Ne gördünüz kızlar merak ettimmery60 canim senin gordugunu ben de gordum sanirim bu sabah. Icim cok kotu oldu Allah hicbir anneye evladinin acisini hicbir cocuga da ozellikle kucuk yasta anne babasinin yoklugunu gostermesin. Bunu yasamak zorunda kalanlara da sabirlar versin
Sen biberon alıştırdın iyi ettin.benim ki sadece suyu içiyor.a lissaydi kolay olacaktı.Uyumadan once emziriyom ce biberon veriyirum. Gecede biberon yapıyorum bı kere
Kahvaltı sorunlu onu pek yemek istemiyor yarım omlet anca bitiyor
Öğle yemeğinden sonra yoğurt ve meyva püresi verıorym
Uyanıncada yoğurt meyva peynir veriyorum, dışarı çıkacaksam süt yapıyorum
Akşam da yemek yoğurt ve uyurken süt
Ben süt ve süt ürünü ağırlıklı besliyorum canım yoğurt fln çok veriyorum size uymaz belki
Boşver sen.hamilesin.uzuccu şeyleri merak etme.ben de bilmiyorum ama yürek yakan bisey olduğu belli.Ne gördünüz kızlar merak ettim
Hé benim derin yaram var, büyük oğlum ömrümü tüketmişti ama yinede aldıramamıştım.bunda yaramı tedavi ettin diyelim :)Sen biberon alıştırdın iyi ettin.benim ki sadece suyu içiyor.a lissaydi kolay olacaktı.
Vahide bu mama süt ürünleri takviyesi için mi yoksa başka şeylerde mi var içinde ? Peki sen bolca su içip humanadır laktamildir takviye yapsan bol ca emzirsen olmaz mı ? Yani bilmediğim için soruyorum yanlış anlama lütfen. Birde yumurtaya Alerjisi varmıymış inş çıkmamıştır.Alerji için raporlu mamamiz geldi.320 lira aylık tutuyor bize düşen.battik yani.bi de acii tadı.nasil icircem bilmem.ilk çocuğum mamayla beslenince anne sütünü az alınca coook uzulmustum.iki kiz da anne sütü aldı ama raporlu mamalardan beri gelmediler..en azından o mamasını icmis.yatmis uyumuş ek gidasini almış beni surundurmemisti.biseye çok uzulmemek lazimmis.
Hala mama veren varsa ne kadar iciyo.ve ne zaman.
Süt verenler ne zaman veriyor.bugun mamayi icircem diye yemek kaynadi arada.b iberonla icse kolay olacak ama icmiyor.icecek Belki de tadı pek fena.
Evet canim bosver sen vahide hakliNe gördünüz kızlar merak ettim
Bizim kizin kilo alimi 4 aydir durdu.8.400 gr.74 cm.alerjisi yuksek oldugu icin ben de kati diyet yapiyorum.lactamil sutlu oldugu icin icemem.biseyin icinde eser miktar olsa bile yiyemeyiz.artik sutum cogalmaz boyle olunca.Vahide bu mama süt ürünleri takviyesi için mi yoksa başka şeylerde mi var içinde ? Peki sen bolca su içip humanadır laktamildir takviye yapsan bol ca emzirsen olmaz mı ? Yani bilmediğim için soruyorum yanlış anlama lütfen. Birde yumurtaya Alerjisi varmıymış inş çıkmamıştır.
günaydın kızlar. inşallah güzel bir gün olur hepimize.
gün akşam kanepesinde döne döne uyudu 15 dakikada ben yanında otururken. ama gece 2 de ağlayarak kalktı yine. üç dört gecedir 2 de mutlaka kalkıyo. meme için kalkıyo sanırım ve ağlıyo. dün gece odasında sakinleştiremedim salona getirdim sakinleşince götürdüm yine ıh mıh yaptı odaya girerken. niye böyle nefret etti odasından anlamadım yaçok da ağlatmamaya çalıştım ama memeden kopunca ister istemez ağlama krizleri oldu malum. inşallah bu durum geçici bir şeydir. sabah da 9 da kalktı çok şükür kaç gündür biraz uyuyabildim.
onun dışında oruç tutmak çok zor gelior iki yıldan sonra. eşim ilk kez anne olarak tutuyosun normal tabii dedi. bende onu düşündüm eskiden öyle miydi ya öğlene kadar yat sonra iftarı bekle. annem zaten kıyamazdı bişey yaptırmazdı. o zamanlar oruç tutmuyomuşum valla :)
şimdi sabahın yedisinde kalk kızla uğraş evin işleri akşam yemek telaşı derken pert oluyorum.
Allah kabul etsin canimgünaydın kızlar. inşallah güzel bir gün olur hepimize.
gün akşam kanepesinde döne döne uyudu 15 dakikada ben yanında otururken. ama gece 2 de ağlayarak kalktı yine. üç dört gecedir 2 de mutlaka kalkıyo. meme için kalkıyo sanırım ve ağlıyo. dün gece odasında sakinleştiremedim salona getirdim sakinleşince götürdüm yine ıh mıh yaptı odaya girerken. niye böyle nefret etti odasından anlamadım yaçok da ağlatmamaya çalıştım ama memeden kopunca ister istemez ağlama krizleri oldu malum. inşallah bu durum geçici bir şeydir. sabah da 9 da kalktı çok şükür kaç gündür biraz uyuyabildim.
onun dışında oruç tutmak çok zor gelior iki yıldan sonra. eşim ilk kez anne olarak tutuyosun normal tabii dedi. bende onu düşündüm eskiden öyle miydi ya öğlene kadar yat sonra iftarı bekle. annem zaten kıyamazdı bişey yaptırmazdı. o zamanlar oruç tutmuyomuşum valla :)
şimdi sabahın yedisinde kalk kızla uğraş evin işleri akşam yemek telaşı derken pert oluyorum.
