2015 Şubat Anneleri

Anladım teşekkür ederim
Beni 16 haftadan sonra 2.liye çağırdılar
1.iyi çıkmıştı şükür, darısı diğerlerine

Valla canım hiç çekme direk doktora git, çok zor baş ağrısı ya benimde gözlerim çıkacak gibi olur

Evet canim ya benim eskiden de cok sık ağrırdı. Bütün enerjim çekiliyor sünirli oluyorum gözlerim ağorlaşıyor rrsmen hayat zehir oluyor bıktım artık şunun kesin bi çözümü olsa keşke doktorumu aradım açmadı hastası var heralde müsait olunca dönüş yapar bekliyorum.

Canım bugün benim doktora gidicektin aklım sende umarım iyi haberler almışsındır canım

merhaba herkese..
bende listedeyim pek aktif değilim ama yazışmaları takip ediyorum.bu gün ikili test sonucunu aldım çok şükür risk çıkmadı.cinsiyete ise bişey desem mahçup olma ihtimalim var dedi.kızada erkeğede benziyor dedi.sonra kız olma ihtimali daha yüksk dedi :) hayırlısı bakalım.
serbest hcg 64 çıktı.nette okuduğum bazı yazılarda da 50 üzeri kız bebek diyor beklemedeyiz bakalım..
umarım hepimiz hayırlı güzel sonuçlar alırız..

Hoşgeldinnnnn bu arada muhtemel doğumlarımız aynı tarihte cinsiyet öğrenebildin mi?
evet öğrendim. 13 ağustosta erkek dedi emin olmak için bugün başka doktora gittim kesin erkek dedi. benim zaten bi kızım var 22 aylık. eşim hep erkek istiyodu. rabbim gönlüne göre verdi çok şükür. sizin ki belli mi?

kızlarr bır bas agrısı basladıkı sormayınn eve gıtmeye can atıyorumm.. gozlerım cıkcakmıs gıbı agrıyoo anam ya psıkolojık yada bıyolojık...

Kizlar bas agrim dunden beri gecmedi ve cildirmak uzereyim ilac da icmek istemiyorum. Kafami duvarlara vurucam artik.
canım geçenlerde benimde başım çok ağrıdı nete baş ağrısını ilaç içmeden nasıl çözüm bulurum diye araştırdım. yarım çay bardağı suya 1 limon suyu sık ve iç o bana çok iyi geldi Rabbim şifalar versin inşallah

Bir yerde eskisen kahve çay içen hamilelerin kafein eksikliğinden de başı ağrıyabilir diye okudum kahve içtim geçmedi. Şimdi patates bağladım kafama hayatımda ilk defa. Senin dediğini de yapıyım birazdan çok saol canım benim umarım iyi gelir

kızlarr bır bas agrısı basladıkı sormayınn eve gıtmeye can atıyorumm.. gozlerım cıkcakmıs gıbı agrıyoo anam ya psıkolojık yada bıyolojık...

Bugun nerdeyse hepimizin baş ağrısı var. Çok uyumlu hamişleriz ağrılarımız bile bir gidiyor yani

Merhaba kızlar ben de şubat annesiyim. 13 haftalık ken kanamam oldu şu an evde yatiyorum. İlk hamileligim çok kolay geçmişti bu beni epey bi zorluyor. Simdi kahverengi akıntım var. Birşey olur diye çok korkuyorum.
bişey olmaz kahverengi akıntıdan benimde öle oldu ama dikkatli davran dinlen akıntın gecene kadar kanama olursada ara doktorunu iğne yaptırır ama dedim ya okadar çok insana oluyormuş ki o yüzden takma kafana

slm kızlar,
bende pek aktif değilim ama yazışmaları takip ediyorum. bende ikili testlerimi yaptırdım çok şükür normal bugün özel bir hastaneye gideyim dedim hep sgk ya gittim çünkü dr. baktı herşey normal dedi iki hafta sonra sağlık ocakları bu testleri yaptırmamıştır diyerek bana kzıamıkçık anti avr gibi uzun bir tahlilil listesi verdi iki hafta sonraya yaptır gel dedi bunların fiyatını hesaplattığımdada 900 tl tutuyor ya çok fazla sizce gerek varmı ya bu testlere bana fazla geldi fiyatı ayrıca cinsiyet tahminindede bulunmadı 13+3 ama 14+1 çıkıyor bu haftada tahminde bulunamam dedi erken kafam karıştı bir daha gidip gitmeme konusunda avrupa yakasında varmı önereceğiniz iyi bir dr.????

canım tahlilleri sağık ocağına götür yapıyorlar yapamadıklarını da devlet hastaneleri gebe bölümü yapıyor

Aslında para için yapıyolar bunları
Benimde başıma geldi bıraktım o hastaneyi
Devlete gittim ve özellikle sordum, birinci tahliller yeterli dedi demir hapı verdi
Ekstra bişey yazmadı
Kızamıkçık çıksa bile şu an size aşı vurulamayacak o yüzden gerek yok bu yazılan testlere dedi Dr.

Ben 3 lü testten sonra yapılıyo sanıyordum : S
zaten öle canım 2 li test 3 lü test ve 4 lü test var bazı doktorlar 3 lü teste gerek görmüyor çünkü 3 lü deki bütün testler 4 lüde çıkıyor doktora göre değişen bir durum

zaten öle canım 2 li test 3 lü test ve 4 lü test var bazı doktorlar 3 lü teste gerek görmüyor çünkü 3 lü deki bütün testler 4 lüde çıkıyor doktora göre değişen bir durum

Ben bi 2 liyi yaptırayım da o zaman belli olur
Sağ ol

bende öyle olduğunu düşünüyorum bir yandan yani kızamıkçık çıksa falan ne olucak şuan onun aşısı vurulamaz diye biliyorum bende neyse saolun ama aklınıda istanbul avrupa yakası iyi bir hastane varsa özel fikir alabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…