2015 Şubat Anneleri

Sağol canım aynen öyle kazalar oluyor ister istemez üzülüyorum Allah beterinden korusun yine de şükür beni en çok üzen yemek yememesi azı dişlerinden biri patlamış patlayan dişin iki tane sivri ucu çıkmış diğer yerleri tam çıkmamış daha dişetine gömülü ondan mı bu kadar iştahsız acaba bilmiyorum ne zaman bitecekse şu diş işi bugün ayıptır söylemesi annemle mantı yaptık yumuşacıkta oldu ve berat bir kaşık bile yemedi 2 kez ağzına koydum kandırarak ikisini de ağzından attı ye işte yumuşacık dişlerine göre demi sinir etti beni yine ev mantısını bile yemeyen çocuk ne yer ki ne yapacağımı ne yedireceğimi şaşırdım artık ona yine bir biberon süt içip uyudu vermesem onu da istemez de midesi boş kalmasın bari diye verdim işte

sende gün sayıyosun hadi bakalım :)) inşallah bu yaz hepimize çok iyi gelir

evet misafir ağırlamak çok zor oldu ama oldu bitti artık. sizle yakın olsam vallahi zevkle yapardım :)
evini daha temizlemedim inan battı balık yan gider tatil dönüşünde büyük temizlik olacak napalım

otobüsü de şimdiden düşünüp dert etme eminimki çok güzel olacak annesi. tek mi gideceksin eşinde olacakmı?

neler atlatmış öyle maşallah hiç de pes etmemiş. cidden örnek olmalı. neleri dert ediyoruz şu hayatta.

bizde dün bi haber aldık eşimin eski iş yerinden 29 yaşında bi kız sonradan atandı öğretmen olarak ağrıya orda kaza yapmış vefat etti bugün cenazesini gidip alıp getirmiş ailesi. ben tanımıyodum eşim de simayen tanıyo ama bizim arkadaşların tanıdığı bi kız. herkes şokta. çok kötü oldum onun ailesini düşündükçe salak gibide tanıyo muyum acaba diye girip profiline baktım daha yeni fotoğraflar paylaşmış gözlerinin içi gülüyo.. ve şimdi artık yok. ailesinin halini düşünemiyorum. her ölüm acı ama zamansız ölümler çok zor

balkonunuz varsa ona bi havuz alsana annesi çapçap oynar serinler Alp kuzu :)

az kaldı temmuza azcık daha dayan bak bende temmuzun altısını bekliyorum ve hiç bakmıyorum bugün ayın kaçı diye :)

iyi geceler kızlar. ben yakında kendime Begümün odasında bi yaşam alanı kurucam. çaycıyı burda fişe takıp çay içicem falan. son bi saattir uyumasını bekliyorum. dönüyo dönüyo yatakta dokunmadık yer bırakmıyo. korkulukların arasından ayağını elini soluyo. gözler yarı kapalı bunları yaparken. mayışsın diye önce kanepede koklaşıyoruz sarılıyoruz. ama yok ne zor dalmaymış uykuya arkadaş. çakılı kaldım burda

bugün hafif burnu aktı ve hapşurdu acaba hasta mı olacak ya. allahım ne olur hasta olmasın.. klima taktırdık ama daha onun yanında hiç açmadık bi kere denedik. ondan olacağını sanmam. sanki allerjik gibi. burnunu kaşıyo çünkü. ne olur hasta olmasın çene dişinin yeride kıpkırmızı bu arada. bu dişlerde ne nazlı çıktı bi gelemedi ya

saat şu an 3 ve ben iki saattir kızı uyutmaya çalışıyorum...

1de uyandı tam ben yatmıştım uykuya dalacaktım. neyse aldım kanepede yanında durdum uyudu koydum beş dakika sonra yine uyandı. tekrar uyuttum koydum tekrar uyandı. sonra yanımıza aldım iyice uykusu kaçtı. babasınıda uyandırdı. yatakta şebeklik yapmaya başladı. hiç bi şekilde uyumadı. burnuda biraz tıkalı ama çok değil acaba o mu rahatsız etti anlamadım.

karnı mı acıktı acaba diye aldım geldim mutfağa süt yaptım 200 ml içti yetmedi üstüne 100 ml falan daha içti. ama yok yarım saattir yine dönüp duruyo. salona geldik en son. uykudan geberiyo yine dönüp duruyo. sarılıyorum olmuyo okşuyorum olmuyo ne yapacağımı şaşırdım. allahım ne olur bi çare ya tükendim inşallah hasta olmaz..
yorgunluktan uykusuzluktan gebermek üzereyim şu an. kız kanepeden düşer diye uyuyamıyorum. uyumayayım diye de buraya yazayım dedim. inşallah siz uyuyorsunuzdur