çok sevindim sutu sevmesine :)benim kız da biberonla sadece su içiyordu süt içirme denemelerim hep başarısızdı. son iki gündür soğuk süt veriyorum öyle güzel içiyorki şok oldumçok hafif ısıtıyorum dolaptan çıktığı için ama ılık bile olmuyor. bi tane kesme şeker atıyorum gaz yapmazmış şeker atınca.
180 cc doldurdum hepsini içti çok şaşırdım. demek çocuk sütü soğuk seviyor. biberonla kutu süt veriyorum. yoğurt için gelen inek sütünden biraz ayırıp onla kahvaltısını ıslatıyorum. onu zaten 3-4 anca saklayabilirim, hergün günlük getirtme şansımda yok. o yüzden biberonda kutu süt veriyorum.
bu sabahda kahvaltıda tel ve beyaz peynirli omlet yaptım. kendi çatalıyla batıra batıra yedi hepsini. tabii destek oldum :) sonra dört tane zeytin ve biraz daha tel peynir yedi. şok oldum hiç bu kadar güzel ve istekli yememişti. acaba memeyi bırakmasının etkisi var mı diye düşünmüyor değilim. yemek olayı iyi gidiyor öyle böyle yiyor maşallah. çok istekli olmasada. ama buna şükür tabiiki.
tek sıkıntımız uyku be huysuzluğu. aşırı sinirli sürekli ağlıyor mızmız. en ufak şey hiddetlendiriyor onu. memeden sonra böyle oldu normal sanırım. o da düzene girer inşallah..
Canım belki memeyi bıraktığı için biberodan süt içmek hoşuna gitmiştir emme ihtiyacını öyle karşılıyordur belki çünkü beratta memeyi bırakmadan önce asla biberonu ağzına almazdı sütü ılıtıyordum birazda şeker katıp biberonla veriyordum hiç içmiyordu ama memeyi bıraktıktan sonra aynı şekilde ılık ve şekerli süt yapıyorum biberonda seve seve içiyor bitince de ağlıyor sinirlenip fırlatıyor biberonu bitti diye :)benim kız da biberonla sadece su içiyordu süt içirme denemelerim hep başarısızdı. son iki gündür soğuk süt veriyorum öyle güzel içiyorki şok oldumçok hafif ısıtıyorum dolaptan çıktığı için ama ılık bile olmuyor. bi tane kesme şeker atıyorum gaz yapmazmış şeker atınca.
180 cc doldurdum hepsini içti çok şaşırdım. demek çocuk sütü soğuk seviyor. biberonla kutu süt veriyorum. yoğurt için gelen inek sütünden biraz ayırıp onla kahvaltısını ıslatıyorum. onu zaten 3-4 anca saklayabilirim, hergün günlük getirtme şansımda yok. o yüzden biberonda kutu süt veriyorum.
bu sabahda kahvaltıda tel ve beyaz peynirli omlet yaptım. kendi çatalıyla batıra batıra yedi hepsini. tabii destek oldum :) sonra dört tane zeytin ve biraz daha tel peynir yedi. şok oldum hiç bu kadar güzel ve istekli yememişti. acaba memeyi bırakmasının etkisi var mı diye düşünmüyor değilim. yemek olayı iyi gidiyor öyle böyle yiyor maşallah. çok istekli olmasada. ama buna şükür tabiiki.
tek sıkıntımız uyku be huysuzluğu. aşırı sinirli sürekli ağlıyor mızmız. en ufak şey hiddetlendiriyor onu. memeden sonra böyle oldu normal sanırım. o da düzene girer inşallah..
Biz beratınkini traş ettirmiştik ama makinayla değil makasla kesmişti baya da kısaltmıştı güzel olmuştu baya sürekli dikkatini dağıttık ama hiç durmadı tabiki telefondan video açtık kuafördeki değişik eşyaları verdik eline o şekilde kesti saçlarını zor oldu tabi baya şimdi tekrar traş olma zamanı geldi uzamış baya saçları bayramdan önce yine kestirmeyi düşünüyoruz tabi bu sefer traş makinasıylakızlar bişi sorcam bizim çocuğun saçlarını 3 e vurdurmak istiyoruz ama çok korkuyor kıyameti koparıyor berberde. nasıl yapabiliriz ?
Canim uykunu almana sevindim biraz yavas yavas duzelecek hersey. Yatagini yeniden sevdirmeli. Nasil yapilabilir ki acaba.günaydın kızlar. inşallah güzel bir gün olur hepimize.
Anladım canım ben alerjisi nin bu kadar yüksek olduğunu bilmiyordum demek sende diyet yapıyorsun. İnşallah en kısa sürede geçer, Allah kolaylık versin. Yumurtayı bir daha mı denesen acaba tam belli olmamış sanki.Bizim kizin kilo alimi 4 aydir durdu.8.400 gr.74 cm.alerjisi yuksek oldugu icin ben de kati diyet yapiyorum.lactamil sutlu oldugu icin icemem.biseyin icinde eser miktar olsa bile yiyemeyiz.artik sutum cogalmaz boyle olunca.
bu mama kalsiyum protein vs alamadigi vitaminler icin takviye.
Yumurta 5. Gununde.popoda derin pisik yapti sadece tepki olarak.bir kerede gozu asiri kasindi sulandi kabardi.onun disinda normal.ben de bilmiyorum napcam.pek anlamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?