2015 Şubat Anneleri

benim kaşıntım vardı yaaa kuzum inanki denize girince rahatladığımı anlıyordum ve hiç ilaç krem vs kullanmadan geçiverdi gir hiç korkma sadece ani hareketler yapma yeterli iyi eğlenceler canımm

Ay iinşallah gozumu karartip gircem zaten

ben de ogrenemedim daha yalniz degilsin

hosgeldin hayirli olsun bebisin

i[/QUOTE]esoba, post: 36517679, member: 341682"]ya benim 16 hafta oldu oldu herkes 12.haftada bile hissediyor ben hissedemiyorum.bir gariplik var sanki[/QUOTE]

gayet normalsin anacim daha erken benim ikinci hala tik yok ilklerde tekme diyebilmek icin 20ye yakin olmak gerek eti ne budu ne kac gramlat da tekme atcaklar kuzular ufak dokunuslar anca

ayhhhhhh heyecan bastı bana yine mideme ağrılar girmeye başladı :)) şu ultrason fobimi yenemiycem ben yarım saat sonra doktor randevum var inşallah görürüz cinsiyetini :))

no panic hersey guzel olacak ins

ablamında 3 tane hepsinde 20.haftadan sonra hissetmiş.

valla baktı mı sonuçlarıma bilmiyorum kanım yüksek dedim olsun dedi. dayadı ilacı. sana da tavsiyem et ye sürekli benim o sayede yükseldi yoksa yıllarca benimde 9 idi. 15 idi en son geçen yıl ameliyat oldum o sırada kan kaybı çok olmuş düştü sonra ben yine et yiyerek çıkarttım.

ya onun mahrem yerını yesınler :) bizim doktordan pipisini buyutum resmını verdı bana kanıt olsun dıye. herkese gosterıyorum. resmen gormemısın oglu olmus tutmus pipisini herkese gostermış durumundayım :)

senin yazdığın değerlerin aynısı bnde de yazıor aynı rakamlar ama şöyle bişey var birde mesela down sendromu 1\50000 ya onun karşısında birde 1\1250 var trısomı 1\99000 karşısında 1\10184 var bnce sen yanlış yere baktın herhal cnm çünkü ikimizin değerleri tıpatıp aynı çıkamaz değil mi

senin yazdığın değerlerin aynısı bnde de yazıor aynı rakamlar ama şöyle bişey var birde mesela down sendromu 1\50000 ya onun karşısında birde 1\1250 var trısomı 1\99000 karşısında 1\10184 var bnce sen yanlış yere baktın herhal cnm çünkü ikimizin değerleri tıpatıp aynı çıkamaz değil mi

oo senin kesinmiş bakalım biz de bir ayın dolmasını bekliyoruz ayın 30 da gideceğim bu sefer kesin olur sanırım. ilk kez eşimde gelecek bu kez de onun adına heyecanlanıyorum.

selam kızlar ıkılının sonucu cıkmıs cok ıyı bı sorun yok dedı asıstan kız pekı degerler dedım tek tek soylemeyım geldıgınızde alırsınız dedı gıcık neyse sukurler olsunkı bı sorun yok.. bu arada bu hıssetme olayını kafanıza bukadar takmayın ben kızımda 20: haftada hıssetttım etrafınmdakıler hamısler yanı ıkıncı ucuncu olanlar nasıl hısstmezsın su bu kızıyodum uzuluyodum ama bunu 1 jhaftadır barız hıssedıyorum anladımkı kızımıda belkı hıssedıyodum ama anlamıyoduum. sımdı herseyı net anlayabılıyorum zaten tekme felan deıl hıssetmek hareket olarak hıssedıyorum neresını dayadıgnı hıssetmek mumkun deıl bencede :)

gözün aydın canım darısı bşz yapmayanların başına inşş çok haklısın hareket konusunda zaten karete yapmıyolar bu kuzular sadece bir pıt ve seyirme şeklinde oluyor ve bapırsak hareketinde çok farklı ben diğer bebeğimdede öyle erken hissettim bundada bildiğin kuzularımızın hareketleri bence arkadaşlarda da oluyorda onlar ayıramıyor tam olarak

Selam
2 li tetstimin sonucunu aldım iyi çıktı çok şükür
Darısı hepinizin başına

canım yazmayı unutmuşum ben de glukofen kullandım... ben eskiden tatlıyı çok yerdim hamilelikte hiç canım çekmedi tatlı. pek yemedim sayılır. daha çok tuzlu, acı, zaman zaman ekşi şeyler yedim.

Amin canım. senin de ilk bebeğin mi?

Selam
2 li tetstimin sonucunu aldım iyi çıktı çok şükür
Darısı hepinizin başına

Merhaba
İnternetten bakamıyor musun sonucuna ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…