İsimlerini çok beğendim :) kardeşimin adı da Çağdaş ayrıca Denizi de severim
Canım ben 4 aydır hayatımda ağlamadığım kadar çok ağladım. Normalde eşim örnek denebilecek bir eş gibidir. Herkes hayret eder ne kadar şanslısın derdi ama hamilelikte bir şey oldu. Cocuk gibi, naz niyaz tavan yapmış, kapris kıyamet anlatamam yani. Boşanma aşamasına geldik kaç defa. Anlayışlı olamıyor.. Geçen dedim sana hakkımı helal etmiyorum bana şu hamilelikte çektirdiklerin için. Gerçi bir aydır şehir dışında ama ordan bile kaprise devam. 5 yaşında sanki
Canım ben 4 aydır hayatımda ağlamadığım kadar çok ağladım. Normalde eşim örnek denebilecek bir eş gibidir. Herkes hayret eder ne kadar şanslısın derdi ama hamilelikte bir şey oldu. Cocuk gibi, naz niyaz tavan yapmış, kapris kıyamet anlatamam yani. Boşanma aşamasına geldik kaç defa. Anlayışlı olamıyor.. Geçen dedim sana hakkımı helal etmiyorum bana şu hamilelikte çektirdiklerin için. Gerçi bir aydır şehir dışında ama ordan bile kaprise devam. 5 yaşında sanki
Normalde kendimi tutardım takmazdım ama şimdi iplerim hormonlardavalla bu erkeklerin hepsi aynı. bi de ne kadar kafaya takarsan o kadar şişiyor egoları.
umursama, kolay değil ama takma işte. salla gitsin.
Aynen öyle vallasanırım erkekler eşleri hamile kalınca kendileri giriyor depresyona
benim arkadaşımın eşide normalde o kadar anlayışlı ve karısının ağzının içine bakan biriydiki
insan imrenirdi ona bakınca
sürekli tatlım canım aşkım diye hitap ederlerd birbirlerine
kadın bir hamile kaldı adamın içinden resmen canavar çıktı
kadını sürekli ağlatır oldu hatta bizim yanımızda bile kaç defa bi doğursun hamile diye bişey demiyorum falan diye aşağılamaya başladı şok olduk
ama doğumdan sonra adam eskiye döndü şuan tam bir aile babası oldu
galiba hamilelik stresini erkekler de yaşıyor eşleriyle birlikte.
sıkma canını bol bol la havle çek salavat getir Allah yardımcın olsun...
daha dikkatli özenli davranmanı sağlıyorlar o ona göre vitamin verip bağışıklık sistemini düzenliyorlar dedim ya bende özele gidiyorum ama sağlık ocağı ve devlet hastanesinde yaptırdım tahlillerimi beş kuruş vermeden yani senden istediği çoğu test önemli aslında ve şunu unutma doktor en iisini bilirbende öyle olduğunu düşünüyorum bir yandan yani kızamıkçık çıksa falan ne olucak şuan onun aşısı vurulamaz diye biliyorum bende neyse saolun ama aklınıda istanbul avrupa yakası iyi bir hastane varsa özel fikir alabilirim
Hepsi aynı yani bunların. Ben normalde güçlü biriyim, her şeyi ben düşünürüm, eşimi de çok nazlardım. Şimdi ben nazlanacak duruma düşünce kaldıramıyor. Ama ona da sorsam sen benim içimden geçenleri anlamıyorsun der.ya varya benim eşimde sanki benle yarışıyor sabah ben kalkmayınca kalkmıyor ki herzaman erken kalkardı kendine kahvaltı hazırlardı kahvaltısız asla çıkmazdı şimdi ben yatmadan yatmıyor kalkmadan kalkmıyor deli oldum daha bu sabah bi de bana diyorki hadi daha kalkmıyon mu ? dedim kalkabilsem kalkacam zaten başım kalkmıyor ne anlayışsızsın dedim bana alındı Allahım ....
Ooo çok mantıklı yediğim yogurt soguktu baya cünkü.. Çook saol cnm yaa :)Canım eğer yoğurdu ben soğuk yersema canip gaz ve sancı yapıyor, yemeden evvel çıkarıyorum hafifi ısınıyor o zaman sorun kalmıyor.
ya biz hala eşimle isim konuşmadık biliyomusun
üşengeçmiyiz ne
ya senin cinsiyet belli mi ben kaçırdım onu?
gecendede sordum sanki
Bu sabah dedim ki eğer senin yüzünden bebeğim üzülür zarar görürse senin yüzünü bile görmek istemem çünkü dün çok kötüydüm. Ama kendime değil kuzuma üzüldüm yoksaki kavgalar hep olur da beni dün çok üzdü gerdi baya kavga ettik tartışma da değilCanım ben 4 aydır hayatımda ağlamadığım kadar çok ağladım. Normalde eşim örnek denebilecek bir eş gibidir. Herkes hayret eder ne kadar şanslısın derdi ama hamilelikte bir şey oldu. Cocuk gibi, naz niyaz tavan yapmış, kapris kıyamet anlatamam yani. Boşanma aşamasına geldik kaç defa. Anlayışlı olamıyor.. Geçen dedim sana hakkımı helal etmiyorum bana şu hamilelikte çektirdiklerin için. Gerçi bir aydır şehir dışında ama ordan bile kaprise devam. 5 yaşında sanki
evet önceki gün de sormuştun ve ben doktor gördü ama söylemedi haftaya öğreneceğim inşallah demiştim
ben erkek hissediyorum bakalım haftaya belli olur heralde kesin olarak
ay beni niyr gormuyosunuz unuttunuz mu(
belim cok agriyor ins normaldir pazt doktra gidicem.
eslerden konusmussunuz ozellikle ilk hamilelikte onlar panikliyor tepkilerini ayarlayamiyorlar.hele bebek dogunca bizim evde iki lohusa vardi bir ben bir esim) neyee ki zamanla duzeldi. eemdi ilkine gore saha normal davraniyor daha anlayisli olabiliyor.
Tatlım bi bebeğim dünyaya gelsin o zaman istediği kadar kavga edelim sorun deil ama hamileyken yapılmaması laxım günah ya. Bazen onu tanıyamıyırumay beni niyr gormuyosunuz unuttunuz mu(
belim cok agriyor ins normaldir pazt doktra gidicem.
eslerden konusmussunuz ozellikle ilk hamilelikte onlar panikliyor tepkilerini ayarlayamiyorlar.hele bebek dogunca bizim evde iki lohusa vardi bir ben bir esim) neyee ki zamanla duzeldi. eemdi ilkine gore saha normal davraniyor daha anlayisli olabiliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?