2015 Şubat Anneleri

hadi ya ozaman gercekten dkkat etmelıyız. helekı bagrısmalar tartısmalar olursa ne kadar etkıleyecek bebıslerı

Tabii demekki doktorlar boşuna konuşmuyor , sinir stres kavga gürültü yok diye. Sonuçta hiç birşeyden önemli değiller . Ben eşim bağrınca bile hemen uyarıyorum sesini yükseltme , yüksek seste müzik bile dinlemiyorum. Herşey dozunda ... Kıyamam ona ben . Ah bi gösterebilsem size o anı , valla çevreye bile düşman olursunuz sırf sesli konuşuyorlar diye

allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah. malesef o korkular bende hala var. geçmiyor arkadaşına söyle sıkıntı hiç yapmasın. inşallah hayırlısıyla bu sefer güzel güzel büyür bebişi.

Gobusler ne alemde disardan belli olan var mi iyice? Beni anlaniyorlar daha biraz cikinti var gibi bana göre de kamufle oluyor henuz. Gobus topigi acilmadi henuz bizde diymi
ayyy ben bildiğiniz hamileyim yaa herkes anlıyor hemde haftalardır..ilkinde 5 ay hiç çıkmamıştı ama bunda top gibi bi göbekle geziyorum. bu arada 14. haftada dr erkek olduğunu söyledi hem de kesin dedi.

Gobusler ne alemde disardan belli olan var mi iyice? Beni anlaniyorlar daha biraz cikinti var gibi bana göre de kamufle oluyor henuz. Gobus topigi acilmadi henuz bizde diymi
ayyy ben bildiğiniz hamileyim yaa herkes anlıyor hemde haftalardır..ilkinde 5 ay hiç çıkmamıştı ama bunda top gibi bi göbekle geziyorum. bu arada 14. haftada dr erkek olduğunu söyledi hem de kesin dedi.

Bebişlerimiz bizi artık duyuyor Özellikle kalın sesleri daha iyi algılıyorlarmış :)

Iki saatligine disari gttik geldik burnumuzun dibindeki avmye ne gücüm kaldi ne enerjim. Hayretler icindeyim ya gecen ciktigimda da aynisi olmuştu o gun cok dolandik diye yormustum ama bugun yorcak kadar gezmedigim halde pilim bitti hemen göz kapaklarim agirlasti ayakta uyudum resmen. Aşırı yorulur oldum bisey yapmadan eneejim bitio anormal degil mi ya uc ay bitti artik bu sekilde iste napicam bilmiyorum

Iki saatligine disari gttik geldik burnumuzun dibindeki avmye ne gücüm kaldi ne enerjim. Hayretler icindeyim ya gecen ciktigimda da aynisi olmuştu o gun cok dolandik diye yormustum ama bugun yorcak kadar gezmedigim halde pilim bitti hemen göz kapaklarim agirlasti ayakta uyudum resmen. Aşırı yorulur oldum bisey yapmadan eneejim bitio anormal degil mi ya uc ay bitti artik bu sekilde iste napicam bilmiyorum

Benim bi iki gündür bacak kramplarım başladı kızlar bide hiç olmadığım kadar duygusalım ağlamaya yer arıyorum kocamın babası hasta oda sürekli hastanede bizimle ilgilenemiyo iyice psikoloji gitti. Haftaya paxartesi de iş var offff sıkıntıdan gerildim bari iki muhabbet edecek biri var mı sitede? sizde olmasanız zaten napıcaz?

Benim bi iki gündür bacak kramplarım başladı kızlar bide hiç olmadığım kadar duygusalım ağlamaya yer arıyorum kocamın babası hasta oda sürekli hastanede bizimle ilgilenemiyo iyice psikoloji gitti. Haftaya paxartesi de iş var offff sıkıntıdan gerildim bari iki muhabbet edecek biri var mı sitede? sizde olmasanız zaten napıcaz?

bu haftalarda aslında enerjimiz artıyormuş bide. Ben de onu dedim bugün bende de var halsixlik yorgunluk çok uyku hali yok ama enerjide tavan değil hani...

Bikere yaziyoz bin kere çıkıyor sinir oldum
benim enerji gelcegine geri gidiyo anlmadim ki normalde uykulu oldugumuz hal gibi de degil az enerji harcayacak is gorduysem iste bi dusari git gel gibi birden uyuklma gelio zor duruyom ayakta direksiyonda uyuycam sandim bi ara o derece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…