Sağol canım aynen öyle kazalar oluyor ister istemez üzülüyorum Allah beterinden korusun yine de şükür beni en çok üzen yemek yememesi azı dişlerinden biri patlamış patlayan dişin iki tane sivri ucu çıkmış diğer yerleri tam çıkmamış daha dişetine gömülü ondan mı bu kadar iştahsız acaba bilmiyorum ne zaman bitecekse şu diş işi bugün ayıptır söylemesi annemle mantı yaptık yumuşacıkta oldu ve berat bir kaşık bile yemedi 2 kez ağzına koydum kandırarak ikisini de ağzından attı ye işte yumuşacık dişlerine göre demi sinir etti beni yine ev mantısını bile yemeyen çocuk ne yer ki ne yapacağımı ne yedireceğimi şaşırdım artık ona yine bir biberon süt içip uyudu vermesem onu da istemez de midesi boş kalmasın bari diye verdim işteSelam kızlar. Yaşasın okulun son haftası ama bizim bir haftamız daha var, sonra ver elini memleket :)) Tuna'yla otobüs yolculuğu yapıcaz. Ara tatilde yapmayı planlamıştık ama son dakika babam gelince iptal olmuştu, bakalım bu sefer olacak mı.. Gece yolculuğu inşallah uyur, sonra bi aktarma var. Aman hallederiz yav. Kadının bi tanesi 26 saat yolculuk yapıyordu. Hemde Japonya'yla Türkiye arası. Hemde bebesiyle. Hemde tek başınaben de yaparım herhalde.
Bayram'dan sonra da Sapanca sonra Akdeniz tatili ay inşallah bu yaz güzel geçer. Rejime yine başladım ama öğlen neredeyse yarım pide yedimrejime bak bide regl oldum başım falan dönüyor diyordum, yiyince kendime geldim, meğer açlıktanmış. Kızlar Allah sizin oruçlarınızı kabul etsin.. İyi dayanıyorsunuz.
@AyazBeyaz tatlım kayınvalideleri bi kenara fırlatıp yaklaşan tatilin keyfini çıkaralım. Onlar da daş yesinsiz tatile gidecek misiniz?
yeb4 Can'ım misafir ağırlamak çok zor hakkaten, hem oruç hem çocuk hem sıcak valla yine iyi üstesinden gelmişsin. Ay sen ne güzel şeyler yapmışsındır kim bilir . Sana iftara gelmek lazım :) annem misafir gider gitmez evi sanki misafir gelecek gibi süpürürdü. Hele çocuklu misafirde, mümkün değil evin normal kalması. Gördüm fotoğraflarını, ikisi bir olup evin altını üstüne getirmişlerdir, cingözler :))
BRBM ne çok kaza atlattı beratcık.. Geçmiş olsun, sen markalın dediklerini yap iyileşir inşallah hemen. Havalar ısındıysa Güneş'e çıkar versin sırtını oh sıcacık, yara izi kalmasında Güneş'in bi etkisi olduğunu bilmiyordum, olmazsa Oray'a yara bandı yapıştır Güneş'te.
sende gün sayıyosun hadi bakalım :)) inşallah bu yaz hepimize çok iyi gelirSelam kızlar. Yaşasın okulun son haftası ama bizim bir haftamız daha var, sonra ver elini memleket :)) Tuna'yla otobüs yolculuğu yapıcaz. Ara tatilde yapmayı planlamıştık ama son dakika babam gelince iptal olmuştu, bakalım bu sefer olacak mı.. Gece yolculuğu inşallah uyur, sonra bi aktarma var. Aman hallederiz yav. Kadının bi tanesi 26 saat yolculuk yapıyordu. Hemde Japonya'yla Türkiye arası. Hemde bebesiyle. Hemde tek başınaben de yaparım herhalde.
Bayram'dan sonra da Sapanca sonra Akdeniz tatili ay inşallah bu yaz güzel geçer. Rejime yine başladım ama öğlen neredeyse yarım pide yedimrejime bak bide regl oldum başım falan dönüyor diyordum, yiyince kendime geldim, meğer açlıktanmış. Kızlar Allah sizin oruçlarınızı kabul etsin.. İyi dayanıyorsunuz.
