2015 Şubat Anneleri

Litchi canım ins bi sıkıntı yoktur iyi haberler almanı temenni ediyorum ins hemen feraha erdirir rabbim

noumenon mutlu senelere iyi ki doğdun

Ben sürekli yokluyorum elime gelen bisey olmuyo ic karin genisse hissedemiyo olablirsn sen de

Kizlar gobegim belli olmaya basladi artik. dun noumeon eklemişti gördüm çok hoş bende çekip ekleyeyim dedim. Bu arada doğum gününü kutlu olsun canim :)
Benimde 87 kilo ile hamilelik baslangici sonra 83 kiloya indim şimdilerde 85' lerde geziniyor kilom. Bence her halimizle guzeliz hamislerim :)

Litchi yazilanlari okudum allah esirgesin seni ve bebeğini canim. Sen moralini yuksek tut Allahin izniyle birşey cikmaz inşallah. Arkadaslarinda dediği gibi nazi doktorlar yok yere uzebiliyorlar cevremde karsilastigim çok arkadasim var inan bu şekilde.

Eklentiler

• IMG_20140817_150322.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 90
  • IMG_20140817_150516.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 73

Oyyy cok seker olmus senin gobisin de
Ben de benim gobegim abarti saniyodum demek cogumuz boyleyiz :) ben de 75 kiloyla hamis kaldim 73 e dustum hala 73um :) dojtorum 4 ay bitene kadar kilo almamaya calis dedi ki zaten bu ara bulantilarim geri dondu yine bit kadar yiyorum sogandan da tiksindigim icin hamileligimde, yemek yapamiyorum soganli. Nolcak bilmiyorum :/

Ayrica kutladigin icin de tesekkur ederim canimmm :)

Yaa gerçekten mi :) çok mutlu oldum bende artik büyüyor bebislerimiz canim yaa:) valla bende gözüm doymayip eskisi kadar yiyorum bazen çok sevdiğim birşey olduğunda sonra mahfoluyorum midelerimiz küçüldü sanirim. Ah canim geçsin inş hemen bulantin çok kotu oluyor ya birde yemek yapiyoruz
Bu arada bugün bebisime bir hediye aldim canim harita defteri :) günlük tutacagim ve büyüdüğünde hediye edeceğim :) deftere de bayildim kadife kalpli ustu :)))

Ay canim ya oda cok kotu bi durum yatsan yatamiyosun tshirt giysen batiyo beyaz tenliysen ondan cabuk etkilenirsin dikkat et

Masallah ya cok tatli duruyo ama hic 85 gostermiyosun cnm ben 75 im suan senden daha kilolu duruyorum ve sanirim gobegimde 6 aylik gibi:))

Ben sürekli yokluyorum elime gelen bisey olmuyo ic karin genisse hissedemiyo olablirsn sen de
Bende onun için hissetmiyorum demekki. Benim de iç karnım genişmiş. Eşim bizim hanımın karnı hiç büyümüyo deyince öle demişti doktorcum. Burda ki resimlere bakıyorum göbüşlere maşallah. Benim yaşım küçük diyemi böyle acaba ? Normalde belim aşırı derecede incedir yanları doldu hafifçe birde yemeği fazla kaçırmışım gbi 1-2 cm öne çıktı göbüş. Dışardan asla fark edilmiyo. Sadece ben anlıyorum.

Günaydın bu nasıl.85 kilo çok zayıf.duruyor. Bende 73 ten 86 ya çıktım ama aşırı şişmanım aynaya bakmaya korkuyorum. Sana çok yakışmış.
Benim göbekte o kadar

Günaydın. Geçmiş olsun, çok fena bir şey. derdin Azmış gibi birde onu çekiyorsun şimdi. Keşke kapalı bir yerde dursaydın.

Günaydınlar güzelll hatunlarrrr
LİTCİ çok geçmiş olsun canım inşş bebişinin hiçbişeyciği yoktur dua ettim ona
NOUNEMON iyiki doğdun şekerrr göbüşünü sevsinler
ŞEREFRAZ ben ben ben uleynnnn gölgede bile yanıyorum yavrumm onun için güneş battıktan sonraki 2 saat deniz miss oluyor
MRSELİS canım ara ara o kaygılar bendede oluyor maalesef ki ama geçiyor hemen rahat olmaya çalış tadını çıkarr
SİMERENYA bende 72,5 kiloyum şimdi ama göbüş 5 aylık dersin

gözün aydın canım inş ikilinde tertemiz çıkar senin haftalarda genelde erkek bebeklere çıkıntısı var derler ama demek ki kıza benzetmiş

Ben de gunluk tutuyorum canim ama hergun yazmiyorum onemli gun ve gelismeleri yaziyorum guzel bir ani olacak gercekten :))
Evet ya midelerimiz kuculmus resmen cocuk yemegi yer gibi yiyorum midem hemen sisiyo. Ilerde belki aricaz bu gunleri hominigirtlak yerken

Tesekkur ederim kuzummm :)

Bizim beklenen tarihler aynıymış :) Ama ben de hissetmiyorum. Aslında kilo almadığım halde göbeğim de çıktı iç karnım geniş değildir ama elime gelen bi şey yok. Ya da anlamıyor da olabiliriz tabi, benim karnım hepten yumuşak

Merhabalarrrr daha önce yazamadım , bende şubat annesi olucamm Allah nasip ederse :)) herkesin beklenen doğum tarihi ve bazı bilgiler var altta ekleyeyim dedim de yeni site çalışması var diye olmadı ama netten hesaplanan 25/02/2015 bakalım hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…