2015 Şubat Anneleri

evet sanırım gitgide daha iyi olacak yani inşallah hergün mutlaka ağlama krizi oldu bakalım bugün ne olacak.
Şu an emmediği için krize giriyordur bence canım sıkıntısını öyle yansıtıyor geçer inş krizleri ama bi dertleri bitiyor başka bi dert başlıyor sürekli rahatlık yok sanırım iştah ve uykusundan çok çekiyorum mesela beratın

Mesela ben 15 aylık Bebek kadar olamıyorum.. Tekrar başladım sigaraya, yoğun değil günde 2/3 ama yine de olmasa daha güzel olurdu
üzülme canım günde 2-3 taneyi geçmemege çalış ve sıkıntılar biraz olsun azalınca kendini iyi hissedince bırakırsın..

ben bırakalı 3 buçuk yıl oldu. eşimle bıraktık. hatta o ilaç kullandı ama ben kendim bıraktım. zaten paket taşımazdım o içiyor diye bende otlanıyordum. şimdi bazen delirdiğim zamanlar inan yanıda uzatan biri olsa alır içerim o kadar kendimi kaybediyorum.

Çok geçmiş olsun canım kaç yaşına gelirlerse gelsinler zorlukları bitmiyor demek ki Allah beterinden korusun kaç yaşındaydı kızın
Hic bitmiyor.Anneysen yuregin agzinda yasiyorsun.4.5 yasinda kizim.sana da kolay gelsin.cocukla sinava hazirlanmakta zor.pek hareketlendiler
5 yas civari gecer buyuk ihtimal dedi.ama o zamana kadar dikkat etmek ozel seyler hazirlamak gerek.
Tühh ya geçmiş olsun alın yeri de acır. Neyse ki gözüne falan gelmemiş Allah korusun. Şimdi nsl oldu ?
Serranın da yumurtaya alerjisi çıkmaz inş . Zormuş bu alerji ya bir an önce geçsin de rahat edin
Ayy ben de oyle teselli oldum.sukrettim gozune gelmedi diye.ama yinede dikis asamasinda kactim.oglanda da kacmistim.ayy duramiyorum babasi varsa yanlarinda.hele oglanda o icerde agliyordu ben disarda.ilk cocugun mu demislerdi.
Evet.yumurta sut peynir tereyagi ve bunlar eser miktar bile olmayacak.paketli gidalarda peynir alti suyu var mesela.disarda yersek dikkat gerek.dun alerji bolumundeyiz kadin biskuvi veriyordu az kalsin.bari sen yapma burda dedim icimden.ama daha yeniydi heralde bilmiyodur.yumurtada ishale doncek gibi kakasi.yuregim agzimda.

Hm küçükmüş kızın da :) Allah beterinden korusun evet zor valla sınava hazırlanmak ama mecbur hissediyorum kendimi hazırlanmaya girecem sonuçta bari biraz çalışayım diyorum evdeyken çalışamıyorum pek çalışsam da geceleyin berat uyuduktan sonra ancak enerjim bitmemiş olursa :) genelde iş yerinde teneffüslerde çalışıyorum her tenefüs 15 dk filan ne zaman boş zamanım olursa yani

ah vahidem ne bu senin çekdıgın alerjiden
Insallah yokdur
Kızın ada geçmiş olsun

Seni okudukça ben vazgeçtim galiba canım bu işten
Ağlamasın diye yapacaktım e yine ağlıyorsa az daha duruyum barı diyorum
Havalar ısındıkça dışarı çok çıkartırım baya sakınler inşallah

ah vahidem ne bu senin çekdıgın alerjiden
Insallah yokdur
Kızın ada geçmiş olsun
Sagolasin.kucukken de cektim ben bu alerjiden.bi sabah kalkardim davul gibi sismisim.bi de bayram sabahina denk gelirse pek aglardim.bi de cok burnum kanardi.neyseki o yönümu alan olmamis.
kizim fiziken babasinin kopyasi.benden de alerji genini almis.nasip.benim ki gecti.insaallah onunda gecicidir.

