2 li test için ne zaman çağırdıBen bi 2 liyi yaptırayım da o zaman belli olur
Sağ ol
bende öyle olduğunu düşünüyorum bir yandan yani kızamıkçık çıksa falan ne olucak şuan onun aşısı vurulamaz diye biliyorum bende neyse saolun ama aklınıda istanbul avrupa yakası iyi bir hastane varsa özel fikir alabilirim
2 li test için ne zaman çağırdı
saol ama yenibosna uzak bana :)Nisa hastanesine çok iyi diyor doğum yapan arkadaşlarım
bende dedim yapmadıysa geç :) çocugun büyüdü :)Ay karıştırdım ben ilk test ikili testti zaten dimi
Onu 13. hafta da yaptırdım
16-18 arası da 3 lüye gideceğim
saol ama yenibosna uzak bana :)
Kafam karıştı 2 li 3 lü 4 lü filan diyince benim yaptırdığım birli sandımbende dedim yapmadıysa geç :) çocugun büyüdü :)
Ya yoğurtlu bişi yedimmi şişip kalıorum yada yogurt işte oysa ne cok severim dokuyor bana artık karnım suan davul gibi dügmeler fırtlayacak deliklerinden
ayran çok ii gelio rahatlatıoda ama üzerine yogurt konarak yenilen seyler sisirio beni anlamadım normal yogurtta da sıkıntı yok yemege girince olmiyiYoğurt ayran vs iyi diyolar aslında
ayran çok ii gelio rahatlatıoda ama üzerine yogurt konarak yenilen seyler sisirio beni anlamadım normal yogurtta da sıkıntı yok yemege girince olmiyi
Neresi yakın bilmiyorum ama Avrasya Hospital önerebilirim doktorumun isminide yazarım eger yakınsa:)saol ama yenibosna uzak bana :)
Bende birli ne acaba diyorum:))) ben bugün baska bi doktora giden arkadasıma sordurttum doktor demişki 3 lü ve 4 lü test aynı sadece 4 lü testte bi hormonu daha ölçüyorlarmıs ve genelde 4 lü testi 2 ve 3 lü testi kaçıran anneler için yapıolarmıs 16-20 haftalarda ama bu iki testi kaçıran için ne kadar erken yapsa o kadar iyimiş benimde aklıma takılıyordu beni neden bu kadar erken 4 lü için çağırdı diye sebebi ikiliyi yapmamıs olması sanırım:)Rica ederim
Kafam karıştı 2 li 3 lü 4 lü filan diyince benim yaptırdığım birli sandım
napıosunuz kızlar.. ya ne dıcem kıslık hazırlıkları naaptınız malum kız bebeklerı olacaklar bızde oyle carsı pazar gezemıcez hemde olmucak zatı cou sey konservedır buzluktur koydunuzmu yada deısık yaptıgınız bıseler varmı?
Kizlar bas agrim dunden beri gecmedi ve cildirmak uzereyim ilac da icmek istemiyorum. Kafami duvarlara vurucam artik.
Fasulye koydum ben canim. Annemde kurutmaligimi yapacak. Başkada ne yapsam hic bilmiyorum inan. Halinde yok ki.
Canim ya çok geçmiş olsun patates uygulcakmisin iyi gelir inşallah.
Kizlar ben bugün bitik durumdayim. Esimle sabah tartistik yüzünü goresim yok simdi. Cidden bikmis durumdayim herseyden. Hicbir şey umurumda değil. Birde ellerimden kollarima doğru sancilanma var günlerdir doktoru aradim bugün magnezyum verdi. İki güne gecmezse gormem lazim dedi. Moralin çok bozuk cidden.
Biz dr dan geldikkkk huhuuuu gacılar
teker teker anlatam sabah merkeze gittik hemen sıramız geldi tabi benim kalbim fırlayacak yerinden ultrasona aldı hemen bebişimi gördümm dr biraz baktı sonra haftamda olduğum için ense kalınlığına bakmak istedi ama nerdeee yüzünü bize dönmüş keçi inadım inat sırtını dönmüyor tam 15 dk sürdü yok anam o bana bakıyor el kol hareketi yapıyor bende gülüyorum sevinçten tabi dr böle olmaz git meyve suyu iç dedi gittim içtim geldim bi 10 dakkada öyle oyaladı kuzucanım çoookk şükür sırtını döndü ve ölçtü rahat bir şekilde 0.78 çıktı ense ölçümümüz dr çok güzel dedi buna göre bence hiç bir risk olmaz dedi sonra burun kemiği ölçümünüde yaptı oda uyumluydu içimde kocamannnn bi ohhh çektim eşimle yinede harmony için kan verdim içim rahat etsin diye cinsiyetini sormadım canlarr adam o kadar uğraştı ki utandım terledi resmen ama son cümlesdi şu oldu çok hareketli bir bebeğin olcak dedi gülerek 41,5 kere maşallah suphanallah yavrumaallah hepimizin kuzularını nazardan korusun canlarr inanın onu öyle görünce kız mı erkek mi aklımdan bile geçmedi sağlıklı olsunda hiç fark etmez bugün bunu anladım yine
esoba zaten takılarımdan sürdüğüm kokuya kadar el koymuşBeraber kullanın canım sende çok mu gördün bir çaydanlığı kızana.kız aşkı daha da depreşti şimdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?