2015 Şubat Anneleri

nica güzel bayramlara kızlar. mutlu huzurlu sakin.. :)) yeb4 @AyazBeyaz dadera BRBM Mis lily @hebelee MaRaL_ vahide1204
ismini unuttuğum varsa kusura bakmayın :)
sizede iyi bayramlar tatlım :)

iyi annem şükür bi an içine fenalık girmiş tansiyonu düşmüş. beş saat tuttular tahlil vs önlem için ama şükür bişey yok. şimdi daha iyi. ama benim son çırpınışlarım sanırım gelen gidenin haddi hesabı yok mutfaktayım sürekli baklavacı teyze oldum

Merhaba kızlar
Herkese mutlu huzurlu güzel bayramlar olsun inşallah :)

Pazar günü geldim Türkiye'ye. Bayağı yorucu bir yolculuk oldu. Uçak gece 3 teydi. 4.5 saat sürdü. Sonra konya uçağını bekledim 2 saat. Toplamda 11 saat yollardaydık. Ben çok yoruldum tabi. Neyse ki uçakta yanım boştu oğlanı yatırdım yanıma. Ön ve arka koltukların üstüne de battaniye örttüm böylece ışık ve soğuk hava gelmedi rahatça uyudu :)) Tanıdık 2 kişi de vardı sağolsun yardımcı oldular havaalanında yalnız kalmadım.
3 gündür de çok yoğun yorucu geçti gelen giden biz gittik derken nasıl geçti anlamadım. Annemleri de buraya gelince daha bir özledim. Gün sayıyorum inşallah haftaya gideceğim

Benden böyle hepinizi öpüyorum .)

@maral geçmiş olsun canım. Biraz tuhaf gelecek belki ama estetik plastik cerrahlardan bu konuda eğitim alan doktorlar migren ameliyatı yapıyorları. Ysni migreni bitiriyorlarmış. Bir araştır istersen

yeb4 bayağı yoruldun sende neyse az kaldı inş tatilde bol bol dinlenirsin :)

dadera hepimiz sıkıntılar yaşıyoruz. Kimi zaman eşimizle işimizle ailelerimizle. Anlat lütfen çözüm bulamazsak ta sen anlatıp rahatlamış olursun )

mery60 bende Alp'in saçını kestirdim ama sadece ön kısmını resmen başka bir çocuk oldu sanki tunişe yakışmış ama. Tatil nasıl geçiyor umarım bolbol eğlenirsiniz.
@AyazBeyaz siz napıyorsunuz ayazcık nasıl ? Tatile gidebilecek misiniz bir yerlere

İyi bayramlar.kizlar.ben de yoldayim.afyonda mola verdik.bi cay icimlik duramadim.cok soguktu.gunler sonra usumek guzeldi.
İyi yolculuklar canım sağ salim gidin dönün inşallah..

Sen böyle anlatınca aklıma meşhur Erzurum fıkrası geldi. Hani Erzurumlu yu cehenneme atmışlar. Ohh birde sırtıma doğru ohh ayaklarıma Dünya'da bir ısınamadım burda ısınayım bari demiş ya
Bizde sıcaktan bunaldık artık zor soğuruz Vahide :)))

Sağol canım tatilimiz güzel geçiyor tuna sıcaklardan herhalde çığlık atıp duruyor. seninde az kaldı umarım çok güzel bir tatil olur , hepimizin ihtiyacı var buna :))

merhaba hanimlar herkese iyi bayramlarrr geelemiyorum kaç gundur okudum yazamadim
bayramda yogunlugu çok seviyorum ama :))) YALNIZLIK ALLAHA mahsusmus

iki gunde bitti bizim bauram
yarin buyuk oglum sunnet olucak
oyle korkuyorumki ogman bu kdr korkmuyor tani o bilmiyor neler olacagini
bugun kiiznn biri pipini kesecek dr dedi koca kiz ne kdr patavatsiz insanlar var yaaa yarin sunnet oalcaga bu denirmi
benimki neyle kesecek nasil olucak demeye basladi tabi ben sunnet olmadim bilmiyorum dedim bende yarin dr a sorucam dedi, hatta uyumadan once dr un eline bakacakmis :)))))))))))) anesteziyi kastediyor

