- 30 Nisan 2015
- 1.802
- 764
- 73
- 38
off tüylerim diken diken oldu okurken gerildim :/ canım benim çok geçmiş olsunKızlar canım kızlarını akşamlar..
Bugün çok maceralı bir gündü, kayınvalide öğlen ben işteyken bi aradı beni yetiş ayaz kapıyı üstüme kapattı dışarıda kaldım ayaz içerde balkon cami açık diye..o an Veli görüşmem vardı kadını bırakıp fırladım panikle ne müdürden izin aldım ne bişi.. Kalbim Nasıl attı gidene kadar.. Anahtarı bi soktum kapı açılmıyor içerde de anahtarı bırakmış akılsız kv halbu ki bin kere dedim anahtarı bırakma içerde ne olur ne olmaz diye
Neyse hemen eşimi aradım çilingirci al gel diye, o sırda ayaza sesleniyoruz ama tık yok.. 5. Kattayız balkon cami açık diye aşağıya indim ben gözlüyorum cama çıkıyor mu diye.. Çilingirin gelmesi 15 dk sürdü ama o sürede ömrümden bi 15 yıl gitti kesin..
Neyse geldi Ada'm kapıyı tak diye açtı, içeri bi girdim ayaz balkonda pas paslarla uğraşıyor allahtan cama yanaşmadı be yapardım bilmiyorum Allah yardım etti..
Çok dikkatli olmak lazım, Allah korusun tüm yavrularımızı
keşke canım :)Hep böyle düşünceli olsa kv ve hep böyle güzel anlaşsanız keşke :))
İşlerim yolunda gitmesine de sevşndim Can'ım.. Sabahları 7de kalkıyor mu yine? Yoksa değişti mi
Sağmak emmek kadar etkili olmaz ama yine de kesilme süresi uzayabilir. Sen bol bol ada çayı iç, nane limon maydanoz ye, onlar sütü kesiyormuş. Öyle böyle bitecek :) kutu sütü Tuna da güzel içiyor soğuk soğuk.hahaha ne demezsin süper ikili :) eşim bişey mi dedi bilmiyorum hani son zamanlarda çok yoruldum ya ondan bahsettim sadece dedi. ondan herhalde bu aralar arayıp sorup ilgileniyor. neyse sağolsun ne diyeyim :)
evet canım gitgide iyiye gidiyor gündüz artık hiç aramıyor. dediğim gibi gece zor oluyor bir süre daha devam eder sanırım.
normalde damla damla gelen süt tabii emmeyince birikti. iki kere sağdım çünkü çok ağrı yaptı ama sadece sağ memem. sanırsın dünya kadar süt var ama iki sağmamda toplamda 100 ml kadar süt çıktı. yine varmış yani ama üç günüm birikimi. bugün dolmadı ama göğüslerim artık bitti sanırım. sağmak çoğaltmaz di mi illaki emmesi lazım?
sağdığım sütü biberonda verdim ama istemedi :) normal kutu sütünü daha güzel içiyor biberonda.
Ay Can'ım sen ne diyorsun, çok feci birşey... DüşünemiyorumKızlar canım kızlarını akşamlar..
Bugün çok maceralı bir gündü, kayınvalide öğlen ben işteyken bi aradı beni yetiş ayaz kapıyı üstüme kapattı dışarıda kaldım ayaz içerde balkon cami açık diye..o an Veli görüşmem vardı kadını bırakıp fırladım panikle ne müdürden izin aldım ne bişi.. Kalbim Nasıl attı gidene kadar.. Anahtarı bi soktum kapı açılmıyor içerde de anahtarı bırakmış akılsız kv halbu ki bin kere dedim anahtarı bırakma içerde ne olur ne olmaz diye
Neyse hemen eşimi aradım çilingirci al gel diye, o sırda ayaza sesleniyoruz ama tık yok.. 5. Kattayız balkon cami açık diye aşağıya indim ben gözlüyorum cama çıkıyor mu diye.. Çilingirin gelmesi 15 dk sürdü ama o sürede ömrümden bi 15 yıl gitti kesin..