Canim sevindim valla artik geceleri uyuyabilmene. Yavas yavas yola geliyorlar insallah. Omur boyu boyle olmayacaklar ya dimi?:) Duru da bu sabah 5ten once uyandi baktim emzirince uyumadi koltuga oturdum uyuma taklidi yaptm. Bi iki mizirdandi sonra baktim o da koydu kafayi bi saga bi sola derken uyudu sanirim tekrar ama ne kadar surer bilmem tabi. Bi de babasi kalkti simdi patir kutur sesler:) Insallah en azindan 7yi bulsa. Bugun izinliyim. Anne kiz tekrar basbasa kalcaz sabah bakalim:)

Ne kaldi canim temmuza. Hazirani yariladik bile

Gecmis olsun canim. Off sen de yemek konusunda cok cektin valla benim icim sıkılıyo sen anlattikca. Tamam Duru da herseyi yemiyo ama arada guzel yiyo. Allah kolaylik versin. Esimin ablasinin oglu da ayni Berat. 4 yasinda hala istahsiz. Simdi doktor balik yagi vermis. O biraz istahini acti gibi diyolar

Off Uzuldugumuz sıkıldıgımiz hersey o kadar bos ki aslinda. O kizcagiz da kimbilir ne stres yapti ne emekler cekti atandi gitti sonunda ama orda da ecel buldu. Allah sabir versin ailesine.

Canim meme konusunda nasil peki alisti galiba dimi? Dis de cok zorladi ya Begus'u hepsi uzun surede zorlaya zorlaya cikti.
Hasta olmaz insallah bence de alerjiktir. Ay alerjik demekten de biktim kuru kuru. Keske bilsek neye alerjileri var. Ilerde bi alerji testi yaptiririz. Ya da gecse keske alerji en guzeli o olurdu.

Canim oyle bi uykusu kacmistir arada bize de olur ya:) Ama burun tikaliysa o da cok etkiliyo. Zaten azcik uyansinlar cok hevesli oluyolar gune baslsmaya hemen sebeklik pesinde oluyolar. Kiyamam sana valla tek basina nelerin ustesinden geldin geliyorsun masallah. Allah kolayliklar versin.

sağol canım üstesinden gelmeye çalışıyorumda tükendim pilim bitmek üzere.. sabahda kalktı altıda hala ayakta niye böyle anlamıyorum. neden aramiycam artık ya. yok diş yok allerji yok bilmemne

meme konusunda daha iyiyiz. ama tam unuttu sayılmaz bazen aklına geliyo sanıırım. ama çok daha iyi tabiiki. yinede mızmızlıkları geçmiş değil.

günaydın kızlar. 3 saat uyudum bu gece. sabahda 6da ayaklandı ağlayarak. uyuttum koydum yerine bi kıyamet koptu niye koydun diye sonrada daha uyumadı.

kalktık anliycanız. parmaklarını ağzına sokmaktan koparacak artık doktor önermesede o diş jelinden sürdüm biraz napayım canı çıktı çocuğun. biraz rahatladı sürünce.

burnuda akıyo ve hapşuruyo hastalık mı geliyo ya da geçici bi nezle mi anlamadım ama gözleri sulanıyo burnu kaşınıyo nezledir inşallah sadece.. ne olur hasta olmasın

salonda oynadı ben uzanırken gözlerim kapanacaktı engel olamadım kapıyı kapattımki uyursam çıkmasın. biri gözkapaklarımı zorla kapattı sanki o kadar fenayım. neyse sonra kahvaltısınu ettirdim şükür öyle böyle bi şekilde yedirdim hepsini.

şimdi derbeder gibi dolaşıyo ortalıkta. acaip uykusu var ama götürsem uyumaz. biraz daha dursun bakalım battı balık yan gider..

ah canım dünya ne küçük.. o kızın yanında vefat eden diğer arkadaş da benim ve eşimin üniversiteden arkadaşımız.. hatta dün cenazesine giti eşim. çok acıklı allah sevdiklerine sabır versin ..

ben yalnız gidicem canım. eşim olsa arabayla gideriz zaten

Aynen canım ek gıdaya geçtiğimizden beri çekiyorum ay inş beratınki 4 yaşına kadar sürmez bir ümidim var hala dişlerin hepsi çıktıktan sonra daha iyi yer gibisinden ama belli de olmaz geçicidir inş canım ay ben anlatırken benim bile içim sıkılıyo valla hepimiz bişeylerden çekiyoruz işte Allah daha büyük dertler vermesin sağlık olsun öyle böyle büyüyorlar işte

ciddi misin ya.. yanındaki arkadaşı ağır yaralı diye okumuştum o da mı vefat etti içim parçalandı resmen gencecik insanlar ailelerini düşünemiyorum.. sizinde başınız sağolsun dünya gerçekten çok küçük.. mekanları cennet olsun

ben yalnız gidicem canım. eşim olsa arabayla gideriz zaten
ay o da doğru ya kafa kalmadı bende. niye otobüslerde sürünesiniz öyle olsa. inşallah çok güzel geçer yolculuğunuz. iki koltuk mu satın alacaksın? rahat olur senin için.

biraz önce uyudu şükür. bende biraz uyumaya çalışıcam ama bu kafayla nasıl uyuyacaksam allak bullak oldum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…