2015 Şubat Anneleri

Yolculuğun her aşaması zahmetli hele de çocukluysan eyvah eyvah :)
Can'ım sizin yolculuğunuz Nasıl geçti inşallah iyi geçmiştir annen nasıl?
yolculuğumuz iyiydi canım. mızmızlandı inicem diye kucaktan o kadar ama çok sürmedi. kırk dakika uyudu daha çok uyurdu da 3 yaşlarında bi kız çocuğu çok ağladı daha doğrusu çığlık attı. sesinden uyuyamadı. onu görünce şükrettim doğrusu. annesi çok zor durumda kaldı üzüldüm kadına.

millet uçaktan inerkende biri hostese ağlayan çocukların annelerine müdahele edin bir dahakine dedi. hostes de ne yapabiliriz bu konuda diye tersledi adamı. sonra göz göze geldik hostesle kafayı yemiş bu insanlar dedi. olmadığı için anlamıyolardır demesi kolay dedim bende. gerçekten eskiden bende sıkılırdım çocuk ağlamasından uçakta ama şimdi sadece annesinin ne kadar zor durumda kaldığını düşünüp üzülüyorum.

annem şu an iyi yarın yatışı olacak her şey güzel gider inşallah.. ev inanılmaz sıcak daha doğrusu üst kat. altta klima var ve sadece annemin odası var ama küçük. oraya beşik sığmaz. üstte bizim odamız geniş kocaman bi yatak odası. ama aşırı sıcak. dün gece 1de uyudu Begüm onda da aşağı indirdim salonda koltukta serinde uyuyabildi anca. kuzenin kullanmadığı buharlı vantilatör varmış onu alıcaz başka hiç bi çaresi yok gerçekten hayvan gibi sıcak.. gerçi yağmur geliyomuş gelsin serinler inşallah.

onun dışında ben dün çok fenaydım yorgunluktan ama bugün daha iyiyim. şu önümüzdeki bi haftayı falan atlatıp güzel haberler alırsak dünyanın en mutlu insanı olucam inşallah.

yeb4 yeb4 bugun gittin galiba yasemincim , annecigune tekrardan geçmis olsun insallah guzel habrler alirsiniz bizide haberdar et olurmu

@AyazBeyaz im siz ansilsiniz , istah durumlari nasil , çok erken uyaniyormus senin bu yaramaz yaws, sabah 4 ede kalkilirmi insanin beyni döner:KK51::KK51:

vahide1204 vahide1204 sana sadece Allah kolaylik versin diyorum baskada bisey deiyemiyorum canim ya, iki gun hava sicak oldu 30 u biraz geçti sicvak deidgim, hakan o iki gun boyunca ne gece gunduz uyumadi sastim kaldim , gece uyumadi diye gunduz uyutyirum çocugu hop 1 saat sonra ayakda, gunduz az uydu gece uyur diye uyutuyoirum kirk sefer uyaniyor mahvoilduk ikimizde , yagmur yagi serinledi de sukur kurtulduk, dun atam 4 saat ogle uykusu uyudu ne kdr yorulduysa artik gecen sicak gunlerde .. orucun verdigi susualugu soylemiyorum bile omrumde boyle zorlndigimi hatirlamiyorum ben .. senin sevabin benimkin çok ama çok afzladir herhalde , Allah kabil etsin insallah oruçlarimizi ..

dadera dadera m siz nasilsiniz duru kusumuzla .. TR deki herkes yaniyor galiba demii
benimki sicakdan uyumaikdça yemedikçe aklima hep siz geliyprsunuz sicakdaki çocuklar geliyor,boyle hayatmi geçer yeme yok uyku yokk aylar boyunca:kızgın::kızgın::kızgın:

Mis lily Mis lily cim sen nasilsin geldinmi TR ye

Tiramisu35 Tiramisu35 sende aklima geldin kiz bayadir yazmiyon ama nasilsinuiz, yeni hayatinizda hersey yolundadir insallah ..