bi ömür bu benim oglum varya,oyle seyler soyluyrki gulmeden ölüyozz
tam karsina alip konsuturp sophbet bedip geyik yapcaksin bayiliyor geyige kendini bide sevdiryorki
iki gundur onune gelenin elini opup para diye yakasina yapisiyor
babasini belki 50kere bayramladi sonrasinda paraaa diye bagriyor

hep oyle tatli konussa ablasyla kedi kopek gibi dala$masa nolur sanki :)))

kuçugun kelimeleeri

baba
abba
abbii
bi ii ( bir iki diyor )
amma (su yada sut )
mama
veee ( ver )
men ( ben)
vinn vinn (araba sesi :)

aklima gelenler bunlar agzindan çikrtiklari ha bide anneee diyor tabii
babayi hem babasina hem baska seylere siyluyor ama sadece bana anne diyorrr

ha bide bayram gunu yani dun sabah aradilarki ntasinmak için ev teklif edecekler ( buradaki duzen Tr den basla yarinitya girlmeyim simdi çikamam : ) ))
belki eylulde tasinma durumum var bakalim neler olucak
durmadan biseyler oluyor bisey çikiyor ne kaaddaarr haraketli bi hatunum ben boyle yaaa :)

bide bideee yarin sabah 9 dan oglen 4 ekdr hakan komsuda olucak komsuya sagdab sagdanb gelmezler insallah pardon soldanmiydi o :)

hoşgeldin canım :) az daha dayan bak geçti o kadar zaman. kavuşucaksın ailene inşallah. yolculuğunun güzel geçmesine sevindim.

anlaşılan herkes bayağı yoğun. hepimiz en azından okuyoruz ama yazamıyoruz. koparmayalım irtibatı bu arada @AyazBeyaz canım herşey yolunda mı hiç sesin çıkmadı ?

ben her zamanki gibi çoook yoğunum. inanın telefonu elime alamıyorum çoğu zaman. çok yoğun geçiyor bu kadar insanız evde sadece yemek ve çamaşır yeter zaten tüm gün vakit almaya.

onun dışında bu sabah ayağımı masaya çarptım ayak parmağım morardı hafif şişti çok canım yandı hala yanıyor bükebiliyorum ama sorun yok. kızı uyuttum şimdi dalmasını bekliyorum dışarı çıkıcam eksikler var onları almaya.

bu arada kızlar Begüme herkes çok mızmız ve huysuz diyor çok üzülüyorum. annemlerle dayılarıyla gayet iyi evde. hele dedesine aşık. dedeee deyip koşup sarılıp öpüyor. bizim evde kimse yokken gayet keyifli. ama apartmandan biri gelsin azcık kalabalık olsun keyfi kaçıyor. ha çocuk varsa keyifleniyor ama yine de çok kalabalık istemiyor.

mesela dün kapının önüne çıkardım kuzenlerin çocukları hep ordaydı 6-7 çocuk ama öyle sesli oynuyolardıki bacağıma yapıştı ağladı mızmızlandı. evdeyken siteye çıkardığımda da bir sürü çocuk olurdu koşardı peşlerinden. ama burda yürümek istemiyo sürekli kucağıma gelmek istiyo. evini mi arıyo alışamadı mı anlamadımki. kaç gün oldu ama on gün nerdeyse normal mi?

kalabalığı hiç sevmediği kesin. o da normal ama sürekli yalnızdı. benim öyle kalabalık bi ortamım yokki alışmamış çocuk. gerçekten mızmız bazen benim sabrımı zorluyo yapışıyo bacaklarıma ne yapsam memnun edemiyorum. sonra kuzenlerim halamlar falan çok huysuz mızmız deyince sinir oluyorum üzülüyorum. insan kendi çocuğuna öyle densin istemiyo cidden. evde böyle değil ortam değiştirdi normal diyorum.

yazlığa gittiğimizde bi anneanne dayı ve dedesi olacak. diğer dayısı da gidiyo yine y.dışına yaz okulu var. o zaman ailecek olunca inşallah daha iyi olur. olur di mi
en azından denizi sever yorulur enerjisini atar. burda enerjisini atacak tek yer kapının önü. ne yapsın yavrum ona da yazık..

