- 21 Ağustos 2008
- 2.430
- 908
- 398
Kızlaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.......
şimdi hastaneden geldim eve.
cinsiyeti ERKEKKKKKKKKK....rabbim gönlümden geçireni verdi. hep erkek hissediyordum rabbim nasip etti. eşimin surat ifadesi çok komikti doktor decavite ek olarak gyno ferro yazdı kan düşük diye. aç karınla içicem.
ve birde bebeğim 8 9 gün önde çıktı gelişimi doktor normal dedi bazı bebekler böyle olabiliyor dedi. usg ye göre 17+1 günlüğüz.boyumuz 11.77 cm kilo 182.12 gr. maşallah resmine bakıp bakıp öpüyorum bize döndü kendini sanki alın bakın der gibi.öyle güzel birşey ki rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.
birde bu kasık ağrısı karın ağrısı normal dedi. kasık ağrısı için progestena devam et dedi rahatlatır dedi. resim eklemeyi beceremiyorum öğrendiğim anda yükleyeceğim. bu arada çatlak kreminide bepantholü önerdi. bende aldım sürücem birazdan.[/Q
gözün aydınn o zaman.maaşallah bebişine.isim düşünmüşmüydün gönlünden geçerken
Canim ya masallah ne guzel haberler nazar degmesin kuzuna okadar heyecanli mutlu yazmissinki bende her kontrolden sonra bole oluyorum allah mutlulugunu bozmasin rabbim bagislasin cnm ins herkezden bole guzel haberler alirizKızlaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.......
cinsiyeti ERKEKKKKKKKKK....rabbim gönlümden geçireni verdi. hep erkek hissediyordum rabbim nasip etti. eşimin surat ifadesi çok komikti doktor decavite ek olarak gyno ferro yazdı kan düşük diye. aç karınla içicem.
ve birde bebeğim 8 9 gün önde çıktı gelişimi doktor normal dedi bazı bebekler böyle olabiliyor dedi. usg ye göre 17+1 günlüğüz.boyumuz 11.77 cm kilo 182.12 gr. maşallah resmine bakıp bakıp öpüyorum bize döndü kendini sanki alın bakın der gibi.öyle güzel birşey ki rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.
birde bu kasık ağrısı karın ağrısı normal dedi. kasık ağrısı için progestena devam et dedi rahatlatır dedi. resim eklemeyi beceremiyorum öğrendiğim anda yükleyeceğim. bu arada çatlak kreminide bepantholü önerdi. bende aldım sürücem birazdan.
Canim ya masallah ne guzel haberler nazar degmesin kuzuna okadar heyecanli mutlu yazmissinki bende her kontrolden sonra bole oluyorum allah mutlulugunu bozmasin rabbim bagislasin cnm ins herkezden bole guzel haberler aliriz
gözün aydınn o zaman.maaşallah bebişine.isim düşünmüşmüydün gönlünden geçerken
Amin cnm vallahi gormeyince bi nebze ama gordukten sonraki o heyecan hic biseye benzemiyo benimde kuzum 7 gun onden gidiyodu usg ye gore daha 2 hafta var nasil oldu acaba bende col merak ediyorum biran once gecse zamansağol canım benim rabbim burada başka topikteki her anneye güzel hayırlı haberlerle gelmeyi nasip etsin. rabbim bu duyguları isteyen herkese yaşatsın inşallah..
kulağa karizmatik geliyor..Allah hayırlı ömürler versin.sağlıkla kucağınıza alın inşallah ALTUĞ EGE paşayı.o günleride hep beraber görürüz inşallah burdaevet canım eşim çok istiyorrdu bu ismi o yüzden bende tamam dedim :) ismi nasip olursa ALTUĞ EGE olucak
Oyy maşallah gerçekten prenses. Benim kızanıma büyüyecek böyle olacak inşallah.kızlar başka yaa yerim onlara
Gercekten baska cnm ya buyusede seviliyo o tatli nazli hareketler konusmalar bitiriyo bizi senindemi kizin var cnmOyy maşallah gerçekten prenses. Benim kızanıma büyüyecek böyle olacak inşallah.kızlar başka yaa yerim onlara
Evet tatlım ama harmony yaptırmıştım onun sonuçları baya geç geliyor vallah sabırsızlıkla bekliyırum inşAllah güzel hbrler alırızSen yaptırmış olmalısın
Sonuç bekliyorsun sanırım
Yok cnmcım farketmiyor benimki 3 haftada geliyor sonuçlar 2 hafta bitti bekliyıruz işte :)canım sonuçların ne zaman çıkıyor hayırlısıyla birde salı günü bende kan vercem inşş aç tok farketmiyor sanırım
Gözünaydınnnn çok sevindim darısı bsşımıza inşAllah. Bide bişi sorucam cnm senin çin takviminde neydi merak ettim?Kızlaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.......
birde bu kasık ağrısı karın ağrısı normal dedi. kasık ağrısı için progestena devam et dedi rahatlatır dedi. resim eklemeyi beceremiyorum öğrendiğim anda yükleyeceğim. bu arada çatlak kreminide bepantholü önerdi. bende aldım sürücem birazdan.
Yok olacak işte inşallah.Gercekten baska cnm ya buyusede seviliyo o tatli nazli hareketler konusmalar bitiriyo bizi senindemi kizin var cnm
Sen ne zaman öğrencen cinsiyetiniGözünaydınnnn çok sevindim darısı bsşımıza inşAllah. Bide bişi sorucam cnm senin çin takviminde neydi merak ettim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?