Neyse geldi Ada'm kapıyı tak diye açtı, içeri bi girdim ayaz balkonda pas paslarla uğraşıyor allahtan cama yanaşmadı be yapardım bilmiyorum Allah yardım etti..
Çok sağol canımmm..off tüylerim diken diken oldu okurken gerildim :/ canım benim çok geçmiş olsun
nasıl dış kapının dışında kalabilir anlamadım? kapıyı mı açmışlardı apartmana mı çıkmıştı kv? allahtan tehlikeli bi şey yapmamış. balkon camı çıkabileceği bir yer mi canım? bizimki daha çıkamıyo camlara ama ben bu yaz her pencereye kilit yaptırmayı düşünüyorum ne olur ne olmaz. balkon kapılarını da asla açık bırakmamak lazım..
kv ye sinir olmuşsundur :/ ama o da böyle olsun istemezdi tabii. daha dikkatli olmak gerek en tehlikeli zamanları
canım benim şu an düşününce içim ürperdi sen ne kadar korkmuşsundurama sakinleş artık geçti gitti çok şükür. ya bişey olsaydı diye düşünüp kendini yıpratma sakın tamammı?
O anlar çok kötüydü ama şükür geçti canım aman dikkatli olalım hepimizAy Can'ım sen ne diyorsun, çok feci birşey... DüşünemiyorumAllah o kv mi bildiği gibi yapsın emi.. Daha fazla bişey diyemicem yüreğim daraldı çok çık geçmiş olsun...
Hadi yaaa öyle Arada ağlamaları oluyor mu? Ama ben bu kadar hızlı beklemiyordum, çok güzel uyum sağladı yine maşallah.. Helal olsun ama sana, tam Karadeniz kızısın, kafana koyduğunu yapıyorsun, pes etmiyordun..yazın senden çok destek alcam bu konuda :)keşke canım :)
işler yolunda mı emin değilim ama gitgide kolaylaşacağını umuyorum.. mesela bu akşam 6 gibi evde krize girdi yine aynı şekilde. bir saat boyunca durup durup ağladı içli içli. tam susuyo en ufak şeyden başlıyo mesela biberonu niye eline tek seferde alamadı diye kendini yere atıyo hülya koçyiğit filmlerinde ağlayarak kendini yatağa atardı ya aynı öyle. neyseki şimdi geçti.
sabah kalkış saati belli olmuyor canım. geç yatıyor iyice uykusu gelsin diye beklediğimden 11i buluyor şansım varsa 12de uyuyor. meme olayından sonra düzen kalmadı. mesela bu gecede kalktı 4 te ve bi saat uyumadı ya zaten geç yatmıştı. sabah 9 buçuğa kadar uyudu o yüzden. bilmiyorum şu sıralar çok karışık yani uyku saatleri..
bak bunları öğrendiğim iyi oldu sağol canım bunca zamandır ne sütü arttırır diye araştırdığımız için :)Sağmak emmek kadar etkili olmaz ama yine de kesilme süresi uzayabilir. Sen bol bol ada çayı iç, nane limon maydanoz ye, onlar sütü kesiyormuş. Öyle böyle bitecek :) kutu sütü Tuna da güzel içiyor soğuk soğuk.
oluyor arada canım hergün mutlaka bi kere oluyor zaten daha 3 gün oldu sanırım..Hadi yaaa öyle Arada ağlamaları oluyor mu? Ama ben bu kadar hızlı beklemiyordum, çok güzel uyum sağladı yine maşallah.. Helal olsun ama sana, tam Karadeniz kızısın, kafana koyduğunu yapıyorsun, pes etmiyordun..yazın senden çok destek alcam bu konuda :)
tebrik ederim tatlım öyle bi durumda soğukkanlı olsamda o an çok paniklerdim. ama sakin kalmak en doğrusu. video mu izletiyomuş kv :)) basıldı demek heÇok sağol canımmm..
