2015 Şubat Anneleri

ay haklısın çağırmayalımm
bide sevgi nazarımız değmesin
o hareketleri beni benden aldı ya
mutluluktan ağlıyasım geliyoo

ben bi de varya hala çatlak kremine başlamadım iki gündür göbeğim kaşınıyo hemen almalıyım ne kullanıyosunuz??
valla ben bişi sürmüyorum aklıma gelirse bebek yağı sürüyorum ki iki ablamda bebek yağı sürdüler hiç çatlakları yok özel bi krem almıcam

Kizlar ben bilgidiniz hissediyorum bugun yarimbsaat once bi oynadi yaklasik 30 sn yr kadr simdinyine basladi bu ne gaz nede baska bisey bildiginiz oynuyo hatta disaridan bile pit pit hafif belli oluyo anormallik bendemi acaba:) ikinci hamilekigim ondanmiki

KIZLARRR ,
SÜPER Bİ HABER SİZE :)
işyerinde yanyana oturduğum bir arkadaşım var geçen sene ağustos ayında düşük yapmıştı korktu ara verdi 1 yıl ama bugün öğrendikki BEBİŞŞŞ GELİYORRRR :) mayıs annesi olacak kendisi nasipse sizinle paylaşmak istedim biz çok sevindik :)

hayırlı olsun canım Allah analı babalı, hayırlı, sağlıklı, uzun ömürlü bi evlat versin inşallah arkadaşınla beraber hepimize

Ay ne guEl bi haber ikk ogrendigim zaman geldi ajlima birden gozu aydin arkadasinin allah tamamina erdirsin ins

Ay ne guEl bi haber ikk ogrendigim zaman geldi ajlima birden gozu aydin arkadasinin allah tamamina erdirsin ins

kızlar yaaa
ben iş yerindeyim işe adapte olamıyorum
içim kıpır kıpır ya
hepiniz bu durumu yaşıyo musunuz
ultrasonda onu izlerken aşık oldum ya
hemen dogurup sevesim var ayy ben onun ayaklarını yerim yaaa

aynısı bendede oluyor
dün ultrasyonda gördük baya büyümüş 3 haftaya göre
o ayaklar eller parmaklar minnak!!! i,çim gitti resmen
keşke hergün imkan olsada görsem diyorum
ultrasyon resmini öpüp duruyorum
annelik budur herhalde

Ben tam bilmiyorum arada bi kıpırdama hissediyorum ama netten bakmıştım bağırsak hareketidir 16 haftadan öncekiler hissedemez gibi bişey yazıyodu
.bende 8. haftadan beri seğirme tarzı bir kıpırtı oluyor arada..En son pazar diğer haftalara nazaran daha şiddetli bir hareketlenme yaşadım ...Annem erkek bebek erken hareketlenir der hep..erkek mi kız mı bilemiyorum ama arada ben burdayım diyor hoşuma gidiyor..belkide başka bişeydir herşeyi bebeğe yorunca

Evet benimde öyle oluyor
Karnımın içinden bişey kayıyor birden ( :

sanırım buymuş
şuan eşimden bile çok sseviyorum ben onuuuuuuu
allahım ayırmasın hiççç

Aynen canım ya, herkes erken olduğunu söyledikçe son ayımdan korkar oldum yuvarlanırım artık hele akşamları iyice büyüyo

Doğrusu son aylarımdan ben de korkuyorum :) hamile kaldığım kilodan 2 kilı verdim ve henüz geri bile Almadım. Kilo alınca nolurum bilmiorum

Duyar .. Ben öksürdüm usg sırasında , o yavaş hareket eden kız , çırpındı resmen , ogünden beri her öksürüğümde hapşırığımda üzülüyorum

hadi ya ozaman gercekten dkkat etmelıyız. helekı bagrısmalar tartısmalar olursa ne kadar etkıleyecek bebıslerı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…