2015 Şubat Anneleri

ne kızluyonn meselaa kopyaa cekeceegeem
ben hallettım sukur bı cok seyımı bı domates kaldı onuda bu haftalarda hallederım...

şimdi kavga çıkmasın yemek adı verdim diye
patlıcan biber közlücem soyup koyucam dolaba
sonraaa taze fasulye koyarım

önceden çok istemiyordum fakat gerçekten enerji gelince istek de artıyor. :):) şunu da düşünün doğumu da kolaylaştırıyormuş .

önceden çok istemiyordum fakat gerçekten enerji gelince istek de artıyor. :):) şunu da düşünün doğumu da kolaylaştırıyormuş .

işte bak o dogrudur
çünkü ben araya çok mesafe koydum daralma oluşmuş çok zorlanıyorum
vajinusmus mu oldum dedim kendımce
ama normal dogumu kolaylaştırıyodur gerçekten

valla benim bütün kışlıklarımı annem hazırlıyor canım ben birşey hazırlamıyorum annem şimdiden hazırlamış olan sebzelerden

işte bak o dogrudur
çünkü ben araya çok mesafe koydum daralma oluşmuş çok zorlanıyorum
vajinusmus mu oldum dedim kendımce
ama normal dogumu kolaylaştırıyodur gerçekten

allah sen ya güldürdün beni :):) ben geçenlerde burda okumuştum 8.ayında yapanlar bile var ve gerçekten daha istekli oluyorsun. (bence )

Kizlar bas agrim dunden beri gecmedi ve cildirmak uzereyim ilac da icmek istemiyorum. Kafami duvarlara vurucam artik.

Selam kızlar, hati canım hayırlı olsun oğluşun :) bende yarın görümcem tosunumu :) 1 aydır iyi yemek yiyorum yiyorum derken ekstra biley yok sadece öğün işte, kilo aldım mı bilmiyorum ama karnım kocaman oldu sabah küçük akşam koca bir karın yaaaaa.... Sinir bozucu

allah sen ya güldürdün beni :):) ben geçenlerde burda okumuştum 8.ayında yapanlar bile var ve gerçekten daha istekli oluyorsun. (bence )

Allah allah yok bende öyle bişi şaşırdım valla
senin hormonlar ayaga kalmış

Cnm bnmde oluyodu geceleri uykumdan uyandiriyodu oldugu zaman hemen ayaga kalk ayagin ustune bas yoksa zor geciyor

Cnm bnmde oluyodu geceleri uykumdan uyandiriyodu oldugu zaman hemen ayaga kalk ayagin ustune bas yoksa zor geciyor

ya bendede oluyor o bacak ağrısı ama uyumadan önce başlıyor bendeki doktora sordum yapabilceğimiz birşey yok dedi .
ayaklarını havaya kaldırıp dinlen dedi .

patatesi ince ince dogra başına tülbentle sar gözlerin kapansın uyu
geçer canım

Patates cidden iyi geliyormuki?
Daha 1 saat once uyandim zati tekrar uyuyamam ama en son care denicem artik patatesi. Soguk kolonya falan kar etmiyor

Anlıyorum canım seni geçmiş olsun maalesef bende öyle oldum, bide migren var mecbur ilac almıştım doktor tavsiyesi ile.

Bana da sinuzit yok diyorlar ama sinuslerim dolu aksa rahatlicam. Eczanede satilan deniz sulari zararlimidirki bi doktoruma sorup olmadi onu kullaniyim bari. Agridan gozlerimden bile yaslar akiyor

off seninki daha kötüymüş
en azından ben doyurdum gözünü gönlünü
şaka maka bu dert oldu bana neyse vardır bundada bi hayr
:) insana dert oluyor ama bazende kendi kendime diyorum ki kendi kaşındı hemen cocuk isteyen oydu çeksin şimdi

Patates cidden iyi geliyormuki?
Daha 1 saat once uyandim zati tekrar uyuyamam ama en son care denicem artik patatesi. Soguk kolonya falan kar etmiyor

PATATES BENDE HER ZAMAN YÜÜZDE YÜZ OLUMLU SONUÇ VERMİŞTİR
ANNE ANNEM ÖĞRETTİ
AĞRIYI SÖMÜRÜYO SANKİ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…