2015 Şubat Anneleri

sağol canım size de geçmiş olsun inşallah en kolay şekilde atlatırsınız ve geçici olur alerji problemi

canım emziren annelerde normal dedi doktor verdiği antibiyotik emzirmeye engel değil birde sıla çok çok huysuz memede olmasa ben mahvoldum senin yazdıklarını da azcık okuyabildim sana da kolay gelsin

offf dertli başım off. niye hep misafirim varken aksilikler olurki? mery60 aklıma sen geldin sana taktik veriyodum ben mahvoldum

benimki daha fena ama. Begüm iki yağ şişesini halıya düşürdü kırıldı biri her yer yağ oldu mutfakta tabiiki kızmadım küçücük bebek ne bilsin benim suçum ulaşamayacağı yere koymam lazımdı. ama kendi kendime kızdım tabiiki. çok sinirlendim ya. kızı hemen mama sandalyesine aldım. allahtan bi vam parçası gelmedi ona halıya düştüğü için.

mısır unu dökmek gerekiyomuş döktüm beklettim süpğrgeyle çektim sildim sonra da havlu koydum tekrar ama pek çıkmadı halı yıkamaya vericem zaten tatilden dönünce hepsini. şimdilik kaldırıp koysam bi kenara acaba bişey olur mu? offf dertli başım off

sonra kıza çocuk şarkıları açıp mutfakta işimi yapmaya başladım. baktım bundan ses yok arkamı bi döndüm uyumuş mama sandalyesinde kıyamam üzüldüm ya işe daldım çocuğu unuttum uyumuş orda yavrum. bugün iyice trajikomik bi hale düştüm vallahi

Canim bence de tatil iyi gelecek size. Ikiniz de dinlenmis ve herseyi atlatmis olacaksiniz. Biz birkac gun biz de annemde kallsak Duru hem evi hem de yatagini cok ozlemis oluyo. Eminim sizde de oyle olur.
Amin canim Allah yokluklarini gostermesin.

C
Canim masallah sana o kadar yoklukta super bi menu cikarmissindir eminim. Ben valla iftara cagirmaya bile cesaret edemem kimseyi. Kendim de kimseye gidemem galiba. Iftardan sonra uykusu gelecek Duru'nun falan.
O davulcular bigun katil etcek beni. Sinir oluyorum. Gece tam sahur yapcam kiz korkarak uyandi zor daldi yazik inleye inleye. Ne gerek var yani sahura kalkmak isteyen kursun alarmini. Hasta var yasli var cocuk var tutamayan var.
Tuna'nin videoya bayildim. Tam cobanlik yapmis. Cimlerde yuvarlaniyo bi de yavrum cok tatli

Ah Can'ım Nasıl kötü olmuuuuş düşünemiyorum o manzarayı.. Ama haklısın küçücük Bebek ne bilsin, inşallah çıkar leke. Onca iş arasında yine iyi uğraşmışsın silmekle, ben olsam oturur ağlar sonra da o hırsla balkondan aşağı atardım :))
Vay Begüm uyku konusunda level atladı hala maşallah :)) sandalyesinde bile uyuyor çocuk

Yaptık işte bişeyler Can'ım, maksat beraber olmak. Burda hiç sosyal hayatımız olmuyor, sağolsun arkadaşlarda hiç çağırmaz :)) ben çağırayım bari dedim. Kırk yılda bir.
Ya sorma davul iyi hoş nostaljik de bizim gibi hassas uykulular için kötü oluyor. Kimse davulcuya uyanmıyor yada belki uyanmayacak bilmem, çok anlamsız..

heheheh nasil uyumus kizz oyle :) ninni gibi geldi zaaar :)
benim kizimda dokmustu yag $i$e$ini kuçukken , o gun bugundur ulasacaklari yerde yag sisesi koymadim
buyyunce indirmedim yag siselerini aliskanlik oluyor artik onun yeri zaten :)

ay okurum canim zevklee de ben nerden bulcam o kitabi
dur bi arasturayim internetden

daha neler neler yasiyorumda buraya yazmaya utaniyorum artik hep benimi dinliyceksiniz :)

kizima guzel desem oglan ben çirkinmiyim diyor
oglan akilli desem kiizm ben delimiyim diyor
Allahtan hakan anlamiyor ne dedigimi bide o çiksa aradan hani bana hani bana diye tam kafayi yerim herhaldee

kizlar okuyorum hep ama uzun uzun yazamiyorum kisa kesmek zorunda kaliyorum , geçistirme gibi oluyor sanki ama kusur bakmayin olurmu
sizinkilerin yaninda benimkiler sarki sozu gibi nakarat daha digursu :)

neyse
bugun sinavim vardi , arkadasta hiç aglamamis benimki zaten birakinca uyumus , uynaincada ben geldim
havlar duzeldi çok sukur ger gun parkldayiz yaptigi sebkleikleir gorseniz
kaç tane çocuk var bi hakanl basedemiyolar :)
mahallenin çocuklari ni kasteidyorum tabi , benimkiler bikmis artik bes dk dan fazla takip etmiyolar bakmiyolar kardeslerine
bende gozum ustunde otur kalk hiltim çikiyor yok boyle bi yorgunluk, ne kdr çok hareket edersem de o kdr çok acikip suusyorum

sinavim iyi geçti , buyuk oglulmda ilkokula kaydoldu o kaygidan da kurtuldum çok sukur
hfataya bi sinav daha avr sabahin korunde sekizde orda olmam lazim bakalim ne isler goeces ailecek o gun

inan bende çok sinirlendim tam zamanıydı diye. ama napayım o an bişey yapmalıydım iyice yağını çektirdim falan aradım halı yıkamayı gelip aldılar inşallah çıkar. çıkmazsa da napayım giden bi halı olsun. ama bu aralar acaip taktı mutfak dolaplarına. tüm tencereler kepçeler yerde. mutfakta iş yapmak mümkün değil. mama sandalyesinde de uZun süre oturmak istemiyo haliyle.

