insan görmeden gene bir nevi katlanıyor ama görünce aklından çıkmıyor. bende bayramdan önce gittiğimde 13 haftalık sonlarındaydım. doktor elini ayağını gösterirken içim çok fena oldu tarifsiz bir duygu oldu daha bir bağlandım şimdi yarın akşam yine gittiğimde kısmetse görücem bu sefer daha da büyümüştür. insan hep elinde ultrason ona bakmak istiyor. ama az kaldı biraz daha sabredicez günlerinde doğsunlar. çağırmayalım fazla bebekleri anneleri erkenden gelmesinler. rabbim hayırlısıyla gününde sağlıklı bir şekilde doğmalarını nasip etsin inşallah.
insan görmeden gene bir nevi katlanıyor ama görünce aklından çıkmıyor. bende bayramdan önce gittiğimde 13 haftalık sonlarındaydım. doktor elini ayağını gösterirken içim çok fena oldu tarifsiz bir duygu oldu daha bir bağlandım şimdi yarın akşam yine gittiğimde kısmetse görücem bu sefer daha da büyümüştür. insan hep elinde ultrason ona bakmak istiyor. ama az kaldı biraz daha sabredicez günlerinde doğsunlar. çağırmayalım fazla bebekleri anneleri erkenden gelmesinler. rabbim hayırlısıyla gününde sağlıklı bir şekilde doğmalarını nasip etsin inşallah.
valla ben bişi sürmüyorum aklıma gelirse bebek yağı sürüyorum ki iki ablamda bebek yağı sürdüler hiç çatlakları yok özel bi krem almıcamben bi de varya hala çatlak kremine başlamadım iki gündür göbeğim kaşınıyohemen almalıyım ne kullanıyosunuz??
hayırlı olsun canım Allah analı babalı, hayırlı, sağlıklı, uzun ömürlü bi evlat versin inşallah arkadaşınla beraber hepimizeKIZLARRR ,
SÜPER Bİ HABER SİZE
işyerinde yanyana oturduğum bir arkadaşım var geçen sene ağustos ayında düşük yapmıştı korktu ara verdi 1 yıl ama bugün öğrendikki BEBİŞŞŞ GELİYORRRRmayıs annesi olacak kendisi nasipse sizinle paylaşmak istedim biz çok sevindik
Ay ne guEl bi haber ikk ogrendigim zaman geldi ajlima birden gozu aydin arkadasinin allah tamamina erdirsin insKIZLARRR ,
SÜPER Bİ HABER SİZE
işyerinde yanyana oturduğum bir arkadaşım var geçen sene ağustos ayında düşük yapmıştı korktu ara verdi 1 yıl ama bugün öğrendikki BEBİŞŞŞ GELİYORRRRmayıs annesi olacak kendisi nasipse sizinle paylaşmak istedim biz çok sevindik
Ay ne guEl bi haber ikk ogrendigim zaman geldi ajlima birden gozu aydin arkadasinin allah tamamina erdirsin insKIZLARRR ,
SÜPER Bİ HABER SİZE
kızlar yaaa
ben iş yerindeyim işe adapte olamıyorum
içim kıpır kıpır ya
hepiniz bu durumu yaşıyo musunuz
ultrasonda onu izlerken aşık oldum ya
hemen dogurup sevesim var ayy ben onun ayaklarını yerim yaaa
.bende 8. haftadan beri seğirme tarzı bir kıpırtı oluyor arada..En son pazar diğer haftalara nazaran daha şiddetli bir hareketlenme yaşadım ...Annem erkek bebek erken hareketlenir der hep..erkek mi kız mı bilemiyorum ama arada ben burdayım diyor hoşuma gidiyor..belkide başka bişeydir herşeyi bebeğe yoruncaBen tam bilmiyorum arada bi kıpırdama hissediyorum ama netten bakmıştım bağırsak hareketidir 16 haftadan öncekiler hissedemez gibi bişey yazıyodu
.bende 8. haftadan beri seğirme tarzı bir kıpırtı oluyor arada..En son pazar diğer haftalara nazaran daha şiddetli bir hareketlenme yaşadım ...Annem erkek bebek erken hareketlenir der hep..erkek mi kız mı bilemiyorum ama arada ben burdayım diyor hoşuma gidiyor..belkide başka bişeydir herşeyi bebeğe yorunca
aynısı bendede oluyor
dün ultrasyonda gördük baya büyümüş 3 haftaya göre
o ayaklar eller parmaklar minnak!!! i,çim gitti resmen
keşke hergün imkan olsada görsem diyorum
ultrasyon resmini öpüp duruyorum
annelik budur herhalde
Inanirmisin, aynisi dun aksam televizyon izlerken banada oldu
Inanirmisin, aynisi dun aksam televizyon izlerken banada oldu
Aynen canım ya, herkes erken olduğunu söyledikçe son ayımdan korkar oldumyuvarlanırım artık hele akşamları iyice büyüyo
inş. canım özellikle evi süpürürken çok hissediyorum bn hareketleniyorum o sırada oda hareketleniyor sıpamm bnm
supurgenın sesını mı duyuyor acaba ?
Duyar .. Ben öksürdüm usg sırasında , o yavaş hareket eden kız , çırpındı resmen , ogünden beri her öksürüğümde hapşırığımda üzülüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?