Evet havalar isinsa rahat edersin.benimki evde bagimli ama disarda dalip gidiyor.karni da tok olursa suyuna da dikkat ettin mi uzun sure unutuyor.seninkide sevio disarsini.ay niye isinmadi sizin hava.mersin sicak.bizim ev zaten bildigin firin.gece kac kez degistim serranin ustunu.ustu dedigim de bi atlet

Canimm okurken ben gerildim. Sonunu zor getirdim yazinin. Sen nasil oldun kimbilir. Cok sukur bisey olmamis ama tahmin ediyorum aklin gitmistir korkudan. Evlat gibisi yok. Allah acilarini gostermesin

Cok guzel bi huy canim ayni durumda ben galiba aman zaten gecemem deyip yatar uyurdum galiba

Masallah canim doguma bisey kalmamis zaman nasil da hizli gecmis. Saglikla dogsun insallah

Merhaba kizlar. Ben bugun de calistim. Kiz hala annemde. Yanina gidiyorum su an. vahide1204 cok gecmis olsun canim. Ben de dun gece dustum. Annem Duru'yla baska odada yatiyodu. Onun aglamasina mi yoksa esimin veya annemin seslenmesine mi uyandim bi anda bilmiyorum zipladim yatagimdan ve cok fena dustum. Uctum resmen:) O an anlamadim sonra yanagim acimaya basladi. Haliya surtunup siyrilmis tam dayak yemis gibiyim. Isyerinde hep sordular ne oldu diye. Baska aciyan yerlerim de var ama bakmaya firsat olmadi valla ne olmus diye. Sabah bluzumu bile ters giymisim cikarken. Evden nasil ciktigimi anlamiyorum. Iste boyle bizde durumlar.

Merhaba arkadaşlar bu sene Şubat ayında oğlum oldu uykusuzluga hala alışamadım bebek bakımı çok zormus bir yaşına gelsin biraz daha rahatlarim diye düşünüyorum ama yanılıyor muyum acaba bebekten mi şimdi mi daha zor

Sağol canım.ay gulmekle uzulmek arasında kaldım ben senin durumada. Şavtimiz kaydı ayol.bi toparlanamadık ruhen bedenen.gecmis olsun canım sanada

Oğlum tr de ameliyat oldu ant verdılrr
Burada dıkış atıldı öyle bişey demediler hıç ant falan vermediler

Bılmıyırum canım ama doğrusu hangisi
Bi şey sorcam.dikis. Atıldı ya antibiyotik vermiş.sunnet olunca da veriyorlar.ameliyat sonrası da veriliyor muş.b u konuda bilgin var mı.

Ah canım kıyamam yaa burun kanaması da kötüymüş
İnşallah çabuk geçer 4 yıl sürmese bari bu sefer

zaten uyku ve iştah normal olsa tüm yaramazlıklarına razı gelirdik hiç zor gelmezdi vallahi..

canım ama Hakan bizimki kadar bağımlı değil anlattığın kadarıyla. burda @AyazBeyaz ve ben bu konuda çok sıkıntı çekiyoruz. yani gözlemlediğim kadarıyla. Begümün şimdi ağlaması çok normal. zamanla geçecek inşallah.

ama sen en doğru zamanı bilirsin. bi bak bakalım duruma göre. eğer ondan ağlamıyosa tabiiki bıraktırma emebildiği kadar emsin.

Cok guzel bi huy canim ayni durumda ben galiba aman zaten gecemem deyip yatar uyurdum galiba
ay her zaman güzel olmuyo kız

sanada geçmiş olsun nasıl düştün öyle ya. rahat yatmıyodun herhalde tedirgin olunca öyle ani kalktın. ah kıyamam sana ya bluzubu bile ters giymişsin ne hale soktu bu küçük canavarlar bizi

Bi şey sorcam.dikis. Atıldı ya antibiyotik vermiş.sunnet olunca da veriyorlar.ameliyat sonrası da veriliyor muş.b u konuda bilgin var mı.
canım benimde ameliyatlarımda vermişti doktor. hatta normal doğurdum ama dikişim vardı o zaman bile verdi.

enfeksiyon kapmasın diye veriyorlar. illa kapacak diye bişey yok ama önlem. bence doktor verdiyse kullan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…