Nasıl.tutuyorum kendini. Ben yine bugün hiç susmadım ağladım. Sabah rimel sürmüştüm anlamıyım diye. Sebep yok ortada ama ağlamasam daha da gerilicem. Binanın çaycısı ne zaman gelse ben ağlıyorum, adam demiştir kaçırdı heralde.
Canim benim masallah kuzuna darisi bana 2 haftam var daha ozledim vallahi gormek icin can atiyorumBiz dr dan geldikkkk huhuuuu gacılar
teker teker anlatam sabah merkeze gittik hemen sıramız geldi tabi benim kalbim fırlayacak yerinden ultrasona aldı hemen bebişimi gördümm dr biraz baktı sonra haftamda olduğum için ense kalınlığına bakmak istedi ama nerdeee yüzünü bize dönmüş keçi inadım inat sırtını dönmüyor tam 15 dk sürdü yok anam o bana bakıyor el kol hareketi yapıyor bende gülüyorum sevinçten tabi dr böle olmaz git meyve suyu iç dedi gittim içtim geldim bi 10 dakkada öyle oyaladı kuzucanım çoookk şükür sırtını döndü ve ölçtü rahat bir şekilde 0.78 çıktı ense ölçümümüz dr çok güzel dedi buna göre bence hiç bir risk olmaz dedi sonra burun kemiği ölçümünüde yaptı oda uyumluydu içimde kocamannnn bi ohhh çektim eşimle yinede harmony için kan verdim içim rahat etsin diye cinsiyetini sormadım canlarr adam o kadar uğraştı ki utandım terledi resmen ama son cümlesdi şu oldu çok hareketli bir bebeğin olcak dedi gülerek 41,5 kere maşallah suphanallah yavrumaallah hepimizin kuzularını nazardan korusun canlarr inanın onu öyle görünce kız mı erkek mi aklımdan bile geçmedi sağlıklı olsunda hiç fark etmez bugün bunu anladım yine
şimdi annemi aradım sordum ciğer elleme ellersende sakın ellerini kıyafetine dahi sürme dedi onun dışında korkutanlara selam söyle dedi
Günaydın herkes ıyıdır umarım tatlı çok güzel gecıyor gobeklerden bahsedılmış eve gıdınce cekıcem koca gobusumu hava burda sıcak sureklı kremlı gezıyoruz
Allah razı olsun kuzum çok tşk ederim inşşş temiz çıkar ve sağlıklı sıhhatli kuzucuklarımız olur inşşşMaşallahı anım çok sevindim, inşallah harmony testine temiz çıkar da rahatlarız hep birlikte ben bile sıkıntıya giriyorum inanın, mevlam hepimizin yüzünü güldürsün inşallah
canıımm darısı senin güzel haberler almana olsun inşşş çok çok tşk ederim insan çok özlüyor gerçekten benim 20 gün olmuştu en korktuğum şeydi ölçüm çok şükür oda güzel geçti inşş rabbimin izniyle herşey güzel olacak hepimiz içinCanim benim masallah kuzuna darisi bana 2 haftam var daha ozledim vallahi gormek icin can atiyorum
Ya evt telfn iyiydi buraya alışamadım adımı yeniden yaprakgül yapıyımda yeni biri gibi görünmeyim nası yapılıyokiKız nerde ikizlerle ilgili video resim görsem sen geliosun aklıma :) ismin nie değiştiki şifreni sıfırlayınca?
Telden girişmio artık en azından iphonedaki uygulamalarını güncellemiyolar ben de telefonun web sayfasından giriyorum
oo görseydin beni kızımda ne kadar ciğer yediğimi şaşırırdın vallahi teyzem var diyarbakırda bi kaç gün onlrda kalmıştım onları bilirsin sabah bile yerlerbenim bildiğim ete ciğere ellemekle bişey olmadığı ciğerde çok miktarda a vitamini bulunuyormuş ciğeri hamilelikte fazla tüketmekte içindeki a vitamininden dolayı bebekte lekelenme yapabiliyormuş . durum böyle yani
Bu baş ağrısı nerden çıktıysa iki gündür herkeste. Havadan olabilir. Benim ağrımadı neysekibu gün başım çatlıyorrr
gözün aydın canım 14.haftada netleşmiştir iyice sağlıkla gelsin kızcenDun ikili testtim vardi masallah bsy cikmadi.doktorum bence kiz dedi :)
canım 14. ve 16. hfatalarda baş ağrısı olur demişti dr um belkide hormonlardandır bendede olmuştu hemde 2 hafta aralıklarla olmuştu en zararsız ağrı kesici paroldur içebilirsin korkma ben bir tane alınca hemen geçiyorduBu baş ağrısı nerden çıktıysa iki gündür herkeste. Havadan olabilir. Benim ağrımadı neyseki
kız yaprakgül sen misin ?? allahım yaaa niye değiştirdin adını delüüüüYa evt telfn iyiydi buraya alışamadım adımı yeniden yaprakgül yapıyımda yeni biri gibi görünmeyim nası yapılıyoki
Bu baş ağrısı nerden çıktıysa iki gündür herkeste. Havadan olabilir. Benim ağrımadı neyseki
Hımm demek öyle.herkesin birden olması garip çünkü. Ben atlattım sanki.bu hafta 16 bitecek.sercanım 14. ve 16. hfatalarda baş ağrısı olur demişti dr um belkide hormonlardandır bendede olmuştu hemde 2 hafta aralıklarla olmuştu en zararsız ağrı kesici paroldur içebilirsin korkma ben bir tane alınca hemen geçiyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?