Kız amma güldüm , blmeden yeni hayat mı kurduk naptık :))) Napalım canım ya,aklım sizde inan vahide ve senin kulaklarını çınlatıyorum arada,çocuklar iyi çok şükür kuduruyorlar abisi de tatile çıktı halimiz harap :)) Ben çalışmaya başladım günlerim yoğun geçiyor yetişmeye çalışıyorum herşeye ..Tabii bir de sıcaklıktan bahsetmişsiniz gerçekten çok sıcak havalar çocuklar uyuyamıyor bile o derece yani..Geçen gün arabada 48 dereceyi gördüm güneşte kalmış... Sen nasılsın tatlım çocukların nasıl :)

yeb4 yeb4 bugun gittin galiba yasemincim , annecigune tekrardan geçmis olsun insallah guzel habrler alirsiniz bizide haberdar et olurmu

@AyazBeyaz im siz ansilsiniz , istah durumlari nasil , çok erken uyaniyormus senin bu yaramaz yaws, sabah 4 ede kalkilirmi insanin beyni döner:KK51::KK51:

vahide1204 vahide1204 sana sadece Allah kolaylik versin diyorum baskada bisey deiyemiyorum canim ya, iki gun hava sicak oldu 30 u biraz geçti sicvak deidgim, hakan o iki gun boyunca ne gece gunduz uyumadi sastim kaldim , gece uyumadi diye gunduz uyutyirum çocugu hop 1 saat sonra ayakda, gunduz az uydu gece uyur diye uyutuyoirum kirk sefer uyaniyor mahvoilduk ikimizde , yagmur yagi serinledi de sukur kurtulduk, dun atam 4 saat ogle uykusu uyudu ne kdr yorulduysa artik gecen sicak gunlerde .. orucun verdigi susualugu soylemiyorum bile omrumde boyle zorlndigimi hatirlamiyorum ben .. senin sevabin benimkin çok ama çok afzladir herhalde , Allah kabil etsin insallah oruçlarimizi ..

dadera dadera m siz nasilsiniz duru kusumuzla .. TR deki herkes yaniyor galiba demii
benimki sicakdan uyumaikdça yemedikçe aklima hep siz geliyprsunuz sicakdaki çocuklar geliyor,boyle hayatmi geçer yeme yok uyku yokk aylar boyunca:kızgın::kızgın::kızgın:

Mis lily Mis lily cim sen nasilsin geldinmi TR ye

Tiramisu35 Tiramisu35 sende aklima geldin kiz bayadir yazmiyon ama nasilsinuiz, yeni hayatinizda hersey yolundadir insallah ..
Canim biz de fenayiz valla sicaklardan burda nem de cok. Uykusu asiri bolunuyo. Camini acsam millet sabaha kadar disarda gurultu yapiyo. Camini kapatsam terleyip uyumuyo. Cok zor. Zaten ben yedirince pek bisey de yemiyo. Yani yeme konusu da sinir edio.

Kizlar bu ara cogunuz memlekete gitme telasinda henuz gitmemis olanlara iyi yolculuklar. Gidenler de cok guzel zaman gecirsin insallah. Yavruslar hic yormasin sizi. mery60 mery60 canim ne kadar zor bi yolculuk olmus oyle. Yine de sag salim varmissiniz sukur. yeb4 yeb4 canim kavustun mu annecigine? @AyazBeyaz Ayaz napiyo sicaklarda cok zor dimi?
Biz de klima taktirmaya karar verdik. Bakalim faydasini gorecek miyiz.
Haftasonu yatak odasiyla baska bi odanin yerini degistirdik. Resmen tasinmis kadar olduk. Oruclu oruclu bittim resmen. Ama cocuksuzken daha zor gelirdi oruc bitkin duserdim iftara kadar. Simdi hep dinc durumdayim ilginc

Merhaba arkadaşlar
Herkeste bir miskinlik nedir bu yahu :KK70: okuyorum ama yazmaya eriniyorum.
2 temmuzda gidiyorum bende memlekete . Eşim gelemiyor eşimin bir arkadaşı var aynı tarihte gidiyor türkiyeye o yardımcı olacak sağolsun. 4 saat istanbul sonra 2 saat havaalanında bekleyeceğim sonra konya uçağı. Konya eşimin memleketi önce oraya gidicem 10-15 gün kalıp annemlere geçeceğim inşallah.
Bakalım nasıl olacak nasıl zaptedeceğim bu miniği :olamaz:
Allah kolaylik versin canim sag salim kavusun insallah.

