- 7 Mayıs 2015
- 434
- 240
- 23
Tam bir kaosçok daha fazla diyoalr
en i$lek saat ve yermis orasi(
i$id diyolar
off
Türkiye hiç bir zaman bu kadar kötü karanlık olmamıştı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tam bir kaosçok daha fazla diyoalr
en i$lek saat ve yermis orasi(
i$id diyolar
off
oh eline sağlık ve afiyet olsun canım.Ben de bugün ayaz uyurken küllü kurabiye yaptım, kahveyle yedik şimdi oh mis :) ben hiç cheesecake denemedim yaa bi gün ben de yapayım tabi ayaz bey izin verirse :)))
bak sen şu akıllıyaOğlana amca olamayacak sin dedim akrabalık üzerine konuşurken.hayat daha devam ediyor belli olmaz dedihemen konuyu degistirdim
![]()
aa hazırı mı varmış bilmiyodum hazırını yap o zaman çocuk varken uğraşılmaz :)) hatta artık bende hazırını yapayım :)Eneee hazırı da mı var tamam bulursam ilk fırsatta Yapcam :) teşekkür ederim tavsiyen için :)))
Bulursam denicem hemen :)aa hazırı mı varmış bilmiyodum hazırını yap o zaman çocuk varken uğraşılmaz :)) hatta artık bende hazırını yapayım :)
evet canım benim de aklımda uzun zamandır bu soru var. nasıl bir ülkede yaşayacak evlatlarımız.. günden güne daha da kötüsü olamaz derken çok daha kötüsünü yaşıyoruz. allah bu terör belasını def etsin başımızdan. buna sebep olan herkesi de.Bulursam denicem hemen :)
Patlama çok üzücü benim öğrenciliğim Ankara'da geçti, 7 yıl kaldım ilk çalışma yıllarım ordaydı, çok severim Ankara'yı ama artık gitmeye korkuyorum.. Can güvenliği bile yok artık ki bu insanın en temel ihtiyacı uyku gibi yemek gibi.. Allahım sen bizi ülkemizi kötülüklerden koru, ne olacaksa olsun ama artık kan dökülmesin kimse suçsuz yere ölmesin, ölümlere sebep olanlar da cezasını çeksin nolur.. Nasıl bir kötülüktür bu aklım almıyor, bir insan Nasıl Başkaların hayatına son verebilir? Üzülecek çok şey var artık, eskiden böyle değildi, ben hep geleceği düşünüyorum oğlumu vr diğer çocukları Nasıl bir gelecek bekliyor?
Allah gönlüne göre versin o Zaman :) fark etmez sağlıklı olsun yeter ki.. Bizi de haberdar et ne Güzel 9 ay sonra hop kucağında walla helal olsun iyi cesaret :))
Benimki de bıraktı köfteyi yemiyor ağzından çıkarıyor hemen, yumurta da öyle maalesef.. Çok ilginç :)
Kesinlik le harfi harfine doğru ne yazık kikızlar patlamayı yeni duydum bende o kadar üzgünümki.. kim bilir kaç yuvaya ateş düştü.. allah yardımcıları olsun. bir gün bizim başımıza gelmeyeği ne malum..
şimdi çıkacaklar güvenlik zaafiyeti yok diyecekler. ülkenin en önemli yerinde üç patlama oldu. bi de pişkin pişkin sırıtıp istifa yok derker. olayı kınayıp yanlarına kalmayacak da dediler mi tamamdır bitti.
allah bildiği gibi yapsın bu güzel ülkemizi bu hale getirenleri..
