Bence al canım kucağına ağladıkça daha çok içerler çok üzülür o kadar ağlaması iyi olmaz bence psikolojisi bozulmasın hem meme yok hem anneden uzak kalıyor yani onun açısından düşününce sev okşa sana ihtiyacı var belli kineyi nasıl yapacağımı nasıl davranacağımı şaşırdım.. tam bir saattir durmaksızın ağlıyor. ille de kucağıma gelmek istiyor sanırım. neyi yanlış yapıyorum anlamıyorumkş. bıktım bittim tükendim her seferinde bunları söylemektende bıktım.
resmen ayakta uyuyor ama o yatağa yatmak istemiyor . napıcam ben bilmiyorum resmen tüm çözümler tükendi. kucağımda uyutsam o ayrı dert sallasam ayrı dert emzirsem ayrı dert..
valla hiç bi fikrim yok canimneyi nasıl yapacağımı nasıl davranacağımı şaşırdım.. tam bir saattir durmaksızın ağlıyor. ille de kucağıma gelmek istiyor sanırım. neyi yanlış yapıyorum anlamıyorumkş. bıktım bittim tükendim her seferinde bunları söylemektende bıktım.
resmen ayakta uyuyor ama o yatağa yatmak istemiyor . napıcam ben bilmiyorum resmen tüm çözümler tükendi. kucağımda uyutsam o ayrı dert sallasam ayrı dert emzirsem ayrı dert..
canim ali$mi$ bile sana ilk gun demistim sanasakinleşmek bilmedi 1 buçuk saat durmadan ağladı. artık birileri kapıya vuracak diye korktum yemin ediyorum. ve içim parçalandı o ağladıkça. kucağımda gezdirip sakinleştireyim dedim yapıştı kucağıma omzumda uyudu beş dakikada.
allah aşkına ben ne yapayım? bi süre böyle uyutsam çok alışır diyorsunuzvahide1204 MaRaL_ bu benim için çok zor olur. bunca eziyeti hem ona hem kendime neden çektirdim? gece kırk kez uyanmasın kendi kendine uyumayı öğrensin diye. şimdi ben ne yapıcam ya.. bu gecede boş yere 1 buçuk saat ağlatmış oldum kucağıma aldığım an uyudu. şu an gerçekten o kadar kötüyümki çocuk gibi hatta onun gibi hıçkıra hıçkıra ağlayasım var.
gören bana kızar sağlığı yerinde ne diye dert ediyosun diye ama ruh sağlığım hiç iyi değil. tek başına baş etmekten çoooook yoruldum..
Ah Can'ım benim yaa .. Dur önce bi sakin ol bakalım.. Sen ki sallanmayı bıraktırmış bi annesin. Eminim bu un da üstesinden geleceksiniz. Çocuklar İllaki bişeye alışıyorlar, ama iyi ama kötü.. B,r hafta süre tanı kendinize. Üst üste çok şeyle mücadele ettiniz. Sen de yoruldun oda yoruldu.. Bu ara bırak Nasıl istiyorsa öyle uyusun bakalım. Bunu biraz kafanı toparlaman için yap bence.. Çün insan o mu bu mu derken bazen daha karmaşık hale getirebiliyor..sakinleşmek bilmedi 1 buçuk saat durmadan ağladı. artık birileri kapıya vuracak diye korktum yemin ediyorum. ve içim parçalandı o ağladıkça. kucağımda gezdirip sakinleştireyim dedim yapıştı kucağıma omzumda uyudu beş dakikada.
allah aşkına ben ne yapayım? bi süre böyle uyutsam çok alışır diyorsunuzvahide1204 MaRaL_ bu benim için çok zor olur. bunca eziyeti hem ona hem kendime neden çektirdim? gece kırk kez uyanmasın kendi kendine uyumayı öğrensin diye. şimdi ben ne yapıcam ya.. bu gecede boş yere 1 buçuk saat ağlatmış oldum kucağıma aldığım an uyudu. şu an gerçekten o kadar kötüyümki çocuk gibi hatta onun gibi hıçkıra hıçkıra ağlayasım var.
gören bana kızar sağlığı yerinde ne diye dert ediyosun diye ama ruh sağlığım hiç iyi değil. tek başına baş etmekten çoooook yoruldum..
