- 7 Mayıs 2015
- 434
- 240
- 23
Kalp doktorum söylemişti canım. Hatta diş hekimi gerek yok dedi ama özel durumdan bahsedince bişey demediGecmis olsun canim. Dis hekimine sorsaydin keske o konuyu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kalp doktorum söylemişti canım. Hatta diş hekimi gerek yok dedi ama özel durumdan bahsedince bişey demediGecmis olsun canim. Dis hekimine sorsaydin keske o konuyu
Ayy bende merak ettim şimdi. Instagram hesabı mı açsam napsamyalnız değilmişizbenim de saçlarımı yolasım geliyo
ay beni utandırmao bakan gözlerin güzelliği
ne bileyim hani belki günahını alıyorum ama hani böyle bazı insanları ilk görüşte itici bulursun ya.. meymenetsizlik akıyodu suratından.
korkma artık azıcık emiyolar hiç bişey olmaz :)
ben doğumdan beri allerjim yüzünden antihistaminik kullanıyorum. doktor süte geçer ama çok zararı yok dedi olsa bile mecbur kullanacaktım her yerim şişiyor çünkü.
hergün kullanıyodum şimdi allahtan 4 günde bi kullansam yetiyor.
Isler yogun ama yeni bir yer olmasina ragmen alistim sukur. Esim de diyo zaten sanki mitoz bolunmeyle yaptin kizi diye:) KopyaladimAy ne güzel sağolun kızlar valla çok iyisiniz hepiniz.. Senin işler Nasıl gidiyor Can'ım. Duru da gittikçe sana benzemiş, kopyan olmuş cimcime
Canim cok gecmis olsun ne kiskanc kadinmis ne goz varmis. Nas felak oku canim kendinekızlar sabah kv ye gittim kızı alıp. kahvaltı ettik uyuttum çıktım ben rica ettim bikaç saat bakmasını. kuaföre ağdaya gitmem gerekiyo ve bikaç işim vardı.
neyse çıktım ağda vs hallettim dedim gelmişken manikür yaptırayım çok kötü oldu tırnaklarım. neyse kızla hem sohbet ediyoruz hem ojemi sürüyo derken bi anne kız geldi oturdu. sohbete katıldılar. bi iki kez gözgöze geldim nasıl bakıyo kadın bana anlatamam. öyle dikkatli bakıyoki.
kızla Begüm'den bahsetmesek dicemki beni bekar sandı oğluna bakıyo. ama yok o da değil acaip bi bakış.. sonra anlatıyo bi de benim gelinim olunca çok endişeleniyorum ben oğlumu paylaşamam falan diye. sevimsiz bi kadın yani anliycanız.
sonra ojelerime baktı baktı "bizde nerde böyle oje sürmek hiç yapamadık böyle şeyler" dedi. gülümsedim falan neyse.
işim bitti kuaförden çıktım merdivenden indim son basamakta bi düştüm ayağımı bi burktumama böyle bi düşüş yok ufacık basamaktan düşüp ayağımı öyle burktumki canım çok yandı. kuafördeki çocuk sesime çıktı aldı beni yukarı biraz oturdum baktım üatüne basabiliyorum çıktım cafeye oturdum eşimin işten çıkmasını bekliyorum. yürüyebiliyorum ama biraz ağrım var.
nazara inanırım ama yok bana nazar değdi öyle oldu vs hiç düşünmem. bebeklere nazar değdiğine inanırım daha çok. ama o kadının nazarı değdi o kadar eminim. öyle bi bakış olamaz hala düşündükçe ürperiyorum..
şimdi ayağım da ağrırsa yandık bi o eksiktiama neyse ucuz atlattım yine çok şükür..