Evet artar belki de arttı sinirlerim çok bozuluyor izleyemiyorum27 imkansiz kesinlikle daha fazladir. O kadar kalabalik oluyo ki oralar
Canım hayırlı olsun bebişin gözün aydın :)Aslında son zamanlarda istemedim vazgecmistim oğlan hareketlenince ama eşim çok istedi bi arada büyüsünler dedi ben dedim yok erken şudur budur kaçtım ama kurtulamadım![]()
CaNım çok geçmiş olsun Allah şifa versin kuzuna çok giremiyorum bu ara geçmişinde hepsini okuyamadım... bizim işimizde olmadı eşim beceriklidir çok şükür aklımızda olan başka bi işle uğraşıyor şimdilik bakalım hayırlısı artık...ben onu bualana kadar sehirdeki butun doktorlari yokladim
hastanedeki goren dr d a profseor çocuk d ruyud ayni seyleri soyledi gerçi
virus dedinmi ilaç vermezler kolay kolay burda
verenlerede ben ugramiyorum :)
ne yazıkki ucuz artık ülkemizde..Kesinlik le harfi harfine doğru ne yazık ki
İnsan hayatı bu kadar ucuz olmamalı
hakkınızda hayırlısı olsun canım. bu da bi sınavdır belki. belki de dha güzel kapıların açılmasına vesiledir.CaNım çok geçmiş olsun Allah şifa versin kuzuna çok giremiyorum bu ara geçmişinde hepsini okuyamadım... bizim işimizde olmadı eşim beceriklidir çok şükür aklımızda olan başka bi işle uğraşıyor şimdilik bakalım hayırlısı artık...
canım hoşgeldin evine :)Evett çok iyi geldi hiç gelmek istemedim şimdi ev işi yemek yapmak çok zor geldi:) İnşallah işimiz olur dA döneriz tr
O dediğin sözü ben de bi yerde okudum ve okuduğumda çok garip oldum.. Garip diyorum Çünkü Nasıl bir duygu olduğunu tarif edemiyorum..acaba biz de gerçekten öyle mi oluruz? Dediğin gibi ciddiyetin farkında değiliz ama bi astrolog var hep tvye de çıkıyordu Nuray bilmem ne onun bi konuşmasında yaa geçen yıl Türkiye'yi çok kötü günler bekliyor demişticanım hoşgeldin evine :)
hakkınızda hayırlısı olsun ülkeye dönmekle ilgili.
memleket vatan hasreti çekmek çok zordur eminim. sevdiklerinden ayrı olmak bazen dayanılmaz oluyor. yurtdışında olmasalar da bende uzağım biliyorum o duyguyu.
ülkemi dünyanın hiç bir yerine değişmem. ama şu an bi fırsatım olsa inan giderim. çocuğum için giderim. bizler hala işim ciddiyetinin farkında değiliz. suriyeliler de öyle diyordu. "ülkemizde ara sıra bombalar patlıyordu ama önemsemiyorduk, ta ki evimize bombalar yağana kadar"
bizim sonumuz da buraya doğru gidiyor. ben hiç umut görmüyorum. her yandan terör sardı ülkeyi. bugün ankara yarın başka bir şehir.. o insanların yerinde bi gün biz de olabiliriz.
bunları yazıp içini kararttım çok özür dilerim ama dünden beri çok ama çok üzgünüm, çok korkuyorum.. inan yerinde olsam buraya gelmezdim.
hakkınızda hayırlısı olsun..
daha kötü günler nasıl olabilir dedikçe her sene daha da kötü oluyor.O dediğin sözü ben de bi yerde okudum ve okuduğumda çok garip oldum.. Garip diyorum Çünkü Nasıl bir duygu olduğunu tarif edemiyorum..acaba biz de gerçekten öyle mi oluruz? Dediğin gibi ciddiyetin farkında değiliz ama bi astrolog var hep tvye de çıkıyordu Nuray bilmem ne onun bi konuşmasında yaa geçen yıl Türkiye'yi çok kötü günler bekliyor demişti
Hayırlısı olsun inşallah daha iyi işler nasip olurCaNım çok geçmiş olsun Allah şifa versin kuzuna çok giremiyorum bu ara geçmişinde hepsini okuyamadım... bizim işimizde olmadı eşim beceriklidir çok şükür aklımızda olan başka bi işle uğraşıyor şimdilik bakalım hayırlısı artık...