2015 Şubat Anneleri

İnşallah
Ense 1,8 mm idi benim
Aralık olarakta 10 000 kadında 1 risk aralığındayım, 0 risk yokmuş zaten en düşüğü buymuş
herkesin iyi çıktı sanırım burda. az kişi kaldı almayan . onlarda iyi sonuçları hayırlısı ile alırlar inşallah

cnm benımde 16 hala hıssedemıyorum. arasıra benımde ıcıme korku gırıyor ama doktor 20 den once hıssetmen zor demıstı. onu dınlıyorum artık

ablamında 3 tane hepsinde 20.haftadan sonra hissetmiş.

kızlar benim doktorum da 20. haftalarda hissedersin demişti. daha önce olmayan ama 3 defa hissettiğim pıt pıt pıt atmalar başka bişey herhâlde. o yüzden 20. haftalarımızı bekliyoruuuzz...

Selam
2 li tetstimin sonucunu aldım iyi çıktı çok şükür
Darısı hepinizin başına

gözün aydın canım.

herkesin iyi çıktı sanırım burda. az kişi kaldı almayan . onlarda iyi sonuçları hayırlısı ile alırlar inşallah

Evet genelde iyi çıkıyor çok şükür
Risk oranı çok az kişi de artıyor yaş veya diğer sebeplere bağlı olarak

herkese teşekkür ederim, fikrime duyduğunuz heyecan için, hepiniz cansınız
valla süper düşüncelisiniz ben biraz molozum sanki. paylaşın buradan da ben de biraz fikirlerinizden faydalanayım. doğum günü uzak, evlilik yıldönümü geçti ne yapsam ki

Kızlaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.......
şimdi hastaneden geldim eve.
cinsiyeti ERKEKKKKKKKKK.... rabbim gönlümden geçireni verdi. hep erkek hissediyordum rabbim nasip etti. eşimin surat ifadesi çok komikti doktor decavite ek olarak gyno ferro yazdı kan düşük diye. aç karınla içicem.
ve birde bebeğim 8 9 gün önde çıktı gelişimi doktor normal dedi bazı bebekler böyle olabiliyor dedi. usg ye göre 17+1 günlüğüz.boyumuz 11.77 cm kilo 182.12 gr. maşallah resmine bakıp bakıp öpüyorum bize döndü kendini sanki alın bakın der gibi.öyle güzel birşey ki rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.

birde bu kasık ağrısı karın ağrısı normal dedi. kasık ağrısı için progestena devam et dedi rahatlatır dedi. resim eklemeyi beceremiyorum öğrendiğim anda yükleyeceğim. bu arada çatlak kreminide bepantholü önerdi. bende aldım sürücem birazdan.

bu 2 li testin altında sonuçlar kesin değildir kesin sonuç kromozom analizi ile belli olur yazıyor.
bu analiz şu yurtdışında yapılan heralde.
acaba yaptırsamıydım diye

Bu arada rahim ağzımı da ölçtü. doktordan isteyin kızlar ölçmesini. erken doğum v.s riskleri için.

bu kadr duygusala bağlayacağımı düşünmemiştim

canım benim inan ben ağzım kulaklarımda eşimde o keza.. allahım yarabbim nasıl bir mucize ki bunlar böyle. rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın inşallah
öyle o minnacık şey bir gün bütün işlerimin arasından gelipte bni bu kadar heyecanlandıracağını ve ağlatacağını hiç düşünmemiştim

canım benim inan ben ağzım kulaklarımda eşimde o keza.. allahım yarabbim nasıl bir mucize ki bunlar böyle. rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın inşallah
öyle o minnacık şey bir gün bütün işlerimin arasından gelipte bni bu kadar heyecanlandıracağını ve ağlatacağını hiç düşünmemiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…