2015 Şubat Anneleri

Off kizlar hala bebegimin cinsiyetini ogrenemedim yarin 17 haftalik olcaz neden böyle oldu ya bu arada çok hafif göbeğim çıktı tabi hareket tekme 20 li haftalarda hissedilir :) sadece bi sertlik hissediyorum o kadar başka bir şey yok bizde..bulantilarim halsizligim herseyim bitti hamdolsun şimdi gezme tozma aşamasındayim :) darısı size inşallah :)

Off kizlar hala bebegimin cinsiyetini ogrenemedim yarin 17 haftalik olcaz neden böyle oldu ya bu arada çok hafif göbeğim çıktı tabi hareket tekme 20 li haftalarda hissedilir :) sadece bi sertlik hissediyorum o kadar başka bir şey yok bizde..bulantilarim halsizligim herseyim bitti hamdolsun şimdi gezme tozma aşamasındayim :) darısı size inşallah :)

Öğrendim cinsiyetini bendeee erkekmiiiş, dün öğrendim ve eşime söylememeye dayanabildimm, bugün doğum günü pastasına oğlumun babası iiyki doğdun yazdırcam

yaaa ne tatlı bir sürprizzz gözünüz aydın canım :)
Ben de test sonucumu öğlen öğrenip akşama kadar sabredip eşime süpriz hazırlamıştım ve videoya çekmiştim çok güzel bir anı kaldı bebeğimize böylelikle babasının ilk tepkisini ilerde izleyebilecek :)
Sen de pastayı gördüğündeki halini videoya çek bakalım paşa geldiğine ne tepki vericek babası :)

ben çalıştım canım
Canım çalıştığım iş yerinde yeni doğum yapmış bir bayan var işveren kendisine süt izni vermemiş, nedenini bilmiyorum sormadım da ama bizim kızda kabul etmiş. bende kısmetse şubat ayında doğum yapıcam bana da aynı şeyi söylerlerse ne yapmalıyım? Bunun yasal zorunluluk olduğunu ve kıdem tazminatımı alarak iş hakkımı fesih edebildiğimi biliyorum fakat bizim işveren maaşlarımızı yatırırken kıdem tazminatı adı altında 80 lira yatırdığını söylüyor ne yapmalıyım nasıl bir yol izlemeliyim?

hafif mi göbeğin çıktı
benım 3 haftadır bariz var ve kıyafet sorunu yaşadım hep
neden erken çıktıki benimki.kusmadım yemekten kesilmedim ondan mı acaba
3 kilo almışım

merhabalar, uzun zamandır forumu takip ediyorum ama daha önce yazmaya fırsatım olmamıştı. Allah nasip ederse ben de şubat annesi olacağım. Rabbim hepimize sağlıcakla yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.

merhabalar, uzun zamandır forumu takip ediyorum ama daha önce yazmaya fırsatım olmamıştı. Allah nasip ederse ben de şubat annesi olacağım. Rabbim hepimize sağlıcakla yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.

Cnm bende pkoluyum ve yalnız olmadığıma sevindim senin ilk bebeğin mi olacak ayrıca kullandığın ilaçlar neler şu an? Herhangi bişey önerdi mi doktor? Hamile kalmadan metformin kullandın mı?

Hoşgeldinnnnn bu arada muhtemel doğumlarımız aynı tarihte cinsiyet öğrenebildin mi?

süt izni yasal ve kullanman gerekli ama bazı özel sektörler işlerine geldiği gibi kabul ettiriyorlar yani şöyle ki sana gerekli olan saatte değil de iş giriş yada çıkış saatlerinde esneklik sağlayabiliyor senin süt izni kullanma hakkın günlük olarak 1,5 saat ama bu senin isteğin doğrultuda mesai saatlerin içerisinde istediğin zamanda yer alır işveren belirleyemez kendi başına bu 1,5 saatlik süt iznide senin mesainden sayılır yani ücretlidir eğer süt iznin kullandırılmıyorsa iş akdini kendin fesh edebilirsin ve tüm kıdem tazminatı ve haklarını almak hakkına sahip olursun süt iznini işverenine dilekçe ile bildirmelisin ve onlardan onay yazısı almalısın yoksa herhangi bir hak talebin oluşmaz bu onay yazısı senin ispatın olur garantiye alırsın kendini çocuk 1 yaşına gelene kadar süt iznini kullanabilirsin ayrıca 80 Tl diye belirttiği kıdem tazminatının resmi bir belgesi varmı?işsizlik yatırıyordur muhtemelen oda zaten yatırılması zorunlu

Öğrendim cinsiyetini bendeee erkekmiiiş, dün öğrendim ve eşime söylememeye dayanabildimm, bugün doğum günü pastasına oğlumun babası iiyki doğdun yazdırcam

Ayy ne tatlı süpriz yaa allah yuvanı şenlendirsin mutlu etsinn

Ayy ne tatlı süpriz yaa allah yuvanı şenlendirsin mutlu etsinn

teşekkür ederim canım o 80 lira sadece bankadan maaşımı çekerken kıdem tazminatı 80 lira yazıyo başka resmi belgesi falan yok yani bordro falan almıyoruz bununla ilgili yada her ay kıdem tazminatımı 80 lira aldım diye bir belgede imzalamıyorum....

benim kanım 14 yine gitti bana kan ilacı verdi vitamini kesti. neye göre veriyorlar anlamdım.

canım o asgari geçim indirimi olmasın? bankaya yatıranlar zaten resmi olanlardır

yaa çok güzel fikiir, hiç aklıma gelmemiştiii.. arkadaşlar da olcak, ben pastayı taşırken arkadaşta videoya çeker

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…