2015 Şubat Anneleri

Ben de bugün annemle eczaneye gittim tansiyon ölçtürmeye başağrım yüzünden normal çıktı. EczCı minoset içebilirsin dedi istemedim annem de kızım içilebiliyomuş hem ilk 3 ayıda geçtin diyince başladım ağlamaya oldun ya bebeğime bişey olursa diye tutamadım kendimi o halime eczacılar bile ağlamaklı oldu annelik böyle bişey işte fLn dediler

Canim benim masallah kuzuna darisi bana 2 haftam var daha ozledim vallahi gormek icin can atiyorum

Günaydın herkes ıyıdır umarım tatlı çok güzel gecıyor gobeklerden bahsedılmış eve gıdınce cekıcem koca gobusumu hava burda sıcak sureklı kremlı gezıyoruz

şimdi annemi aradım sordum ciğer elleme ellersende sakın ellerini kıyafetine dahi sürme dedi onun dışında korkutanlara selam söyle dedi

benim bildiğim ete ciğere ellemekle bişey olmadığı ciğerde çok miktarda a vitamini bulunuyormuş ciğeri hamilelikte fazla tüketmekte içindeki a vitamininden dolayı bebekte lekelenme yapabiliyormuş . durum böyle yani

gunaydin kizlar.
benim de hamile oldugun belli artik saklayamiyorum :)
bugunlerde belim cok agriyor var mi baska yasayan

Maşallahı anım çok sevindim, inşallah harmony testine temiz çıkar da rahatlarız hep birlikte ben bile sıkıntıya giriyorum inanın, mevlam hepimizin yüzünü güldürsün inşallah
Allah razı olsun kuzum çok tşk ederim inşşş temiz çıkar ve sağlıklı sıhhatli kuzucuklarımız olur inşşş

Canim benim masallah kuzuna darisi bana 2 haftam var daha ozledim vallahi gormek icin can atiyorum
canıımm darısı senin güzel haberler almana olsun inşşş çok çok tşk ederim insan çok özlüyor gerçekten benim 20 gün olmuştu en korktuğum şeydi ölçüm çok şükür oda güzel geçti inşş rabbimin izniyle herşey güzel olacak hepimiz için

Ya evt telfn iyiydi buraya alışamadım adımı yeniden yaprakgül yapıyımda yeni biri gibi görünmeyim nası yapılıyoki

oo görseydin beni kızımda ne kadar ciğer yediğimi şaşırırdın vallahi teyzem var diyarbakırda bi kaç gün onlrda kalmıştım onları bilirsin sabah bile yerler hamile gelini vardı o bile çok yiyiyordu ben oğlumdada yedim bundada yiyiyorum ama haklısın canım ciğer bazı insanlara dokunuyor allerjisi olanlar yememeli hatta kızarıklıklar oluşuyomuş insanın kendini iyi tanıması lazım heleki hamile ise

Günaydın mutlu sabahlar herkeslere buzdolabına baktım kahvaltılık herşey var ama benim gözüm patatesten başkasını görmüyor beeee bu aralar en çok sevdiğim şey diyebilirim birde turşuuuu bakalım ne zaman bitecek bu patates manyaklığı bende

Bu baş ağrısı nerden çıktıysa iki gündür herkeste. Havadan olabilir. Benim ağrımadı neyseki
canım 14. ve 16. hfatalarda baş ağrısı olur demişti dr um belkide hormonlardandır bendede olmuştu hemde 2 hafta aralıklarla olmuştu en zararsız ağrı kesici paroldur içebilirsin korkma ben bir tane alınca hemen geçiyordu

günaydın kızlar
herkese hayırlı günler
pantolonlarımın beli iliklenmiyor ama bacakları çuval gibi
haftasonu kuzenimin düğünü var hamile kıyafeti alsam göbeğim daha o kadar çok yok
kendi elbiselerimin içine giriyorum ama göbeğimi sıkıyor
ilk aylar her halukarda zormuş yahu

Hımm demek öyle.herkesin birden olması garip çünkü. Ben atlattım sanki.bu hafta 16 bitecek.ser
derim başlar ağrı valla şom ağız derler.ama ben içerim parol takıntı yapmam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…