Maşallah canım mmmmmmmm Allah hayırlı uğurlu etsinÖğrendim cinsiyetini bendeeeerkekmiiiş, dün öğrendim ve eşime söylememeye dayanabildimm, bugün doğum günü pastasına oğlumun babası iiyki doğdun yazdırcam
benim kaşıntım vardı yaaa kuzum inanki denize girince rahatladığımı anlıyordum ve hiç ilaç krem vs kullanmadan geçiverdi gir hiç korkma sadece ani hareketler yapma yeterli iyi eğlenceler canımm
Off kizlar hala bebegimin cinsiyetini ogrenemedimyarin 17 haftalik olcaz neden böyle oldu ya bu arada çok hafif göbeğim çıktı tabi hareket tekme 20 li haftalarda hissedilir :) sadece bi sertlik hissediyorum o kadar başka bir şey yok bizde..bulantilarim halsizligim herseyim bitti hamdolsun şimdi gezme tozma aşamasındayim :) darısı size inşallah :)
merhabalar, uzun zamandır forumu takip ediyorum ama daha önce yazmaya fırsatım olmamıştı. Allah nasip ederse ben de şubat annesi olacağım. Rabbim hepimize sağlıcakla yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
ayhhhhhh heyecan bastı bana yine mideme ağrılar girmeye başladı :)) şu ultrason fobimi yenemiycem benyarım saat sonra doktor randevum var inşallah görürüz cinsiyetini :))
ablamında 3 tane hepsinde 20.haftadan sonra hissetmiş.canım ben zaten 6 aylık olana kadar çıt bile beklemiyorum ablam 3. ye doğuracak anca 6. ayı geçince gördük tekmesini bana garip geliyor şimdiden hissedenler 18.haftadan önce hissedenlerin muhtemelen ilk çocuk değildir
Kizlar bende grip oldum ya esimden gecti bana ins kizimada gecmez
Öğrendim cinsiyetini bendeeeerkekmiiiş, dün öğrendim ve eşime söylememeye dayanabildimm, bugün doğum günü pastasına oğlumun babası iiyki doğdun yazdırcam
valla baktı mı sonuçlarıma bilmiyorum kanım yüksek dedim olsun dedi. dayadı ilacı. sana da tavsiyem et ye sürekli benim o sayede yükseldi yoksa yıllarca benimde 9 idi. 15 idi en son geçen yıl ameliyat oldum o sırada kan kaybı çok olmuş düştü sonra ben yine et yiyerek çıkarttım.benim kanım hiç bir zaman 10 dan yukarı çıkmaz. ilk evlendiğimde 6 idi tedaviye başlandı. baya yükseldi bu halde kaldı. benim bünyem zayıftı hamile kaldım maşallah iyiyim kanım en son 11 idi. bunada şükür. ama bu kadar kanın varken bile ilaç. vermeleri bana göre prosedür veya alışılmışlık. her hamileye aynı tedaviyi uyguluyorlar kanımca o yüzden kan olsada veriyorlar olmasada veriyorlar :)))
ya ben anlamadım ki, doktor başta göremiyorum dedi, ben de ben gitmeden çikolata yiycem dedim dedim unuttum tabii, öle sakin sakin duruodu. erkek gibi sanki dedi sonra baya bi baktı, evirdi çevirdi, bitti dedi kalktı, eee dedim ne oldu, %99,9 erkek dedi, ama tabi %0,01 ihtimal de var dedisonra ultrason resminde gösterdi mahrem yerini
senin yazdığın değerlerin aynısı bnde de yazıor aynı rakamlar ama şöyle bişey var birde mesela down sendromu 1\50000 ya onun karşısında birde 1\1250 var trısomı 1\99000 karşısında 1\10184 var bnce sen yanlış yere baktın herhal cnm çünkü ikimizin değerleri tıpatıp aynı çıkamaz değil misen değerleri yaz buraya yorumlayalım canım böle normal bi değer aralığı 1/250 nin altında olmaması gerekiyor yazarsan ikisininde değerlerini bakalım bi çok arkadaş yaptırdı benimkisi down sendromu 1/50000 di trisomi 1/99000 di sende yaz bakalım veya resim yükle
