2015 Şubat Anneleri

hanımlar hamileliğimde şimdiye kadar hiç bulantım kusmam vs olmamıştı
az önce çok fena şekilde istifra ettim sabahtan bu yana da ellerim ayaklarım titriyordu
öğlen salata yemiştim üzerine demir ilacı multivitamin aldım acaba onlar tetiklemiş olabilir mi?
çok fena oldum ya
acaba aldığım ilaçları tekrar almalı mıyım? istifra etmeden yakın zamanda içmiştim..

Aynı sorun bende de var
Ben yarı yolda inip hava alıp tekrar biniyorum bazen
3 tane canım
1/2/3. aylar 1. trimester
4/5/6. aylar 2. trimester
7/8/9. aylar 3. trimester :)

4 lü test ne peki ?

Sen hamilesin kendi evinin rutin işini zor yaparken taşınmaya nasıl yardım ettin ki

Canım benim mide bulantılarım oluyordu ama çok rahatsız etmiyordu bigün senin haftslarında falan heralde bi kustum normalde ben kusamam bi geldi valla tutamadım bende vitamine bağladım o uüzden artık yemeklerle vitamin arasını uzun tutuyorum yemekten hemdn sonra üçmiyorum ilacı yada ilaçtan sonra belli bi süre üstüne bişi yemiyorum korkma yoktur bişey

Bana da sinuzit yok diyorlar ama sinuslerim dolu aksa rahatlicam. Eczanede satilan deniz sulari zararlimidirki bi doktoruma sorup olmadi onu kullaniyim bari. Agridan gozlerimden bile yaslar akiyor
Valla canım hiç çekme direk doktora git, çok zor baş ağrısı ya benimde gözlerim çıkacak gibi olur

evet bende kusamazdım yani en son kaç sene önce istifra etmişimdir hatırlamıyorum bile
bir anda nolduysa oldu aslında ablamda söylemişti yemekten hemen sonra alma ilaçlarını diye, heralde o yüzden ya
acaba ilaçları yeniden alsam mı diye düşündüm yoksa bugün almasam mı artık
çünkü muhtemelen onlarda sindirilmeden gitti

Gazdan dolayı şişlik oluyo bence

Kızlar tuzlu bişey yemediğim halde içim yanıyor resmen gidiyorum iki bardak soguk su içiyorum hayda 5 dakika sonra yine 2 bardak iciyorum, wc'den çıkamaz oldum

Merhaba kızlar ben de şubat annesiyim. 13 haftalık ken kanamam oldu şu an evde yatiyorum. İlk hamileligim çok kolay geçmişti bu beni epey bi zorluyor. Simdi kahverengi akıntım var. Birşey olur diye çok korkuyorum.

Şahan Kadın Taklidi Kalbimin Tek Sahibine

kızlar link verilmiyor heralde dinlediniz mi? gülmekten bebeğim içerde sarsıldı.

Aynen öyle :) Hiç çekilir gibi değil ya kocaman sanki 6-7 aylık offffff, içim yanıyor. 5 dakikada bir 2 bardak su içiyorum günlük kaç litre oluyor hesabını bilmiyorum

Ayran, kuru kayısı gibi şeyler bağırsaklarını çalıştırır

Şahan Kadın Taklidi Kalbimin Tek Sahibine

kızlar link verilmiyor heralde dinlediniz mi? gülmekten bebeğim içerde sarsıldı.

Ben izlemiştim

Kirayı vermemiş ev sahibine
Götürmüş yatırmış ganyan fişine

diyodu

Aynı sorun bende de var
Ben yarı yolda inip hava alıp tekrar biniyorum bazen

4 lü test ne peki ?

Sen hamilesin kendi evinin rutin işini zor yaparken taşınmaya nasıl yardım ettin ki

trimester ile testler farklı. 9 aylık zamanı 3'e bölmüşler ilk 3 aylık 1. sonraki 2. sonuncu 3. diye. testlerde kanda bakılan madde sayısına göre. 2li testte 2 taneye bakılıyo(adlarını hiç bilmiyom maddelerin) 3'lü de 3, 4'lüde 4. Anlatabilmişimdir inşallah

4 lü test ne peki ?

bana sormamışsın canım ama ben cevaplayayım. dörtlü test aslında 3lü testle aynı. sadece 4lü teste bir test daha ekleyip down sendromu olup olmadığını %80 gibi bir oranla tespit ediyorlar. hepsi aynı kapıya çıkıyor yani :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…