@AyazBeyaz tatlım kayınvalideleri bi kenara fırlatıp yaklaşan tatilin keyfini çıkaralım. Onlar da daş yesinsiz tatile gidecek misiniz?
yeb4 Can'ım misafir ağırlamak çok zor hakkaten, hem oruç hem çocuk hem sıcak valla yine iyi üstesinden gelmişsin. Ay sen ne güzel şeyler yapmışsındır kim bilir . Sana iftara gelmek lazım :) annem misafir gider gitmez evi sanki misafir gelecek gibi süpürürdü. Hele çocuklu misafirde, mümkün değil evin normal kalması. Gördüm fotoğraflarını, ikisi bir olup evin altını üstüne getirmişlerdir, cingözler :))
BRBM ne çok kaza atlattı beratcık.. Geçmiş olsun, sen markalın dediklerini yap iyileşir inşallah hemen. Havalar ısındıysa Güneş'e çıkar versin sırtını oh sıcacık, yara izi kalmasında Güneş'in bi etkisi olduğunu bilmiyordum, olmazsa Oray'a yara bandı yapıştır Güneş'te.
neler atlatmış öyle maşallah hiç de pes etmemiş. cidden örnek olmalı. neleri dert ediyoruz şu hayatta.Ay ben de gun sayiyodum birden kaynimin nisan dugun isleri cikti.hic hesapta yoktu.boluncek benim tatil.ama cok dua ettik.muradina ersinde tatilimiz kisalsin napalim.matematik son sinif ogrencisiyken okula giderken minubus ucurumdan yuvarlandi.umit kesilmez ama zor dediler.yasadi hayata sifirdan basladi herseyi unutmustu herkesi yurumeyi konusmayi cignemeyi bile.8 senede toparlandi.ama okulu bitiremedi.engelli kadrosundan memur olmak istiyor ama sinavda unutuyor fazla yapamiyor.ama bi kere isyan ettigini duymadim.o yuzden fazla hayiflanmiyorum.
balkonunuz varsa ona bi havuz alsana annesi çapçap oynar serinler Alp kuzu :)Köprüyü geçene kadar haay çok güldüm.
Evet suyu çok seviyor banyoda suya vura vura heryeri ıslatıyor yada odada alıyor suyu yere döküp oynuyor :))))
Ay zaten bende bir heyecan bir heyecan. Temmuz Bir gelseydi
Canim sevindim valla artik geceleri uyuyabilmene. Yavas yavas yola geliyorlar insallah. Omur boyu boyle olmayacaklar ya dimi?:) Duru da bu sabah 5ten once uyandi baktim emzirince uyumadi koltuga oturdum uyuma taklidi yaptm. Bi iki mizirdandi sonra baktim o da koydu kafayi bi saga bi sola derken uyudu sanirim tekrar ama ne kadar surer bilmem tabi. Bi de babasi kalkti simdi patir kutur sesler:) Insallah en azindan 7yi bulsa. Bugun izinliyim. Anne kiz tekrar basbasa kalcaz sabah bakalim:)Planlarım suya düştü az önce Müdür farklı okulda bir hafta bulunacaksınız dedı bi hafta daha çekecem :)) ay sinirden gülüyorum.. Neyse oldun dediğin gibi başka bişi olmasın bu ufak bişi :)
Ayyy nem insani çok fena yapıyor canım, bizim Çorum'da nedense nemli daha doğrusu evin içi anlamadım neden.. Nem yüksek olunca hissedilen sıcaklık da daha yüksek oluyor.. Az kaldı senin de canım inşallah, mis gibi bir tatil seni bekliyor :)) tüm yorgunluklarını atarsın umarım..:))
Ayaz bu gece mesela uyanmadı, bi 3te mızırdadı uyudu sonra ama 4.20de uyandı.. Köklü
Deliksiz uyuyunca demek ki almış mı oluyor uykusunu anlamadım.. Akşam da 8de uyudu işte.. Ya aslında 8 saat uyku yeterli değil gibi geliyor, ki sabah uyanınca uyumak da istiyor Ama memede uyumak istiyor kerata ben de buna izin vermiyorum bu sefer ağlıyor be uyku açılıyor haliyle.. Ona bi çözüm bulamadım.. Gece emzirmelerini aşama aşama kestim ya gerçekten çok faydasını gördüm inşallah böyle devam eder yavrum.. Şimdi sadece uykusunu en azında şöyle bi iki saat uzatmak var o da anca memeden kesilince sanırım :)))
Ne kaldi canim temmuza. Hazirani yariladik bileKöprüyü geçene kadar haay çok güldüm.