senin yazdığın değerlerin aynısı bnde de yazıor aynı rakamlar ama şöyle bişey var birde mesela down sendromu 1\50000 ya onun karşısında birde 1\1250 var trısomı 1\99000 karşısında 1\10184 var bnce sen yanlış yere baktın herhal cnm çünkü ikimizin değerleri tıpatıp aynı çıkamaz değil misen değerleri yaz buraya yorumlayalım canım böle normal bi değer aralığı 1/250 nin altında olmaması gerekiyor yazarsan ikisininde değerlerini bakalım bi çok arkadaş yaptırdı benimkisi down sendromu 1/50000 di trisomi 1/99000 di sende yaz bakalım veya resim yükle
oo senin kesinmiş bakalım biz de bir ayın dolmasını bekliyoruz ayın 30 da gideceğim bu sefer kesin olur sanırım. ilk kez eşimde gelecek bu kez de onun adına heyecanlanıyorum.ya ben anlamadım ki, doktor başta göremiyorum dedi, ben de ben gitmeden çikolata yiycem dedim dedim unuttum tabii, öle sakin sakin duruodu. erkek gibi sanki dedi sonra baya bi baktı, evirdi çevirdi, bitti dedi kalktı, eee dedim ne oldu, %99,9 erkek dedi, ama tabi %0,01 ihtimal de var dedisonra ultrason resminde gösterdi mahrem yerini
Pipisini yesinlerya onun mahrem yerını yesınler :) bizim doktordan pipisini buyutum resmını verdı bana kanıt olsun dıye. herkese gosterıyorum. resmen gormemısın oglu olmus tutmus pipisini herkese gostermış durumundayım :)
gözün aydın canım darısı bşz yapmayanların başına inşş çok haklısın hareket konusunda zaten karete yapmıyolar bu kuzular sadece bir pıt ve seyirme şeklinde oluyor ve bapırsak hareketinde çok farklı ben diğer bebeğimdede öyle erken hissettim bundada bildiğin kuzularımızın hareketleri bence arkadaşlarda da oluyorda onlar ayıramıyor tam olarakselam kızlar ıkılının sonucu cıkmıs cok ıyı bı sorun yok dedı asıstan kız pekı degerler dedım tek tek soylemeyım geldıgınızde alırsınız dedı gıcıkneyse sukurler olsunkı bı sorun yok.. bu arada bu hıssetme olayını kafanıza bukadar takmayın ben kızımda 20: haftada hıssetttım etrafınmdakıler hamısler yanı ıkıncı ucuncu olanlar nasıl hısstmezsın su bu kızıyodum uzuluyodum ama bunu 1 jhaftadır barız hıssedıyorum anladımkı kızımıda belkı hıssedıyodum ama anlamıyoduum. sımdı herseyı net anlayabılıyorum zaten tekme felan deıl hıssetmek hareket olarak hıssedıyorum neresını dayadıgnı hıssetmek mumkun deıl bencede :)
gözün aydın canım darısı bizim başımıza inşşSelam
2 li tetstimin sonucunu aldım iyi çıktı çok şükür
Darısı hepinizin başına
Bizim biraz daha şekerden uzak durmamız gerekiyor başka kadınlara göre o yüzden karbonhidrattan uzak durun diyor doktorlar. Bende folik asit ve merformin ( şeker ilacı) kullandım cnm Allaha şükür bugünleri gördüm Allahım hepimize bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almsmızı nasip etsin
gözün aydın canım darısı bizim başımıza inşş
selam kızlar ıkılının sonucu cıkmıs cok ıyı bı sorun yok dedı asıstan kız pekı degerler dedım tek tek soylemeyım geldıgınızde alırsınız dedı gıcıkneyse sukurler olsunkı bı sorun yok.. bu arada bu hıssetme olayını kafanıza bukadar takmayın ben kızımda 20: haftada hıssetttım etrafınmdakıler hamısler yanı ıkıncı ucuncu olanlar nasıl hısstmezsın su bu kızıyodum uzuluyodum ama bunu 1 jhaftadır barız hıssedıyorum anladımkı kızımıda belkı hıssedıyodum ama anlamıyoduum. sımdı herseyı net anlayabılıyorum zaten tekme felan deıl hıssetmek hareket olarak hıssedıyorum neresını dayadıgnı hıssetmek mumkun deıl bencede :)
çok iyi canım çok sevindim adına inş sağlıkla gelsin meleğin inşİnşallah
Ense 1,8 mm idi benim
Aralık olarakta 10 000 kadında 1 risk aralığındayım, 0 risk yokmuş zaten en düşüğü buymuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?