az daha sabret canım. madem bir daha bakmayacak o xaman bişeyde deme zamanı gelir yeri gelir söylersin. boşver allaha havale et..Evet çok iyi hatırlıyorum hatta aklıma da geldi direk benim.. Bakmak istemiyorsa da söylesin napiyim ben de başımın çaresine bakarım.. Neyse ki kışa annemler geliyor inşallah bi sıkıntı olmazsa annem bakar bundan sonra Allah ona güç kuvvet versin de..
Çok güzel laf kıvırıyor ben o yüzden hiiiiç riske atamam kendimi.. Çok akıllı bir kadın, saf ayağına yatıyor sıyrılıyor.. Eskiden kötü niyetli olmadığını düşünürdüm ama artık biraz tereddütlerim var gözlemlenmem lazım :)))
Aynen senim kv en azından kötü niyetli değil BÖyle yapıp aranızın bozulmasına izin vermiyor.. Ki anlattıklarına göre son Zaman'larda daha iyi çok seviniyorum buna..
Şimdi hafta Sonunhep görevdeydim bi de ayaz iki gündür gece ağladı hep iki köpek dış de patladı ondan mı bilmiyorum çok uykusuz gittim, eve geldim oh otur otur para lazan diyor bana.. Yahu onun kızı da benimle aynı mesleği yapıyor Ama hep bana diyor.. Yani kötü niyetle olduğunu düşünmek istemiyorum ama bakalım :))
çok sevindim canım, peki sabah kaçta kalkıyor? gece uyanmaları azaldı mı?kızlar selam :)
bu hafta sonu neydi yaa
hiç bir şey anlayamadım.. her iki gün de ikiler sınav görevim vardı, eve gel git, ayazla ilgilen geri git mal oldum resmen, neyse ki geçti :)
havalar ısınmaya başladı snaki, bugün burası felaket sıcak, sabah evden çıkarken evimizin derecesi iç mekan sıcaklığını 27 derece gösteriyorduşok oldum, yandık walla öğlen kim bilir nasıl olur
ayazcım mızmızlığını bıraktı, şu an daha iyi iştahı da iyi maşallah nazar değmesin
uyku konusunda gündüzleri kötü ama geceleri daha iyi uyuyor artık çok şükür.. ben de 3 gündür akşam onu uyutacam derken kendim sızıyorum yanında sonra bir uyanıyorum ki saat gece 12 falan.. olsun en azından uyumuş oluyorum.. böyle olunca ama kötü oluyor bir yandan tam ayaz uyuyacak oh bi sıcak çay neyim içeyim diyorum ama uyumuş kalmış olluyorum :)
inşallah hepiniz iyisinizdir öpüyorum hepinizi
İyi hadi gözün aydın canım son 1 hafta ohhh o da geçer gider hemencecik :)))))))canım inşallah bir aksilik çıkmazsa ve ben kendi okulumda seminer dönemini geçirebilirsem o zaman bu hafta son :))) oleeeeeeeeyseminer dönemi iki hafta ayazı okula götürcem çünkü sırf kadından kurtulmak için..
Planlarım suya düştü az önce Müdür farklı okulda bir hafta bulunacaksınız dedı bi hafta daha çekecem :)) ay sinirden gülüyorum.. Neyse oldun dediğin gibi başka bişi olmasın bu ufak bişi :)çok sevindim canım, peki sabah kaçta kalkıyor? gece uyanmaları azaldı mı?
dinlenirsin sende biraz olsun uyu. havalar burdada ısındı bayağı. klima takıldı düşük fanda ve yukarıya üfleyince hiç rahatsız etmiyormuş. ortamdaki nemi alınca resmen rahat nefes aldığımızı hissettik. bizim buralar inanılmaz nemli oluyor. ne benzer egeye akdenize. oralar kadar sıcak olmuyor ama nemden boğuluyoruz resmen
bu haftasonun da biraz ziyan olmuş ama olsun napalım çalıştın sonuçta sonra telafi edersin :) havalar da güzel pikniğe gidilir mis gibi..
bizde iyi sayılırız dün gece yazımıştım son durumları. öyle yani. gün sayıyorum ramazan bitse de gitsek annemlere diye.
