düşünmemeye çalışıyorum ama dürtüyo işte! Ne yapmak lazım bazen bu olumsuz düşünceleri kafadan atmak için? Ben mi çok düşünüyorum yoksa her hamilede var mı bu duygu?

Slm kuzularrr ben bugün rüyamda pembiş bi yelek görüyordum çok şirindi :)))

Ne güzel yazmışssın kız tesekkur ederizzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…