oo görseydin beni kızımda ne kadar ciğer yediğimi şaşırırdın vallahi teyzem var diyarbakırda bi kaç gün onlrda kalmıştım onları bilirsin sabah bile yerlerhamile gelini vardı o bile çok yiyiyordu ben oğlumdada yedim bundada yiyiyorum ama haklısın canım ciğer bazı insanlara dokunuyor allerjisi olanlar yememeli hatta kızarıklıklar oluşuyomuş insanın kendini iyi tanıması lazım heleki hamile ise
Günaydın mutlu sabahlar herkeslere buzdolabına baktım kahvaltılık herşey var ama benim gözüm patatesten başkasını görmüyor beeee bu aralar en çok sevdiğim şey diyebilirim birde turşuuuu bakalım ne zaman bitecek bu patates manyaklığı bende
olabilir dr. adı nedir?Neresi yakın bilmiyorum ama Avrasya Hospital önerebilirim doktorumun isminide yazarım eger yakınsa:)
Benim sebepsiz değil ama bu kez eşime acayip kuzdım çok gergin ve sinirli bu ara ve beni yıpratıyor dün resmen ağlama krizine girdim ve üzüldüm inşAllah bebeğim hissetmemiştir hissettiklerimi çünkü eşim de umrumda değil şu an yeterki bebeğim iyi olsunNasıl.tutuyorum kendini. Ben yine bugün hiç susmadım ağladım. Sabah rimel sürmüştüm anlamıyım diye. Sebep yok ortada ama ağlamasam daha da gerilicem. Binanın çaycısı ne zaman gelse ben ağlıyorum, adam demiştir kaçırdı heralde.
ilahi :) boşver insan tecrübeyle öğreniyo zaten bakalım bilmediğpimiz daha neler varRica ederim
Kafam karıştı 2 li 3 lü 4 lü filan diyince benim yaptırdığım birli sandım
cinsiyetler herkesin belli olsaydı isimlerini konuşurduk de mi bebişlerin
Günaydın kızlarcinsiyetler herkesin belli olsaydı isimlerini konuşurduk de mi bebişlerin
İsimlerini çok beğendim :) kardeşimin adı da Çağdaş ayrıca Denizi de severimbiz;
kız olursa Elzem Deniz
erkek olursa Çağdaş
koymayı düşünüyoruz
aha takvimimde bebeğime isim önermiş
ali galip iyide safiye sultan ne be hürrem sultan gibi
Günaydın kızlarevet isim konusunda paylaşım yaparsak çok iyi olacak. Benim dr um %70 erkek dedi ilk oğlumda çok isteyip koyamadığım isim var onu düşünüyorum. İnşallah bu sefer engel olan olmaz Haktan düşünüyorum. anlamı çok hoşuma gitmişti. kaba olduğunu söylediler ama farklı bir seçenek olursa fikrim değişebilir :)
Bendede var o. Normaldede çok severdim zaten şimdi ayrı bi düştüm. Bide kolay pişiriliyo her türlüsü.Günaydın mutlu sabahlar herkeslere buzdolabına baktım kahvaltılık herşey var ama benim gözüm patatesten başkasını görmüyor beeee bu aralar en çok sevdiğim şey diyebilirim birde turşuuuu bakalım ne zaman bitecek bu patates manyaklığı bende
bizimkinede önerde o ismi
önerdiği ismi koyarsak kk de herkesin çocugu aynı ada sahip olur
bizim daha belli değil cinsiyet ama kız olursa zehra olacak , erkek olursa henüz tam karar veremedik aslında mirza benim hoşuma gidiyor ama eşim hiç beğenmiyor, okan koyabiliriz erkek olursa. şimdilik ZEHOK diyoz :)))
Canım ben 4 aydır hayatımda ağlamadığım kadar çok ağladım. Normalde eşim örnek denebilecek bir eş gibidir. Herkes hayret eder ne kadar şanslısın derdi ama hamilelikte bir şey oldu. Cocuk gibi, naz niyaz tavan yapmış, kapris kıyamet anlatamam yani. Boşanma aşamasına geldik kaç defa. Anlayışlı olamıyor.. Geçen dedim sana hakkımı helal etmiyorum bana şu hamilelikte çektirdiklerin için. Gerçi bir aydır şehir dışında ama ordan bile kaprise devam. 5 yaşında sankiBenim sebepsiz değil ama bu kez eşime acayip kuzdım çok gergin ve sinirli bu ara ve beni yıpratıyor dün resmen ağlama krizine girdim ve üzüldüm inşAllah bebeğim hissetmemiştir hissettiklerimi çünkü eşim de umrumda değil şu an yeterki bebeğim iyi olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?