üstte sağda adın yazar nickin yani onun üstüne tıkla ekran geliyor zatenavatar resmimi nasıl degiş
tirebilirim
üstte sağda adın yazar nickin yani onun üstüne tıkla ekran geliyor zaten
selam kızlar sabah bulantıları ne alemde ben sabahları işe gelirken metroya biniyorum metro kalabalık oluyor dışardan hamile olduğum çok belli olmadığından kimse yerde vermiyorama kusmamak için kendimi zor tutuyorum bazende çıkarıyorum nefes nefese kalıyorum sürekli ayakta olunca bu işe bi çözüm bulmalıyım yer istemeyede çekiniyorum ama dayanamıyorum :KK63:
3 tane canım
1/2/3. aylar 1. trimester
4/5/6. aylar 2. trimester
7/8/9. aylar 3. trimester :)
Slm kizlar nasilsiniz dun gorumcem tasindi sabahtan aksama kadr ev yerlestirdik ama cok yoruldum ya 18 yildir ayni yerde oturuyodu ondan dolayida yayildikca yayilmis ole bi esya vardiki dedim napicaksin bukadr esyayi hic sevmem bende cok esya az oz ve duzenli olmali hersey ama cok esyayi sigdirmakda ayri bi sorun
Canım benim mide bulantılarım oluyordu ama çok rahatsız etmiyordu bigün senin haftslarında falan heralde bi kustum normalde ben kusamam bi geldi valla tutamadım bende vitamine bağladım o uüzden artık yemeklerle vitamin arasını uzun tutuyorum yemekten hemdn sonra üçmiyorum ilacı yada ilaçtan sonra belli bi süre üstüne bişi yemiyorum korkma yoktur bişeyhanımlar hamileliğimde şimdiye kadar hiç bulantım kusmam vs olmamıştı
az önce çok fena şekilde istifra ettimsabahtan bu yana da ellerim ayaklarım titriyordu
öğlen salata yemiştim üzerine demir ilacı multivitamin aldım acaba onlar tetiklemiş olabilir mi?
çok fena oldum ya
acaba aldığım ilaçları tekrar almalı mıyım? istifra etmeden yakın zamanda içmiştim..
Valla canım hiç çekme direk doktora git, çok zor baş ağrısı ya benimde gözlerim çıkacak gibi olurBana da sinuzit yok diyorlar ama sinuslerim dolu aksa rahatlicam. Eczanede satilan deniz sulari zararlimidirki bi doktoruma sorup olmadi onu kullaniyim bari. Agridan gozlerimden bile yaslar akiyor
esoba sağol canım tlf dan deniyorum diye mı olmuyor acabaüstte sağda adın yazar nickin yani onun üstüne tıkla ekran geliyor zaten
Canım benim mide bulantılarım oluyordu ama çok rahatsız etmiyordu bigün senin haftslarında falan heralde bi kustum normalde ben kusamam bi geldi valla tutamadım bende vitamine bağladım o uüzden artık yemeklerle vitamin arasını uzun tutuyorum yemekten hemdn sonra üçmiyorum ilacı yada ilaçtan sonra belli bi süre üstüne bişi yemiyorum korkma yoktur bişey
Selam kızlar, hati canım hayırlı olsun oğluşun :) bende yarın görümcem tosunumu :) 1 aydır iyi yemek yiyorum yiyorum derken ekstra biley yok sadece öğün işte, kilo aldım mı bilmiyorum ama karnım kocaman oldu sabah küçük akşam koca bir karın yaaaaa.... Sinir bozucu
Aynen öyle :) Hiç çekilir gibi değil ya kocaman sanki 6-7 aylık offffff, içim yanıyor. 5 dakikada bir 2 bardak su içiyorum günlük kaç litre oluyor hesabını bilmiyorumGazdan dolayı şişlik oluyo bence
Aynen öyle :) Hiç çekilir gibi değil ya kocaman sanki 6-7 aylık offffff, içim yanıyor. 5 dakikada bir 2 bardak su içiyorum günlük kaç litre oluyor hesabını bilmiyorum
Şahan Kadın Taklidi Kalbimin Tek Sahibine
kızlar link verilmiyor heralde dinlediniz mi? gülmekten bebeğim içerde sarsıldı.
oldu kızan bebecik çıktı.esoba sağol canım tlf dan deniyorum diye mı olmuyor acaba
Aynı sorun bende de var
Ben yarı yolda inip hava alıp tekrar biniyorum bazen
4 lü test ne peki ?
Sen hamilesin kendi evinin rutin işini zor yaparken taşınmaya nasıl yardım ettin ki
4 lü test ne peki ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?