Kız amma güldüm , blmeden yeni hayat mı kurduk naptık :))) Napalım canım ya,aklım sizde inan vahide ve senin kulaklarını çınlatıyorum arada,çocuklar iyi çok şükür kuduruyorlar abisi de tatile çıktı halimiz harap :)) Ben çalışmaya başladım günlerim yoğun geçiyor yetişmeye çalışıyorum herşeye ..Tabii bir de sıcaklıktan bahsetmişsiniz gerçekten çok sıcak havalar çocuklar uyuyamıyor bile o derece yani..Geçen gün arabada 48 dereceyi gördüm güneşte kalmış... Sen nasılsın tatlım çocukların nasıl :)
hoppala kimle karistirdim ben seni, esin istifa edip baska sehirde yeni is yenid uzen kurmustunuz ya
yoksa eskidik artikmi diyorsun :))

Kizlar bu ara cogunuz memlekete gitme telasinda henuz gitmemis olanlara iyi yolculuklar. Gidenler de cok guzel zaman gecirsin insallah. Yavruslar hic yormasin sizi. mery60 mery60 canim ne kadar zor bi yolculuk olmus oyle. Yine de sag salim varmissiniz sukur. yeb4 yeb4 canim kavustun mu annecigine? @AyazBeyaz Ayaz napiyo sicaklarda cok zor dimi?
Biz de klima taktirmaya karar verdik. Bakalim faydasini gorecek miyiz.
Haftasonu yatak odasiyla baska bi odanin yerini degistirdik. Resmen tasinmis kadar olduk. Oruclu oruclu bittim resmen. Ama cocuksuzken daha zor gelirdi oruc bitkin duserdim iftara kadar. Simdi hep dinc durumdayim ilginc
kavuştuk dün çok şükür canım sağolasın :)

sıcaklar hepimizi bitirdi. istanbul hele çok fena. öldük bittik iki gecedir Begüm 1de uyuyo. şu an odada yanında yatıyorum bir dakika önce daldı uykuya. yukarısı çok sıcak aşağıda klima var ama babamlar sahura kadar yatmıyo tv açık orda hiç uyumaz. kuzenden buharlı vantilatör alcaktık bozulmuş. başka bi vantilatör var sanırım normal klasik olanlardan onu alıcam odaya.

klima taktırmayı düşünüyosanız hiç tereddüt etmeyin derim. biz çok faydasını gördük evde. uyku vaktine yakın her yeri kapatıp onun odasının kapısını açıypruz salondan oraya da geliyo serinlik ve hemen uyuyo. bizden daha çok etkileniyolar sıcaktan.

allah kabul etsin canım ben daha çok zorlandım nedense bu ramazanda. ama çok şükür hep tuttum sadece bi gün çok hasta olduğumdan tutamadım. bi de bu akşam regl oldum artık ramazanın son bi kaç günü anca tutarım. adetim de üç gün gecikti bende yine terelelli oldum korkudan. eskiden of yine mi ya derdim şimdi şükürler olsun diyorum adet olunca :)

kızlar yardım edin :( Begüm öyle bi isilik olduki iki günde. omuzları ve boyun kısmı. omuzlarını kaşımaktan resmen uyuyamıyo. gözler kapalı öyle bi kaşıyoki yırtacak. tırnakları uzunken yırttı yara yaptı zaten. istanbula gelincede isilik oldu. yavrum kıyamam uykuya dalamıyo o yüzden :( hergün de yıkıyorum ama ne fayda.

