2015 Şubat Anneleri

benimde doktor kıza benziyor dedi kız olursa Zeynep olacak eşim iki isim diye tutturuyo iki isim olursa Zeynep ela
erkek olursa oğlumun adı Batuhan kardeşinin adıda Berkehan olacak

valla bu erkeklerin hepsi aynı. bi de ne kadar kafaya takarsan o kadar şişiyor egoları.
umursama, kolay değil ama takma işte. salla gitsin.

sanırım erkekler eşleri hamile kalınca kendileri giriyor depresyona
benim arkadaşımın eşide normalde o kadar anlayışlı ve karısının ağzının içine bakan biriydiki
insan imrenirdi ona bakınca
sürekli tatlım canım aşkım diye hitap ederlerd birbirlerine
kadın bir hamile kaldı adamın içinden resmen canavar çıktı
kadını sürekli ağlatır oldu hatta bizim yanımızda bile kaç defa bi doğursun hamile diye bişey demiyorum falan diye aşağılamaya başladı şok olduk
ama doğumdan sonra adam eskiye döndü şuan tam bir aile babası oldu

galiba hamilelik stresini erkekler de yaşıyor eşleriyle birlikte.

sıkma canını bol bol la havle çek salavat getir Allah yardımcın olsun...

ya varya benim eşimde sanki benle yarışıyor sabah ben kalkmayınca kalkmıyor ki herzaman erken kalkardı kendine kahvaltı hazırlardı kahvaltısız asla çıkmazdı şimdi ben yatmadan yatmıyor kalkmadan kalkmıyor deli oldum daha bu sabah bi de bana diyorki hadi daha kalkmıyon mu ? dedim kalkabilsem kalkacam zaten başım kalkmıyor ne anlayışsızsın dedim bana alındı Allahım ....

Aynen öyle valla

daha dikkatli özenli davranmanı sağlıyorlar o ona göre vitamin verip bağışıklık sistemini düzenliyorlar dedim ya bende özele gidiyorum ama sağlık ocağı ve devlet hastanesinde yaptırdım tahlillerimi beş kuruş vermeden yani senden istediği çoğu test önemli aslında ve şunu unutma doktor en iisini bilir

Hepsi aynı yani bunların. Ben normalde güçlü biriyim, her şeyi ben düşünürüm, eşimi de çok nazlardım. Şimdi ben nazlanacak duruma düşünce kaldıramıyor. Ama ona da sorsam sen benim içimden geçenleri anlamıyorsun der.

Bize de erkeğe benziyo demişti doktorumuz. Yusuf Reha diye düşündük :) Kızsa da Ayşe Serra :)

Günaydın
Ben grip oldum
Ne yapsam ki
Bi kaç gündür azdı bugün arttı

ya senin cinsiyet belli mi ben kaçırdım onu?
gecendede sordum sanki

evet önceki gün de sormuştun ve ben doktor gördü ama söylemedi haftaya öğreneceğim inşallah demiştim

ben erkek hissediyorum bakalım haftaya belli olur heralde kesin olarak

ay beni niyr gormuyosunuz unuttunuz mu (
belim cok agriyor ins normaldir pazt doktra gidicem.
eslerden konusmussunuz ozellikle ilk hamilelikte onlar panikliyor tepkilerini ayarlayamiyorlar.hele bebek dogunca bizim evde iki lohusa vardi bir ben bir esim) neyee ki zamanla duzeldi. eemdi ilkine gore saha normal davraniyor daha anlayisli olabiliyor.

Bu sabah dedim ki eğer senin yüzünden bebeğim üzülür zarar görürse senin yüzünü bile görmek istemem çünkü dün çok kötüydüm. Ama kendime değil kuzuma üzüldüm yoksaki kavgalar hep olur da beni dün çok üzdü gerdi baya kavga ettik tartışma da değil sonra pişman oldu ayaklarıma kapandı ama umrum değil bana o zamanı geri getiremeyecek çünkü!!!

evet önceki gün de sormuştun ve ben doktor gördü ama söylemedi haftaya öğreneceğim inşallah demiştim

ben erkek hissediyorum bakalım haftaya belli olur heralde kesin olarak

evet dogru so soryy
ya şu hissediyorumlardan da sıkıldım
herkes başka sölüyo eşim annem kız kardeşim
kesin öğrenip bi rahatlıyalım yaa

canım benimde çok bel ağrım olmuştu doktora sordum rahmin genişledikçe belinde baskı oluşturuyor haliyle aşağı çekiyor ondan olur demişti

Tatlım bi bebeğim dünyaya gelsin o zaman istediği kadar kavga edelim sorun deil ama hamileyken yapılmaması laxım günah ya. Bazen onu tanıyamıyırum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…