2015 Şubat Anneleri

Sağol canım inşallah gribi atlatana kadar dışarı güneşe filan çıkarmamayı düşünüyorum canım izi kalır mı ki ya baya kesildi yüzü kanadı 3 cm kadar ballı limonu ıhlamuru karıştırdım içmedi balı öylece veriyorum emiyor kapağındaki delikten bi mutlu oluyor emerek yemeyi tercih ediyor boncuğum yastığı var da uykuda 360 derece döndüğü için 5 dk sonra bakıyorum tam tersi uyumuş yatakta kafa nerde yastık nerde :) bir de burnunu hiç temizletmiyor çok ağlıyor tutup zorlayınca da krize giriyor çaktırmadan siliyorum arada

Ağlasın bişey olmaz daha iyi açılır burnu ,temizlenen şart canım burnunu serum fuzylojikle.
Oğlum ablasının yüzünü çizmişti iz kaldı maalesef. Sizinki ne kdr derin bilemiyorum tabi. Üç dört sene oldu geçmedi kısımdaki

Kısacası yüksek yerden birşey almak için sandalye değil koltuk ittiren bir Ada'm
İnşallah nazar etmem oğlumu ama gerçek bu

Bizimki bazen 1 saat yürüyor canım. Çok seviyor gezmeyi etrafı incelemeyi :))

Kimsecikler yok yine nerelerdesiniz kızlar ne yapıyor bebişler

iyi geceler kızlar nasılsınız?
üstümden kamyon geçti bugün sanki :/

misafirim vardı zaten bu aralar ekstra mızmız Begüm hanfendi hazretleriyle birlikte hazırlık yaptım mutfak savaş alanına döndü. bu aralar en büyük zevki mutfak dolaplarını boşaltmak.

arkadaşların da 18 aylık çocukları var. iftar yapamadık yemin ediyorum bi çorbayı içine kadar dördümüzde kırk kez kalktık. bütün akşam öyle geçti. ne yediğimizfen ne sohbetimizden bişey anladık. halıya dökülen limonata börek kırıntılarını saymıyorum..

10:30 gibi kalktılar. bizimki son yarım saat cozuttu zaten. sonra hemen yatırdım ama ne mümkün. krizlere girdi yine. tekrar kaldırdım. şimdi hala uyumasını bekliyorum yatağının başında. saat onikiyi geçiyor

arkadaşların çocuğuda inanılmaz hareketli ama en azından mızmız değil ağlamıyor ota boka. konsolumun kapaklarında güvenlik kilidi var açmaya çalışınca çok hafif aralık oluyor. ordan oyuncakları kumandayı atmış konsolun içine yaramaz bıdık resmen ama ağlamıyor en azından bizimki gibi. akşamın yarısında sadece mızmızlandı Begüm sinir etti beni sırf inadından ağladı.

pert oldum yaa misafir çağırmak haram. heleki çocuklu misafir oynarlar güzel güzel dedimde hiç öyle olmadı. off off büyüseler artık ya

Merhaba bayanlar,sessiz takipteyim topiği,bi selam vereyim dedim :)
Zaman çabuk geçiyor ve hızla büyüyor kuzular.. 16 aylık oldu benim kuzum ve hala 10 kilo yemesine rağmen,sanırım bana çekti doğuştan fit :)) dişleri pek yavaş çıkıyor hâla 4 tane.. Gündüz uykusu kalmadı pek,en az yarım saat en fazla 1.5 saat uyuyor,onun dışında vızır vızır gezmeler,sürekli dışarı çıkmak istiyor.. Allahtan gece çoğunlukla deliksiz uyuyor,24 saat içinde 10-12 saat uyku toplam.. Sağolsun ablam,annem,yeğenler;yediren,gezdiren çok yani :)) İzmir'de keyif çatıyoruz ohhh.. Öpüldünüz anneler ve bebeler

Anam benim kız da öyle, bi de poposu yanmış gibi koştura koştura ordan oraya geziyor,ben yoruluyorum yeminle.. Bi de sürekli konuşma halinde,o çene kapanmıyor uyku dışında :))

Sende ki iyi cesaret.bebeler misafir sevmiyor kesin.cunku anne ilgisi dagiliyor.hiicc hoslarina gitmiyor.ben de yanasmiyorum.orucumu anca tutuyorum 3 cocukla.kafam davul gibi oluyo resmen.serra da extra hareketlendi.kasla goz arasinda balkonda sandalyeye cikmis.o ksdar dikkat etmeme ragmen.aklim cikti.basim donuyor surekli kontrol altinda tutmaktan.