Evet suyu çok seviyor banyoda suya vura vura heryeri ıslatıyor yada odada alıyor suyu yere döküp oynuyor :))))
Ay zaten bende bir heyecan bir heyecan. Temmuz Bir gelseydi
Gecmis olsun canim. Off sen de yemek konusunda cok cektin valla benim icim sıkılıyo sen anlattikca. Tamam Duru da herseyi yemiyo ama arada guzel yiyo. Allah kolaylik versin. Esimin ablasinin oglu da ayni Berat. 4 yasinda hala istahsiz. Simdi doktor balik yagi vermis. O biraz istahini acti gibi diyolarSağol canım aynen öyle kazalar oluyor ister istemez üzülüyorum Allah beterinden korusun yine de şükür beni en çok üzen yemek yememesi azı dişlerinden biri patlamış patlayan dişin iki tane sivri ucu çıkmış diğer yerleri tam çıkmamış daha dişetine gömülü ondan mı bu kadar iştahsız acaba bilmiyorum ne zaman bitecekse şu diş işi bugün ayıptır söylemesi annemle mantı yaptık yumuşacıkta oldu ve berat bir kaşık bile yemedi 2 kez ağzına koydum kandırarak ikisini de ağzından attı ye işte yumuşacık dişlerine göre demi sinir etti beni yine ev mantısını bile yemeyen çocuk ne yer ki ne yapacağımı ne yedireceğimi şaşırdım artık ona yine bir biberon süt içip uyudu vermesem onu da istemez de midesi boş kalmasın bari diye verdim işte
Offneler atlatmış öyle maşallah hiç de pes etmemiş. cidden örnek olmalı. neleri dert ediyoruz şu hayatta.
bizde dün bi haber aldık eşimin eski iş yerinden 29 yaşında bi kız sonradan atandı öğretmen olarak ağrıya orda kaza yapmış vefat etti bugün cenazesini gidip alıp getirmiş ailesi. ben tanımıyodum eşim de simayen tanıyo ama bizim arkadaşların tanıdığı bi kız. herkes şokta. çok kötü oldum onun ailesini düşündükçesalak gibide tanıyo muyum acaba diye girip profiline baktım daha yeni fotoğraflar paylaşmış gözlerinin içi gülüyo.. ve şimdi artık yok. ailesinin halini düşünemiyorum. her ölüm acı ama zamansız ölümler çok zor
Canim meme konusunda nasil peki alisti galiba dimi? Dis de cok zorladi ya Begus'u hepsi uzun surede zorlaya zorlaya cikti.iyi geceler kızlar. ben yakında kendime Begümün odasında bi yaşam alanı kurucam. çaycıyı burda fişe takıp çay içicem falan. son bi saattir uyumasını bekliyorum. dönüyo dönüyo yatakta dokunmadık yer bırakmıyo. korkulukların arasından ayağını elini soluyo. gözler yarı kapalı bunları yaparken. mayışsın diye önce kanepede koklaşıyoruz sarılıyoruz. ama yok ne zor dalmaymış uykuya arkadaş. çakılı kaldım burda
bugün hafif burnu aktı ve hapşurdu acaba hasta mı olacak ya. allahım ne olur hasta olmasın.. klima taktırdık ama daha onun yanında hiç açmadık bi kere denedik. ondan olacağını sanmam. sanki allerjik gibi. burnunu kaşıyo çünkü. ne olur hasta olmasınçene dişinin yeride kıpkırmızı bu arada. bu dişlerde ne nazlı çıktı bi gelemedi ya
Canim oyle bi uykusu kacmistir arada bize de olur ya:) Ama burun tikaliysa o da cok etkiliyo. Zaten azcik uyansinlar cok hevesli oluyolar gune baslsmaya hemen sebeklik pesinde oluyolar. Kiyamam sana valla tek basina nelerin ustesinden geldin geliyorsun masallah. Allah kolayliklar versin.saat şu an 3 ve ben iki saattir kızı uyutmaya çalışıyorum...