Hehehe yazmaya değmez de ondan sinir olduğumda kalıyorum ben de işte :))) yine de diyorum ki Allah başımızdan eksik etmesin gözüm arkada olmuyor canı gibi bakıyor sonuçta :))kiz ayaz ben bu sizin kaynanalara diyecek bisey bulmaiyorum
yazayim diyorum olmuyor :)))
neden acabaa :))))))
Son gelen bilgilere göre 2 hafta ama olsun :))İyi hadi gözün aydın canım son 1 hafta ohhh o da geçer gider hemencecik :)))))))
Uykuna bi kan vucudun uykuya bi doysun da cayini da icersin evvelallah.az uykusuz kalmadin.iyi dayandi sinirlerinkızlar selam :)
bu hafta sonu neydi yaa
hiç bir şey anlayamadım.. her iki gün de ikiler sınav görevim vardı, eve gel git, ayazla ilgilen geri git mal oldum resmen, neyse ki geçti :)
havalar ısınmaya başladı snaki, bugün burası felaket sıcak, sabah evden çıkarken evimizin derecesi iç mekan sıcaklığını 27 derece gösteriyorduşok oldum, yandık walla öğlen kim bilir nasıl olur
ayazcım mızmızlığını bıraktı, şu an daha iyi iştahı da iyi maşallah nazar değmesin
uyku konusunda gündüzleri kötü ama geceleri daha iyi uyuyor artık çok şükür.. ben de 3 gündür akşam onu uyutacam derken kendim sızıyorum yanında sonra bir uyanıyorum ki saat gece 12 falan.. olsun en azından uyumuş oluyorum.. böyle olunca ama kötü oluyor bir yandan tam ayaz uyuyacak oh bi sıcak çay neyim içeyim diyorum ama uyumuş kalmış olluyorum :)
inşallah hepiniz iyisinizdir öpüyorum hepinizi
Ay ben de gun sayiyodum birden kaynimin nisan dugun isleri cikti.hic hesapta yoktu.boluncek benim tatil.ama cok dua ettik.muradina ersinde tatilimiz kisalsin napalim.matematik son sinif ogrencisiyken okula giderken minubus ucurumdan yuvarlandi.umit kesilmez ama zor dediler.yasadi hayata sifirdan basladi herseyi unutmustu herkesi yurumeyi konusmayi cignemeyi bile.8 senede toparlandi.ama okulu bitiremedi.engelli kadrosundan memur olmak istiyor ama sinavda unutuyor fazla yapamiyor.ama bi kere isyan ettigini duymadim.o yuzden fazla hayiflanmiyorum.çok sevindim canım, peki sabah kaçta kalkıyor? gece uyanmaları azaldı mı?
dinlenirsin sende biraz olsun uyu. havalar burdada ısındı bayağı. klima takıldı düşük fanda ve yukarıya üfleyince hiç rahatsız etmiyormuş. ortamdaki nemi alınca resmen rahat nefes aldığımızı hissettik. bizim buralar inanılmaz nemli oluyor. ne benzer egeye akdenize. oralar kadar sıcak olmuyor ama nemden boğuluyoruz resmen
bu haftasonun da biraz ziyan olmuş ama olsun napalım çalıştın sonuçta sonra telafi edersin :) havalar da güzel pikniğe gidilir mis gibi..
bizde iyi sayılırız dün gece yazımıştım son durumları. öyle yani. gün sayıyorum ramazan bitse de gitsek annemlere diye.
Valla bravo çok pozitifsin Kin ,küsmek lügatında yok ama çok iyi yapıyorsun uzun vadede sen kazançlı olursun emin olSon gelen bilgilere göre 2 hafta ama olsun :))
Sen ne yaptın Nasıl gidiyor herşey yolunda dimi Alp beyimizle :)
daş yesinSelam kızlar. Yaşasın okulun son haftası ama bizim bir haftamız daha var, sonra ver elini memleket :)) Tuna'yla otobüs yolculuğu yapıcaz. Ara tatilde yapmayı planlamıştık ama son dakika babam gelince iptal olmuştu, bakalım bu sefer olacak mı.. Gece yolculuğu inşallah uyur, sonra bi aktarma var. Aman hallederiz yav. Kadının bi tanesi 26 saat yolculuk yapıyordu. Hemde Japonya'yla Türkiye arası. Hemde bebesiyle. Hemde tek başınaben de yaparım herhalde.
Bayram'dan sonra da Sapanca sonra Akdeniz tatili ay inşallah bu yaz güzel geçer. Rejime yine başladım ama öğlen neredeyse yarım pide yedimrejime bak bide regl oldum başım falan dönüyor diyordum, yiyince kendime geldim, meğer açlıktanmış. Kızlar Allah sizin oruçlarınızı kabul etsin.. İyi dayanıyorsunuz.
gelincikgibi tatlım kayınvalideleri bi kenara fırlatıp yaklaşan tatilin keyfini çıkaralım. Onlar da daş yesin siz tatile gidecek misiniz?
yeb4 Can'ım misafir ağırlamak çok zor hakkaten, hem oruç hem çocuk hem sıcak valla yine iyi üstesinden gelmişsin. Ay sen ne güzel şeyler yapmışsındır kim bilir . Sana iftara gelmek lazım :) annem misafir gider gitmez evi sanki misafir gelecek gibi süpürürdü. Hele çocuklu misafirde, mümkün değil evin normal kalması. Gördüm fotoğraflarını, ikisi bir olup evin altını üstüne getirmişlerdir, cingözler :))
@BRBB ne çok kaza atlattı beratcık.. Geçmiş olsun, sen markalın dediklerini yap iyileşir inşallah hemen. Havalar ısındıysa Güneş'e çıkar versin sırtını oh sıcacık, yara izi kalmasında Güneş'in bi etkisi olduğunu bilmiyordum, olmazsa Oray'a yara bandı yapıştır Güneş'te.
