2015 Şubat Anneleri

günaydın elifçim bende telden giremiyom maalesef bilgisayardan anca girebiliyorum biz bebişimle iyiyiz bide kızım yada oğlum diyebilseydim oyyyy heyecanlanıyorum söylerken bile

Bende ama
Eylül de kuzenimin düğünü var diye balık siyah abiye almıştım
Giyebilir miyim bilmiyorum, biraz göbekle
ya çok belli olmadıysa giyersin cnm :) bende kuzenimin düğününe kasım ayında balık abiye giycektimde artık yeni bişiler alcam benim totomda cıktı çünkü
benim değişmesin ama ben alısıverdim hemen kızım olacagına ilk günden beride kız hissediorum yaa :) erkege dönme ihtimali gördümmmmmmmmmm

canım kendin mi alıyosun???
evet canım şimdiye kadarda hep kendim aldım
anladım kuzum ama artık kendin alma bence istiyosan kuaförle konuş bir kutu ağda al sana özel olsun o yapsın küçük küçük alırsa canın yanmaz hem bitinceye kadarda kullanırsın
bu durumda kuaför bana hep itici gelmiştir utanırım çekinirim acırsa çıtımıda çıkaramam offf yaa bunu hiç düşünmemiştim
haklısın canım bi şekilde alışmam gerek bu fikre kaçınılmaz son çünkü teşekkür ederim yardımın için en azından biraz motive oldum

ya çok belli olmadıysa giyersin cnm bende kuzenimin düğününe kasım ayında balık abiye giycektimde artık yeni bişiler alcam benim totomda cıktı çünkü

Kasıma kadar bizimde bi düğün çıkabilir ama Kasım da daha belirgin olur göbeğimiz diye onda balık giymek hayal..

hadi inş değişmez oğlan olsaydı değişeceğini sanmazdım ama kıza bu haftalarda pek bişey denmez sen yinede kızcem diye sev kızdır o annesi

ne demek tatlım biz burda bildiklerimizi paylaşalım aynı sancıyı sevinci yaşıyoruz sonuçta allah evlatlarımızı bizlere bağışlasın inşş sen yinede nazın geçen birini bul uyar özellikle hamileyim küçük küçük al dee o zaman daha temkinli davranır kuaförün birde missss oluyosun

cinsiyetleri öğrenmiş maşallah neredeyse herkes. ama kimin kız kimin erkek karıştırıyorum . kızlar önde sanırım. inşallah kısmetse bende yarın akşam 4.30 a randevu aldım. öğrenicem gösterirse bizimki. ama heyecan gerçekten çok fazla. şimdiye kadar önemsememiştim ama bugün nedense ayrı bir heyecan sardı içimi. salı günüde detaylı ultrasonum var. cuma günüde yeniden doktor kontrolüm var. yani bu hafta ve haftaya bol bol doktordayım

kızlarrdoktordan geliyorum
nazar değmesindede korkuyorum ama bebeğim çok hareketliydi
çikilota filan yemedim ama ayakları elleri hiç durmuyodu yaa
ya inanamadımmm doktor bide ultrasonun elciğini onun üstüne koyunca nasıl tekmeliyo
baş aşağı duruyo havaya havaya tekmeler savuruyo bisiklet sürer gibi
ayy ben onu yaradana kurban olurummmmmmmm
hemen doğurasım geldiii
maşallah diyin nolurrrrrrr

kızlarrdoktordan geliyorum
nazar değmesindede korkuyorum ama bebeğim çok hareketliydi
çikilota filan yemedim ama ayakları elleri hiç durmuyodu yaa
ya inanamadımmm doktor bide ultrasonun elciğini onun üstüne koyunca nasıl tekmeliyo
baş aşağı duruyo havaya havaya tekmeler savuruyo bisiklet sürer gibi
ayy ben onu yaradana kurban olurummmmmmmm
hemen doğurasım geldiii
maşallah diyin nolurrrrrrr

Aynen canım ya, herkes erken olduğunu söyledikçe son ayımdan korkar oldum yuvarlanırım artık hele akşamları iyice büyüyo

canım benım de karnım cok cıktı ve herkez daha cok erken dıyor. ben zayıflıgıma baglıyorum. daha simdiden alt kıyafetlerımın hıc bırını gıyemıyorum. ve en cok kortugum catlaklar bakalım son aylara dogru ne olacak

cnm ben agdacıya gıdıyorum zaten uzun suredır. sımdıde devam edıyorum. son aylarda zaten yapıcak baska bırsey yok. yıne gıdıcem. kımısının ei alıyormus ama eşimin agda yapabılecegıne ınanmıyorum :) onlar ance jiletle yardımcı olabılırler. jılettende nefret eıdyorum. tuy dokuculerde sakıncalı. valla benım aklıma baska care gelmıyor

ben nadem yağına başladım
sabahları kakao yağı
gece yatmadan badem yağı... :)))
gögüslerimde çatlaklar oluştu benım

ayy yok ben zaten kıla tuye dayanamıorum onceden adetten adete gıdıodum sımdı 2 haftada bır hahaha agdacımda guluyo bu duruma bu bebek bana calısıo dıyo

göbeğinde kıllanma var mı hafif hafif?

işin zor senin kızz 2 haftada bir heee abowww ben ayda bir anca çıkıyor oda çok ince ama kesinlikle haklısın her hamişlikteki özellikler çok değişken oluyor birbirini hiç tutmuyolar

ben nadem yağına başladım
sabahları kakao yağı
gece yatmadan badem yağı... :)))
gögüslerimde çatlaklar oluştu benım

ayy yok ben zaten kıla tuye dayanamıorum onceden adetten adete gıdıodum sımdı 2 haftada bır hahaha agdacımda guluyo bu duruma bu bebek bana calısıo dıyo

göbeğinde kıllanma var mı hafif hafif?

walla en guzelı agda tertemız oluyosun ben unıye basladıgım sene baslamıstım yanı 11 sene felan once okadar rahatlıkkı tuylerde azalmıstı eskısıne gore ama bu hamılelıgımde hormonlar ters calıstı sanrıım:) neyse kuzularımızın canı sagolsun...
bu arada mutfaga bayıldım nasıl guzel sevk verır o mutfak ınsana yaaa

hehe gobek demen bana benım tuyler dıyomya ucustalar mecbur gıdıyom napıyım calısıorum almasan olmuoo bu sıcaklarda etek gıymek harıkaa ee katlanıorum mecbur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…