Ya kizlar bendede bi duygusallik bugun aglama krizine girdim resmen hickira hickira agliyorum ama tv de turk sinemasi izledim bitane cocuk kayboluyodu 2 yasinda anne anne diye agliyodu bende onla beraber agladim yanimda biri olsa kesin deli derdi bana biraz oncede agustos annelerin dogum hikayelerini okudum bi duygulandim onada agladim herseye aglar oldum ya
Sağol evet valla bu ara daha çok arıyorum yanımda ama vakit geçiremeyince sinir oluyorum ve üzülüyorum ama bebişimi de üzmek istemiyorum o yüzden kendime hakim olmaya çalışıyorum
Benim bi iki gündür bacak kramplarım başladı kızlar bide hiç olmadığım kadar duygusalım ağlamaya yer arıyorum kocamın babası hasta oda sürekli hastanede bizimle ilgilenemiyo iyice psikoloji gitti. Haftaya paxartesi de iş var offff sıkıntıdan gerildim bari iki muhabbet edecek biri var mı sitede? sizde olmasanız zaten napıcaz?
Sağol cnm söliyim bakayım ne diyecek doktorcum walla galiba doğuma kadar baya ağlak olucam ben zaten. Şu anda bile tv izlerken resmen hıçkırarak ağlıyorum ben
Doktor ilk 3 ay icerisinde tsh hormonu azalip cogalabilir dedi. Sasirtici olabilirmis. Asil etkisi simdi gozukuyormus. Bilemedim. Her kafadan bi ses cikiyor. Bazi insanlar da ilk 3 ay cok onemli falan yazmis.
mrb kizlar bende 2 gün önce çok yürüdüm acayip krampf oldum malesef bebegim cinsiyetini göstermemekte israrediyor cikolatada yememe ragmen arkasini döndü ve göster medi doktorumda ikili testim cok iyi geçtigi için bir ay sonra gel dedi ben ne yapim simdi ?????
Sağol cnm söliyim bakayım ne diyecek doktorcum walla galiba doğuma kadar baya ağlak olucam ben zaten. Şu anda bile tv izlerken resmen hıçkırarak ağlıyorum ben
Iyı geceler, eşim geldi Halim'i gördü hemen doktora gittik maalesef hep bahsettiğim gibi hazımsızlık ve kabızlıktan oluyormuş, ilaç verdi şükür bebeğim iyi, kalbini dinledik göstermedi kadın. Bolca kafa tuttu niye daha önceden gitmemişiz 3 gün niye durmuşum, ne salak insanlar var eşimde anlattı ona sinirlenerek, tamam tamam diyor uyuz... Herifime üzüldüm adam ayakta uyuyordu.. işe gitti bide
KIZLARRR ,
SÜPER Bİ HABER SİZE
işyerinde yanyana oturduğum bir arkadaşım var geçen sene ağustos ayında düşük yapmıştı korktu ara verdi 1 yıl ama bugün öğrendikki BEBİŞŞŞ GELİYORRRR mayıs annesi olacak kendisi nasipse sizinle paylaşmak istedim biz çok sevindik
[QUOzor"Aliyeess, post: 36509535, member: 514253"]mrb kizlar bende 2 gün önce çok yürüdüm acayip krampf oldum malesef bebegim cinsiyetini göstermemekte israrediyor cikolatada yememe ragmen arkasini döndü ve göster medi doktorumda ikili testim cok iyi geçtigi için bir ay sonra gel dedi ben ne yapim simdi ?????[/QUOTE]
Cok zor bir soru :) ben olsam ultrasona cok maruz kalmamak icin sabrederdim. Ama malesef dusuk tehdidi bi türlü bitti demedikleri icin habire çağırıyorlar. 13+5 benim ki.