trimester ile testler farklı. 9 aylık zamanı 3'e bölmüşler ilk 3 aylık 1. sonraki 2. sonuncu 3. diye. testlerde kanda bakılan madde sayısına göre. 2li testte 2 taneye bakılıyo(adlarını hiç bilmiyom maddelerin) 3'lü de 3, 4'lüde 4. Anlatabilmişimdir inşallah
bana sormamışsın canım ama ben cevaplayayım. dörtlü test aslında 3lü testle aynı. sadece 4lü teste bir test daha ekleyip down sendromu olup olmadığını %80 gibi bir oranla tespit ediyorlar. hepsi aynı kapıya çıkıyor yani :)
PATATES BENDE HER ZAMAN YÜÜZDE YÜZ OLUMLU SONUÇ VERMİŞTİR
ANNE ANNEM ÖĞRETTİ
AĞRIYI SÖMÜRÜYO SANKİ
Valla canım hiç çekme direk doktora git, çok zor baş ağrısı ya benimde gözlerim çıkacak gibi olur
Canım benim çok teşekkür ederim. İçimi rahatlatmaya çalışsam da nedenini bulmaya çalışıyorum. Internette de bulamadım. Kendi doktorum da olabilir dedi ama mutlaka bir kontrole de gidin dedi işte. Birşey yememiştim açtım ve çok yorgundum. Bununla ilgili benim elimden ne gelir bilen varsa hemen yapmay hazırım ne yapacağımı bilmiyorum. Aç kalmamaya yorulmamaya çalışıyorum o kadar.
evet öğrendim. 13 ağustosta erkek dedi emin olmak için bugün başka doktora gittim kesin erkek dedi. benim zaten bi kızım var 22 aylık. eşim hep erkek istiyodu. rabbim gönlüne göre verdi çok şükür. sizin ki belli mi?Hoşgeldinnnnn bu arada muhtemel doğumlarımız aynı tarihte cinsiyet öğrenebildin mi?
4 lü test ne peki ?
canım geçenlerde benimde başım çok ağrıdı nete baş ağrısını ilaç içmeden nasıl çözüm bulurum diye araştırdım. yarım çay bardağı suya 1 limon suyu sık ve iç o bana çok iyi geldi Rabbim şifalar versin inşallahKizlar bas agrim dunden beri gecmedi ve cildirmak uzereyim ilac da icmek istemiyorum. Kafami duvarlara vurucam artik.
canım geçenlerde benimde başım çok ağrıdı nete baş ağrısını ilaç içmeden nasıl çözüm bulurum diye araştırdım. yarım çay bardağı suya 1 limon suyu sık ve iç o bana çok iyi geldi Rabbim şifalar versin inşallah
kızlarr bır bas agrısı basladıkı sormayınn eve gıtmeye can atıyorumm.. gozlerım cıkcakmıs gıbı agrıyoo anam ya psıkolojık yada bıyolojık...
bişey olmaz kahverengi akıntıdan benimde öle oldu ama dikkatli davran dinlen akıntın gecene kadar kanama olursada ara doktorunu iğne yaptırır ama dedim ya okadar çok insana oluyormuş ki o yüzden takma kafanaMerhaba kızlar ben de şubat annesiyim. 13 haftalık ken kanamam oldu şu an evde yatiyorum. İlk hamileligim çok kolay geçmişti bu beni epey bi zorluyor. Simdi kahverengi akıntım var. Birşey olur diye çok korkuyorum.
canım tahlilleri sağık ocağına götür yapıyorlar yapamadıklarını da devlet hastaneleri gebe bölümü yapıyorslm kızlar,
bende pek aktif değilim ama yazışmaları takip ediyorum. bende ikili testlerimi yaptırdım çok şükür normal bugün özel bir hastaneye gideyim dedim hep sgk ya gittim çünkü dr. baktı herşey normal dedi iki hafta sonra sağlık ocakları bu testleri yaptırmamıştır diyerek bana kzıamıkçık anti avr gibi uzun bir tahlilil listesi verdi iki hafta sonraya yaptır gel dedi bunların fiyatını hesaplattığımdada 900 tl tutuyor ya çok fazla sizce gerek varmı ya bu testlere bana fazla geldi fiyatı ayrıca cinsiyet tahminindede bulunmadı 13+3 ama 14+1 çıkıyor bu haftada tahminde bulunamam dedi erken kafam karıştı bir daha gidip gitmeme konusunda avrupa yakasında varmı önereceğiniz iyi bir dr.????
canım bu hamilelik ayları 4 lü testle ne alakası var ? 4 lü test hamileliğin 16- 18. haftaları arası yapılan bi test ?
slm kızlar,
bende pek aktif değilim ama yazışmaları takip ediyorum. bende ikili testlerimi yaptırdım çok şükür normal bugün özel bir hastaneye gideyim dedim hep sgk ya gittim çünkü dr. baktı herşey normal dedi iki hafta sonra sağlık ocakları bu testleri yaptırmamıştır diyerek bana kzıamıkçık anti avr gibi uzun bir tahlilil listesi verdi iki hafta sonraya yaptır gel dedi bunların fiyatını hesaplattığımdada 900 tl tutuyor ya çok fazla sizce gerek varmı ya bu testlere bana fazla geldi fiyatı ayrıca cinsiyet tahminindede bulunmadı 13+3 ama 14+1 çıkıyor bu haftada tahminde bulunamam dedi erken kafam karıştı bir daha gidip gitmeme konusunda avrupa yakasında varmı önereceğiniz iyi bir dr.????
zaten öle canım 2 li test 3 lü test ve 4 lü test var bazı doktorlar 3 lü teste gerek görmüyor çünkü 3 lü deki bütün testler 4 lüde çıkıyor doktora göre değişen bir durumBen 3 lü testten sonra yapılıyo sanıyordum : S
zaten öle canım 2 li test 3 lü test ve 4 lü test var bazı doktorlar 3 lü teste gerek görmüyor çünkü 3 lü deki bütün testler 4 lüde çıkıyor doktora göre değişen bir durum
Aslında para için yapıyolar bunları
Benimde başıma geldi bıraktım o hastaneyi
Devlete gittim ve özellikle sordum, birinci tahliller yeterli dedi demir hapı verdi
Ekstra bişey yazmadı
Kızamıkçık çıksa bile şu an size aşı vurulamayacak o yüzden gerek yok bu yazılan testlere dedi Dr.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?