napılırki bu durumda? yarın burdaki sağlık ocağına gideyim diyorum. ama acaba isiliğe kortizonlu merhem mi veriolar? belki de egzama oldu çünkü aynı öyle kaşınıyo deli gibi :(

Selam kizlar uzunn zamandir ugrayamadim nedense telaselerden olsa gerek aklim burdaydi icime dogdu sanirim kotu bisey oldugu esi vefat eden arkadas cok uzuldum rabbim sabir versin
Herkesler iyidir umarim bugranin ilk azi disi cikti 4 gun atesi bi cikti bi dustu hafif ishal sonrasi atlattik sukur darisi diger azi lara olsun umarim daha fazla sikinti cikarmaz hafif atlarir onun disinda hersey yolunda sukur
Iki ay dir adet kanamalarim kafayi yedi dr a gittum nur topu gibi bir kistim olmus halbuku 3 hafta onceki muayenede bisey yoktu olmus iste nasil olduysa neyseki basit bi kistmis dogum kontrol hapi verdi kullanmak hic istemiyorum kilo yapar diye gucun guc bela verdigim 5 kiloyu geri almam umarim kistten de kurtulmam lazim sogan kaynatip iciyirum icim kalk kalka
Kadin olmak zor vesselam
Pazar yolcuyuz once ankaraya ordan da kayseriye bir haftalik bayram tatili bayram donusude kisa gunu birlik kesifgezileri yapacagiz allah izin verirse
Pazar gunki 6 saatlik araba yolculugunu dusundukce buhranlar geciriyorum icim darlaniyor bugra arabada yarim saatten fazla duramaz sıkılır aglar bilmiyirum nasil olacak gecen yil kucuktu surekli uyumustu rahatgecmisti ama bu defa nasil olacak bilemiyorum kazasiz belasiz gidelim ins birde bu aralarsik sık sık hastalanir oldu bogaz enfeksiyonu cok sik oluyor 2 ay da bi bunu yasiyoruz allahtan dr muz bilinç li dayamiyo antibiyotigi ama tetikteyiz resmen hasta olacak diye bayramda iki darkli sehir kalabalik akraba ortamlari vs umarim korktugum gibi olmaz

Selam kizlar uzunn zamandir ugrayamadim nedense telaselerden olsa gerek aklim burdaydi icime dogdu sanirim kotu bisey oldugu esi vefat eden arkadas cok uzuldum rabbim sabir versin
Herkesler iyidir umarim bugranin ilk azi disi cikti 4 gun atesi bi cikti bi dustu hafif ishal sonrasi atlattik sukur darisi diger azi lara olsun umarim daha fazla sikinti cikarmaz hafif atlarir onun disinda hersey yolunda sukur
Iki ay dir adet kanamalarim kafayi yedi dr a gittum nur topu gibi bir kistim olmus halbuku 3 hafta onceki muayenede bisey yoktu olmus iste nasil olduysa neyseki basit bi kistmis dogum kontrol hapi verdi kullanmak hic istemiyorum kilo yapar diye gucun guc bela verdigim 5 kiloyu geri almam umarim kistten de kurtulmam lazim sogan kaynatip iciyirum icim kalk kalka
Kadin olmak zor vesselam
Pazar yolcuyuz once ankaraya ordan da kayseriye bir haftalik bayram tatili bayram donusude kisa gunu birlik kesifgezileri yapacagiz allah izin verirse
Pazar gunki 6 saatlik araba yolculugunu dusundukce buhranlar geciriyorum icim darlaniyor bugra arabada yarim saatten fazla duramaz sıkılır aglar bilmiyirum nasil olacak gecen yil kucuktu surekli uyumustu rahatgecmisti ama bu defa nasil olacak bilemiyorum kazasiz belasiz gidelim ins birde bu aralarsik sık sık hastalanir oldu bogaz enfeksiyonu cok sik oluyor 2 ay da bi bunu yasiyoruz allahtan dr muz bilinç li dayamiyo antibiyotigi ama tetikteyiz resmen hasta olacak diye bayramda iki darkli sehir kalabalik akraba ortamlari vs umarim korktugum gibi olmaz
Gecmis olsun canim.teyzemin de bi ara ciddi bi kisti vardi.bi ay sonrasina ameliyat gunu vermisti dr.ananem duzenli isirgan suyu icirmis.ameliyat oncesi son kontrolde tertemiz cikmis.dr sasirmis koca kist nereye kayboldu diye.ameliyattan yirtmisti.bi arastir istersen.

