2015 Şubat Anneleri

gozun aydin masallah kuzuna yerim o minnak parmagi

Bende suyu çok severim ama 3-4 litreyi bulmuyodur
Hep duyuyorum hamilelikte bol tüketilmeli diye

yok.normalde 4lt coktur zaten enfeksiyon gecsin diye oyle dedi icebildigimiz kadar icmekte yarar var

evet o yapiyor bulantiyi normal bulanma gibi degildi zaten hic gecmeyen yogun bi bulanti. Suphesi olan mutlka tahlil versin sinsi sinsi ilerliyo meret. Serum bulantiyi hafifletti de hala cok iyi sayilmam buna sukur tabi

ben içiyorum halaa

icme canim benim ya nolur engel ol kendine

Geçmiş olsun canım.. Bol bol sudan yapcak bi şe yok galiba. İlaç falan içilebiliyo muymuş?

antibiyotik de verdi ileri enfeenfeksiyon diye

="ecicansu, post: 36490149, member: 612060"]Mide yanmasimiydi cnm[/QUOTE]

yok idrar yolu enfeksiyonu canim

[="ecicansu, post: 36490310, member: 612060"]Gecmis olsun tatlim evet bol su ic ayaklarinida sicak yutmaya calis gecer tez zamanda ins[/QUOTE]

cehennem gibi sicak zaten ekstra ısınma dusunemiom

="cimcimesultan, post: 36490501, member: 339851"]selam kızlar hayırlı günler herkese[/QUOTE]

hayrli gunler canim

ya da nem yanlış anladım
mide yanması anladım

o full time var kuzum alistik birliktelige idrar yolu enfeksiyonu cikti bir de

Ya alıntı yapmak da illet bu yeni duzende. Alta cvp yazion hoop alintiladiginin icine cikiyor yazdigin. Hersey birbirine giriyor bu ne ya ; (

doktor bana bi sürü vitamin verdi
bide bu yanma hapını atasım yok
nefret ettim zaten haplardan
Hap değil hayatım zaten şurup bu iki ölçek içiyosun 5 dk ya geçiriyo ben hiç bir ilaç kullanamıyorum dr ne verdiyse alerjimi tetikledi kronik alerjim varmış o yüzden düşün vitamin desteği bile almadan kendim vitamin yapcak şeyler yiyip duruyorum takviyede alamadığım için sürekli halsiz kalıyorum isyan etme yani :) keşke dokunmasa da bende içsem gerçekten çocuk tüm enerjimi alıyo

Ben sigara hiç kullanmadım zaten ama cipskoliğim bende
Onu bile bırakamıyorum ama eskiye göre çok çok azalttım şükür

selam sevgili anneler. inşallah bebişlerinizle hayat yolundadır. benim bulantılarım epey azaldı ama akşamları yatınca midem cayır cayır yanıyor. annem bebeğin saçları çıkıyor ondan yanıyor diyor. kilo durumlarınız nasıl ben 1 kilo ancak alabildim.

bende ilk hamile kalınca dört kilo verdim onunda ancak bir kilosunu alabildim bakalım ileriki haftalarda patlama yaşamam inşallah

doktorun söyledi mi derken zaten içen tiryakilere ne kadar içmesi gerektiği anlamında yardımcı olur diye söylemiştim. yoksa içene de içmeyene de ben karışmam sonuçta herkesin kendi evladı değil mi. ? ama erkek kardeşimde gördük etkisini zor oluyor hemen hasta oluyorlar filan ondan söyledim. mümkün olduğunca aza indirmeye çalış canım. inan hem kendin için hemde yavrun için daha iyi olur

arkadaşlar ikili testin sonucu çok güzel geldi.bi sıkıntı yok.10 eylülde tekrar kontrol var.folik asit yerine elevit verdi doktor.çatlaklar için bebe yağı sürüyorum ama önerebileceğiniz bi krem var mıdır.lierac ve mustela çıkıyo hep sitelerde.daha göbeğim çıkmadı ama takviye yapmam gerek

çok seviindim canım senin adına, canım bişi sormuştum daha öncede ama kimse oralı olmamıştı topikte ikili test sonucundaki beta hcg kaç çıktı sende cinsiyetle alakası varmış diolar bende merak etmiştim açıkçası herkeste tutuyomu diye 50 üzeri kız 50 altı erkek diyolar böyle bi genelleme yazsa herkes free beta HCG değerini kimlerde tutuyo bakalım

bebeğini hisseden anneler ellerini göbeğine koyunca mı hissediyor yoksa koymadan mı anlaşılıyor acaba? sabah kadar elim göbeğimde nöbet tutuyorum. kıskanıyorum sizi.

cevap verecektim alınca da kimin sorduğu hatırlayamadım. benim FREE BETA HCG yazıyor o 24,10
FREE BETA HCG MOM yazıyor o da 0,66 bu arada kızım olacak .tutmuyor sanırım

ben baştan beri kız istiyordum benimde beta hcg değerim 66 çıktı buna göre benim kız görünüyo haftaya netleşicek bakalım bende tutacakmı

cevap verecektim alınca da kimin sorduğu hatırlayamadım. benim FREE BETA HCG yazıyor o 24,10
FREE BETA HCG MOM yazıyor o da 0,66 bu arada kızım olacak .tutmuyor sanırım
hmm topikte baya bi yazmışlarda baya bi tutan olmuş ama şimdiden fos çıktı gibi görünüyor bu genelleme keşke diğer arkadaşlarda yazsa

gözünaydın. ben de sadece ferrum kullanıyorum. çok kilo aldığımdan vitamin kullanma dedi.

bende görmemişim canım bana erkek demişti burdan bir arkadaş ama bakalım cuma belli olacak benim değerlerim bunlar.

PAPP-A 5.32
SERBEST BETA-HCG 23.3

bebeğini hisseden anneler ellerini göbeğine koyunca mı hissediyor yoksa koymadan mı anlaşılıyor acaba? sabah kadar elim göbeğimde nöbet tutuyorum. kıskanıyorum sizi.

canım ben elimi karnıma hiç koymadım ama hissetmeye başladım. genelde sol tarafımda oluyor. böyle 2 3 parmak dokunuşu gibi. annemlerde tamam o bebek diyorlar zaten değişik bir şey. anlarsın sende olunca daha yeni olmaya başladı öyle her zaman hissetmiyorum genelde oturunca veya yatakta oluyor. ama daha henüz öyle sayılacak kadar değil yani günde 1 2 defa belki :)

Gözünüz aydın
Darısı başıma
Bende 2gün sonra alacam ikilinin sonucunu

Çatlak için henüz almadım
Ama yazın çillenen biri olarak ve gebelik lekelerinden korktuğumdan 'Solante' aldım bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…