Günaydın kızlarrr
Bizde dün bebişin cinsiyetini öğrendik
13+3 teyiz ve oğlumuz geliyorrr Allahın izniylee..
2li tarama kan sonucumuz henüz cıkmamıs ama ense şeffaflığı normal boyutlarda dedi dr.umuz.
Kan sulandırıcı iğne vuruluyordum hergün dr. 10gün önce bıraktırmıştı bu yuzden tedirgindim biraz ama çok şükür bebişimiz sağlıklıydı dün. Allahım hepimizinkine sağlık versinProgestana da kanamam olmadıgı halde devam edelim kasık ağrım var diyosun dedi hiç kullanmak istemiyorum ama bi süre daha katlanıcaz artık. Benim kasık ağrım gazdan kabızlıktan ama henüz bi çözüm bulamadım bu duruma. Siz nasıl çözdünüz gaz ve kabızlık sorunu???
Günaydın kızlarrr
Bizde dün bebişin cinsiyetini öğrendik
13+3 teyiz ve oğlumuz geliyorrr Allahın izniylee..
2li tarama kan sonucumuz henüz cıkmamıs ama ense şeffaflığı normal boyutlarda dedi dr.umuz.
Kan sulandırıcı iğne vuruluyordum hergün dr. 10gün önce bıraktırmıştı bu yuzden tedirgindim biraz ama çok şükür bebişimiz sağlıklıydı dün. Allahım hepimizinkine sağlık versinProgestana da kanamam olmadıgı halde devam edelim kasık ağrım var diyosun dedi hiç kullanmak istemiyorum ama bi süre daha katlanıcaz artık. Benim kasık ağrım gazdan kabızlıktan ama henüz bi çözüm bulamadım bu duruma. Siz nasıl çözdünüz gaz ve kabızlık sorunu???
ben dr tecrübesine inanırım kuzum neymiş diyolar yaa 5 yada 6 ayda bile değişiyormuşÖyle gördü ama bakalım hayırlısı inş 30 ağustosta belli olur sanırım net olarak
Aynen canım ya, herkes erken olduğunu söyledikçe son ayımdan korkar oldumyuvarlanırım artık hele akşamları iyice büyüyo
her gittiğimde kızıyo bana :) eşimde diyo ki imkanı yok dünyayı yiyo yediğimi sayıyo sankine güzel canım işte yakıyosun bebiş alsın kilo sen alma
ben dr tecrübesine inanırım kuzum neymiş diyolar yaa 5 yada 6 ayda bile değişiyormuşÖyle gördü ama bakalım hayırlısı inş 30 ağustosta belli olur sanırım net olarak
ben kilo verdim ama hem gobişim çıktı hem popişim büyüdü nerden geldi bunlar çözemedimama hala kilo almadıgım için çook mutluyummmmm
ya gerçekten drlar çok farklı gıdım kilo almayan anneler var o önemli değil ki bebiş alsın beslensin yeterli ayyy bende artık meraklanmaya başladım valla hadi inş net öğrenirsiniz canımcanım valla benimde o kadar çok ki, inanamazsınız doğurana kadar kapıdan sığmıcam ama doktora gidiyorum hiç kilo almamışım kadın dediki azıcık ye kusuyomusun yediğini dedi ama bi görse yediğimi şok olcak o kadar çok yiyorum buna rağmen 500 gr almışım şaka gibi şu telefon uygulaması açılsın foto göndereyim görün şok olursunuz artık hamile pantolonu ve elbiseden başka bişey giyemez oldum akşam gün içinde yediklerimden herhalde senin gibi dahada büyüyor göbeğimaynıyız yani
her gittiğimde kızıyo banaeşimde diyo ki imkanı yok dünyayı yiyo yediğimi sayıyo sanki bakalım 6 eylülde bi daha ki randevumuz dr ne dicek gerçi kiloyu takmıyorum bende biz eşimle cinsiyet konusunda birbirimizi yicez onu net öğrenmek için çatlıcam meraktan
her gittiğimde kızıyo banane güzel canım işte yakıyosun bebiş alsın kilo sen alma
ayy hiç sorma eşime koli koli ayran aldırdım öyle hoşuma gidiyorki böle küçük kutuda olanlar canım istedikçe içiyorum günde mutlaka yarım litreben de hergun mutlaka ayran ıcıyorum. cacık yıyorum. meyve ben de sevmiyorum ama yememiz lazım nası olcak
Ben bilmiyorum tam olarak
Kimisi en çok meyvede hormon var yemeyin diyo kimisi yemek lazım diyo
Ben zaten pek sevmediğimden kurusunu tüketiyorum elimden geldiğince 3 er 4 er tane
Ben tatlı bişey yiyemediğimden kurusunu biraz yiyebiliyorum en azındanben de öle yapayım o zaman. herseyde horman var öle bakarsak. az az herseyden yemek lazım bence.
evet canım şimdiye kadarda hep kendim aldımcanım kendin mi alıyosun???
anladım kuzum ama artık kendin alma bence istiyosan kuaförle konuş bir kutu ağda al sana özel olsun o yapsın küçük küçük alırsa canın yanmaz hem bitinceye kadarda kullanırsınevet canım şimdiye kadarda hep kendim aldım
canım bakterilerin üremesi için tam ortam yaratmak gibi bişey kuzum bence almalısıngunaydın kızlarr benımde ogrenemem cokkk var eylulde taa.. kıl tuy ısı oy nefret ettım yemınle kızımda hem azalmıslardı hemde canımı acıtmıodu aldırırken ama bunda kıl yumagına dondum resmen ve acayıp canım acıyo ben zaten malum yerlerı hayatta alamam kendım oyuzden degısen bıse yok cart curta devam
evet canım şimdiye kadarda hep kendim aldımcanım kendin mi alıyosun???
bu durumda kuaför bana hep itici gelmiştir utanırım çekinirim acırsa çıtımıda çıkaramam offf yaa bunu hiç düşünmemiştimanladım kuzum ama artık kendin alma bence istiyosan kuaförle konuş bir kutu ağda al sana özel olsun o yapsın küçük küçük alırsa canın yanmaz hem bitinceye kadarda kullanırsın
tatlım elbette sen bilirsin ama hadi şimdi alıyosun yarın şiştiğinde bebişi zorlarsın tüyleri alırken hareketlerimiz çok önemli biliyosundur şimdiden yaparsan alışırsın hani yinede benimki fikir canım sen bilirsinevet canım şimdiye kadarda hep kendim aldım
bu durumda kuaför bana hep itici gelmiştir utanırım çekinirim acırsa çıtımıda çıkaramam offf yaa bunu hiç düşünmemiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?