Anladım Canm.. Tabi ilaç güzel bişi değil süt açısından ama sonuçta geçiyorsa süte o Zaman yediklerimizi napcaz :) yani ben çok sağlıklı beslenen biri değilşm mesela ama sütüm ayaza çok yaradı kilo açısından en azından.. Ona gelmiyor sanırım, ki hami bazı doktorlar da süte geçmez hiç bir şey diyor bi kanıtı yok sanırım :)Canım küçük bir açıklık var kanla ilgili işlemlerde mikrop kapmamak için kullanmam gerekiyor. Önlem olarak yani.
Kulak dişten miydi bilmiorum ama geçti :)) İnşallah dediğin gibi olur zarar vermez:))
Utanma utanma gerçekler bunlar :) maşallah :)yalnız değilmişizbenim de saçlarımı yolasım geliyo
ay beni utandırmao bakan gözlerin güzelliği
ne bileyim hani belki günahını alıyorum ama hani böyle bazı insanları ilk görüşte itici bulursun ya.. meymenetsizlik akıyodu suratından.
korkma artık azıcık emiyolar hiç bişey olmaz :)
ben doğumdan beri allerjim yüzünden antihistaminik kullanıyorum. doktor süte geçer ama çok zararı yok dedi olsa bile mecbur kullanacaktım her yerim şişiyor çünkü.
hergün kullanıyodum şimdi allahtan 4 günde bi kullansam yetiyor.
Canim gecmis olsun sen de yazik ne cektin kulaktan ben gibi. Dikkat et kendine. Dogru demissin dinlenemedikten sonra raporu napcaksin:)Eve gelmeden doktora gittim bugün kızlar orta kulak iltihabı olmuşum da haberim yokdinlen güzelce diyor rapor vereyim dedi, aman yok dedim.i rapor istemem ne evde dinlenebilirim ne de evde.. Çocuk küçük olunca öyle oluyor haklısın dedi, ikinci çocuk yapma hayatını yaşa diyor :)))
Nasıl yaptın bize de söyle :))) kaça kadar çalışıyorsun canım sen? Trafik çok oluyor mu?Isler yogun ama yeni bir yer olmasina ragmen alistim sukur. Esim de diyo zaten sanki mitoz bolunmeyle yaptin kizi diye:) Kopyaladim
Yapma yaaa bak sen şu kem gözlüye.. Salmış üstüne negatif elektriği :)) şaka maka geçmiş olsun kırılabikirdi bile Allah korumuş. Ya ben bu insanları anlamıyorum. Sen kötüsün diye herkes senin gibi kötü mü olsun yani.. Kıskanmış besbelli.kızlar sabah kv ye gittim kızı alıp. kahvaltı ettik uyuttum çıktım ben rica ettim bikaç saat bakmasını. kuaföre ağdaya gitmem gerekiyo ve bikaç işim vardı.
neyse çıktım ağda vs hallettim dedim gelmişken manikür yaptırayım çok kötü oldu tırnaklarım. neyse kızla hem sohbet ediyoruz hem ojemi sürüyo derken bi anne kız geldi oturdu. sohbete katıldılar. bi iki kez gözgöze geldim nasıl bakıyo kadın bana anlatamam. öyle dikkatli bakıyoki.
kızla Begüm'den bahsetmesek dicemki beni bekar sandı oğluna bakıyo. ama yok o da değil acaip bi bakış.. sonra anlatıyo bi de benim gelinim olunca çok endişeleniyorum ben oğlumu paylaşamam falan diye. sevimsiz bi kadın yani anliycanız.
sonra ojelerime baktı baktı "bizde nerde böyle oje sürmek hiç yapamadık böyle şeyler" dedi. gülümsedim falan neyse.
işim bitti kuaförden çıktım merdivenden indim son basamakta bi düştüm ayağımı bi burktumama böyle bi düşüş yok ufacık basamaktan düşüp ayağımı öyle burktumki canım çok yandı. kuafördeki çocuk sesime çıktı aldı beni yukarı biraz oturdum baktım üatüne basabiliyorum çıktım cafeye oturdum eşimin işten çıkmasını bekliyorum. yürüyebiliyorum ama biraz ağrım var.
nazara inanırım ama yok bana nazar değdi öyle oldu vs hiç düşünmem. bebeklere nazar değdiğine inanırım daha çok. ama o kadının nazarı değdi o kadar eminim. öyle bi bakış olamaz hala düşündükçe ürperiyorum..
