ne kızluyonn meselaa kopyaa cekeceegeem
ben hallettım sukur bı cok seyımı bı domates kaldı onuda bu haftalarda hallederım...
kızlar ya şu cinsellik olayıda başlı başına sıkıntı
gebe kaldıgımdan beri zerre kadar istemiyorum hiç
ömür boyu yapmasam aramam gibi bi sogukluk var içimde
ama eşime karşıda çok mahcubum canım çok sıkılıyo bu konuya
bebeğe bişey olacak korkusu yok içimde
ama nedense erkek gibiyim duygularım sıfır
eşimi canımdan çok seviyom ama beni ellemediği sürece
önceden çok istemiyordum fakat gerçekten enerji gelince istek de artıyor. :):) şunu da düşünün doğumu da kolaylaştırıyormuş .
napıosunuz kızlar.. ya ne dıcem kıslık hazırlıkları naaptınız malum kız bebeklerı olacaklar bızde oyle carsı pazar gezemıcez hemde olmucak zatı cou sey konservedır buzluktur koydunuzmu yada deısık yaptıgınız bıseler varmı?
işte bak o dogrudur
çünkü ben araya çok mesafe koydum daralma oluşmuş çok zorlanıyorum
vajinusmus mu oldum dedim kendımce
ama normal dogumu kolaylaştırıyodur gerçekten
allah sen ya güldürdün beni :):) ben geçenlerde burda okumuştum 8.ayında yapanlar bile var ve gerçekten daha istekli oluyorsun. (bence)
Anlıyorum canım seni geçmiş olsun maalesef bende öyle oldum, bide migren var mecbur ilac almıştım doktor tavsiyesi ile.Kizlar bas agrim dunden beri gecmedi ve cildirmak uzereyim ilac da icmek istemiyorum. Kafami duvarlara vurucam artik.
Vallahi ya günü gününü tutmuyo bende bi çok enerjik oluyorum bi kötü plan yapamıyorum önceden şuan ,iş yerindeyim ayakları uzatamıyorum ama bacaklarım çok ağrıyorkiloda almadım hiç ağırlık desem ama kötüyüm yani
yok hayır gece uyurken giriyor uyandırıyor ağlıyorum resmen acıdan iki günde bacak ağrısı çekıiyorum sonra doktoruma sorcam bidaha gittiğimde
Allah allah yok bende öyle bişi şaşırdım valla
senin hormonlar ayaga kalmış
Bn bu yeni steye alisamadim yanlis yere yazdim kramp icin soylemistimCnm bnmde oluyodu geceleri uykumdan uyandiriyodu oldugu zaman hemen ayaga kalk ayagin ustune bas yoksa zor geciyor
Cnm bnmde oluyodu geceleri uykumdan uyandiriyodu oldugu zaman hemen ayaga kalk ayagin ustune bas yoksa zor geciyor
Kizlar bas agrim dunden beri gecmedi ve cildirmak uzereyim ilac da icmek istemiyorum. Kafami duvarlara vurucam artik.
patatesi ince ince dogra başına tülbentle sar gözlerin kapansın uyu
geçer canım
Anlıyorum canım seni geçmiş olsun maalesef bende öyle oldum, bide migren var mecbur ilac almıştım doktor tavsiyesi ile.
:) insana dert oluyor ama bazende kendi kendime diyorum ki kendi kaşındı hemen cocuk isteyen oydu çeksin şimdioff seninki daha kötüymüş
en azından ben doyurdum gözünü gönlünü
şaka maka bu dert oldu bana neyse vardır bundada bi hayr
Patates cidden iyi geliyormuki?
Daha 1 saat once uyandim zati tekrar uyuyamam ama en son care denicem artik patatesi. Soguk kolonya falan kar etmiyor
Teşekkür ederim hemen uygulayacağım. SaolunMeraba cnm ilk gebeligimde cok oluyodu bnmde bnda daha baslamadi ama maden suyu sadesi bide süt iyi geliyor
:) insana dert oluyor ama bazende kendi kendime diyorum ki kendi kaşındı hemen cocuk isteyen oydu çeksin şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?