ahan yılın sorusu gelmiş. valla bende merak ediyorum ama soramadım kimseye. eskiden içenlerdendim, bırakınca çok zorlandım hoş hala bile zorlanıyorum kaç ay oldu.
burda herkes kusmuklu anne valla zaten içselerdi bile bırakmışlardı midesi bulanmayan bir ben varım heralde.
peki doktorun bunun için birşey söyledimi canım annemde erkek kardeşimde ilk başlarda bilmediği için içmişti. erkek kardeşim bronşit oldu 7 yaşına kadar evde sigara içimi kesinlikle yasaktı çok zor atlattı yani. o yüzden mutlaka bırakmaya çalış
Bak görmemişin denek ki atlamzsn sen normalde acildeydim dun gece serum yedim idrar yolu enfeksiyonu olmusum asiri bulantim vardi ya dun bol bol bakterim olmus nerden olduysa mübarek
Askolsun size onca çene kaynatmissiniz da bi geçmiş olsun diyen olmamis ya bize hep benm mesajlar mi denk geliyor bu arada kaynamalara yahu zaten içim cikti biyandan bulanti biyandan 4 lt su icme cabasi agliycem ama simdi
Bende ayni canim ki ben tatli hastasi biriydim bazen kahvaltimi tatliyla yapardim o derece ama simdi hep aci eksi o tarz setler yiyorum tatli goresim bile gekmiyo
peki doktorun bunun için birşey söyledimi canım annemde erkek kardeşimde ilk başlarda bilmediği için içmişti. erkek kardeşim bronşit oldu 7 yaşına kadar evde sigara içimi kesinlikle yasaktı çok zor atlattı yani. o yüzden mutlaka bırakmaya çalış
ahan yılın sorusu gelmiş. valla bende merak ediyorum ama soramadım kimseye. eskiden içenlerdendim, bırakınca çok zorlandım hoş hala bile zorlanıyorum kaç ay oldu.
burda herkes kusmuklu anne valla zaten içselerdi bile bırakmışlardı midesi bulanmayan bir ben varım heralde.
doktorun söylemesine zaten gerek yok canım, hamile olsam da olmasam da zararlı olduğunu biliyorum belki bahane ama çok stresli bir işim var bide benim doktorun söylemesi dışında hiçbir hamilelik belirtim yok belki ondan dolayı da bi rahatlık var...
Hadi ya allah kolaylik versin ozamn cnm maddi olarakda sikinti hem dogakgaz hrm isitici zor bizde yenibtasindik 3 ay oldu yaz serin geciyo bakalim kis nasil olcak isinir ins bebekler hastalanmasin duye bol bol yakicaz allah yardimcimiz olsun
Oooo 4 senede doğalgaza verdiğim parayla neler alırdım :) şükür durumumuz iyi ama çevrede ev yok işimiz kapımızın ağzında, yakın olsun istiyoruz ama ev yok istediğimiz gibi :) bu sene yaza kadar idare deriz bakalım
VALLA ben bıraktım ama içene de bir şey diyemem . tabii kimse istemez çocuğunu zarar versin ama bırakmak da kolay bir şey değil. kendime söz verdim bıraktım çok zorlandım ama içmedim. sonu yok çünkü ve çok fazla vicdan azabı çekiyorsun.
VALLA ben bıraktım ama içene de bir şey diyemem . tabii kimse istemez çocuğunu zarar versin ama bırakmak da kolay bir şey değil. kendime söz verdim bıraktım çok zorlandım ama içmedim. sonu yok çünkü ve çok fazla vicdan azabı çekiyorsun.