ama çok sevimli oluyo günden güne. bi sarılıp öpmesi var sormayın. herkesi öpüyo sarılıyo. bu arada erkekleri daha çok seviyo onu gözlemledim.

benimkine agla oglum üüü yap diyorum
valla yapiyorrr
elleriyle yuuznu kapatip ce yapmasini ogreticem ona takdim simdide çokk dadlu amaaaa

valla çocugunmu var derdin var
bu sunnet ne mehlul biseymis , farzmi vacipmi ne dir ki
yaptirmasak olmasmi
buyuge yumurta nin sarisi gitti pipin yarisi ndedik kuçuge demesek olmazmi, esim karismasa valla yaptimam herhalde hakani
çocugum mahvoldu sabahtan beri, dahada ilk çisini yapmadi
durmadan uedirip içiriyorum yok çis mis
daha pansuman açilacak çok yapismis su an ameluyatdan çkdigi pansuman , hava guzel çocuklar SIKILDI biz evdeyiz disari çikamiyoruz sicak havda tikildik kaldik eve
akilli isi deil bu sunnetttt :))))))

oglu olup yaptirmauan bi daha dusunsun

bide benimkine anestezi dokunyuyor anstezi alinca 24 saat boyunca midesi bulnaiyor, bi kerede kustu (

Can'ım ya çocuklar kalabalıktan hoşlanmıyor, çok normal bence davranışları. Bide sen begümün vakit ayıramıyorum ki işten güçten, onca kalabalık gözünü korkutuyor olabilir ve iyice sana sarmış olabilir. İnan Tuna da aynı ve bizde sizinki gibi kalabalık da yok. Teyzesi anane ve dede. Hiç birine gitmiyor valla kollarım koptu, sürekli çığlık atıyor. Amanın bi sinir bi stres bacak kadar boyunda.. Takma sen milleti. Yerim ben o cücüğü oyyy bi görüşsek ya Nasıl görmek istiyorum begümü duruyu filan :)

Valla tatlım dini boyutunu filan bilmem ama ben yaptırmayı hiç istemiyorum. İlerde büyüklerden karışan olmazsa ve herhangi bir sağlık problemi çıkmazsa yaptırmayız diyorum. Din dışında ne zorunluluğu var anlamıyorum, ayrıca farz mı onu da bilmiyorum. Yazık yav yavrucağa.. Geçmişler olsun..

yaa bizim hayaller suya mı düştüüü. güya anneanneye verip dinlenip gezecektik :) annem ben bi iyileşeyim onu sana vermicem merak etme diyor ama bakalım :) demekki normal davranışları kuzuların. kolay değil alıştıkları bi düzen var ne olduğunu anlamıyorlar. ve bizimkiler kalabalık ortamda büyümedikleri için ekstra zorlanıyorlar. mesela halamın torunları hep böyle kalabalıkta büyüdü. bi tanesini annesi salonda sallıyo o kadar ses varki benim kafam kaldırmıyo ama çocuk o seste uyuyo

yaa inan bende o kadar görmek istiyorumki sizi ve kuzularımı. niye biraz yakın olamamışızki ya çok sinir oldum Ama inanıyorum bigün mutlaka olacak denk gelecek. ilerde tayin durumunuz olursa bizim orayı yazın olmaz mı

bu arada bugün floya baktım canım o sandaletler 23 numaradan başlıyo dedi bizimkinin 20 numara. bulamadım hiç bi yerde. Tunanın kaç numara? ay bi sandalet bulamadım kıza ya spor ayakkabı giyiyo bu sıcakta.

farz değil adı üstünde sünnet zaten canım. sadece bizim toplumumuzda mutlaka olması gereken birşey gibi gelmiş bunca senedir. sağlık açısından mutlaka olunmalı diyenler var, hatta sadece müslümanlar olmuyormuş. ama sağlıksız diyen bir çok doktor da var. hangisi doğrudur araştırmak lazım.

canım eğer sünneti yaptıracaksan bezdeyken yaptırmak çok daha iyiymiş çişi iyileştiriyormuş. yani sadece anne sütüyle beslendiği ilk 6 ay. hem acısını da çok anlamıyorlar. şimdi psikolojik olarak da Emreyi zorlamıştır. çocuklar için zor bi durum ben oğlum olursa kesinlikle bebekken yaptırırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…