1de uyandı tam ben yatmıştım uykuya dalacaktım. neyse aldım kanepede yanında durdum uyudu koydum beş dakika sonra yine uyandı. tekrar uyuttum koydum tekrar uyandı. sonra yanımıza aldım iyice uykusu kaçtı. babasınıda uyandırdı. yatakta şebeklik yapmaya başladı. hiç bi şekilde uyumadı. burnuda biraz tıkalı ama çok değil acaba o mu rahatsız etti anlamadım.
karnı mı acıktı acaba diye aldım geldim mutfağa süt yaptım 200 ml içti yetmedi üstüne 100 ml falan daha içti. ama yok yarım saattir yine dönüp duruyo. salona geldik en son. uykudan geberiyo yine dönüp duruyo. sarılıyorum olmuyo okşuyorum olmuyo ne yapacağımı şaşırdım. allahım ne olur bi çare ya tükendiminşallah hasta olmaz..
yorgunluktan uykusuzluktan gebermek üzereyim şu an. kız kanepeden düşer diye uyuyamıyorum. uyumayayım diye de buraya yazayım dedim. inşallah siz uyuyorsunuzdur
sağol canımCanim oyle bi uykusu kacmistir arada bize de olur ya:) Ama burun tikaliysa o da cok etkiliyo. Zaten azcik uyansinlar cok hevesli oluyolar gune baslsmaya hemen sebeklik pesinde oluyolar. Kiyamam sana valla tek basina nelerin ustesinden geldin geliyorsun masallah. Allah kolayliklar versin.
ah canım dünya ne küçük.. o kızın yanında vefat eden diğer arkadaş da benim ve eşimin üniversiteden arkadaşımız.. hatta dün cenazesine giti eşim. çok acıklı allah sevdiklerine sabır versin ..neler atlatmış öyle maşallah hiç de pes etmemiş. cidden örnek olmalı. neleri dert ediyoruz şu hayatta.
bizde dün bi haber aldık eşimin eski iş yerinden 29 yaşında bi kız sonradan atandı öğretmen olarak ağrıya orda kaza yapmış vefat etti bugün cenazesini gidip alıp getirmiş ailesi. ben tanımıyodum eşim de simayen tanıyo ama bizim arkadaşların tanıdığı bi kız. herkes şokta. çok kötü oldum onun ailesini düşündükçesalak gibide tanıyo muyum acaba diye girip profiline baktım daha yeni fotoğraflar paylaşmış gözlerinin içi gülüyo.. ve şimdi artık yok. ailesinin halini düşünemiyorum. her ölüm acı ama zamansız ölümler çok zor
ben yalnız gidicem canım. eşim olsa arabayla gideriz zatensende gün sayıyosun hadi bakalım :)) inşallah bu yaz hepimize çok iyi gelir
evet misafir ağırlamak çok zor oldu ama oldu bitti artık. sizle yakın olsam vallahi zevkle yapardım :)
evini daha temizlemedim inanbattı balık yan gider tatil dönüşünde büyük temizlik olacak napalım
otobüsü de şimdiden düşünüp dert etme eminimki çok güzel olacak annesi. tek mi gideceksin eşinde olacakmı?
Aynen canım ek gıdaya geçtiğimizden beri çekiyorum ay inş beratınki 4 yaşına kadar sürmezGecmis olsun canim. Off sen de yemek konusunda cok cektin valla benim icim sıkılıyo sen anlattikca. Tamam Duru da herseyi yemiyo ama arada guzel yiyo. Allah kolaylik versin. Esimin ablasinin oglu da ayni Berat. 4 yasinda hala istahsiz. Simdi doktor balik yagi vermis. O biraz istahini acti gibi diyolar
ciddi misin ya.. yanındaki arkadaşı ağır yaralı diye okumuştum o da mı vefat ettiah canım dünya ne küçük.. o kızın yanında vefat eden diğer arkadaş da benim ve eşimin üniversiteden arkadaşımız.. hatta dün cenazesine giti eşim. çok acıklı allah sevdiklerine sabır versin ..
ay o da doğru ya kafa kalmadı bende. niye otobüslerde sürünesiniz öyle olsa. inşallah çok güzel geçer yolculuğunuz. iki koltuk mu satın alacaksın? rahat olur senin için.ben yalnız gidicem canım. eşim olsa arabayla gideriz zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?