- 23 Mayıs 2014
- 8.576
- 9.942
- 198
yolculuğumuz iyiydi canım. mızmızlandı inicem diye kucaktan o kadar ama çok sürmedi. kırk dakika uyudu daha çok uyurdu da 3 yaşlarında bi kız çocuğu çok ağladı daha doğrusu çığlık attı. sesinden uyuyamadı. onu görünce şükrettim doğrusu. annesi çok zor durumda kaldı üzüldüm kadına.Yolculuğun her aşaması zahmetli hele de çocukluysan eyvah eyvah :)
Can'ım sizin yolculuğunuz Nasıl geçti inşallah iyi geçmiştir annen nasıl?
millet uçaktan inerkende biri hostese ağlayan çocukların annelerine müdahele edin bir dahakine dedi. hostes de ne yapabiliriz bu konuda diye tersledi adamı. sonra göz göze geldik hostesle kafayı yemiş bu insanlar dedi. olmadığı için anlamıyolardır demesi kolay dedim bende. gerçekten eskiden bende sıkılırdım çocuk ağlamasından uçakta ama şimdi sadece annesinin ne kadar zor durumda kaldığını düşünüp üzülüyorum.
annem şu an iyi yarın yatışı olacak her şey güzel gider inşallah.. ev inanılmaz sıcak daha doğrusu üst kat. altta klima var ve sadece annemin odası var ama küçük. oraya beşik sığmaz. üstte bizim odamız geniş kocaman bi yatak odası. ama aşırı sıcak. dün gece 1de uyudu Begüm onda da aşağı indirdim salonda koltukta serinde uyuyabildi anca. kuzenin kullanmadığı buharlı vantilatör varmış onu alıcaz başka hiç bi çaresi yok gerçekten hayvan gibi sıcak.. gerçi yağmur geliyomuş gelsin serinler inşallah.
onun dışında ben dün çok fenaydım yorgunluktan ama bugün daha iyiyim. şu önümüzdeki bi haftayı falan atlatıp güzel haberler alırsak dünyanın en mutlu insanı olucam inşallah.