2015 Şubat Anneleri

Nisa hastanesine çok iyi diyor doğum yapan arkadaşlarım

Ya yoğurtlu bişi yedimmi şişip kalıorum yada yogurt işte oysa ne cok severim dokuyor bana artık karnım suan davul gibi dügmeler fırtlayacak deliklerinden

ayran çok ii gelio rahatlatıoda ama üzerine yogurt konarak yenilen seyler sisirio beni anlamadım normal yogurtta da sıkıntı yok yemege girince olmiyi

Belki yoğurttan yoğurda değişiyodur
Bana da bazen acayip gaz sancısı geliyo

selam herkese nasilsiniz bebisler de iyidir ins. site degisince telefondan giremedim. yeni halini bugun denedim ama telefondan yavas ya uygulama iyiydi. burayi cokk ozledim ama nasil
gircem cocuklu hamile olarak bu yavaslikla bilmiyorum.
15.haftadayim hala tatildeyim evimi unuttum.

Rica ederim

Kafam karıştı 2 li 3 lü 4 lü filan diyince benim yaptırdığım birli sandım
Bende birli ne acaba diyorum:))) ben bugün baska bi doktora giden arkadasıma sordurttum doktor demişki 3 lü ve 4 lü test aynı sadece 4 lü testte bi hormonu daha ölçüyorlarmıs ve genelde 4 lü testi 2 ve 3 lü testi kaçıran anneler için yapıolarmıs 16-20 haftalarda ama bu iki testi kaçıran için ne kadar erken yapsa o kadar iyimiş benimde aklıma takılıyordu beni neden bu kadar erken 4 lü için çağırdı diye sebebi ikiliyi yapmamıs olması sanırım:)

Fasulye koydum ben canim. Annemde kurutmaligimi yapacak. Başkada ne yapsam hic bilmiyorum inan. Halinde yok ki.

Kizlar bas agrim dunden beri gecmedi ve cildirmak uzereyim ilac da icmek istemiyorum. Kafami duvarlara vurucam artik.

Canim ya çok geçmiş olsun patates uygulcakmisin iyi gelir inşallah.

Kizlar ben bugün bitik durumdayim. Esimle sabah tartistik yüzünü goresim yok simdi. Cidden bikmis durumdayim herseyden. Hicbir şey umurumda değil. Birde ellerimden kollarima doğru sancilanma var günlerdir doktoru aradim bugün magnezyum verdi. İki güne gecmezse gormem lazim dedi. Moralin çok bozuk cidden.

Biz dr dan geldikkkk huhuuuu gacılar
teker teker anlatam sabah merkeze gittik hemen sıramız geldi tabi benim kalbim fırlayacak yerinden ultrasona aldı hemen bebişimi gördümm dr biraz baktı sonra haftamda olduğum için ense kalınlığına bakmak istedi ama nerdeee yüzünü bize dönmüş keçi inadım inat sırtını dönmüyor tam 15 dk sürdü yok anam o bana bakıyor el kol hareketi yapıyor bende gülüyorum sevinçten tabi dr böle olmaz git meyve suyu iç dedi gittim içtim geldim bi 10 dakkada öyle oyaladı kuzucanım çoookk şükür sırtını döndü ve ölçtü rahat bir şekilde 0.78 çıktı ense ölçümümüz dr çok güzel dedi buna göre bence hiç bir risk olmaz dedi sonra burun kemiği ölçümünüde yaptı oda uyumluydu içimde kocamannnn bi ohhh çektim eşimle yinede harmony için kan verdim içim rahat etsin diye cinsiyetini sormadım canlarr adam o kadar uğraştı ki utandım terledi resmen ama son cümlesdi şu oldu çok hareketli bir bebeğin olcak dedi gülerek 41,5 kere maşallah suphanallah yavruma allah hepimizin kuzularını nazardan korusun canlarr inanın onu öyle görünce kız mı erkek mi aklımdan bile geçmedi sağlıklı olsunda hiç fark etmez bugün bunu anladım yine

Fasulye koydum ben canim. Annemde kurutmaligimi yapacak. Başkada ne yapsam hic bilmiyorum inan. Halinde yok ki.

Canim ya çok geçmiş olsun patates uygulcakmisin iyi gelir inşallah.

Saol ttatlım. Patates bağladım cidden iyi geldi inanamadım. Daha sonra eczaneye gittim tansiyon ölçtürmeye normal çıktı yoksa arkadaş limonlu su çnermişti yüksek çıksa onu içicektim. Açık hava da üyi geldi baya azaldı ağrım çok kendiime geldim enazından.

Bir de kızlar sinüzitten şüpheleriniz barsa yada alerjik rinitseniz benim gibi baş ağrınız bunlar yüzünden olabilir. Okyanus suyu sordum doktorum kullan hiç sakıncası yok dedi eczaneden rresimdekini alıp uyguladım o da iyi geldi trmizledi. Aklınızda bulunsun.

Eklentiler

• image.webp
    264,6 KB · Görüntüleme: 52

Canım kafana takma dicem olmicak biliyorum. En güzeli zamana bırakmak. Yine de stres yapmamak lazım. Bebeğinle konuşmak belki iyi gelir yada ben canım sıkılınca bebek odaları battaniye modellerine falan bakıyorum pinterestten. Baya oyalıyor zaman geçiyo kafası güzel şeylerle meşgul oluyo insanın.

Gözün aydın canım ölçümler güzel çıkmış :) demek seni peşinden koşturacak bir minişin olucak annesi ne tatlı ya :)) cinsiyet için erken zaten boşver bir dahaki kontrolde daha kesin olur sonucun aklında acaba değişirmi sorusu kalmaz. Ben de 16. Haftamı bekliyorum öğrenmek için eylülün ilk haftası öğreniriz umarım ona göre battaniye örücem minik aşkıma :)

Beraber kullanın canım sende çok mu gördün bir çaydanlığı kızana. kız aşkı daha da depreşti şimdi.
esoba zaten takılarımdan sürdüğüm kokuya kadar el koymuş bugün wakikiden hamile şortu aldım yeşil renkli şöyle gözlerini yana çevirmiş bakıyor benimki seninkinden güzel dedi kız aşkı depreşsin uleynnn gergin melehatın deyimiyle iyiki onu dğurmuşum iyi ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…