hoppala kimle karistirdim ben seni, esin istifa edip baska sehirde yeni is yenid uzen kurmustunuz ya
yoksa eskidik artikmi diyorsun :))

Bizim kendi işimiz olduğu için eşimin istifa etmek gibi bir lüksü yok :)) Ama bahsettiğin şeyler güzel geldi birden yeni şehir yeni düzen filan :) Anacım tabii ki eskidik 3 çocuk büyütürken ne badireler atlattık acısıyla tatlısıyla yıllarımız geçiyor çok şükür Rabbim yuvalarmızın düzenini bozmasın herşey bir şekilde halloluyor iş de öyle başka şeyler de yeter ki sağlıklı ve birlikte olalım aşılamayacak problem yok bence ;)

Sen ne yapıyorsun dedim hiç cevaplamamışsn bile gelmiyor musunuz Türkiye'ye? Hakan nasıl kız abisine ablasına benziyor mu huyları yoksa o da ayrı bir kişilik mi? :KK48: Çocuklar mızırdanmaya başlayınca çok komik oluyor ya her kafadan bir ses çıkıyor o arada devreler yanıyor tabii bende :KK45:

Gecmis olsun canim.teyzemin de bi ara ciddi bi kisti vardi.bi ay sonrasina ameliyat gunu vermisti dr.ananem duzenli isirgan suyu icirmis.ameliyat oncesi son kontrolde tertemiz cikmis.dr sasirmis koca kist nereye kayboldu diye.ameliyattan yirtmisti.bi arastir istersen.
Bende cok korktum ameliyat derse diye neyseki demedi tsk ederim canim deneyecegim

az kalmis hazirliklar tamammmi :)
bizseneye insallahh izin dusunuyoruz
Yok daha bavul hazır değil. Plan ve liste yapıyorum en son koyarım artık. Zaten alacağım 3-5 bişey. Alışveriş yapacam Türkiye'de :)))))
Sizde civar yerleri gezin Avrupa turu Ohhh miss ;))

Çok miskiniz hakkaten ama yaşasın miskinliiiiik :halay:herkes Bebekle yolculuk telaşında ama halloluyor bi şekilde. Sen de benim yanıma geliyorsun demek tatilde :))
Ayy evet sen atlattın darısı bizlere. Keşke bir fırsat olsa da görüşsek .eşim olsa arabayla gelirdik de şimdi zor. Siz gelin hem Mevlana'yı ziyaret edersin ;)

yolculuğumuz iyiydi canım. mızmızlandı inicem diye kucaktan o kadar ama çok sürmedi. kırk dakika uyudu daha çok uyurdu da 3 yaşlarında bi kız çocuğu çok ağladı daha doğrusu çığlık attı. sesinden uyuyamadı. onu görünce şükrettim doğrusu. annesi çok zor durumda kaldı üzüldüm kadına.

millet uçaktan inerkende biri hostese ağlayan çocukların annelerine müdahele edin bir dahakine dedi. hostes de ne yapabiliriz bu konuda diye tersledi adamı. sonra göz göze geldik hostesle kafayı yemiş bu insanlar dedi. olmadığı için anlamıyolardır demesi kolay dedim bende. gerçekten eskiden bende sıkılırdım çocuk ağlamasından uçakta ama şimdi sadece annesinin ne kadar zor durumda kaldığını düşünüp üzülüyorum.

