ya valla hiç sorma 2 ağustosta gittim dr a 6 eylülde şimdi randevum geçmiyor zaman dayanamayıp bu hafta gidebilirimKız ama şimdi sana zaman geçmiyodur
çok düşününce araştırınca sabırsızlanıyorum ben
kızlar ya şu cinsellik olayıda başlı başına sıkıntı
gebe kaldıgımdan beri zerre kadar istemiyorum hiç
ömür boyu yapmasam aramam gibi bi sogukluk var içimde
ama eşime karşıda çok mahcubum canım çok sıkılıyo bu konuya
bebeğe bişey olacak korkusu yok içimde
ama nedense erkek gibiyim duygularım sıfır
eşimi canımdan çok seviyom ama beni ellemediği sürece
aynen canım bende öyleyim
aklıma bile gelmiyor
ama eşim isteyince oluyor o zamanda karnım acıdı diyorum
onada üzülüyorum ya adam ne yapsın
ama dediğin gibi hiç içimden gelmiyor
zaten olup bittikten sonra lavaboya zor yetişiyorum öğürürken
ne zaman geçecek acaba bu durum
ya valla hiç sorma 2 ağustosta gittim dr a 6 eylülde şimdi randevum geçmiyor zaman dayanamayıp bu hafta gidebilirim
ya valla hiç sorma 2 ağustosta gittim dr a 6 eylülde şimdi randevum geçmiyor zaman dayanamayıp bu hafta gidebilirim
kızlar ya şu cinsellik olayıda başlı başına sıkıntı
Yaaa benim en son randevum 4 ağustostu, bi sonraki daha 2 eylülde.. Ama çok özledim ben
Enerji yerine gelince istek de geliyo no problem
yaa diyenlerin yabancısıyım ama bana zaten yasak daha önce kanamam olduğu için allah bayanlara hamileyken öle bi duygu veriyormuş çünkü cinsel ilişkiye girmek çok ii dei hamilelik boyuncakızlar ya şu cinsellik olayıda başlı başına sıkıntı
yabancı deil yalancı olucaktı oyaa diyenlerin yabancısıyım ama bana zaten yasak daha önce kanamam olduğu için allah bayanlara hamileyken öle bi duygu veriyormuş çünkü cinsel ilişkiye girmek çok ii dei hamilelik boyunca
Benim midem yanıyo, sizdede varmı böyle bişey ? Neyle çare buluyorsunuz? Yemek borum bile yanıyo
yaa diyenlerin yabancısıyım ama bana zaten yasak daha önce kanamam olduğu için allah bayanlara hamileyken öle bi duygu veriyormuş çünkü cinsel ilişkiye girmek çok ii dei hamilelik boyunca
Bendende selam ozaman canımşimdi annemi aradım sordum ciğer elleme ellersende sakın ellerini kıyafetine dahi sürme dedi onun dışında korkutanlara selam söyle dedi
:)) ah kuzum
napıosunuz kızlar.. ya ne dıcem kıslık hazırlıkları naaptınız malum kız bebeklerı olacaklar bızde oyle carsı pazar gezemıcez hemde olmucak zatı cou sey konservedır buzluktur koydunuzmu yada deısık yaptıgınız bıseler varmı?
ekmeğimizi alıp zor yiyoruz daa. ne konservesi . yani ben öyleyım.napıosunuz kızlar.. ya ne dıcem kıslık hazırlıkları naaptınız malum kız bebeklerı olacaklar bızde oyle carsı pazar gezemıcez hemde olmucak zatı cou sey konservedır buzluktur koydunuzmu yada deısık yaptıgınız bıseler varmı?
Aynı dert bendede var .kızlar ya şu cinsellik olayıda başlı başına sıkıntı
ne kızluyonn meselaa kopyaa cekeceegeemayy kız iyi hatırlattınnnn......... bişeyler közleyip buzluğa atıyım
Aynı dert bendede var .Eşime cok üzülüyorum.Birde ben evlendiğim ilk günlerde hamile kaldım .Bütün cicim ayları gitti.Özene özene evlenmeden önce aldıgım bütün gecelikleri .kokulu kremleri dolapta gördükçe ne zaman giyesim,süresim gelcek diye düşünüyorum. Gece eşimden önce uyuyorum ki bana dokunmasın uyudugumu görünce diye Yazık adama :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?