Evett geçmicekmi bu
Ya burda herkes mide bulantısından illallah etti bende mide yanmasından . Hele bazen o kadar çok oluyor ki Utanmasam alıcam
CANIM gulbesseker e de yaqzdım gavıscon içceksiniz hem bebeğe zararı yok hem ultra etkili bi çözüm ben duramıyom yoksa doktor hiç bir sakıncası olmadığını söyledi
ya benimde kum dökmem devam ediyo sanırım. her tuvaletten sonra bakıyorum söylemesi ayıp yani hala bulanık.test yaptırmam lazımmı acaba tekrardan bittimi ne durumda diye
bende agzıma tatlı koymuyordum cnm . hoş hala pe hoşlaşmıyorum ama erkek cıktı :)
ne oldu?
cıksss bende yiyemiyorum canım malesef hatta midem bile bulanıyor hala tatlı olmasın ama tuzlu ekşi acı ne varsa yiyebilirim
Bak görmemişin denek ki atlamzsn sen normaldeacildeydim dun gece serum yedim idrar yolu enfeksiyonu olmusum asiri bulantim vardi ya dun bol bol bakterim olmus nerden olduysa mübarek
Çok geçmiş olsun
Su tüketimi ile ilgisi var mı ki
yaw bu yeni sistemde özel msj nasıl atılıyorBu arada daha kaç kere sölicem ya hepinizi merak ediyorum diyeİnstagram hesaplarınızı özelden msj atın kızlar merakım gitsin hahahah :)
Tesekkur ederm canim. Aslında içiyorum gayet iyi de bilmem niye gerci benim baya yüksek cikti bakteri belli ki uzun suredir devam eden bi enfeksiyon gecmesi icin gunde 3 4 lt su içmek zorundasn dedi. Antıbıyotık de verdi tabi.gebelikte dehidrasyon bu enfeksiyonlara kapiyi aciyormus ondan bol su onemliymis
CANIM gulbesseker e de yaqzdım gavıscon içceksiniz hem bebeğe zararı yok hem ultra etkili bi çözüm ben duramıyom yoksa doktor hiç bir sakıncası olmadığını söyledi
walla onu bende bilmioyurmyaw bu yeni sistemde özel msj nasıl atılıyor
Hadi ya allah kolaylik versin ozamn cnm maddi olarakda sikinti hem dogakgaz hrm isitici zor bizde yenibtasindik 3 ay oldu yaz serin geciyo bakalim kis nasil olcak isinir ins bebekler hastalanmasin duye bol bol yakicaz allah yardimcimiz olsunHayır zaten öyle pek gezen bi tip değilim soğuk konusunda, evime zaten yeni geçmiştik ama bi türlü ısıtamadık yatak odamda 2 ısıtınız birden çalışıyordu artı doğalgazda vardı, yıllar geçtikçe anladık evimiz ısınmıyormuş, :) bide soğukta göğsüm şişti sütüm geri gitti Allah ne zor günlerdi ya :)
AAaa görmedim valla. site site değil ki göremiyorum artık. idrar yolu ile mide bulantısı alakalı mıymış ? benimde var kesin idrar yollarımda bir halt. afedersiniz pis kokulu akıntım var .Bak görmemişin denek ki atlamzsn sen normaldeacildeydim dun gece serum yedim idrar yolu enfeksiyonu olmusum asiri bulantim vardi ya dun bol bol bakterim olmus nerden olduysa mübarek
Bende ayni canim ki ben tatli hastasi biriydim bazen kahvaltimi tatliyla yapardim o derece ama simdi hep aci eksi o tarz setler yiyorum tatli goresim bile gekmiyoYaa kızlar hala tatlı şeyler yiyemiyorum psikolojik olarakmı acaba meyve bile yiyemiyorum üç ayıda geçtim :)
Mesaj atmak istediğin üyenin nickinin üstüne tıklabilmiyosan nasıl atıcaz kuzum
ben içiyorum halaakızlar bu arada sigara felan içmiyonuz demiiii
içenler bıraktı dimiii
tşk ederim...Mesaj atmak istediğin üyenin nickinin üstüne tıkla
Konuşma başlat de
Mesajını yaz, gönder ( Konu eklenmesi şart )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?