annem şu an iyi yarın yatışı olacak her şey güzel gider inşallah.. ev inanılmaz sıcak daha doğrusu üst kat. altta klima var ve sadece annemin odası var ama küçük. oraya beşik sığmaz. üstte bizim odamız geniş kocaman bi yatak odası. ama aşırı sıcak. dün gece 1de uyudu Begüm onda da aşağı indirdim salonda koltukta serinde uyuyabildi anca. kuzenin kullanmadığı buharlı vantilatör varmış onu alıcaz başka hiç bi çaresi yok gerçekten hayvan gibi sıcak.. gerçi yağmur geliyomuş gelsin serinler inşallah.

onun dışında ben dün çok fenaydım yorgunluktan ama bugün daha iyiyim. şu önümüzdeki bi haftayı falan atlatıp güzel haberler alırsak dünyanın en mutlu insanı olucam inşallah.
Bence güzel haberler alacaksınız hiçbirşeycik olmayacak bayram sonrada ver elini yazlık deniz güneş Kum :))))) böyle düşün böyle olsun inş; )

Bence güzel haberler alacaksınız hiçbirşeycik olmayacak bayram sonrada ver elini yazlık deniz güneş Kum :))))) böyle düşün böyle olsun inş; )
ah ağzından bal damlıyor canım benim. inşalllah çok sağolasın. umarım dediğin gibi olur herşey.

sizde inşallah çok güzel bi yolculuk geçirirsiniz :)

selam kızlar..

sabah sağlık ocağına götürdüm kızı çünkü 7de ağlayarak uyandı saçı sırılsıklam olmuş terden ve kaşınıyodu deli gibi. banyo yaptırdım hemen götürdüm sonra. isilik dedi zaten ve ona yapılcak bişey yok terlemeyecek ve bol banyo dedi. nasıl terlemeyecekse :KK57: bi krem verdi biraz rahatlatır dedi. sonra yemeğini yedirdim 11 gibi uyudu o kadar uykusuzduki daha şimdi kalktı.

annemlerde gitti öğlen :( ben gitmedim çünkü bugün sadece yatış yapılacak. izin alabilirse akşam orda kalmıcak eve gelicek. çok garip oldum. kendim neler yaşadım o kadar korkmadım etkilenmedim. insan kendine cesaretli oluyor ama sevdiklerine daha farklı..

kadın ameliyata gidecek bide hala evi toparlıyo bana iş kalmasın diye. ah bu anneler.. bıraktırdım zorla. onlar gidince kendimi temizliğe verdim. naaıl olsa adetliyim oruç da tutmuyorum yedim bişeyler daldım temizliğe. alt kat bitti Begüm uyandı. şimdi onu bişeyler yedirip üst katı da temizliycem. akşam kuzenim sağolsun iftara çağırdı uğraşma yemekle dedi.

rizeden dayım da geldi o da bizde mi kalır teyzemlere mi geçer bilmiyorum. evde zaten halihazırda üç erkek var. nasıl doyurcam ben bunları bakalım :) herşey karışık evde bu aralar hele annem olmayınca daha eksik herşey. olaun bitsin güzel haberler alalım artık :(

yarın kızı kuzenime bırakıp gidicem ameliyat olurken inşallah sorun olmaz sütkardeşleriyle güzel oynuyo. onunda düzeni değişti yavrum napsın bide sıcak iyice mahvoldu..

bizden böyle haberler.. sizler iyisinizdir inşallah tatiliniz güzel geçiyodur kızlar..

hosgeldin esobam
iyiydi baksana baltaladik orucu
sen nasilsin kizin nasil
valla perişanız. sıcak bir yandan ,huysuz çocuk bır yandan .bitmeyen diş sıkıntısı.oruçlu ve çocuklu olmak da zor.
tabii sen x3 ama deneyimlisin artık zorluklara alışkınsıdır.

Back
X