2015 Şubat Anneleri

Canım ben de kullanıyorum devit-3. Doktorum kan değerleri bakılırken d3 vitamine de baktırmıştı ciddi eksiklik çıktı : 10.1 değerim. Doktor çıkmasa şaşardım, İstanbuldaki hava kirliliğinden güneşin yararların faydalanamıyoruz dedi. Yalnız benimki ampul. 4 hafta boyunca haftada 1 ampul kırıp içiyorum. Sonra tekrar test yaptırıcam depolar dolmamışsa bi daha kullanıcam.

Vitamin olarak decavit kullanıyorum onda d3 yok d2 vitamini var. Elevitte ise d3 var d2 var. Doktor aslında elevit vermişti ama domuz katkısından dolayı istemedim. Decavit+devit3'ü bu sebeple birlikte vermiş olabilir.

Selam kızlar, benimkide oynuyor yavaş yavaş sabah pıt putlarını gayet iyi hissettim çünkü kesenin altından geliyordu eşime dedim ver elini diye oda koydu ama uyuyordu herifim

Selam kızlar, benimkide oynuyor yavaş yavaş sabah pıt putlarını gayet iyi hissettim çünkü kesenin altından geliyordu eşime dedim ver elini diye oda koydu ama uyuyordu herifim
Dun vendr ikk jez hissettim baya oynadi zilli aksam esim geldigindr onada gostercektim ama uyuyodu uyanmadi cimcime

esoba tuttu bak benimki :) iki testte de erkek çıkmıştı, erkekmiş

hormon konusunda yarar mı yaramaz mı bişey diyemem canım ama bende hamile kalmadan önce lazere gitmeyi düşünüyodum sırf önceden jiletle aldırıyolar tamamen bitmezse diye güvenip gidememiştim

benim arkadaşlarım burada uygulanan bi kampanyaya katılmışlardı. peşin parasını veriyorsun ve bitene kadar gidiyorsun. kalanları da iğneli epilasyonla topluyolar.

nerdeyse komple bitti ikisinin de. yani ben onların yanında dağ ayısı gibiyim.

peki kaç olması normal orda 1\ gibi şeylerden çok
sen değerleri yaz buraya yorumlayalım canım böle normal bi değer aralığı 1/250 nin altında olmaması gerekiyor yazarsan ikisininde değerlerini bakalım bi çok arkadaş yaptırdı benimkisi down sendromu 1/50000 di trisomi 1/99000 di sende yaz bakalım veya resim yükle

]UOTE="esoba, post: 36511906, member: 341682"]Geldi h.sonu yeniden gitti. Eş meselesi değil, hamileliğin başından beri annem memlekete kimse anne gibi olmuyor kimseye nazlanamıyorsun.kim ne dese alınıyorum şimdi gariban gibi hissediyorum.[/QUOTE]

Oy kiyamam ben de normalde gurbetteyim bisuredr annemlerdeyim ama hic de öyle rahat edemiyorum aksine alincak hakli bidolu sebebim oluyor kizim icin idare ediyorum en azından ona bakamiyorum diye dert edinmiyorum burda yoksa evimi duzenimi ve hatta yalnizligimi bile cok ozledim

Bu mideler ne zaman duzelcek acaba geçmiş olsun sana da canm

hayirli yolculuklar canim dikkat et kendine

cok tesekkur ederım cnmcım :)

[/QUOTE]

bende hareketlerini hissediyorum özellikle çalışırken bi anda oluyor sabah kalktığımda bide

çok eğlendi kızcem ama benim midem bir bulandı sanırım yiyeceklerden hala bulanıyor afedersin az önce bir çıkardım karnıma bıçak saplandı sanki bi geçiyor bi geliyor offf geçsede tamamen kurtulsak şu bulantılardan

benim kaşıntım vardı yaaa kuzum inanki denize girince rahatladığımı anlıyordum ve hiç ilaç krem vs kullanmadan geçiverdi gir hiç korkma sadece ani hareketler yapma yeterli iyi eğlenceler canımm

Off kizlar hala bebegimin cinsiyetini ogrenemedim yarin 17 haftalik olcaz neden böyle oldu ya bu arada çok hafif göbeğim çıktı tabi hareket tekme 20 li haftalarda hissedilir :) sadece bi sertlik hissediyorum o kadar başka bir şey yok bizde..bulantilarim halsizligim herseyim bitti hamdolsun şimdi gezme tozma aşamasındayim :) darısı size inşallah :)

Off kizlar hala bebegimin cinsiyetini ogrenemedim yarin 17 haftalik olcaz neden böyle oldu ya bu arada çok hafif göbeğim çıktı tabi hareket tekme 20 li haftalarda hissedilir :) sadece bi sertlik hissediyorum o kadar başka bir şey yok bizde..bulantilarim halsizligim herseyim bitti hamdolsun şimdi gezme tozma aşamasındayim :) darısı size inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…