şimdi ayağım da ağrırsa yandık bi o eksiktiama neyse ucuz atlattım yine çok şükür..
Ac canim bence de orda yavruslari goruyoruz birbirimizi goruyoruz iyi oluyoAyy bende merak ettim şimdi. Instagram hesabı mı açsam napsam![]()
Sorma önce ayaz şimdi ben.. Ama ben hassas biri değilim yani nezle için gittim ama ne çıktı Ağrı'sına dayanıyorum ama ayaz dayanamıyor yazık.. Dediğin gibi anne olmak çok değişik bişi başka hiç bir şeye benzemiyor.. Kendimden çok onu düşünüyorum, her an şimdi akşama ne yese, ara öğün ne versem, ne oymasak diye düşünüyorum.. geçen eşime diyorum abi ne rahatsın anca işr gidip geliyorsun, ayaz aç mı yok mu, sıkılıyor mu, uyudu mu, kalktı mı, güzelce yedi mi vs şeyleri düşünmene gerek bile yok.. Baba sadece ad olarak var.. Acaba sonradan mı devreye girecek bunlar metal ediyorum :)))Canim gecmis olsun sen de yazik ne cektin kulaktan ben gibi. Dikkat et kendine. Dogru demissin dinlenemedikten sonra raporu napcaksin:)
Bugun Duru'yu da kbb ye goturduler. Burnu asiri tikali. Damla vermis bi agizdan bi burundan haftaya geniz etinin durumuna bakcakmis. O nefes alamayinca ben de alamiyorum inan. Annelik ne degisik
Aaa geçmiş olsun Can'ım yaa.. Neden oldun ki acaba? Nasıl iyileşecekmiş? Bizi dinlenmemiz için Panama'ya göndersinler sıcakta kumda yatarım vallaEve gelmeden doktora gittim bugün kızlar orta kulak iltihabı olmuşum da haberim yokdinlen güzelce diyor rapor vereyim dedi, aman yok dedim.i rapor istemem ne evde dinlenebilirim ne de evde.. Çocuk küçük olunca öyle oluyor haklısın dedi, ikinci çocuk yapma hayatını yaşa diyor :)))
Sağol Canım.. Nezleyle bağlantılı muhtemelen dedi nezlen geçince tekrar gel, şimdilik ilaç vermiyorum sadece başın falan çok ağrırsa parol al dedi emzirdiğini için..Aaa geçmiş olsun Can'ım yaa.. Neden oldun ki acaba? Nasıl iyileşecekmiş? Bizi dinlenmemiz için Panama'ya göndersinler sıcakta kumda yatarım valla![]()
Isler yogun ama yeni bir yer olmasina ragmen alistim sukur. Esim de diyo zaten sanki mitoz bolunmeyle yaptin kizi diye:) Kopyaladim
Terzi kendi söküğünü dikemez hesabı :)) , bende Tuna ilk doğduğu Zaman'lar resmen kurt Ada'ma dönüşmüştüm, herkese hırlıyordum kimseye bırakmıyordum. Tamam annelik şeysi falan o kadarını anlıyorum da ameliyatlı Halim'le her işimi ben görücem tamam bırakın yemeğimi ben hazırlarım, dur şu yatağı ben toplarım diye dolanıyordum evde ağlaya ağlayaSağol Canım.. Nezleyle bağlantılı muhtemelen dedi nezlen geçince tekrar gel, şimdilik ilaç vermiyorum sadece başın falan çok ağrırsa parol al dedi emzirdiğini için..