Doğru diyorsun çay da ne demi uyku yanında :)Uykuna bi kan vucudun uykuya bi doysun da cayini da icersin evvelallah.az uykusuz kalmadin.iyi dayandi sinirlerin
Köprüyü geçene kadar eşşeğe dayi Dicez derler ya o hesap benimki de sanırımValla bravo çok pozitifsin Kin ,küsmek lügatında yok ama çok iyi yapıyorsun uzun vadede sen kazançlı olursun emin ol
Bahsetmiştim burası aşırı sıcak ( 45°) olduğu için genel olarak evdeyiz. Öyle olunca Alp bey enerjisini atamıyor ne yapacağını şaşırıyor evin her yeri talan oluyor valla :)))
Maşallah kayınına ne büyük sıkıntılar atlatmış atlatmışsınız inşallah bundan sonrası çok güzel olur. Mutlu huzurlu bir yuvası olsun istediği memurluğu kazansın. belki de tamamiyle iyileşir okulunu bitirir inşallah belli mi olurAy ben de gun sayiyodum birden kaynimin nisan dugun isleri cikti.hic hesapta yoktu.boluncek benim tatil.ama cok dua ettik.muradina ersinde tatilimiz kisalsin napalim.matematik son sinif ogrencisiyken okula giderken minubus ucurumdan yuvarlandi.umit kesilmez ama zor dediler.yasadi hayata sifirdan basladi herseyi unutmustu herkesi yurumeyi konusmayi cignemeyi bile.8 senede toparlandi.ama okulu bitiremedi.engelli kadrosundan memur olmak istiyor ama sinavda unutuyor fazla yapamiyor.ama bi kere isyan ettigini duymadim.o yuzden fazla hayiflanmiyorum.
Burası 15 derece beşini bize gönder hayrına :)))Maşallah kayınına ne büyük sıkıntılar atlatmış atlatmışsınız inşallah bundan sonrası çok güzel olur. Mutlu huzurlu bir yuvası olsun istediği memurluğu kazansın. belki de tamamiyle iyileşir okulunu bitirir inşallah belli mi olur
Ne hayatlar var bizde minik şeyleri dert ediyoryz şükretmiyoruz. Dün kim milyoner olmak ister e biz kız katıldı belki izlemişsindir. Annem öldü babam hapiste dedi sunucu sorunca anlattı babası annesini öldürmüş kız lisedeyken . Yurtta kalmış sonra össyi kazanmış iş adamlarından burs bulup okumuş şimdi cıvıl cıvıl hayat dolu başarılı bir öğretmen olmuş. 125 bine kadar geldi yarışma bitti. İzlerken o kadar duygulandım ki çok mutlu oldum gurur duydum. Resmen büyük bir başarı hikayesi... Allah yolunu açık etsin...
Köprüyü geçene kadar haKöprüyü geçene kadar eşşeğe dayi Dicez derler ya o hesap benimki de sanırım
Offf ısınmış canım baya bi.. Şu temmuz geleydi sen de bu taraflara kaçardın :)
Ne yapsın çocuk, evde de bir yere kadar.. Bişi bulamıyorlar oynamak için bu sefer yaramazlık başlıyor :))
O kadar sıcaksa sen onu bol bol suyla oynat o havada üşümez de oh mis :))
5 de al 10 da ikimize de iyi olur :))) Yarın 39 sonra 34e düşecekmiş hasretle bekliyorumBurası 15 derece beşini bize gönder hayrına :)))
Donuyorum evin içinde
Bence bi fırsat yaratmaya çalışın tatil için, size de değişiklik olur, yenilenme olur. Otobüsle on saat falan sürüyor canım. Çok uzak yav.. Meme gece vermiyorum ama çok huzursuz olursa mecbur veririm artık :) ayazın uyuyor olmasına Nasıl sevindim Can'ım yaa., çok çektin sen şu uykudan, umarım hep böyle devam eder.daş yesin
Süper yaa
Biz tatilde yine çorumdayız eşimin izni yok fazla, işte becerebilirsek bi 10-15 gün almanya yapalım diyoruz Ama hiç hareket yoksıkıcı olacak benim tatil yalnızım yine her zamanki gibi..
Kaç saat sürüyor memlekete gitmen otobüsle ? Olur olur, gece yolculuğu hem uyur inşallah.. Meme denen olay seni kurtarırinşallah güzel geçer hem yolculuk hem de tatil..
Bakıııııın baştan söylüyorum öyle tatile dalıp burayı unutmak yok gızlaaaaaar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?