yalnız cidden büyük gelişme he Begüm mama sandalyesinde uyuyacak deseler hayatta inanmazdım :)

heheheh nasil uyumus kizz oyle :) ninni gibi geldi zaaar :)
benim kizimda dokmustu yag $i$e$ini kuçukken , o gun bugundur ulasacaklari yerde yag sisesi koymadim
buyyunce indirmedim yag siselerini aliskanlik oluyor artik onun yeri zaten :)
sen neler yaşamışsındır artık tecrübelendin tabii :)

sınavın iyi geçmiş ve Hakan da uslu durmuş sen yokken çok sevindim canım bunuda atlattın :)

iyi geceler kızlar. çok yoruldum bugün malum. neyse yemeklerim güzel oldu tatlımda ilk kez denedim ama gayet güzel ve hafif bi tatlı oldu.

bu akşam yine kanepede yirmi dakika falan oynaştık sarıldık döndü durdu sonra bi koyayım yatağına dedim koydum önce bi kalktı ama sonra vazgeçti yattı ve biraz sonra uyudu. çok sevindim ya. demekki biraz sarılıp koklaşmak istiyo meme yerine kıyamam. nasıl anlamadım ben bunu ya yatağındaykende okşuyodum ama yanında olmak istiyomuş demekki.

bu arada hırçınlığı devam ediyor. tırmalıyor sinirleniyor. biraz baktım 15 aylık bebeklerde olurmuş inatlaşma hırçınlaşma hatta ısırma. aynısını yaşıyoruz. memeyi de bırakınca iyice azdı tabii. sizde de oluyo mu?

sen neler yaşamışsındır artık tecrübelendin tabii :)

sınavın iyi geçmiş ve Hakan da uslu durmuş sen yokken çok sevindim canım bunuda atlattın :)
dikkatinizi çekdimi bilmoyorum burda ne yazilsa aa bizdede olmustu diyorum
8 sene uç çocuk olunca yok yok bizdee
ne yazilip çizilse ayliyorum ben sazan gibi

gunduz benimkide hirçin canim
bazn lokum gibi oluyor bazende tersinden kalkmis gibi çozemedim valla ben bu çocugu
istahi yine gitti benimkinin benim çilemde ymeyen çocukmus

Kızlar günaydın, sabahın köründen uyandık biz ber zamanki gibi

Sürekli okuyorum ama tam bi yazayım diyorum bişi çıkıyor..

Havalar çok değişken burda, bi çok sıcak bi çok soğuk son günlerde de hep soğuktu.. Üşüttüm sanırım, dün yine gen değildim de bunsabah hiç bir yere tutmuyor bi de sınav görevim var haftasonu iki gün

yeb4 hep videolarda görürdüm mama sandalyesinde uyuyan bebekleri şimdi begümü de öyle hayal ettim, çok tatlı eminin masayı donatmışsındır maşallah sana :)

mery60 bakkal Seyfettin de ayıp etmiş ama insan bulundurmaz mı pilavlık fıstık koskoca avm sinde çok güldüm yazdıklarını okurken, ne güzel ama yine de yetişmiş ber şey :))

Bana misafir gelecek olduğunda Afakanlar basıyor normalde çok severdim hazırlayıp edeyim Ama şimdi ayazla bu imkansız hale geldi, yalnız olunca da hiç
Hazırlayamıyorum olsun büyüyünce artıktın :))

Şimdi ben koltuğ uzandım ayaz bey de bulaşık makinesini karıştırıyor gözümden uyku akıyor üşüyorum titriyorum offf offff

Beratta 1 dk oturmuyor bir yerde sürekli mutfak çekmecelerinde en büyük hobisi çekmecelerdeki herşeyi tek tek içeri taşımak :) dikkat et ayaz parmağını sıkıştırmasın canım makinanın kapağının arasına

Bu arada geçmiş olsun canım inşallah hemen geçer ben de yeni atlattım gribi ama şu an berat grip burnundan hiç nefes alamıyor gece uyanık sabaha kadar

Demek ki normal bu Yaşta bu hareket hepsi öyle olduğuna göre :)
Sağol canım, sıkıştırabileceği bi yer yok onun amacı
İçindeki bardakları çanakları çıkarmak kırmıyo da öyle uğraşıyor aktarma yapıp duruyor :)

Ben de ayaza geçer diye korkuyorum, inşallah geçmez ama sürekli dip dibe olunca kaçınılmaz.. Bi de köpek dişler çıkıyor, sol üst köpek dişi patlamak diğerleri de gelmek üzere sanırım ondan da çok mızmız, tabi dış öyle bi etki yapıyorsa şimdi MaRaL_ yapmaz diyecek

gelişimi nasıl peki? gayet iyi duruyor. yüzde kaçta gelişimi? yani yeterli besini alamasa zayıflar diye düşünüyorum. bu saatten sonra aşırı kilo almaları mümkün değil zatende. Begüm de kaç zamandır 11,400 de takılı kaldı mesela. ama gayet iyi kilosu çok hareketli oldukları için almıyolar fazla. boyunun uzaması daha önemli.

iştahsız çocukda çok zor allah yardımcın olsun. ama benim bildiğim tüm iştahsız bebekler 3 yaşından sonra bayağı düzeliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…