ama şekerim seninde ilk değilmiydiya benim 16 hafta oldu oldu herkes 12.haftada bile hissediyor ben hissedemiyorum.bir gariplik var sanki
hayırlı olsun. birinin de tutsun artık. ama bana da tezelerin hepsi kız demişti. ne varsa teyzelerde var.esoba tuttu bak benimki :) iki testte de erkek çıkmıştı, erkekmiş
Amiiin allah razı olsuunn.. Çok güzel denk geldi ya doğum günü öncesine, zaten doktora dedim kız erkek fark etmez bana bi cinsiyet söyle yeter
Cnm bende pkoluyum ve yalnız olmadığıma sevindim senin ilk bebeğin mi olacak ayrıca kullandığın ilaçlar neler şu an? Herhangi bişey önerdi mi doktor? Hamile kalmadan metformin kullandın mı?
Amiiin allah razı olsuunn.. Çok güzel denk geldi ya doğum günü öncesine, zaten doktora dedim kız erkek fark etmez bana bi cinsiyet söyle yeter
Bizim biraz daha şekerden uzak durmamız gerekiyor başka kadınlara göre o yüzden karbonhidrattan uzak durun diyor doktorlar. Bende folik asit ve merformin ( şeker ilacı) kullandım cnm Allaha şükür bugünleri gördüm Allahım hepimize bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almsmızı nasip etsininan hiç yalnız kalmazsın o kadar çok PCOS'lu varki....
canım, benim ilk bebeğim, Allah'ım herkesin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Ben ilk başta adet düzenleyici kullandım, sonra serophene yumurta geliştirici ilacı kullandım, ilacı kullandığım ilk ay olmadı ikinci ayımda hamile kaldım. çatlatma iğnesi olmadım.
hamile kaldıktan sonra bi süre progestanı vajinal fitil olarak kullandım. folik asite doğum öncesi başlamıştım. hamileliğimin 3. ayında dr bıraktırdı ve multivitamine başlattı. şu an multivitamin ve tiroidlerimin az çalışması dolayısıyla da tiroid ilacı kullanıyorum. şimdilik bu kadar.
dr'un ekstra bir tavsiyesi yok. ilk üç ay sonrası yediklerime biraz dikkat etmem gerektiğini söyledi. yani olur olmaz hamur işleri zararlı şeyleri yeme, beyaz ekmek yok, tahıllı ekmekten yiyebilirsin kahvaltıda, öğlen ve akşam bir dilimden fazla ekmek yeme gibi tavsiyeleri oldu. süt peynir yoğurt mutlaka yemeliyim. şimdilik böyle devam ediyoruz.
şimdilik kutlamalık bir cinsiyet söyle der gibi olmuş. kullanıp geri vericem :))Amiiin allah razı olsuunn.. Çok güzel denk geldi ya doğum günü öncesine, zaten doktora dedim kız erkek fark etmez bana bi cinsiyet söyle yeter
ilk ama ben o ilk ikinci bir şey anlamadım. bir şey hissetmiyorum anacım. çıt yok.ama şekerim seninde ilk değilmiydi
ilk ama ben o ilk ikinci bir şey anlamadım. bir şey hissetmiyorum anacım. çıt yok.
benim kanım 14 yine gitti bana kan ilacı verdi vitamini kesti. neye göre veriyorlar anlamdım.
Cnm bence de hissedilmez zaten rahat ol. Doktorlara söyleyince gülüyorlar taş çatlasa en erken 16 da hissedilir doktorlar 20. Haftaya kadar hissedemezsiniz diyorilk ama ben o ilk ikinci bir şey anlamadım. bir şey hissetmiyorum anacım. çıt yok.
ya duydun yaa
artık rahat rahat sev tosun oğlum koç oğlum kızlara göz kırpan oğlum filan
peki hangi pozisyonda söyledi.kımıldatıp mı söyledi
şimdilik kutlamalık bir cinsiyet söyle der gibi olmuş. kullanıp geri vericem :))
Cnm bence de hissedilmez zaten rahat ol. Doktorlara söyleyince gülüyorlar taş çatlasa en erken 16 da hissedilir doktorlar 20. Haftaya kadar hissedemezsiniz diyor
yaa çok güzel fikiir, hiç aklıma gelmemiştiii.. arkadaşlar da olcak, ben pastayı taşırken arkadaşta videoya çeker
ya benim 16 hafta oldu oldu herkes 12.haftada bile hissediyor ben hissedemiyorum.bir gariplik var sanki
ya ben anlamadım ki, doktor başta göremiyorum dedi, ben de ben gitmeden çikolata yiycem dedim dedim unuttum tabii, öle sakin sakin duruodu. erkek gibi sanki dedi sonra baya bi baktı, evirdi çevirdi, bitti dedi kalktı, eee dedim ne oldu, %99,9 erkek dedi, ama tabi %0,01 ihtimal de var dedisonra ultrason resminde gösterdi mahrem yerini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?