2015 Şubat Anneleri

canım beta hcg 29.05 çıkmış

Ben sigara hiç kullanmadım zaten ama cipskoliğim bende
Onu bile bırakamıy ama eskiye göre çok çok azalttım şükür

Hehe cipskolik o da guzelmis

Oy benim hhaftalardir yaniyo Saca yyoruyor buyukler ama daha nokta kadarken yanginlar başladı bu sefer
Iki kgya tyakın verip birini geri almisim

Benim ağzımın tadı hep tuhaf nedense

Demir ggibi dimi

MMaşallah sonuçlara Elevitte domuz katkisi var decavit kullanablrsn istersen yerine

bebeğini hisseden anneler ellerini göbeğine koyunca mı hissediyor yoksa koymadan mı anlaşılıyor acaba? sabah kadar elim göbeğimde nöbet tutuyorum. kıskanıyorum sizi.

daha elle hissetmeye var boyle bir kalp pitpiti ya da kelebek kanat cirpisi gibi oluyor baslarda ya da bi balik kayivermis gibi. Bende de tik yok daha

Gobusler ne alemde disardan belli olan var mi iyice? Beni anlaniyorlar daha biraz cikinti var gibi bana göre de kamufle oluyor henuz. Gobus topigi acilmadi henuz bizde diymi

Gobusler ne alemde disardan belli olan var mi iyice? Beni anlaniyorlar daha biraz cikinti var gibi bana göre de kamufle oluyor henuz. Gobus topigi acilmadi henuz bizde diymi

Benim henüz hemen hemen hiç belli değil
Azıcık çıktı onu da ben zor anlıyorum :)

benim benim inmiyor gaz değil daha yeni çıktı bu kadar yoksa yoktu daha 1 hafta önce

hmm topikte baya bi yazmışlarda baya bi tutan olmuş ama şimdiden fos çıktı gibi görünüyor bu genelleme keşke diğer arkadaşlarda yazsa
belki doğrudur benım nerdeyse 15 gün önce söyledi cinsiyetini. ay sonunda gidicem tekrar belki değişmiştir.
yüksek ihtimalle dedi kesin demedi.

ya bir kalp pıtırtısı var elimi koyunca ama o benim damarlardan diyorum. benim de az değil bu hafta 15.hafta bitecek. duyayım artık.
bir arkadaş 11.haftada daha duyuyorum diyor. topaç oldum ben tabii duymam.

Ben sigara hiç kullanmadım zaten ama cipskoliğim bende
Onu bile bırakamıyorum ama eskiye göre çok çok azalttım şükür

Ben de cips çok seviyorum Ama hiç yemedim bebişi öğrendikten sonra.. Evde 2 paket var arada elim gidiyo hemen geri çekiyorum

benim çıktı .üst kısımda gaz oluyor sabahları iniyor ama göbek duruyor orda. dün otobüste yer vermediler. şişirdim biraz amcanın biri anladı. valizi vardı orda istersen üstüne otur dedi. duygulandım gelene kadar ağladım otobüste. kendime inanamıyorum .yarım saat ayakta gidemiyorum artık hemen belim ağrıyor. vücudum bana oyun oynuyor sanki. yediremiyorum bazen kendime eski güçlü ben olmak istiyorum ama olmuyor.

Ben de cips çok seviyorum Ama hiç yemedim bebişi öğrendikten sonra.. Evde 2 paket var arada elim gidiyo hemen geri çekiyorum

Bende ilk zamanlar çok tuttum kendimi ama dayanmadım
Bi de burda da okudum abartmadıkça sorun olmaz yazıyodu
3-4 günde 1 paket yiyorum

ya bir kalp pıtırtısı var elimi koyunca ama o benim damarlardan diyorum. benim de az değil bu hafta 15.hafta bitecek. duyayım artık.
bir arkadaş 11.haftada daha duyuyorum diyor. topaç oldum ben tabii duymam.

O elini koyunca sabit duydugun atardamarin pitpiti. Benim dedigim birden oluveriyor hafta isine takilma herkeste farkli oluyor kiminin ic karni buyuk yağ dokusu fazla kimi daha hassas kimi baska seyi hareket saniyor 20ye doğru en saglikli algılama oluyor iste bu kesin bebek diyon yani

Halsizlik olmasi normal agrilar da artiyor belde kuyruksokumunda. Vucut dengeyi bulacak öyle öyle. Bugunleri de gecrcez zinde olcaz diyip kendi dedigime inanmak istiyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…