canım beta hcg 29.05 çıkmışçok seviindim canım senin adına, canım bişi sormuştum daha öncede ama kimse oralı olmamıştı topikte ikili test sonucundaki beta hcg kaç çıktı sende cinsiyetle alakası varmış diolar bende merak etmiştim açıkçası herkeste tutuyomu diye 50 üzeri kız 50 altı erkek diyolar böyle bi genelleme yazsa herkes free beta HCG değerini kimlerde tutuyo bakalım
Ben sigara hiç kullanmadım zaten ama cipskoliğim bende
Onu bile bırakamıy ama eskiye göre çok çok azalttım şükür
selam sevgili anneler. inşallah bebişlerinizle hayat yolundadır. benim bulantılarım epey azaldı ama akşamları yatınca midem cayır cayır yanıyor. annem bebeğin saçları çıkıyor ondan yanıyor diyor. kilo durumlarınız nasıl ben 1 kilo ancak alabildim.
Benim ağzımın tadı hep tuhaf nedense
arkadaşlar ikili testin sonucu çok güzel geldi.bi sıkıntı yok.10 eylülde tekrar kontrol var.folik asit yerine elevit verdi doktor.çatlaklar için bebe yağı sürüyorum ama önerebileceğiniz bi krem var mıdır.lierac ve mustela çıkıyo hep sitelerde.daha göbeğim çıkmadı ama takviye yapmam gerek
bebeğini hisseden anneler ellerini göbeğine koyunca mı hissediyor yoksa koymadan mı anlaşılıyor acaba? sabah kadar elim göbeğimde nöbet tutuyorum. kıskanıyorum sizi.
sen ikincisin erkek diyen canım bakalım tutucakmı cuma belli olucak kısmetse.rabbim hepimizin gönlüne göre versin :)senin erkek görünüyor canım bakalım tutacakmı
Gobusler ne alemde disardan belli olan var mi iyice? Beni anlaniyorlar daha biraz cikinti var gibi bana göre de kamufle oluyor henuz. Gobus topigi acilmadi henuz bizde diymi
dr cinsiyet hakkında bişey söyledimi canım buna bakrsak erkek görünüyor seninkicanım beta hcg 29.05 çıkmış
Gobusler ne alemde disardan belli olan var mi iyice? Beni anlaniyorlar daha biraz cikinti var gibi bana göre de kamufle oluyor henuz. Gobus topigi acilmadi henuz bizde diymi
belki doğrudur benım nerdeyse 15 gün önce söyledi cinsiyetini. ay sonunda gidicem tekrar belki değişmiştir.hmm topikte baya bi yazmışlarda baya bi tutan olmuş ama şimdiden fos çıktı gibi görünüyor bu genelleme keşke diğer arkadaşlarda yazsa
ya bir kalp pıtırtısı var elimi koyunca ama o benim damarlardan diyorum. benim de az değil bu hafta 15.hafta bitecek. duyayım artık.Hehe cipskolik o da guzelmis
Oy benim hhaftalardir yaniyo Saca yyoruyor buyukler ama daha nokta kadarken yanginlar başladı bu sefer
Iki kgya tyakın verip birini geri almisim
Demir ggibi dimi
MMaşallah sonuçlara Elevitte domuz katkisi var decavit kullanablrsn istersen yerine
daha elle hissetmeye var boyle bir kalp pitpiti ya da kelebek kanat cirpisi gibi oluyor baslarda ya da bi balik kayivermis gibi. Bende de tik yok daha
senin kaç çıkmıştı değerin canım dr un tahmini ne çıktı ?belki doğrudur benım nerdeyse 15 gün önce söyledi cinsiyetini. ay sonunda gidicem tekrar belki değişmiştir.
yüksek ihtimalle dedi kesin demedi.
senin kaç çıkmıştı değerin canım dr un tahmini ne çıktı ?belki doğrudur benım nerdeyse 15 gün önce söyledi cinsiyetini. ay sonunda gidicem tekrar belki değişmiştir.
yüksek ihtimalle dedi kesin demedi.
Demir ggibi dimi
Ben sigara hiç kullanmadım zaten ama cipskoliğim bende
Onu bile bırakamıyorum ama eskiye göre çok çok azalttım şükür
benim çıktı .üst kısımda gaz oluyor sabahları iniyor ama göbek duruyor orda. dün otobüste yer vermediler. şişirdim biraz amcanın biri anladı. valizi vardı orda istersen üstüne otur dedi. duygulandım gelene kadar ağladım otobüste. kendime inanamıyorum .yarım saat ayakta gidemiyorum artık hemen belim ağrıyor. vücudum bana oyun oynuyor sanki. yediremiyorum bazen kendime eski güçlü ben olmak istiyorum ama olmuyor.Gobusler ne alemde disardan belli olan var mi iyice? Beni anlaniyorlar daha biraz cikinti var gibi bana göre de kamufle oluyor henuz. Gobus topigi acilmadi henuz bizde diymi
Ben de cips çok seviyorumAma hiç yemedim bebişi öğrendikten sonra.. Evde 2 paket var arada elim gidiyo hemen geri çekiyorum
yazmıştım biraz önce 50 nin altında ama kız dedi.senin kaç çıkmıştı değerin canım dr un tahmini ne çıktı ?
çok sorduk ama bi dahaki muayene bakalım dedi.hayırlısı canım be sağlıklı olsun dadr cinsiyet hakkında bişey söyledimi canım buna bakrsak erkek görünüyor seninki
ya bir kalp pıtırtısı var elimi koyunca ama o benim damarlardan diyorum. benim de az değil bu hafta 15.hafta bitecek. duyayım artık.
bir arkadaş 11.haftada daha duyuyorum diyor. topaç oldum ben tabii duymam.
Evet galiba öyle
Tatlı bişey deniyorum düzelsin ağzımın tadı diye yok 2 dk sonra yine aynı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?