oo görseydin beni kızımda ne kadar ciğer yediğimi şaşırırdın vallahi teyzem var diyarbakırda bi kaç gün onlrda kalmıştım onları bilirsin sabah bile yerler hamile gelini vardı o bile çok yiyiyordu ben oğlumdada yedim bundada yiyiyorum ama haklısın canım ciğer bazı insanlara dokunuyor allerjisi olanlar yememeli hatta kızarıklıklar oluşuyomuş insanın kendini iyi tanıması lazım heleki hamile ise
yani evet bencede biraz bünye meselesi , iştahım eskiye bi dönseydi benim yaa oysa herşeyden yicektim iştahlı olacaktım :))) yani yemem gerektiği için yediğim hayatımın hiçbir döneminde olmamıştı üzülüyorum
Günaydın mutlu sabahlar herkeslere buzdolabına baktım kahvaltılık herşey var ama benim gözüm patatesten başkasını görmüyor beeee bu aralar en çok sevdiğim şey diyebilirim birde turşuuuu bakalım ne zaman bitecek bu patates manyaklığı bende
Nasıl.tutuyorum kendini. Ben yine bugün hiç susmadım ağladım. Sabah rimel sürmüştüm anlamıyım diye. Sebep yok ortada ama ağlamasam daha da gerilicem. Binanın çaycısı ne zaman gelse ben ağlıyorum, adam demiştir kaçırdı heralde.
Benim sebepsiz değil ama bu kez eşime acayip kuzdım çok gergin ve sinirli bu ara ve beni yıpratıyor dün resmen ağlama krizine girdim ve üzüldüm inşAllah bebeğim hissetmemiştir hissettiklerimi çünkü eşim de umrumda değil şu an yeterki bebeğim iyi olsun
Günaydın kızlar evet isim konusunda paylaşım yaparsak çok iyi olacak. Benim dr um %70 erkek dedi ilk oğlumda çok isteyip koyamadığım isim var onu düşünüyorum. İnşallah bu sefer engel olan olmaz Haktan düşünüyorum. anlamı çok hoşuma gitmişti. kaba olduğunu söylediler ama farklı bir seçenek olursa fikrim değişebilir :)
Günaydın kızlar evet isim konusunda paylaşım yaparsak çok iyi olacak. Benim dr um %70 erkek dedi ilk oğlumda çok isteyip koyamadığım isim var onu düşünüyorum. İnşallah bu sefer engel olan olmaz Haktan düşünüyorum. anlamı çok hoşuma gitmişti. kaba olduğunu söylediler ama farklı bir seçenek olursa fikrim değişebilir :)
bizim daha belli değil cinsiyet ama kız olursa zehra olacak , erkek olursa henüz tam karar veremedik aslında mirza benim hoşuma gidiyor ama eşim hiç beğenmiyor, okan koyabiliriz erkek olursa. şimdilik ZEHOK diyoz :)))
Günaydın mutlu sabahlar herkeslere buzdolabına baktım kahvaltılık herşey var ama benim gözüm patatesten başkasını görmüyor beeee bu aralar en çok sevdiğim şey diyebilirim birde turşuuuu bakalım ne zaman bitecek bu patates manyaklığı bende
bizim daha belli değil cinsiyet ama kız olursa zehra olacak , erkek olursa henüz tam karar veremedik aslında mirza benim hoşuma gidiyor ama eşim hiç beğenmiyor, okan koyabiliriz erkek olursa. şimdilik ZEHOK diyoz :)))
Benim sebepsiz değil ama bu kez eşime acayip kuzdım çok gergin ve sinirli bu ara ve beni yıpratıyor dün resmen ağlama krizine girdim ve üzüldüm inşAllah bebeğim hissetmemiştir hissettiklerimi çünkü eşim de umrumda değil şu an yeterki bebeğim iyi olsun
Canım ben 4 aydır hayatımda ağlamadığım kadar çok ağladım. Normalde eşim örnek denebilecek bir eş gibidir. Herkes hayret eder ne kadar şanslısın derdi ama hamilelikte bir şey oldu. Cocuk gibi, naz niyaz tavan yapmış, kapris kıyamet anlatamam yani. Boşanma aşamasına geldik kaç defa. Anlayışlı olamıyor.. Geçen dedim sana hakkımı helal etmiyorum bana şu hamilelikte çektirdiklerin için. Gerçi bir aydır şehir dışında ama ordan bile kaprise devam. 5 yaşında sanki