hiç bişey işe yaramıyo zaten yanıbaşındayım hemen. memeyi bırakmadan öncede bazen hemen uyumazdı ağlardı ama sonra pes ederdi. bu bambaşka oldu illa kucağıma gelecek. uyku eğitiminin ilk gecesi bile bu kadar ağlamadı. ben hayatımda bu kadar inatçı bişey görmedimcanim ali$mi$ bile sana ilk gun demistim sana
maalesef hiç bilmiyorum napican
benim savasicak ugrasicak gucum yokdu kendi birakana kdr sabrettim .. baska seçenek yokdu
kendi tisortunu falan koydunmu yatagina denedinmi
Allah kabul etsin canimSagol canim ben de evde tek tutanim bu sene bakalim nasil olacak. 2 sene ara vermek cok farketti. Onceden daha kolay tutardim
keske seni rahatlaricak biseyler soylesem amahiç bişey işe yaramıyo zaten yanıbaşındayım hemen. memeyi bırakmadan öncede bazen hemen uyumazdı ağlardı ama sonra pes ederdi. bu bambaşka oldu illa kucağıma gelecek. uyku eğitiminin ilk gecesi bile bu kadar ağlamadı. ben hayatımda bu kadar inatçı bişey görmedim
ahh merim halimi az çok anlarsın. yine o herşeyin gözüme çok kötü görüdüğü, içimi çok büyük umutsuzluğun kapladığı bir andayım. halbuki sapasağlam evladım yanımda daha ne olsun di mi? ama çok yoruldum cidden. keşke hiç yapmasa mıydım bunları diyorum?Ah Can'ım benim yaa .. Dur önce bi sakin ol bakalım.. Sen ki sallanmayı bıraktırmış bi annesin. Eminim bu un da üstesinden geleceksiniz. Çocuklar İllaki bişeye alışıyorlar, ama iyi ama kötü.. B,r hafta süre tanı kendinize. Üst üste çok şeyle mücadele ettiniz. Sen de yoruldun oda yoruldu.. Bu ara bırak Nasıl istiyorsa öyle uyusun bakalım. Bunu biraz kafanı toparlaman için yap bence.. Çün insan o mu bu mu derken bazen daha karmaşık hale getirebiliyor..
gecenlerde demisgtim demiahh merim halimi az çok anlarsın. yine o herşeyin gözüme çok kötü görüdüğü, içimi çok büyük umutsuzluğun kapladığı bir andayım. halbuki sapasağlam evladım yanımda daha ne olsun di mi? ama çok yoruldum cidden. keşke hiç yapmasa mıydım bunları diyorum?
üst üste çok şey yaptık evet. onun bana sarılıp uyumasından asla şikayetçi olmam nasıl olabilirim? ama o kadar emeğimiz çöpe gitmesin diyorum. negüzel kendi kendine uyumayı öğrendi bozulmasın diyorum. memeden dolayı hassas evet ama bu seferde bana saracak dokunarak uyumak isteyecek bunun memeden ne farkı olacakki? kafam çok karışık. halbuki alt tarafı bi bebeyi uyutmak mesele ya. düştüğümüz hale bak.
hergün aynı şeyleri yaşamaktan çok ama çok yoruldum ruhum bunaldı.
sakinleşmek bilmedi 1 buçuk saat durmadan ağladı. artık birileri kapıya vuracak diye korktum yemin ediyorum. ve içim parçalandı o ağladıkça. kucağımda gezdirip sakinleştireyim dedim yapıştı kucağıma omzumda uyudu beş dakikada.
Saol cnm çok teşekkür ederimMasallah canim doguma bisey kalmamis zaman nasil da hizli gecmis. Saglikla dogsun insallah
Saol canım çok teşekkür ederm Evde hadi neysede dışarda çok sıkıntı oluyo. Bunuda aşacağız inşaAllah bakalımsağsağlim al kucağına yavrunu oğlun olacak sanırım yine allah güzel ömürler versin :)
çığlık konusunu hiç takma hepsinde var. bazen sırf hoşuna gidiyo diye çığlık ata ata koşuyo evin içinde :)
İnşaAllahMerhaba hamilelik baya ilerlemiş, inşallah uslu olur bebeğin. Sağlıkla kavuşursunuz. O çığlık olayı Tuna'da da ara sıra oluyor, sanırım duygularını Nasıl ifade edebileceklerini bilmiyorlar. Bence tepki verme, Zaman'la geçecektir.
Saol canım çok teşekkür ederim. Sizin bu güzel dileklerinizle inş hayırlı bi doğumum olacak inanıyorumGüzel soru :) bence bunun bi çaresi yok sanki, ifade ediş biçimi.. Sevinç çığlığı, sinirlenme şeklinde bizde de var.. Başkası bağırınca korkuyor kendi bağırınca bişi yok.. Uyarmıyorum ben yoksa daha fena olur..
Maşallah sana Can'ım ne güzel ilerlemiş hamileliğin, hayırlısıyla kucağına al az kalmış :)
Sende hamileymişsin yeni farkettim cnm hayırlı olsun. Sağ salim kucağına almak nasip olsun inşaAllah. Cinsiyeti ne bebişin?Ben de tutamıyorum bu sene hamiş olmasam tutardım herkese hayırlı ramazanlar kızlar Allah kabul etsin ibadetlerimizi
Canım sinirlerin lacka oldu.kendi haline bırak biraz.sarilip yatın.bosa gitmez emeğin emmeyi biraktirdin en azindan.bu kadar ısrar ediyorsa ihtiyaci vardır.s eninki dişleri bitirmemisti.bi sıkıntısı olmadığına emin misin.b elki yaza kendiliğinden o!ur koşar oynarken yorulur.suyla oynatirsin terapi olur.belki alıştı dicen oraya giren yine bozulacak.zorlama artık.az aglasa yatıp uyusa tamam.ama çok agliyor.olmuyosa olmuyodur.yipratma kendini.a alışırsa alissin boşver.al koynuna yat.ruhun sakinken el atarsin bi daha.bekki yazın sıcak gelir o seni istemez yanındasakinleşmek bilmedi 1 buçuk saat durmadan ağladı. artık birileri kapıya vuracak diye korktum yemin ediyorum. ve içim parçalandı o ağladıkça. kucağımda gezdirip sakinleştireyim dedim yapıştı kucağıma omzumda uyudu beş dakikada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?