- 23 Mayıs 2014
- 8.576
- 9.942
- 398
anlayabiliyorum seni, biz ne yaşıyorsak üç katını yaşıyorsun tüm zorlukların.. bazen kim ne teselli verirse versin çare olmaz. daha kötülerini düşünsen de, sağlığınıza şükretsen de içindeki bu depresifliği atamazsın. depresyon böyle böyle başlıyor sanırım..Kızlar benim pilim bitti galiba.bunalıma giriyorum sanki.hiç iyi değilim.sürekli aglayasim var.bugün büyüğü kaçırma sorunundan tekrar urolojiye goturdum.resmen titriyorum ağlıyorum anlatırken.kendime hakim olamdim.esim e sonradan anne çok telaşlı demiş.psikolojik belki de benim yüzümden.herşeye yetişmeye çalışırken hepsinin sorunlarına uzulmekten galiba bardak doldu.iyi değilim diyorum ama eşime anlatamıyorum.ağlamalarıma anlam veremiyor.kendi kendine motive et diyor ama edemiyorum artik.Boguluyorum sanki.ne dert çekenler var biliyorum sukursuz olmak istemiyorum ama bunu bilmem hissettiklerime engel olmuyor aglamami durdurmuyor.hicbiseye yetişemiyorum eve çocuklara eşim de yoğun calisiyor bu sene.yalnızlık hissi var içimde.annemi çağırdım ama asıl ben gitmek istiyorum.evden uzaklasmak.kuzenlerle girgir bos muhabbetler yapip gulmek..kafami bosaltmak..ama büyüğün okulu var.agrima gidiyor herşey için didinirken benim yüzümden kaciriyormus gibi hissetmek.nasıl rahatlayacagim bilmiyorum.Bu hafta bırakacağım herşeyi oluruna.nasil ruh halimi düzelteyim kızlar akıl verin.
büyüğün altına kaçırma sorunu için kendini çok suçluyorsun sanırım ama önce bundan vazgeç bence. biraz oluruna bırak bakalım.. eşinin kendi kendini motive et demesine ben üzüldüm sen nasıl üzülmeyesin.. aslında bi psikologla görüşmek iyi olur senin için çok rahatlarsın bence.. annenin gelmesi de biraz iyi gelir. havalar da ısınınca at kendini dışarı biraz. çocuğun okulu bitince de git annene hatta uzun kal eğer imkanın varsa.
allah yardımcın olsun, sağlık versin hepinize. büyüdüklerinde hayırlı evlat olsunlar inşallah da bu çektiklerini unuttursunlar..