Çok korktum ama sakindim, eşim diyor ki bana sen ne kadar sakindin geldiğimde.. O tam annesine patlayacaktı suratından belliydi dedim kadının bi suçu yok ne yapsın.. Apartman görevlisi çöpü alacak diye çöpü erkenden kapının önüne koymak istemiş, o sırada ayaz gelmiş şak diye kapıyı kapatmış.. Allahtan telefonu elindeymiş, geldiğimde de telefonda alı baba çalıyordu ben daha çok ona takıldım düşün :))
Allah korusun.. Balkon cam balkon ama açık bırakmış kv, çöpü ora biriktiriyoruz, kapısı açıktı balkonun cam balkon cami da açıktı.. Normalde hemen koşar ayaz cama açık olduğunu görünce de şans işte bakmadı.. Ayağını atıyor yanı zorlasa çıkar bu yaramaz Oray'a..
Çabuk sakinleşirim ben şükrederim :))
Evet canım 40 yazın 50 ° oluyor bildiğin kavruluyor yani. Neyse ki temmuzda Türkiyeye geleceğimNeeee 40 derece mi
Hep mi öyle sıcak oluyor?
Burda da hiç belli olmuyor genel anlamda sıcak ama bir yağmur bastırıyor birden, dolu yapıyor, şimşek gök gürültüsü gece hele felaket kaç yere yıldırım düşmüş allah korusun
Ayy çok gerildim okurken bile çok geçmiş olsun canım. Birdahada böyle birşey olmasın hiç. Çocuk işte ne yapacakları hiç belli olmuyor şuan da en tehlikeli zamanları çok dikkat etmek lazımKızlar canım kızlarını akşamlar..
Çok geçmiş olsun canım yaaaKızlar canım kızlarını akşamlar..
Geceniz nasıl geçti canımiyi geceler kızlar. inşallah kesintisiz uykulu bir gece olur hepimize..
11 de başladığımız uyku macerası 40 dakikada anca bitti. yatağında uyudu bu sefer ama çok zor. ağlamaması için neler yaptım. yüreğim ağzıma geldi yine krize giricem diye. eline sürekli oyalanacağı bişey istiyo yoksa ayağa kalkıyo ve ağlamaya başlıyo.
hala bi düzenimiz yok. bu zor zamanlar geçince düzelecek diye umuyorum..
daha çamaşır asılacak ve banyo yapıcam. çok yorgunum puff
Kesinlikle belli olmuyor Can'ım Allah korusun.. İyi temmuza da az kalmış gün sayıyırsundır şimdi :)Ayy çok gerildim okurken bile çok geçmiş olsun canım. Birdahada böyle birşey olmasın hiç. Çocuk işte ne yapacakları hiç belli olmuyor şuan da en tehlikeli zamanları çok dikkat etmek lazım
Kesintisiz uyku hayal :) ne olacaksak böyle sinir hastası olup çıkacaz galibaiyi geceler kızlar. inşallah kesintisiz uykulu bir gece olur hepimize..
11 de başladığımız uyku macerası 40 dakikada anca bitti. yatağında uyudu bu sefer ama çok zor. ağlamaması için neler yaptım. yüreğim ağzıma geldi yine krize giricem diye. eline sürekli oyalanacağı bişey istiyo yoksa ayağa kalkıyo ve ağlamaya başlıyo.
hala bi düzenimiz yok. bu zor zamanlar geçince düzelecek diye umuyorum..
daha çamaşır asılacak ve banyo yapıcam. çok yorgunum puff
Hahaha evet korktu sanırım beni aradığına göre :)) iyi işte bundan sonra daha dikkatli olur, dedim ona ayaz çok değişti bak çok hareketli diye de hafife aldı :))Çok geçmiş olsun canım yaaa
Allah korumuş gerçekten nasıl korkdun kum bilir ben bile okurken tüylerim diken oldu
Allah kaza bela vermesin kimswlere evlafıyla sınamasın rabbım
Gerçekten soğuk kanlıymıdın ama herkes olamaz öyle
Bide o an başka çaren yok ayılıp bayılacak zaman degıl tabi
Kv dede korkdu herhalde eşinden onu deıl seni aramış :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?