2015 Şubat Anneleri

Canim ya masallah ne guzel haberler nazar degmesin kuzuna okadar heyecanli mutlu yazmissinki bende her kontrolden sonra bole oluyorum allah mutlulugunu bozmasin rabbim bagislasin cnm ins herkezden bole guzel haberler aliriz

Canim ya masallah ne guzel haberler nazar degmesin kuzuna okadar heyecanli mutlu yazmissinki bende her kontrolden sonra bole oluyorum allah mutlulugunu bozmasin rabbim bagislasin cnm ins herkezden bole guzel haberler aliriz

sağol canım benim rabbim burada başka topikteki her anneye güzel hayırlı haberlerle gelmeyi nasip etsin. rabbim bu duyguları isteyen herkese yaşatsın inşallah..

sağol canım benim rabbim burada başka topikteki her anneye güzel hayırlı haberlerle gelmeyi nasip etsin. rabbim bu duyguları isteyen herkese yaşatsın inşallah..
Amin cnm vallahi gormeyince bi nebze ama gordukten sonraki o heyecan hic biseye benzemiyo benimde kuzum 7 gun onden gidiyodu usg ye gore daha 2 hafta var nasil oldu acaba bende col merak ediyorum biran once gecse zaman

evet canım eşim çok istiyorrdu bu ismi o yüzden bende tamam dedim :) ismi nasip olursa ALTUĞ EGE olucak
kulağa karizmatik geliyor..Allah hayırlı ömürler versin.sağlıkla kucağınıza alın inşallah ALTUĞ EGE paşayı.o günleride hep beraber görürüz inşallah burda

Bebeği görmek terapi gibi oluyor cidden iki üç gün insanın ağzı kulaklarında oluyor. Demek hep görsek deli dana gibi olcaz. Benimde daha 2 hafta var bir ay ne kadar uzunmuş

Offff cnm skldi bi buralara bakinim dedim.. Esim cok hasta bir an once iyilessin diye ugrasiyorum bana bulasir diye korkuyorum valla fenalik geldi sizlerde ne var ne yok kizlar iyisinizdir insallah bebislerinizle birlikte..

iyi akşamlar kızlar.pek bakamadım geçmişe ama guzel haberler çok gibi maşallah rabbim tamamına ermeyi nasip etsin.bizim de kontrolumuz yarın inşallah bizde güzel haberlerle geliriz.epeydir arayı çok açtım aklım buralarda.yazlıktayız orda fazla nete giremiyorum şimdi evdeyım yarın için heyecenlıyım biraz.dr gosterirse cinsiyet ögrenırız dedi.rabbim hakkımızda hayırlısını ve hepimizin gonlunden geçenı versin inşallah.

Gözünaydınnnn çok sevindim darısı bsşımıza inşAllah. Bide bişi sorucam cnm senin çin takviminde neydi merak ettim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…