Ah Can'ım yaa geçmiş olsun sana da, ne kadar yoğunsan demek ki Allah bullak olmuşsun.. Bende bi kere sütyen takmayı unutmuştumMerhaba kizlar. Ben bugun de calistim. Kiz hala annemde. Yanina gidiyorum su an. @vahide1204 cok gecmis olsun canim. Ben de dun gece dustum. Annem Duru'yla baska odada yatiyodu. Onun aglamasina mi yoksa esimin veya annemin seslenmesine mi uyandim bi anda bilmiyorum zipladim yatagimdan ve cok fena dustum. Uctum resmen:) O an anlamadim sonra yanagim acimaya basladi. Haliya surtunup siyrilmis tam dayak yemis gibiyim. Isyerinde hep sordular ne oldu diye. Baska aciyan yerlerim de var ama bakmaya firsat olmadi valla ne olmus diye. Sabah bluzumu bile ters giymisim cikarken. Evden nasil ciktigimi anlamiyorum. Iste boyle bizde durumlar.
Her daim zor kardeş :) uyku eğitimi vermeden işi çözemezsin. Biz yaşadık yaptık oldu :))Merhaba arkadaşlar bu sene Şubat ayında oğlum oldu uykusuzluga hala alışamadım bebek bakımı çok zormus bir yaşına gelsin biraz daha rahatlarim diye düşünüyorum ama yanılıyor muyum acaba bebekten mi şimdi mi daha zor
Bende yeni dikiş olmuştum ya Can'ım hatırlarsan, hiç antibiyotik filan demediler, sadece tetanoz aşın var mı diye sordular.Bi şey sorcam.dikis. Atıldı ya antibiyotik vermiş.sunnet olunca da veriyorlar.ameliyat sonrası da veriliyor muş.b u konuda bilgin var mı.
Can'ım benim senin stresini Begüm hisseder, sakin ol.. Zamannnn... Uyur benim tatlı balığım merak etme, alıştı maşşallah. Çabuk kabullendi durumunu10 buçukta yatırdım şu an en azından ağlamıyor ve kalkmaya çalışmıyor ama ilerleyen dakikalarda ne olur bilinmez.
ne olur dua edin uyusun sorunsuzca ve hemenher gece uyku vakti yaklaşırken kalbim gümgüm olmaya başladı yine. zayıf dolu karnesini babasına gösterecek çocuk gibiyim ya korkuyoruuuuum..
Sagol canim valla nolcaz ne zaman toparlanicaz:) Guleriz aglanacak halimizeSağol canım.ay gulmekle uzulmek arasında kaldım ben senin durumada. Şavtimiz kaydı ayol.bi toparlanamadık ruhen bedenen.gecmis olsun canım sanada
Sagol canim. Bir gun tekrar eski halimize donecek miyiz merak ediyorum. Sekilden sekile giriyoruz vallazaten uyku ve iştah normal olsa tüm yaramazlıklarına razı gelirdik hiç zor gelmezdi vallahi..
canım ama Hakan bizimki kadar bağımlı değil anlattığın kadarıyla. burdagelincikgibi ve ben bu konuda çok sıkıntı çekiyoruz. yani gözlemlediğim kadarıyla. Begümün şimdi ağlaması çok normal. zamanla geçecek inşallah.
ama sen en doğru zamanı bilirsin. bi bak bakalım duruma göre. eğer ondan ağlamıyosa tabiiki bıraktırma emebildiği kadar emsin.
ay her zaman güzel olmuyo kız
sanada geçmiş olsun nasıl düştün öyle ya. rahat yatmıyodun herhalde tedirgin olunca öyle ani kalktın. ah kıyamam sana ya bluzubu bile ters giymişsinne hale soktu bu küçük canavarlar bizi
Sagol canim. Eee habire bu canavarlara meme vermekten unutmak normal sutyen takmayi. Takmaya firsatimiz olmuyodu kiAh Can'ım yaa geçmiş olsun sana da, ne kadar yoğunsan demek ki Allah bullak olmuşsun.. Bende bi kere sütyen takmayı unutmuştum
Kıyamam Nasıl panikle kalktıysan.. Çok geçmiş olsun, millet de hemen sorar hatta anlatsan bile yanlış anlamış olabilirler :)Merhaba kizlar. Ben bugun de calistim. Kiz hala annemde. Yanina gidiyorum su an. @vahide1204 cok gecmis olsun canim. Ben de dun gece dustum. Annem Duru'yla baska odada yatiyodu. Onun aglamasina mi yoksa esimin veya annemin seslenmesine mi uyandim bi anda bilmiyorum zipladim yatagimdan ve cok fena dustum. Uctum resmen:) O an anlamadim sonra yanagim acimaya basladi. Haliya surtunup siyrilmis tam dayak yemis gibiyim. Isyerinde hep sordular ne oldu diye. Baska aciyan yerlerim de var ama bakmaya firsat olmadi valla ne olmus diye. Sabah bluzumu bile ters giymisim cikarken. Evden nasil ciktigimi anlamiyorum. Iste boyle bizde durumlar.