Hahaha :)))) öyle diyorsun ama en fazla 1-2 saat sonra Tuna'yı özledim ben dersinama var ya 2 saat de olsa öyle bir şansımız olsa giderim walla, 6-7 Saat işte oluyorum Oray'a da giderim bırakıp :)
Aslında var ya biz salağız ya da pardon ben :) hiç bırakamıyorum ayazı iş dışında anneme, vicdan yapıyorum, bana gelen annelere de kendine Zaman ayırman lazım diyorum çok komik, Onlar sözümü dinliyor musmutlu geliyor yanıma ben hala yerimde sayıyorum :)))
Valla nasil oldu bilmem:) Cok baskin genlerim varmis. Kocasiz yapmis gibi oldumNasıl yaptın bize de söyle :))) kaça kadar çalışıyorsun canım sen? Trafik çok oluyor mu?
Ben de merakla bekliyorum canim devreye girecekleri gunleri. Biz her adimda kuzulari dusunuyoruz onlar normal yasamlarini surduruyolar masallah. Kiyamam Ayaz kuzuma agrimasinn kulagi. Masallah sana da canim nazar degdirme kendine.Sorma önce ayaz şimdi ben.. Ama ben hassas biri değilim yani nezle için gittim ama ne çıktı Ağrı'sına dayanıyorum ama ayaz dayanamıyor yazık.. Dediğin gibi anne olmak çok değişik bişi başka hiç bir şeye benzemiyor.. Kendimden çok onu düşünüyorum, her an şimdi akşama ne yese, ara öğün ne versem, ne oymasak diye düşünüyorum.. geçen eşime diyorum abi ne rahatsın anca işr gidip geliyorsun, ayaz aç mı yok mu, sıkılıyor mu, uyudu mu, kalktı mı, güzelce yedi mi vs şeyleri düşünmene gerek bile yok.. Baba sadece ad olarak var.. Acaba sonradan mı devreye girecek bunlar metal ediyorum :)))
Bende bugün dedim ki kendi kendime, Ada'm evde yaşıyor, yiyor içiyor yatıyor kalkıyor ve hep yorgun, ama ben evi yaşanacak yer haline getirmeye çabalıyorum temizlik çamaşır yemek çamaşır alışveriş çamaşır! (Bitmek bilmez bi çamaşır yıkama olayımız var da.. :)) e o Zaman düşüp bayılayım ben..Ben de merakla bekliyorum canim devreye girecekleri gunleri. Biz her adimda kuzulari dusunuyoruz onlar normal yasamlarini surduruyolar masallah. Kiyamam Ayaz kuzuma agrimasinn kulagi. Masallah sana da canim nazar degdirme kendine.
Oyy yavrum kıyamam, geliş saatini öğrenmiş yazıl.. Ayaz da öyle, babayı istemiyor hatta hiç iplemiyor bile geldiğinde eve.. Yine bi kaç gündür şehit dışında babasını hepten unutacak :) sen öğlen eve mi geliyorsun? Bi daha da gitmiyorsan çok güzel.. Ama yorgunluk tavan yapar hem okulda hem de Tuna'yla bütün gün uğraş..Terzi kendi söküğünü dikemez hesabı :)) , bende Tuna ilk doğduğu Zaman'lar resmen kurt Ada'ma dönüşmüştüm, herkese hırlıyordum kimseye bırakmıyordum. Tamam annelik şeysi falan o kadarını anlıyorum da ameliyatlı Halim'le her işimi ben görücem tamam bırakın yemeğimi ben hazırlarım, dur şu yatağı ben toplarım diye dolanıyordum evde ağlaya ağlayaşimdi bırakacak yer arıyorum Tuna'yı. O kadar yoruluyorum ki üç gün sırt üstü yatarım valla.. Ama gel gör ki Tuna sanki saati bilir gibi on iki de bakıcı teyzenin camından inmiyor beni bekliyormuş, evde babasında bile durmuyor, bu ara iyice bana düştü.