Selam kızlar
yeb4
gelincikgibi
buradayım :) okuyorum ama ne yazayım hep aynı şeyleri yaşıyorum.. Havalar da bi düzelmedi ki çıkalım bizde parka bağa bahçeye. Hafta sonu kv gidicez hava yine kötü üfff evde tıkılıp kalıcaz yine, orda rahat da olamıyorum, kendi evimde olsam ayaklarımı uzatır kahve içerim , mutfakta oyalanırım. Orda Tuna'yı zaptedilmez diye yorgun düşüyorum. Ay şimdiden sıkıntı bastı!
Geçen cumartesi açıköğretim Sınavı'nda gözetmen oldum, hıyar Ada'mın teki ve uyuz bi teyze kopya bekledi benden. Verir miyim hiç, mal Ada'm önbelleği dakika sonra çıkmak istedi gıcıklığına beklettim son dakikaya kadar. Yarım saat oturamadı homur homur söylendi. İşte bunlar yüzünden ülkenin her yerini bok götürüyor. Tecavüzcüsü teröristi üstü e üstlük bunları savunan vekili!! Ay girmiyim hiç bu konulara ceza meza yerim kesin.. Nede olsa heryer sansür yasak!!
Kızlar bugün Tuna ile harika bi deneyim yaşadık. İlk kez beraber banyo yaptık oğlumla. Kucağımda başını omzuma yasladı, ben ninni söyledim duşun altına girdik, sıcacık su sırtına değdikçe rahatladı, çok güzeldi. Tavsiye ederim. Can'ım oğlum benim, tam bi oyuncak ayıcık oldu yaaa :)) ama çooook yaramaz, artık resmen koşuyor. Mesela elinde almaması gereken bişey var ya, bana gösterip kaçıyor, bak neyi aldım der gibi :))
Bu arada
@MaRaL_ Tuna'da pişik oldu iki gün önce ben normalde bepanten kullanıyorum ama bitmişti, bende vazelin sürdüm. Çok iyi geldi.