Biz uykusuzluğa hala alışamadık :)))Merhaba arkadaşlar bu sene Şubat ayında oğlum oldu uykusuzluga hala alışamadım bebek bakımı çok zormus bir yaşına gelsin biraz daha rahatlarim diye düşünüyorum ama yanılıyor muyum acaba bebekten mi şimdi mi daha zor
Epidural normal miydi canım doğumun yoksa epiduralsiz micanım benimde ameliyatlarımda vermişti doktor. hatta normal doğurdum ama dikişim vardı o zaman bile verdi.
enfeksiyon kapmasın diye veriyorlar. illa kapacak diye bişey yok ama önlem. bence doktor verdiyse kullan.
Ne güzel demişsin, zayıf doku karne ha :)10 buçukta yatırdım şu an en azından ağlamıyor ve kalkmaya çalışmıyor ama ilerleyen dakikalarda ne olur bilinmez.
ne olur dua edin uyusun sorunsuzca ve hemenher gece uyku vakti yaklaşırken kalbim gümgüm olmaya başladı yine. zayıf dolu karnesini babasına gösterecek çocuk gibiyim ya korkuyoruuuuum..
haklısın canım ama elimde değil ya küçücük sıpaların bize yaptığına bak :)Can'ım benim senin stresini Begüm hisseder, sakin ol.. Zamannnn... Uyur benim tatlı balığım merak etme, alıştı maşşallah. Çabuk kabullendi durumunu
dönücez tabii ya hele biraz daha büyüsünler bebeklikten çıksınlar bazı şeyler daha kolay olacak en azından.Sagol canim. Bir gun tekrar eski halimize donecek miyiz merak ediyorum. Sekilden sekile giriyoruz valla
epidural normalEpidural normal miydi canım doğumun yoksa epiduralsiz mi
evet o kadar korkuyorum cidden :))Ne güzel demişsin, zayıf doku karne ha :)
Ne güzel bak bugün daha erken yatırmışsın.. Bınu da hallettin ya artık hiç birşeyden korkma :))
Anladım canım benim doğumum da öyle oldu da bunda epiduralsiz mi yapsam acaba diyorum ondan sordum canımepidural normal
evet o kadar korkuyorum cidden :))
evet teyzesi gitgide düzelecek inşallah. şu krizleri geçse bu kadar korkmayacağım. inşallah o da geçecek.
evet gitgide alışıyor sanırım hala bazen sinirli öfkeli huysuz ama o da zamanla geçicek inşallah :)Anladım canım benim doğumum da öyle oldu da bunda epiduralsiz mi yapsam acaba diyorum ondan sordum canımbegüşün uykusunda ilerleme var canım bak düzene giriyor yavaş yavaş çok şükür sevindim memesiz hayata alışmasına :)
Kesinlikle asıl mesele sonrasıevet gitgide alışıyor sanırım hala bazen sinirli öfkeli huysuz ama o da zamanla geçicek inşallah :)
eğer ilkinden memnun kaldıysan bunu da öyle yap neden boşa sancı çekesin? bana doğurmak bu kadar kolay olacak deseler boşuna on ay o kadar korkmazdım. hiç bişey anlamamıştım harika bi doğumdu. meğer asıl zorluk ondan sonra başlıyomuşo şekilde dört kere daha doğururum ama bakamam
ay öyle diyebilmeyi çok isterdim. doğururken acılar çekeydim de uslu olaydıKesinlikle asıl mesele sonrasıbenim kuzenimin kızı şimdi 5 aylık sezeryN olmuştu o da tam tersini diyor, o acıyı çekmek istemiyorum bi daha ama bana çocuk versinler 10 tane büyütürüm diyor çocuk uslu olunca böyle denilebiliyor demek ki :))))
maşallah deliksiz uyumuş kuzum. o kadar erken yatınca o saatte kalkması normal tabii annesi :) bize sbah uyumak haram. benimkide 11de yattı 8de kalktı. bende onla yatsam aslında yeterde artar uyku ama işler bitmiyoki anca 1de yatabiliyorum.Kızlar selam,
Sabahın 5inden ber ayaktayız yine :) ama bu sefer koymadı erken kalkması geçe deliksiz uyudu yavrum benim akşam 8:30 yatmıştı.. Öyle olsa erken kalkmak kolay ama gece zırt pırt uyanınca mal gibi oluyorum affedersiniz :)
Benim şöyle bir sorum olacak size; miniklere neler yerdiriyorsunuz? Yani her şeyi yıyorlar mi? Ayaz ana öğünlerinde illa blenderdan hafif geçirilmiş yemekler yiyecek, başka türlü çıkarıyor ağzından uğraşamıyor.. Ama mesela bulgur pilavını yoğurtla yer, Eti kemirir ama doyumluk değil..
Ne yapmam lazım bilemedim, her şekilde yutuyor her şeyi, sadece ana yemeklerini yerken kabul etmiyor büyük parçaları çiğnemek istemiyor.. Sizce henüz uğraşmayayım mı yoksa artık Zaman'ı geldi de geçiyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?