Evet çok iyi hatırlıyorum hatta aklıma da geldi direk benim.. Bakmak istemiyorsa da söylesin napiyim ben de başımın çaresine bakarım.. Neyse ki kışa annemler geliyor inşallah bi sıkıntı olmazsa annem bakar bundan sonra Allah ona güç kuvvet versin de..

Çok güzel laf kıvırıyor ben o yüzden hiiiiç riske atamam kendimi.. Çok akıllı bir kadın, saf ayağına yatıyor sıyrılıyor.. Eskiden kötü niyetli olmadığını düşünürdüm ama artık biraz tereddütlerim var gözlemlenmem lazım :)))

Aynen senim kv en azından kötü niyetli değil BÖyle yapıp aranızın bozulmasına izin vermiyor.. Ki anlattıklarına göre son Zaman'larda daha iyi çok seviniyorum buna..

Şimdi hafta Sonunhep görevdeydim bi de ayaz iki gündür gece ağladı hep iki köpek dış de patladı ondan mı bilmiyorum çok uykusuz gittim, eve geldim oh otur otur para lazan diyor bana.. Yahu onun kızı da benimle aynı mesleği yapıyor Ama hep bana diyor.. Yani kötü niyetle olduğunu düşünmek istemiyorum ama bakalım :))

Canımcım hiç anlayamadım walla, çok iyi anlaşırdık, aslında hala iyi anlaşoypruz da işte böyle ufak tefek şeyler oluyor o da benim canımı sıkmıyor değil..
uyyy her iki haftada bir gitmek demek bi ton yorgunluk demek.. aslında o kadarına gerek yok, ayda bir yeter de artar bile :))
ahaha :)) zayıflamış mı?? ne bekliyor ki? dobicik bir çocuk mu? sen de zayıfsın eşin de, hem kilo iyi bir şey değil çocuklar için bunu bi anlayamıyorlar.. tabiki zayıflar, sonuçta yaz geliyor havalar ısındıkça fazla yemek istemiyorlar, terliyorlar, e bi de popolarına motor takıp tüm gün hoplayıp zıplıyorlar.. aynen dediğin gibi tam olarak yaptığı bişi yok ama bazen varlığı bile rahatsız edici.. eşim öyle değil, yani benim gibi, annemin de çok yanlışı oluyor sonuçta ama eşim hiç bir kere bile bıdıbıdı etmedi.. biz niye böyleyiz acaba .:))

canım inşallah bir aksilik çıkmazsa ve ben kendi okulumda seminer dönemini geçirebilirsem o zaman bu hafta son :))) oleeeeeeeey seminer dönemi iki hafta ayazı okula götürcem çünkü sırf kadından kurtulmak için..

oyyy kıyamam kuzuya.. geçmiş olsun ama oluyor böyle şeyler bizde de oluyor.. Allahtan küçükler ve derileri çabuk yeniliyor kendini geçiyor hemen..

sana da kolay gelsin, çalış güzel güzel :)

kızlar selam :)
bu hafta sonu neydi yaa
hiç bir şey anlayamadım.. her iki gün de ikiler sınav görevim vardı, eve gel git, ayazla ilgilen geri git mal oldum resmen, neyse ki geçti :)

havalar ısınmaya başladı snaki, bugün burası felaket sıcak, sabah evden çıkarken evimizin derecesi iç mekan sıcaklığını 27 derece gösteriyordu şok oldum, yandık walla öğlen kim bilir nasıl olur

ayazcım mızmızlığını bıraktı, şu an daha iyi iştahı da iyi maşallah nazar değmesin
uyku konusunda gündüzleri kötü ama geceleri daha iyi uyuyor artık çok şükür.. ben de 3 gündür akşam onu uyutacam derken kendim sızıyorum yanında sonra bir uyanıyorum ki saat gece 12 falan.. olsun en azından uyumuş oluyorum.. böyle olunca ama kötü oluyor bir yandan tam ayaz uyuyacak oh bi sıcak çay neyim içeyim diyorum ama uyumuş kalmış olluyorum :)

inşallah hepiniz iyisinizdir öpüyorum hepinizi

kiz ayaz ben bu sizin kaynanalara diyecek bisey bulmaiyorum
yazayim diyorum olmuyor :)))
neden acabaa :))))))

oyy o balkonlar camlar çok tehlikeli sende hangi birine yetişeceksin. kolaylıkla geçsin bitsin inşallah bu ramazan..

misafir çağırmaya bende meraklı değilim bu aralar ama mecbur çağırmam gerekenlerdi. bi tane daha var ne yazıkki çağırmam gereken uff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…